10/05/2011 09:50
 קרולין Posts: 6651
|
ניקי יקרה, בראבו ענק על הירידה הנפלאה!!! תמשיכי להתמיד ולהצליח. חג שמייח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 00:55
 tutit Posts: 2431
|
וואו ניקי כל הכבוד בהצלחה גם בהמשך הדרך.... את בכיוון הנכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 17:03
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כל הכבוד על הירידה,האמיני לי החלום יוגשם כאן,הרצון שלך יוביל אותך למטרה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 16:15
 1103 Posts: 5022
|
ניקי יקרה ראשית- ברכות על ירידה כל-כך נפלאה. שנית- שפע ברכות ליום הולדתך החל מחר. שלישית- כל כך נכון לתהליך הדיאטה, לצעוד בצעדים מדודים ולפרק לגורמים קטנים את הזמנים דקה דקה, שעה שעה, יום יום וכן הלאה,ולא להסתכל למרחקים כי מה שבהשג יד קל יותר לישם מאשר כל מה שנמצא במרחק מאיתנו וראיה לכך העובדות מדברות בעד עצמן, הירידה הנהדרת שלך השבוע אשר מהווה טריגר ומוטיבציה להמשך. חג עצמאות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 14:43
 רוויטל Posts: 288
|
כל הכבוד בהחלט מוכיח שדרכך נכונה. תמשיכי אין מצב שלא.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 13:19
 לביאה Posts: 402
|
כל הכבוד, איזו ירידה יפה, אלופה המשיכי כך, את מקור השראה וכמובן, מזל טוב ליום הולדתך. אף אחד לא יודע מה יהיה בשנה הבאה כן אפשר לעשות מאמץ ה-י-ו-ם. בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 12:51
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כל הכבוד אלופה!!!! אני ממש ממש גאה בך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 12:34
 אשירה Posts: 4292
|
ניקי יקרה, ברכות על הירידה הנהדרת, אהבתי את הדמוי שלך על הטיפוס במדרון התלול והנוף שנשקף מלמעלה ומפצה על כל המאמץ, שווה לאמץ את זה!!! ברכות והמשך הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 11:46
 ענת Posts: 3849
|
גאה בך כל הכבוד, המשיכי כך!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 10:49
 קרנושה Posts: 3420
|
כל הכבוד!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 10:29
 dany Posts: 19819
|
ניקי יקירה קודם כל ברכות על הירידה הנפלאה. הרי לך תמורה בעד האגרה!!!!!!!!!! ועוד יותר אני מברכת על הגישה הנהדרת והחיובית לתהליך........ פירוק לגורמים קטנים ועמידה במשימות קטנות עוזרות לנו להגיע בסופו של עניין אל השלם הגדול והרחב. כל לחי. ובטוחה אני שליום ההולדת הבא תגשימי את משאלותיך............. הישארי עימנו ואל תברחי......... כך את מבטיחה את העתיד ביתר שאת. נשיקות והמשך ברכות מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 10:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
בראבו יקירתי, זו הראיה הנכונה. את הרי יודעת שהתמונה בכללותה מורכבת מהרבה פרטים קטנים. כדי לראות את התמונה צריך לעבוד על הפרטים וזה בדיוק מה שאנחנו עושות. דקה דקה ובפירוק לגורמים קטנים. אין ספק בליבי שתצליחי וכמו שנתת לעצמך מתנה יפה ליום הולדתך (איזה תאריך יפה, יום הולדת ביום העצמאות) הרי שבשנה הבאה באותו תאריך המתנה תהיה גדולה יותר!!! nikname כתב:
תודה שאפתנית. מחר יום הולדתי ה 36 וכ"כ כ"כ כ"כ רציתי להגיע אליו אחרי החלפת קידומת פעמיים. לצערי לא הצלחתי, וכמעט חזרתי לקידומת הקודמת, כלפי מעלה. תפשתי את עצמי שבשניה האחרונה וממש מקווה הפעם לא לוותר. יש לי המון פנטזיות שמאוד מקווה להגשימן רזה ביומולדת הבא. ראיתי ששיטת פירוק לגורמים קטנים עוזרת לי יותר מאשר יעדים רחוקים. לעבור את הדקה, השעה היום והשבוע בלי להסתכל יותר מדי רחוק. לחיות את העכשיו. אז לא מסתכלת הלאה, אלא חושבת רק על היום ומחר אחשוב על מחר, לאט לאט כמו בעליה תלולה בה מושכים כל פעם את הצעד הבא ובסוף מרימים את הראש ומוצאים עצמנו בפסגה עם נוף ששווה כל קושי שהיה בדרך. המשך יום בשליטה לכולן 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 09:44
 נחושה Posts: 6982
|
ניקי יקרה, איזו מתנת יומולדת מקורית וכולה מעשה ידייך להתפאר. כל הכבוד מצטרפת לכל דבריה של שאפתנית... יומצויין ולא לשכוח שמגיע לך כל הטוב הזה ובלבד שתתמידי  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 09:28
 nikname Posts: 230
|
תודה שאפתנית. מחר יום הולדתי ה 36 וכ"כ כ"כ כ"כ רציתי להגיע אליו אחרי החלפת קידומת פעמיים. לצערי לא הצלחתי, וכמעט חזרתי לקידומת הקודמת, כלפי מעלה. תפשתי את עצמי שבשניה האחרונה וממש מקווה הפעם לא לוותר. יש לי המון פנטזיות שמאוד מקווה להגשימן רזה ביומולדת הבא. ראיתי ששיטת פירוק לגורמים קטנים עוזרת לי יותר מאשר יעדים רחוקים. לעבור את הדקה, השעה היום והשבוע בלי להסתכל יותר מדי רחוק. לחיות את העכשיו. אז לא מסתכלת הלאה, אלא חושבת רק על היום ומחר אחשוב על מחר, לאט לאט כמו בעליה תלולה בה מושכים כל פעם את הצעד הבא ובסוף מרימים את הראש ומוצאים עצמנו בפסגה עם נוף ששווה כל קושי שהיה בדרך. המשך יום בשליטה לכולן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 09:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד ניקי!!!! איזו ירידה יפה!!!! אני שמחה שזה נותן לך את המוטיבציה להמשיך ולהבין שאנחנו בני אדם וגם עם מעידה קטנה אנחנו ממשיכים בדרכנו ועדיין רואים תוצאות!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 09:06
 nikname Posts: 230
|
עכשיו נשקלתי. למרות המעידה של אתמול, יש תמורה לאגרה. יש תמורה לעמידה בפני השוקולדים בעבודה בלי להתפתות, לשמירה בלי פחמימות מ 5, לשתיית רק מים איזה כיף ומוטיבציה זה נותן יום נפלא (למרות העצב)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|