08/05/2011 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
גפן את חייבת להיות חזקה!!! את חייבת את זה לעצמך ולגופך, את מאוד מאוד צעירה ואין סיבה שלא תשלטי על השומנים הללו שרק הורסים כל חלקה טובה בחיינו. כל החיים עוד לפניך אז למה את צריכה לסחוב כזה מטען על גופך? דברי עם עצמך, שכנעי את עצמך שזה הדבר הכי נכון והכי טוב לך ולגופך. אנחנו כאן ביחד בתהליך ותמיד תזכרי את זה. את לא לבד יש כמוך עוד רבים וביחד אנחנו מצליחות במאבק. נכון, זה לא קל והאמיני לי שבשום גיל זה לא קל אבל אנחנו מוכרחות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 05:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
ממש כך ולאחר שכתבתי אותה נזכרתי בעוד דברים אבל אמרתי גם זה היה מספיק והותר!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: דני איזו רשימה ,ממש מראה שממחישה תמונה מפחידה שלא הייתי רוצה לחזור לאף אחד מהסעיפים שהרי בכל אחד מהם הייתי ובאמת לא עוד,שום מאכל גם לא שוקולד שווים את זה. אכן כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 05:54
 dany Posts: 19819
|
ממש כך ולאחר שכתבתי אותה נזכרתי בעוד דברים אבל אמרתי גם זה היה מספיק והותר!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
דני איזו רשימה ,ממש מראה שממחישה תמונה מפחידה שלא הייתי רוצה לחזור לאף אחד מהסעיפים שהרי בכל אחד מהם הייתי ובאמת לא עוד,שום מאכל גם לא שוקולד שווים את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 04:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דני איזו רשימה ,ממש מראה שממחישה תמונה מפחידה שלא הייתי רוצה לחזור לאף אחד מהסעיפים שהרי בכל אחד מהם הייתי ובאמת לא עוד,שום מאכל גם לא שוקולד שווים את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 00:10
 tutit Posts: 2431
|
dany כתב:
גפן סיבות לרדת במשקל??????? מעניין, ואולי נחשוב מה רע בלהיות שמן!!!!!!!!! כבד, מגושם, פיל בחנות חרסינה, קוצר נשימה, קיץ מזיעים כמו חזירים, אי אפשר ללבוש בגד נאה וצמוד, אי אפשר ללבוש בגד ים, צריך תמיד ללכת באוהלים שמכסים הכלללללללללללללל לא נוח בשום פוזה, אי אפשר לרוץ, אי אפשר לעלות מדרגות, לא נעים ליד חברות רזות ומקלוניות, ראיתי היום בגד נפלא בחלון הראווה.......... אה...... הוא לא במידה שלי. רציתי ללכת למסיבה אבל התביישתי.............. כולם רוקדים אבל אני בצד........ מה אקום לרקוד וכל הגוף שלי רוטט משומן. אוי הבירכיים כל כך כואבות לי, גפן כאן אני מעלה בעייה של אנשים מבוגרים שמנים.............. נוחרים נורא!!!!!!!!!!!!!! והבדיקות הרפואיות יוצאות על הפנים!!!!!!!!! אוף יש לי שפשפת בין הרגליים, כולם אומרים לי שאני כל כך יפה אבל חבל שאני שמנה!!!!!!!!!! בקיצור החיים ממש בבעסה, אז אולי נעשה דיאטה נרד במשקל ונשפר את איכות חיינו לבלי הכר? אולי????????????????? בהצלחה יקירה את יכולה. חיבוק יואו דני איזו רשימה מלחיצה ואמיתית,תודה על התזכורת לפנים.... זה תמיד עוזר! ואכן את נכס לפורום! יפיפיית הכוכבים כתב: כאילו נגמר לי ! והכי נורא זה , שאני אוכלת במודע ! אני כבר לא מצליחה להעמיד את למה לעשות דיאטה מול העיניים ... כי אני מליחה למצוא בגדים יפים ... ואני גם אוהבת לאכול , איפה ההתנגדות ?! המזל הוא שאני יודעת שרב הסיבות הם כן לעשות דיאטה , אבל אני מאוד אשמח אם תימנו לי אותן .... גפן (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:54
|
מואהההההההההההההההההההה
קרנושה כתב:
מיקה כתב: דני איזו מקסימה שאת. כל מישפט כאילו גם אני אמרתי זאת. נגעת מאד בכל דבר. את נכס לפורום!!! תמשיכי בדרכך המופלאה. מסכימה איתך, היא נכס נקודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:54
|
תודה יקירה אני כל הזמן חוזרת ואומרת הפורום הזה מוציא את הטוב שבי ואני שמחה לעזור ולתמוך כי זה רק בעצם בונוס לעצמי!!!!!!!!!!!!!!
