הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תעדכנו מה זה ה21 יום?מה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/05/2011 16:25

ענת
ענת
לביאה כתב:
ענתי יקרה
ברוכה השבה, התגעגעתי...
כפי שכבר נכתב, בעקבות ההרצאה של מירי, בה היא דיברה על כך ששינוי מתחיל כאשר את מצליחה להתמיד בו 21 ימים רצופים, החלטתי שאני מנסה.
לפני שנים הייתי הולכת לאכלנים אנונימיים ושם, כחלק מ-12 הצעדים, יש את ההמלצה הזו של הימנעות מסוכר וקמח ל-21 ימים.
במשך הזמן הבנתי שהמסגרת ההיא לא מתאימה לי, מכל מיני סיבות והיום, אצל מירי המדהימה, המציעה לנו בית שפוי וחם, אנושי ומציאותי - אני מרגישה הכי טוב.
באופן כללי זו תשובה לשאלה "איך משיגים שינוי" - קודם כל מצליחים 21 ימים ואחר כך את מרגישה הרבה יותר קרובה למטרה.
בהצלחה רבה לך

תודה יקירתי ברוכה הנמצאת בהלחה גם לך,אכן מירי מדהימה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 15:55

לביאה
לביאה
ענתי יקרה
ברוכה השבה, התגעגעתי...
כפי שכבר נכתב, בעקבות ההרצאה של מירי, בה היא דיברה על כך ששינוי מתחיל כאשר את מצליחה להתמיד בו 21 ימים רצופים, החלטתי שאני מנסה.
לפני שנים הייתי הולכת לאכלנים אנונימיים ושם, כחלק מ-12 הצעדים, יש את ההמלצה הזו של הימנעות מסוכר וקמח ל-21 ימים.
במשך הזמן הבנתי שהמסגרת ההיא לא מתאימה לי, מכל מיני סיבות והיום, אצל מירי המדהימה, המציעה לנו בית שפוי וחם, אנושי ומציאותי - אני מרגישה הכי טוב.
באופן כללי זו תשובה לשאלה "איך משיגים שינוי" - קודם כל מצליחים 21 ימים ואחר כך את מרגישה הרבה יותר קרובה למטרה.
בהצלחה רבה לך
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 14:49

רוויטל
רוויטל
ואני ביום מספר שש חלקי עשרים ואחת!!!!
וזה אמיתי זה קורה
אני מרגישה שינוי בגוף
ולא נישקלתי
אני אלופת השקילה היום יומית.
המישקל קבור בארון עמוק עמוק
ואני עמוק עמוק רוצה להצליח
בפורייקט 21.
אם היא יכולה
והיא גם ירדה
וההיא שראיתי אתמול הצליחה
למה כולנו לא נוכל לעשות זאת?
יש כאן תמיכה אדירה!!
בואו תצטרפו אלינו!
21 מי שאל מי יודע?

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 11:45

ענת
ענת
תודה לכן אנסה גם....wink
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 07:39

dany
dany
ענתי
אני בעקבות תכנית שראיתי בטלוויזיה על נערה שעושה לה יומן דפדפן וכל יום מסירה דף . על הדפים יש מספרי הימים שאותם צריך להשלים במשימה.
אז התחלתי עם 21 והיום אני על הדפדפן עם המספר 12 ז"א שהתחלתי היום יום עשירי של שמירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 06:38

שאפתנית
שאפתנית
שלום ענתי, מה שלומך?
איזה כייףלראות שחזרת לפורום.
מבצע 21 יום נולד בעקבות הרצאה של מירי בה היא העבירה מסר שכאשר רוצים להצליח להתמיע משהו צריך לקיים אותו 21 יום רצוף ואז הוא יהפוך להרגל. כמובן שבדיאטה הכוונה להתמדה מלאה של 21 יום ואז חוץ מהתוצאה היפה שרואים במשקל לגוף יהיה קל יותר להתרגל לשיטה והמשך ישומה יעבור בהצלחה וללא נפילות.
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 06:28

ענת
ענת
הוא כולל?wink
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תעדכנו מה זה ה21 יום?מה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!