הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל המחוננות שעובדות על 21 ימי הצלחה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/05/2011 06:51

לביאה
לביאה
תודה תודה לכן מיכל וחברות יקרות
מבחינתי, למירי היקרה ולפורום המדהים כאן יש חלק משמעותי בהרבה בחירות שאני עושה שקשורות לאכילה וגם מעבר לזה.
מיכל יקרה, אני הייתי במקום שלך רק לפני 5 חודשים....
והחברות בפורום הזכירו לי את מה שהזכירו לך, וכמובן צדקו....
את כבר חווית את ההצלחה וההישג והאושר - ככה שאת ואנחנו כבר יודעים איזה סיפור הצלחה מעורר השראה את smile
כל יום ליומו, ההורמונים יתאזנו וכך גם את
הצלחה רבה לך
0 קישור קבוע (Permalink)
09/05/2011 06:12

dany
dany
תודה ילדה יקרה.....
כל זה לא היה מתרחש אם לא היתה פה התמיכה האדירה והרוח הגבית הנפלאה............ אדם סליחה שמנמוד לא יכול לעשות זאת לבד!!!!!!!!!!!
ואולי את מקנאה והאמת אני לא מבינה למה, הרי את סמל ודוגמא לכוחות נפלאים............ רק ילדת לפני חודש, את לאחר תשעה ירחי הריון........... ושם המשחק אצלך הוא הורמונים ועוד הורמונים ועם כל זאת מיד ,מה זאת אומרת מיד ,בעצם לא עזבת את התהליך ולו רק לרגע.......... היש דוגמא יפה מזו???????
אז לדעתי את ממש כבר כאן ועושה המון!!!!!!!!!!!!!!
גירויים, מחשבות, רצונות, חשקים.............. זה לעולם ועד יהיה. את זה לא נוכל לעולם למנוע........ והרי יש לך אסמכתא מסיפוריה של מירי בעיר הגדולה!!!!!!!!!!!
אוהבת אותך
נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2011 21:43

רוויטל
רוויטל
מיכלי ברור שתהיי במקום הזה
מחליטה וזהו.
הגעתי לפורום לאחר שהייתי סמויה הרבה זמן.
בפסח נחשפתי בפורום והשאר היסטוריה מבחינתי.
תמיכה מדהימה שקיבלתי כאן- אין דברים כאלה.
לכן חשוב שכולנו נמשיך בעידוד,
בתרומה לכל אחת ואחת. מיכל שרון כתב:
אני לא יכולה לומר לכן כמה אני מתרשמת כל יום מחדש לראות את הספירות שלכן... לביאה, דני, מיקה, מלכה (nickname), הדס ואם יש עוד מישהי ששכחתי...
אתן לא מבינות כמה אני מקנאה בכן, כמה כוח אתן נותנות לי (ואני בטוחה שלעוד הרבה כאן.. משתתפים פעילים וסמויים כאחד), איזה מודל לחיקוי מדהים אתן, איך שאתן גורמות להכל להיראות כל כך קל ופשוט, איך פתאום יום ועוד יום ובאמת כבר עברתן יותר מסופ"ש אחד של שליטה (שזה כל כך לא מובן מאליו ומדהים כשלעצמו) וכבר הימים מצטברים ונהיה כאן כבר מומנטום שסוחף להמשיך בהצלחה ובשמירה ובהתאפקות ובגמילה המתוק הארור הזה.

כל הכבוד לכן בנות, אתן ממש ממש נפלאות וחזקות ומאוד מאוד אמיצות להחליט במודע לוותר על המתוק, להוציא אותו מהחיים שלכן לתקופה מסויימת בשביל להגיע לאן שאתן רוצות...
באמת שרק עכשיו שאני כותבת לכן את זה, כשהטירוף של אתמול עוד מהדהד לו ברקע, אני באמת מבינה ומסכימה למה שמירי אומרת תמיד - שמנמוד שבוחר לעשות דיאטה ולהצליח בה ועושה את זה יכול לעשות הכל !!! - כי באמת איזה כוחות נפש נדרשים כדי להיות במשמעת כזאת, כדי להישאר בשליטה 24/7 לאורך זמן (ויקירותי.. 9 ימים זה המון זמן בשביל שנמוד אמיתי בתהליכי גמילה).

בקיצור רק רציתי להגיד שוב לכולכן איזה מקור השראה אתן, אני מקווה שבקרוב אני גם ארגיש שאני מסוגלת להיות במקום הזה, בלי הזיופים הקטנים, בלי עיגולי פינות, בלי קיצורי הדרך...
תמשיכו ככה.. אתן אדירות Applause bow

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2011 14:54

אקורדיאון
אקורדיאון
קרולין כתב:
גם אני מצטרפת בחום לפירגוניםםםםםםםםםםםםם לכל הבנות של מבצע 21 יום! אתן מדהימותתתתת.
בהצלחהההה רבההההההה. אתו יכולות!
נשיבוקים
קרולין.smile

וגם אני ,בנות יישר כח.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2011 14:53

קרולין
קרולין
גם אני מצטרפת בחום לפירגוניםםםםםםםםםםםםם לכל הבנות של מבצע 21 יום! אתן מדהימותתתתת.
בהצלחהההה רבההההההה. אתו יכולות!
נשיבוקים
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2011 12:32

נחושה
נחושה
מצטרפת לפירגונים
0 קישור קבוע (Permalink)
08/05/2011 09:34

מיכל שרון
מיכל שרון
אני לא יכולה לומר לכן כמה אני מתרשמת כל יום מחדש לראות את הספירות שלכן... לביאה, דני, מיקה, מלכה (nickname), הדס ואם יש עוד מישהי ששכחתי...
אתן לא מבינות כמה אני מקנאה בכן, כמה כוח אתן נותנות לי (ואני בטוחה שלעוד הרבה כאן.. משתתפים פעילים וסמויים כאחד), איזה מודל לחיקוי מדהים אתן, איך שאתן גורמות להכל להיראות כל כך קל ופשוט, איך פתאום יום ועוד יום ובאמת כבר עברתן יותר מסופ"ש אחד של שליטה (שזה כל כך לא מובן מאליו ומדהים כשלעצמו) וכבר הימים מצטברים ונהיה כאן כבר מומנטום שסוחף להמשיך בהצלחה ובשמירה ובהתאפקות ובגמילה המתוק הארור הזה.

כל הכבוד לכן בנות, אתן ממש ממש נפלאות וחזקות ומאוד מאוד אמיצות להחליט במודע לוותר על המתוק, להוציא אותו מהחיים שלכן לתקופה מסויימת בשביל להגיע לאן שאתן רוצות...
באמת שרק עכשיו שאני כותבת לכן את זה, כשהטירוף של אתמול עוד מהדהד לו ברקע, אני באמת מבינה ומסכימה למה שמירי אומרת תמיד - שמנמוד שבוחר לעשות דיאטה ולהצליח בה ועושה את זה יכול לעשות הכל !!! - כי באמת איזה כוחות נפש נדרשים כדי להיות במשמעת כזאת, כדי להישאר בשליטה 24/7 לאורך זמן (ויקירותי.. 9 ימים זה המון זמן בשביל שנמוד אמיתי בתהליכי גמילה).

בקיצור רק רציתי להגיד שוב לכולכן איזה מקור השראה אתן, אני מקווה שבקרוב אני גם ארגיש שאני מסוגלת להיות במקום הזה, בלי הזיופים הקטנים, בלי עיגולי פינות, בלי קיצורי הדרך...
תמשיכו ככה.. אתן אדירות Applause bow
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לכל המחוננות שעובדות על 21 ימי הצלחה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!