מיקה כתב:
דני איזו מקסימה שאת. כל מישפט כאילו גם אני אמרתי זאת. נגעת מאד בכל דבר. את נכס לפורום!!! תמשיכי בדרכך המופלאה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:53
|
ולא רק הבחורים מאבדים ריכוז גם הבנות.............. לפני שנה הלכתי לים והיתה שם בחורה ששיחקה מטקות עם בגד ים שכל הטוסיק בחוץ .............. ואיזה טוסיק יצירת פאר!!!!!!! ישבתי עם הלשון עד לברכיים.
קרנושה כתב:
הסיבה האמיתית לעשות דיאטה היא כדי לשמור על הבריאות קודם כל. במישור האסטטי-לשבת בים עם ביקיני בקיץ, סקסית ומהפנטת זו סיבה מספקת...לא? גם הבחורים שמשחקים מטקות קצת מאבדים ריכוז לנוכח שאפה אמיתית..  אבל הכי הכי חשוב בהרזיה להיות בן אדם, לא לשכוח מנין באת ולא להרים את האף - להעריך את עצמך על כל הדרך והתהליך ולשמור-כאן התורה כולה. בהצלחה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:51
|
חמודה וזה ההבדל האמיתי בין שמנמוד לאדם רזה!!!!!!!!!!!!!!!! להם זה בא טבעי ואנחנו צריכים ללמד את עצמנו יום וליל. בהצלחה יקירה
יפיפיית הכוכבים כתב:
תודה לכולן (: משתדלת להמשיך ... ממש כל שבוע כשאני עולה על המשקל יש לי תירוץ . מירי , אני מקווה שאת לא מתעצבנת כל פעם , כי אני מניחה שייקח לי עוד כמה זמן לעלות למסלול של הרבה זמן ... בדרך להרצאה של שבוע שעבר סיפרתי לסבתא על חברה טובה שלי , שהיא ממש רזה במבנה הגוף שלה , אבל היא החליטה שהיא השמינה בחופש ,(מה שלא ראו , כי היא באמת רזה) אז היא החליטה שהיא תפסיק לאכול ממתקים ותתחיל לאכול יותר בריא (מה שלא מזיק גם לאנשים רזים) . אחרי חודש כשהלכנו חזרה הביתה ביחד (אנחנו על אותה הדרך) היא אמרה לי שהיא מרגישה ממש בשליטה על האוכל מה שאני עוד לא הצלחתי לעשות מאוגוסט , היא עשתה בחודש ): בהצלחה לכולם בהמשך השבוע , גפן (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:59
 יפיפיית הכוכבים Posts: 16
|
תודה לכולן (: משתדלת להמשיך ... ממש כל שבוע כשאני עולה על המשקל יש לי תירוץ . מירי , אני מקווה שאת לא מתעצבנת כל פעם , כי אני מניחה שייקח לי עוד כמה זמן לעלות למסלול של הרבה זמן ... בדרך להרצאה של שבוע שעבר סיפרתי לסבתא על חברה טובה שלי , שהיא ממש רזה במבנה הגוף שלה , אבל היא החליטה שהיא השמינה בחופש ,(מה שלא ראו , כי היא באמת רזה) אז היא החליטה שהיא תפסיק לאכול ממתקים ותתחיל לאכול יותר בריא (מה שלא מזיק גם לאנשים רזים) . אחרי חודש כשהלכנו חזרה הביתה ביחד (אנחנו על אותה הדרך) היא אמרה לי שהיא מרגישה ממש בשליטה על האוכל מה שאני עוד לא הצלחתי לעשות מאוגוסט , היא עשתה בחודש ): בהצלחה לכולם בהמשך השבוע , גפן (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:36
