13/05/2011 06:21
 ענת Posts: 3849
|
מיכל ממש מתוקי תומר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 05:56
 dany Posts: 19819
|
חמות כזו................ כל הכבוד מימי שבת שלום ותהני מתומר המתוק
מימי כתב:
מיכל הכי חמודה בעולם!! כישרון הכתיבה שלך בכלל אינו מוטל בספק! זו מתת אל שחוננת בה!!! אם את מחפשת פרטרית לצעידה עם העגלה בשעות משבר אז יש לך אותי אני תמיד מוכנה לבוא ולהקל עליך את מה שלא יהיה!!! אוהבת אותך מכל הלב!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 00:07
 מימי Posts: 117
|
מיכל הכי חמודה בעולם!! כישרון הכתיבה שלך בכלל אינו מוטל בספק! זו מתת אל שחוננת בה!!! אם את מחפשת פרטרית לצעידה עם העגלה בשעות משבר אז יש לך אותי אני תמיד מוכנה לבוא ולהקל עליך את מה שלא יהיה!!! אוהבת אותך מכל הלב!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 17:29
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אני אישית מכירה עורך דין מזמר כלומר הוא גם זמר ומיכל שרון תהיה רואת חשבון כותבת שהיא גם סופרת כתיבתך מדהימה שליטתך מדהימה ובכלל משפחת לתפארת נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 17:25
|
אין ספק שאת בחורה מיוחדת. ויכול להיות שבואו של תומר לעולם יפתח את המחסומים שנוצרו מהקושי הקודם. בכל אופן אנחנו פה שמחות לקרוא................. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 14:52
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, מצטרפת בחום לבנות המדהימות... כתיבתך נפלאה ואת סופר מוכשרת! שיהיה לכם שבוע טוב וחג עצמאות שמייח. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 14:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני רוצה להיות הראשונה שתקרא את הספר שתפרסמי. כשתהי מפורסמת תזכרי אותנו.. מיכל שרון כתב:
כמובן.. איזו שאלה shlez25 כתב: מיכלי, אפשר להציע לך חברות?.... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 10:57
 מיכל שרון Posts: 1318
|
כמובן.. איזו שאלה  shlez25 כתב:
מיכלי, אפשר להציע לך חברות?.... 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 10:18
|
מיכלי אני בטוחה שיום אחד תחזרי לכתיבה, גם אם יקח שנים, זה זורם בעורקייך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 09:58
 ענתושש Posts: 37
|
מיכלי, אפשר להציע לך חברות?....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 09:25
 רייצ'ל Posts: 1323
|
מיכל יקרה, את אלופהההההה וזכרי תמיד "מה שעולה מהר יורד מהר" כיף לקרוא את הפוסטים שלך המשיכי לעדכן רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 09:16
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב לכולן... איזה כיף להתעורר לבוקר חדש ולקרוא אתכן  אתמול בערך שעה אחרי שכתבתי לכן גיתי חזר הביתה עם חיבוק גדול והמון אהבה וזה מאוד מאוד עזר... את הלילה סגרתי עם יוגורט 3% עם סוכרה-לייט וקינמון וזהו!!! באמת שלא היה קל אתמול, אבל זה היה שווה לחשוק שיניים ולשבת מול המחשב על הפורום ולא במטבח על המקרר... ומה יהיה עם השקילה? ובכן יהיה מה שעשיתי שיהיה כל השבוע... ואם תהיה עלייה אז זה גם לא נורא... אני אקבל אותה באהבה ובהבנה, בסה"כ באמת כמו שאמרתן בצדק אני רק חודש אחרי הלידה וכבר ירדתי 11 ק"ג מתוך ה - 16 שעליתי וזה מדהים ונפלא, אבל אני גם צריכה להיות ריאלית.. זה לא קל לגוף להתאושש מהריון, ידעתי שאחריו הכל יהיה אחר ושונה בדיאטה וגם אם זה ייקח לי יותר ממה שהייתי רוצה זה לא מה שחשוב, מה שחשוב זה התהליך וההימצאות שלי כאן והעובדה שבסה"כ המסה ירדה, אני כבר נכנסת לכמה זוגות מכנסיים שלבשתי אותם פעם אחרונה לפני יותר מחצי שנה אז גם על זה אני צריכה לשמוח ולקבל באהבה את הקצב החדש שהגוף שלי יכתיב. תודה לכולכן על המחמאות לגבי הכתיבה... אני חושבת שכבר סיפרתי פעם על עניין הכתיבה אצלי... במשפחה שלי בכלל לא מבינים איך נהייתי רו"ח ולא סופרת... בכל אופן, לפני 6 שנים התכוונתי במקביל ללימודי ראיית חשבון להירשם לקורסים באופן מקצועי ולהתחיל להניע משהו בכיוון של הכתיבה.. אבל אז אבא שלי נפטר ומשהו נחסם אצלי ומאז לא העזתי לחזור למקום הזה.. אבל מי יודע... יכול להיות שבסוף אני אתגלגל לשם שוב... שיהיה לכולנו יום מוצלח ושקילה נהדרת ושוב - תודה רבה לכולכן, אני מתה עליכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 08:39
