15/05/2011 07:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מאחלת לגיסתך רק בריאות. שהתקופה הזו בחייה עברה ולא תשוב יותר!!! מיקה כתב:
שאפתנית תודה הניתוח של גיסתי עבר ומקווים שלא יהיו הקרנות.לא פשוט בוקר בהיר אחד אדם מגלה משהו חשוד בקיבתו ותוך חודש מנותח... שלא נדע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 19:41
 dany Posts: 19819
|
באמת איחולי בריאות מכל הלב
מיקה כתב:
שאפתנית תודה הניתוח של גיסתי עבר ומקווים שלא יהיו הקרנות.לא פשוט בוקר בהיר אחד אדם מגלה משהו חשוד בקיבתו ותוך חודש מנותח... שלא נדע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:25
 רוויטל Posts: 288
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 15:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד על הירידה היפה. אני שמחה לקרוא שגיסתך עברה את הניתוח בהצלחה. הרבה בריאות, שאפתנית מיקה כתב:
ענתוש מה נשמע. שמחתי גם להכירך!!! זו הפעם השנייה שאני כבר מזהה אותך רק לא קישרתי לשם ענת. אגב ירדתי קילו וחזרתי רעבה מאד מאחר ויצאתי מהבית די מוקדם ומשם ביקרתי את גיסתי באיכלוב . נאלצתי לאכול מעט פחממות אחרי השעה שבע בערב. אבל.. חוזרת מיידית לבלי פחממות מחמש זה בלי פחממות מחמש!!! בלי!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 12:22
|
או -קיי ממשיכה הלאה שומרת עד חמש בלי פחממות- זה בלי פחממות מחמש!!! לשתות צעידה כמו שמירי אומרת. המורה אמרה צריך לעשות שיעורי בית!!! ותודה לך דני ולכל הבנות שענו כאן. איזה פורום חם, תומך ואנשים טובים כאן.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 11:06
|
אני הייתי ממשיכה ביום 9 כי זה לא היה הוריקן או איזה צונאמי............. וירידה היתה!!!!!!!!!! ומקווה שגיסתך מרגישה טוב כי שהבריאות על הפנים הרי אין חשק לכלום. שבת שלום והצלחה
מיקה כתב:
תודה דני בוודאי שמידדדדד חוזרת למסלול. איך לקרוא לספירה בדפדפן? להתחיל יום ראשון או להמשיך ביום תשיעי? וואו כזו אני לפעמים.... דני? מה דעתך? גיסתי- הוסר גידול של המעי הגס... היום בסדר. היא פוצחת בדיאטה כעת על פי הוראות. כמה כמה כמה הבריאות חשובה התזונה. מירי תמיד אומרת דברים נכונים!! dany כתב: מיקה יקירה אנחנו מוצאים מה לאכול והרבה גם ללא פחמימות אחרי חמש.................. שמחה שחזרת מיד למסלול קילו ירידה זה ממש נפלא ולגיסתך רפואה שלמה שבת שלום מיקה כתב: ענתוש מה נשמע. שמחתי גם להכירך!!! זו הפעם השנייה שאני כבר מזהה אותך רק לא קישרתי לשם ענת. אגב ירדתי קילו וחזרתי רעבה מאד מאחר ויצאתי מהבית די מוקדם ומשם ביקרתי את גיסתי באיכלוב . נאלצתי לאכול מעט פחממות אחרי השעה שבע בערב. אבל.. חוזרת מיידית לבלי פחממות מחמש זה בלי פחממות מחמש!!! בלי!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 10:36
 רבקה Posts: 8411
|
מיקה יקרה ברכות על הקילו שנשר ולא ישוב עוד כן ירבו !!! איחולי החלמה לגיסתך והעיקר הבריאות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 09:13
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה כתב:
מיקה יקרה, ראשית איחולי החלמה שלמה ומהירה לגיסתך. וכן, הבריאות היא מעל הכל, ומה שאנחנו עושות כאן בניצוחה של מירי, זה קודם כל טיפול בבריאות, הפיזית, הנפשית והמורלית. קחי כל יום ביומו, ולא חשוב איך תקראי לו, העיקר להתקדם למטרה. בהצלחה רבה, נכון מאוד מצטרפת לכל מה שנאמר והצלחה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 07:51
 אשירה Posts: 4292
|
מיקה יקרה, ראשית איחולי החלמה שלמה ומהירה לגיסתך. וכן, הבריאות היא מעל הכל, ומה שאנחנו עושות כאן בניצוחה של מירי, זה קודם כל טיפול בבריאות, הפיזית, הנפשית והמורלית. קחי כל יום ביומו, ולא חשוב איך תקראי לו, העיקר להתקדם למטרה. בהצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 07:38
|
תודה דני בוודאי שמידדדדד חוזרת למסלול. איך לקרוא לספירה בדפדפן? להתחיל יום ראשון או להמשיך ביום תשיעי? וואו כזו אני לפעמים.... דני? מה דעתך? גיסתי- הוסר גידול של המעי הגס... היום בסדר. היא פוצחת בדיאטה כעת על פי הוראות. כמה כמה כמה הבריאות חשובה התזונה. מירי תמיד אומרת דברים נכונים!!dany כתב:
מיקה יקירה אנחנו מוצאים מה לאכול והרבה גם ללא פחמימות אחרי חמש.................. שמחה שחזרת מיד למסלול קילו ירידה זה ממש נפלא ולגיסתך רפואה שלמה שבת שלום מיקה כתב: ענתוש מה נשמע. שמחתי גם להכירך!!! זו הפעם השנייה שאני כבר מזהה אותך רק לא קישרתי לשם ענת. אגב ירדתי קילו וחזרתי רעבה מאד מאחר ויצאתי מהבית די מוקדם ומשם ביקרתי את גיסתי באיכלוב . נאלצתי לאכול מעט פחממות אחרי השעה שבע בערב. אבל.. חוזרת מיידית לבלי פחממות מחמש זה בלי פחממות מחמש!!! בלי!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 06:20
 ענת Posts: 3849
|
כל הכבוד גאה בך על הירידה!!!!החלמה מהירה לגיסתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 05:52
|
מיקה יקירה אנחנו מוצאים מה לאכול והרבה גם ללא פחמימות אחרי חמש.................. שמחה שחזרת מיד למסלול קילו ירידה זה ממש נפלא ולגיסתך רפואה שלמה שבת שלום
מיקה כתב:
ענתוש מה נשמע. שמחתי גם להכירך!!! זו הפעם השנייה שאני כבר מזהה אותך רק לא קישרתי לשם ענת. אגב ירדתי קילו וחזרתי רעבה מאד מאחר ויצאתי מהבית די מוקדם ומשם ביקרתי את גיסתי באיכלוב . נאלצתי לאכול מעט פחממות אחרי השעה שבע בערב. אבל.. חוזרת מיידית לבלי פחממות מחמש זה בלי פחממות מחמש!!! בלי!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2011 22:58
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/05/2011 18:49
 ענת Posts: 3849
|
שמחתי להכירך,את נראית נפלא בהצלחה המשיכי איתנו בפורום
|
|