הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אנשים הבאים לבקר, איזה "כיבוד נכון" להגיש להם?

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/05/2011 12:49

אקורדיאון
אקורדיאון
ליאת של יוני כתב:
אז נשלח יוני לקנות עוגיות עבדי, וופלות ועוגה אך חזר עם יותר...
אתמול בערב ארחנו קלות ואני חוץ מפשטידת אטריות, אבטיח ומים לא נגעתי אך... הם הלכו נשארו בורקסים ואכלתי שלושה מהם upset אבל הבטחתי שלפתוח את האריזות הסגורות אני לא זו שאפתח.
אין ספק שכלל לא הייתי מחושבת ומאוד חבל לי לקלקל את הירידה במשקל, אבל לא הרמתי ידיים ואני ממשיכה הלאה.

בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 12:23

רבקה
רבקה
ליאתי עבר חלף לו האירוח
יש להשיב את המחשבה לאירוח הבא
כדי שלא יקלקל לך את המטרה
את מאוד רוצה ועל כן את ממשיכה
אך "אויבים" בבית מביאים רק צרה
דאגתך לאורחים צריכה להיות גם דאגה לעצמך
הרבה נחת מהפצפונת והעיקר בשמחות
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 10:59

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אז נשלח יוני לקנות עוגיות עבדי, וופלות ועוגה אך חזר עם יותר...
אתמול בערב ארחנו קלות ואני חוץ מפשטידת אטריות, אבטיח ומים לא נגעתי אך... הם הלכו נשארו בורקסים ואכלתי שלושה מהם upset אבל הבטחתי שלפתוח את האריזות הסגורות אני לא זו שאפתח.
אין ספק שכלל לא הייתי מחושבת ומאוד חבל לי לקלקל את הירידה במשקל, אבל לא הרמתי ידיים ואני ממשיכה הלאה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 07:21

שאפתנית
שאפתנית
ליאת אני מקווה שהאירוח עבר בהצלחה. תעדכני.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/05/2011 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
ליאת הרי באים לברך למזל טוב ,זה לא אירוח מלא שמתקיים ערב אחד.
לכן באמת לא חובה לצאת מהעור אלא לאפות כמה פשטידות ואפילו להקפיא,גבינות לא שמנות,ירקות חתוכים,לחם טוב
פירות ונגמר סיפור.אני בטוחה שאנשים מבינים עד כמה את עמוסה ולא מתנחלים אצלך.
בהצלחה יקירה ושוב מזל טוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
14/05/2011 05:16

אקורדיאון
אקורדיאון
מיקה כתב:
אני מארחת את אורחי
באגוזים
שקדים
תמרים
נישנושים- יש שקיות קטנות, נישנושים, בייגל, חטיף אפרופו..
פירות חתוכים יפה
ומחזיקה במיוחד רק לסוף שבוע משהו נוסף ששיך למשפחת המתוק. אבל לא עוגות מוכנות, עוגיות שמגרות אותי ליפול על אויבים משהו שאצליח מול זה.

לקט של אוייבים שממש לא רצויים בבית.
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2011 19:18

רוויטל
רוויטל
אני מארחת את אורחי
באגוזים
שקדים
תמרים
נישנושים- יש שקיות קטנות, נישנושים, בייגל, חטיף אפרופו..
פירות חתוכים יפה
ומחזיקה במיוחד רק לסוף שבוע משהו נוסף ששיך למשפחת המתוק. אבל לא עוגות מוכנות, עוגיות שמגרות אותי ליפול על אויבים משהו שאצליח מול זה.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2011 18:04

קרולין
קרולין
ליאת יקירתי!
שוב, מזל טוב ענק להולדת עדי שלומית אחות לשיר המקסימה/מות....
תארחי בקטנה... קצת מכל דבר ...את אחרי לידה ת נ ו ח י .smile לא חייבים "לפתוח שולחן".
תקנו קצת...וכשהאורחים הולכים...שיקחו איתם את מה שנשאר אם נשאר...שלא יהיו לך/לכם אוייבים בבית.
חוץ מזה אפשר לארח על שתיה חמה קרה עם פירות העונה ....לא חייב עוגות....
שתהיה לכם שבת נהדרת וב ש ל י ט ה.
את נראית חמסה חמסה נהדרררררר אחרי הלידה...תמשיכי בתהליך.....חבל לקלקל.... נשיקותתתתתת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2011 17:05

נחושה
נחושה
ליאתי ויוני היקרים
מטבלי גבינה (שאנשי הפורום עושים לא קנוי) ולצידם מגשים של ירקות חתוכים ובשפע כולל פטריות, גזר, פלפלים בכל הצבעים, עגבניות רגילות ושרי, צנוניות וקולרבי...
סלטים- ירקות, חסות, סלט יווני (בולגרית 5%), סלטי כרוב ושמיר או כרוב וגזר (רצוי מתובלים בלימון ולא במיונז)
חם- שקשוקה גדולה במחבת ומי שרוצה לוקח/ חריימה בסוטז גדול, פשטידות מהפורום מתכונים, סיר חרס עם מרק חם וצלוחיות...הגשה עצמית
כמובן שתיה חמה, אפשר צלוחיות קטנות של גלי או סלט פירות (קטנות מאוד) חוסך את עניין העוגות
ממרחים קנויים -סלט חצילים, רומני, מטבוחה,חומוס,טחינה....אם כן אז בכלים קטנים יותר שלא יבוא בהגזמה
לוותר על חלות, קרקרים, טוסטים וכריכונים, מיותר ממש!!!
המון מזל טוב והמון בהצלחה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2011 17:03

dany
dany
ליאתי
שאני מארחת אני דואגת שיהיה בעצם הכל גם רגיל וגם דיאטטי, אני לא מחנכת את האורחים...............
אך אני משתדלת שעד סוף האירוח יעלמו הדברים מהבית....... ז"א כל אחד יוצא ממני עם מה שנשאר בכדי שלא יישארו אוייבים בבית.
מזל טוב
ושבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
13/05/2011 16:51

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אני בבעיה, בזמן הקרוב יבואו לבקר מכרים רבים לשמוח איתנו בשימחת הולדת עדי שלומית המקסימה. אני נגררת למצב בו אנחנו מכניסים עוגות ועוגיות לכיבוד.
חשבתי לעצמי, לפי המוסכמות שלנו, איזה "כיבוד נכון" ניתן להגיש?
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אנשים הבאים לבקר, איזה "כיבוד נכון" להגיש להם?

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!