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אין מילים אמרתם הכל חניכות מדהימות גפן יקרה בלי תרוצים ממשיכים כי את יפה חכמה וחבל שתתני לשומן לקלקל לך את איכות החיים והביטחון העצמי בגיל הכי יפה...... וגם כי..... אין תחליף לשליטה באוכל, וזה משפיע על כל שיטחי החיים. מקוה שההרצאה השבוע תמשיך לחזק אותך, והכי חשוב שעשו לך כרטיס זהב ומחוייבות להתמדה. שבוע נפלא אוהבת וגאה בך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:27
 קרנושה Posts: 3420
|
הסיבה האמיתית לעשות דיאטה היא כדי לשמור על הבריאות קודם כל. במישור האסטטי-לשבת בים עם ביקיני בקיץ, סקסית ומהפנטת זו סיבה מספקת...לא? גם הבחורים שמשחקים מטקות קצת מאבדים ריכוז לנוכח שאפה אמיתית.. אבל הכי הכי חשוב בהרזיה להיות בן אדם, לא לשכוח מנין באת ולא להרים את האף - להעריך את עצמך על כל הדרך והתהליך ולשמור-כאן התורה כולה. בהצלחה יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:24
 קרנושה Posts: 3420
|
מיקה כתב:
דני איזו מקסימה שאת. כל מישפט כאילו גם אני אמרתי זאת. נגעת מאד בכל דבר. את נכס לפורום!!! תמשיכי בדרכך המופלאה.
מסכימה איתך, היא נכס נקודה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 18:59
 רוויטל Posts: 288
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 18:52
 אשירה Posts: 4292
|
דני וגפן יקרות, מי לא יעשה דיאטה אחרי כזאת רשימה????? וזאת היא רק רשימה חלקית. וגפן, יש לי עוד דבר קטן להוסיף, ככל שמתבגרים זה הרבה הרבה יותר קשה, שווה לך להתאמץ ולסגל מעכשיו אורחות חיים בריאים וכך תרוויחי הרבה הרבה שנים מאושרות, המון המון הצלחה, אשירה. dany כתב:
גפן סיבות לרדת במשקל??????? מעניין, ואולי נחשוב מה רע בלהיות שמן!!!!!!!!! כבד, מגושם, פיל בחנות חרסינה, קוצר נשימה, קיץ מזיעים כמו חזירים, אי אפשר ללבוש בגד נאה וצמוד, אי אפשר ללבוש בגד ים, צריך תמיד ללכת באוהלים שמכסים הכלללללללללללללל לא נוח בשום פוזה, אי אפשר לרוץ, אי אפשר לעלות מדרגות, לא נעים ליד חברות רזות ומקלוניות, ראיתי היום בגד נפלא בחלון הראווה.......... אה...... הוא לא במידה שלי. רציתי ללכת למסיבה אבל התביישתי.............. כולם רוקדים אבל אני בצד........ מה אקום לרקוד וכל הגוף שלי רוטט משומן. אוי הבירכיים כל כך כואבות לי, גפן כאן אני מעלה בעייה של אנשים מבוגרים שמנים.............. נוחרים נורא!!!!!!!!!!!!!! והבדיקות הרפואיות יוצאות על הפנים!!!!!!!!! אוף יש לי שפשפת בין הרגליים, כולם אומרים לי שאני כל כך יפה אבל חבל שאני שמנה!!!!!!!!!! בקיצור החיים ממש בבעסה, אז אולי נעשה דיאטה נרד במשקל ונשפר את איכות חיינו לבלי הכר? אולי????????????????? בהצלחה יקירה את יכולה. חיבוק יפיפיית הכוכבים כתב: כאילו נגמר לי ! והכי נורא זה , שאני אוכלת במודע ! אני כבר לא מצליחה להעמיד את למה לעשות דיאטה מול העיניים ... כי אני מליחה למצוא בגדים יפים ... ואני גם אוהבת לאכול , איפה ההתנגדות ?! המזל הוא שאני יודעת שרב הסיבות הם כן לעשות דיאטה , אבל אני מאוד אשמח אם תימנו לי אותן .... גפן (:
