09/05/2011 16:25
 ענת Posts: 3849
|
לביאה כתב:
ענתי יקרה ברוכה השבה, התגעגעתי... כפי שכבר נכתב, בעקבות ההרצאה של מירי, בה היא דיברה על כך ששינוי מתחיל כאשר את מצליחה להתמיד בו 21 ימים רצופים, החלטתי שאני מנסה. לפני שנים הייתי הולכת לאכלנים אנונימיים ושם, כחלק מ-12 הצעדים, יש את ההמלצה הזו של הימנעות מסוכר וקמח ל-21 ימים. במשך הזמן הבנתי שהמסגרת ההיא לא מתאימה לי, מכל מיני סיבות והיום, אצל מירי המדהימה, המציעה לנו בית שפוי וחם, אנושי ומציאותי - אני מרגישה הכי טוב. באופן כללי זו תשובה לשאלה "איך משיגים שינוי" - קודם כל מצליחים 21 ימים ואחר כך את מרגישה הרבה יותר קרובה למטרה. בהצלחה רבה לך תודה יקירתי ברוכה הנמצאת בהלחה גם לך,אכן מירי מדהימה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 15:55
 לביאה Posts: 402
|
ענתי יקרה ברוכה השבה, התגעגעתי... כפי שכבר נכתב, בעקבות ההרצאה של מירי, בה היא דיברה על כך ששינוי מתחיל כאשר את מצליחה להתמיד בו 21 ימים רצופים, החלטתי שאני מנסה. לפני שנים הייתי הולכת לאכלנים אנונימיים ושם, כחלק מ-12 הצעדים, יש את ההמלצה הזו של הימנעות מסוכר וקמח ל-21 ימים. במשך הזמן הבנתי שהמסגרת ההיא לא מתאימה לי, מכל מיני סיבות והיום, אצל מירי המדהימה, המציעה לנו בית שפוי וחם, אנושי ומציאותי - אני מרגישה הכי טוב. באופן כללי זו תשובה לשאלה "איך משיגים שינוי" - קודם כל מצליחים 21 ימים ואחר כך את מרגישה הרבה יותר קרובה למטרה. בהצלחה רבה לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 14:49
 רוויטל Posts: 288
|
ואני ביום מספר שש חלקי עשרים ואחת!!!! וזה אמיתי זה קורה אני מרגישה שינוי בגוף ולא נישקלתי אני אלופת השקילה היום יומית. המישקל קבור בארון עמוק עמוק ואני עמוק עמוק רוצה להצליח בפורייקט 21. אם היא יכולה והיא גם ירדה וההיא שראיתי אתמול הצליחה למה כולנו לא נוכל לעשות זאת? יש כאן תמיכה אדירה!! בואו תצטרפו אלינו! 21 מי שאל מי יודע?
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 11:45
|
תודה לכן אנסה גם....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 07:39
 dany Posts: 19819
|
ענתי אני בעקבות תכנית שראיתי בטלוויזיה על נערה שעושה לה יומן דפדפן וכל יום מסירה דף . על הדפים יש מספרי הימים שאותם צריך להשלים במשימה. אז התחלתי עם 21 והיום אני על הדפדפן עם המספר 12 ז"א שהתחלתי היום יום עשירי של שמירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 06:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
שלום ענתי, מה שלומך? איזה כייףלראות שחזרת לפורום. מבצע 21 יום נולד בעקבות הרצאה של מירי בה היא העבירה מסר שכאשר רוצים להצליח להתמיע משהו צריך לקיים אותו 21 יום רצוף ואז הוא יהפוך להרגל. כמובן שבדיאטה הכוונה להתמדה מלאה של 21 יום ואז חוץ מהתוצאה היפה שרואים במשקל לגוף יהיה קל יותר להתרגל לשיטה והמשך ישומה יעבור בהצלחה וללא נפילות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 06:28
|
הוא כולל?
|
|
0