|
מיכלי אין לי מילים לתאר את מה שאני חושבת ומרגישה בכל הקשור למאבקך בשדים הנוראים של האוכל שמתגנבים בעיקר כשאנחנו לבד בבית (התחושה מוכרת) אבל את תמיד מנצחת אותם כשידך על העליונה ואת יכולה להיות גאה מאוד מאוד בעצמך. בקשר לבכי של תומר, אני יודעת שקשה להבין למה הם בוכים כך בלי שום סיבה הנראית לעין אבל אני רוצה לעודד ולהרגיע אותך שזה טבעי לגילם. כשביתי היתה בגיל הזה היא היתה בוכה כך לעיתים תכופות והתרגלתי. נכון שזה קרע לי את הלב אבל ניסיתי לעזור לה תמיד ולקצר את זמן הבכי. היו פעמים שזה עזר והיו פעמים שהיא פשוט התישה את עצמה, למרות כל נסיונותי לעזור, ונרדמה לבסוף. שיהיה לך שבוע מקסים ושקילה מהנה!!! שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 07:55
 אשירה Posts: 4292
|
מיכל יקרה, את מדהימה אותי תמיד מחדש בכשרון שלך לפרוט לפרטים את מה שאנחנו קוראים לו בקיצור "אכילה רגשית". כי כשזה מגיע אנחנו יודעים שזה לא רעב, אבל מפה ועד האפשרות להבין ולהגיע לעומק ולפרטי הסיבות המרחק עדיין גדול. ואת עושה זאת!!! אני מאמינה שתצליחי ובגדול!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 05:52
|
מיכלי את מתוקה אמיתית עברת את המכשול ממש כמו גדולה............ מלחמות תמיד תהיינה, זה אנחנו השמנמודים , זה ב=D.N.A שלנו!!!!!!!!!!!!! ותומריקו בהחלט יכול להיות שהרגיש את המתח שלך. אך זהו עבר נגמר.............. ומה שלא יהיה היום בשקילה............זכרי עדיין הורמונים עובדים!!!!!!!!! את ממש חזקה . יש בנות שבכלל לא חושבות כל כך קרוב לזמן הלידה להתחיל או לחזור לתהליך ונותנות לעצמן חופשה ארוכה ארוכה......... ובנוגע לכתיבה, כבר כתבתי לך כמה פעמים שאת מאד מוכשרת .......... וצריכה לעשות עם הכישרון הזה משהו רציני. שבוע נפלא ומלא הצלחה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלי כבר כתבתי לך שתומר הקטן משתף פעולה. אכן כפי שדפי כתבה את כל כך מתארת במדויק את העובר עלייך ולמעשה מעמידה מול מראה את כל אחד ואחד מאיתנו כתוקף השד הזה. שמחה שערת בשלום את השבת והיום שקילה ובואי נאמין שייראו התוצאות. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 04:06
 לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה בעצם הפנייה והשיתוף חסכת מעצמך הרבה בולמוסונים קטנים... כל הכבוד לך על המאמץ וההשקעה ולגבי האימהות - לומדים כל יום משהו חדש וגם את לומדת להכיר את בנך המתוק הוא כבר מזמן שכח...  המשך הצלחה לך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 00:36
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי יקרה! נהניתי כרגיל לקרוא את הפוסט שלך-את חייבת לפנות למגזינים או אתרי אינטרנט עם כתיבה כזאת..... שעוד אנשים יהנו...... לגבי הבכי אין לך מה להרגיש רגשות אשמה רוב הסיכויים שזה גזים,כשיגיע בע"ה לגיל 3 חוד' זה יעלם... לגבי האכילה את לגמרי חכמה שהעפת אויבים מהבית,הלוואי ויכולתי עם 2ילדיי הקטנים זה קצת בעייתי, למרות שאין הרבה "שטויות"בבית וגם הם אוכלים בריא.... מאחלת לך שקילה מוצלחת מחר ,בכל זאת שמרת בקיבוץ.... נשיבוקים ולילה טוב ושקט♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 22:01
 נחושה Posts: 6982
|
מיכלי יקרה, גאה בך מאוד שהיית חזקה ולא נכנעת....ולגבי תומר היקר אל תרגישי רגשי אשם אם עשית כמיטב יכולתך... הנסיון יקל עלייך הלאה, למרות שאפילו עם כל הנסיון עם כל ילד מתמודדים אחרת ולומדים כל החיים!!! כוס תה צמחים או כוס קפה קר (ביתי על בסיס מים וקרח ומעט מאוד חלב) אכן יכולים להרגיע. מאחלת לכם שינה מתוקה ולילה רגוע נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 21:54
 דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה טוב שנכנסת לפורום וכתבת מה עובר עליך. תענוג לקרוא את הפוסטים שלך. את יודעת לבטא במדוייק ובחן רב את מה שעובר עליך. לפעמים אנחנו מרגישים את השדים של הבולמוס מתעוררים בתוכנו ולא תמיד מצליחים לנצחם. את בכל זאת נצחת היום , כל הכבוד. לא נורא מה יראה מחר המשקל , העיקר הנחישות להתמיד. ואני מחזקת אותך בחיבוק גדול ונשיקה לתומר המתוק. דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|