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 16:56
 EFF Posts: 6417
|
גפן יקרה....שיטה פשוטה שעוזרת..קחי לך דף חלקי אותו לשני טורים..טור אחד "למה דיאטה" וטור שני - "למה לא"...מבטיחה לך שטור ה"בעד" ינצח... כאשר ילדי נמצאים במצב של חוסר ודאות או דילמה זה מה שאני ממליצה להם לעשות. עד עכשיו זה הלך מצויין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 16:11
 קרולין Posts: 6651
|
גפן ילדה יקרה, הרווח כולו ש ל נ ו כשאנחנו מ ר ז י ם. ואת יודעת הרי מה המשמעויות הרבות של המילה: רווח . תמשיכי להתמיד ולהצליח בתהליך....גם כשלא קל....ולכולנו לא קל , אנחנו בהשדתלות מתמדת ... בהצלחה רבה והמשך שבת נהדרת. קרולין
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 15:54
|
גפן סיבות לרדת במשקל??????? מעניין, ואולי נחשוב מה רע בלהיות שמן!!!!!!!!! כבד, מגושם, פיל בחנות חרסינה, קוצר נשימה, קיץ מזיעים כמו חזירים, אי אפשר ללבוש בגד נאה וצמוד, אי אפשר ללבוש בגד ים, צריך תמיד ללכת באוהלים שמכסים הכלללללללללללללל לא נוח בשום פוזה, אי אפשר לרוץ, אי אפשר לעלות מדרגות, לא נעים ליד חברות רזות ומקלוניות, ראיתי היום בגד נפלא בחלון הראווה.......... אה...... הוא לא במידה שלי. רציתי ללכת למסיבה אבל התביישתי.............. כולם רוקדים אבל אני בצד........ מה אקום לרקוד וכל הגוף שלי רוטט משומן. אוי הבירכיים כל כך כואבות לי, גפן כאן אני מעלה בעייה של אנשים מבוגרים שמנים.............. נוחרים נורא!!!!!!!!!!!!!! והבדיקות הרפואיות יוצאות על הפנים!!!!!!!!! אוף יש לי שפשפת בין הרגליים, כולם אומרים לי שאני כל כך יפה אבל חבל שאני שמנה!!!!!!!!!! בקיצור החיים ממש בבעסה, אז אולי נעשה דיאטה נרד במשקל ונשפר את איכות חיינו לבלי הכר? אולי????????????????? בהצלחה יקירה את יכולה. חיבוק יפיפיית הכוכבים כתב:
כאילו נגמר לי ! והכי נורא זה , שאני אוכלת במודע ! אני כבר לא מצליחה להעמיד את למה לעשות דיאטה מול העיניים ... כי אני מליחה למצוא בגדים יפים ... ואני גם אוהבת לאכול , איפה ההתנגדות ?! המזל הוא שאני יודעת שרב הסיבות הם כן לעשות דיאטה , אבל אני מאוד אשמח אם תימנו לי אותן .... גפן (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 14:58
 יפיפיית הכוכבים Posts: 16
|
כאילו נגמר לי ! והכי נורא זה , שאני אוכלת במודע ! אני כבר לא מצליחה להעמיד את למה לעשות דיאטה מול העיניים ... כי אני מליחה למצוא בגדים יפים ... ואני גם אוהבת לאכול , איפה ההתנגדות ?! המזל הוא שאני יודעת שרב הסיבות הם כן לעשות דיאטה , אבל אני מאוד אשמח אם תימנו לי אותן .... גפן (:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|