09/05/2011 05:34
 dany Posts: 19819
|
והאמת אני ממש הולכת צעד צעד קטן קטן.............. לא ממלאה את ליבי בכל מיני הבטחות גדולות, שעה שעה וכך עובר לו יום ועוד יום .......... והסיפור הזה ממש עובד!!!!!!!!!!!! הדפדפן כל יום הולך ומתמעט................
בהצלחה לכל המהססות לעשות את הצעד הראשון ולקפוץ למים.........
שאפתנית כתב:
תמיד תזכרו שכל צעד קטן מוביל אותנו להצלחה הגדולה ולכן אנחנו לא מתייאשות, גם אם יש עליות, הרי תמיד יבואו אחריהן ירידות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 08:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
תמיד תזכרו שכל צעד קטן מוביל אותנו להצלחה הגדולה ולכן אנחנו לא מתייאשות, גם אם יש עליות, הרי תמיד יבואו אחריהן ירידות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בהצלחה לכולכן יקירות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:21
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
בנות, מירי תמיד אומרת צוחק מי שצוחק אחרון..אתן עוד תראו את אשירה..מבטיחה לכן! ענין של זמן, התמדה סבלנות והחיזוקים שלנו, היא כבר הצלחה כי היא כאן! נשיבוקים.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:29
 קרנושה Posts: 3420
|
hadasosh1 כתב:
אשירה יקירתי קראתי את דברייך ואני כ"כ מבינה אותך כי הייתי בזה חודש,קוראת על הצלחות ולא מצליחה בעצמי ירדתי 15קילו ב9 חודשים ואז עליתי 3.5 וזה רק בחודש האחרון.....כבר התחלתי להתייאש ולחשוב שאין לי תקנה וכמו דני הפחד לעלות את כל מה שהורדתי ויותר הכניסו אותי למחשבות שלא בא לי להיות שם שוב ושאני חייבת להגיע להחלטה בוגרת ולשמור ,ואז הגיעה ההרצאה על ה21 יום ודני כתבה פה שהיא הכינה דפדפן והרגשתי שזה ממש יכול להתאים לי ועברו יומיים וגם אני הכנתי,זה נותן כח להרגיש כל יום שעובר בשליטה והשיתוף פה בפורום כלכך עוזר להתמיד אני מציעה לך לנסות.....תחליטי על יום ותתחילי עם הדפדפן....וחוץ מזה ממליצה לך לראות את הפרק מMTV של מקנזי שצירפתי בעקבות ההמלצה של נחושה הוא פרק מאוד חזק,ואת רואה אותה חווה קושי לעשות שינוי באורח החיים אבל מגיעה לסוף היום ותולשת עוד דף ואיזו בחורה יפה היא עם עודף משקל שכל כך מאמלל אותה ומזיק לה שאת שואבת גם משם המון השראה.... אני בטוחה שזה יקרה גם לך בקרוב השליטה תגיע....כל עוד את פה קוראת ומעדכנת ולא מזניחה זה מטפטף ואוטוטו יתקבע סומכת עלייך שתכנסי לשיטה ......מחזיקה לך אצבעות ותעדכני. ♥♥♥נשיבוקים
הדס, את מהממתתתתתתתתת על כל מה שכתבת! שבוע נפלא יקירתי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 19:28
 קרנושה Posts: 3420
|
בנות, מירי תמיד אומרת צוחק מי שצוחק אחרון..אתן עוד תראו את אשירה..מבטיחה לכן! ענין של זמן, התמדה סבלנות והחיזוקים שלנו, היא כבר הצלחה כי היא כאן! נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 18:40
|
dany כתב:
כמובן שגם אני מצטרפת לחיזוקים ולברכות להצלחה. יקירתי מגיע לך להצליח!!!!!!!!!!!!
דני יקירתי, כל הכבוד על העשייה והנחישות שאת מדביקה בהן את כולנו, הצלחה רבה רבה ושבוע נהדר,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 18:38
|
קרולין כתב:
אשירה יקרה, מצטרפת בחום רב לחיזוקים של הדסי שלנו, כל יום ביומו יקירתי, תסיימי יום ... ות ס מ נ י לך וי גדול של ניצחון על האוכל. את י כ ו ל ה !!!! איתך כאן ובשבילך ת מ י ד. המשך שבת נהדרת ובשליטה. קרולין. 
קרולין יקרה, תודה על הביטחון והאמונה שאת נוסכת בכולנו, את הינך אחד מעמודי התווך של הפורום הזה, שבוע טוב עם עשיה מבורכת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 18:32
|
hadasosh1 כתב:
אשירה יקירתי קראתי את דברייך ואני כ"כ מבינה אותך כי הייתי בזה חודש,קוראת על הצלחות ולא מצליחה בעצמי ירדתי 15קילו ב9 חודשים ואז עליתי 3.5 וזה רק בחודש האחרון.....כבר התחלתי להתייאש ולחשוב שאין לי תקנה וכמו דני הפחד לעלות את כל מה שהורדתי ויותר הכניסו אותי למחשבות שלא בא לי להיות שם שוב ושאני חייבת להגיע להחלטה בוגרת ולשמור ,ואז הגיעה ההרצאה על ה21 יום ודני כתבה פה שהיא הכינה דפדפן והרגשתי שזה ממש יכול להתאים לי ועברו יומיים וגם אני הכנתי,זה נותן כח להרגיש כל יום שעובר בשליטה והשיתוף פה בפורום כלכך עוזר להתמיד אני מציעה לך לנסות.....תחליטי על יום ותתחילי עם הדפדפן....וחוץ מזה ממליצה לך לראות את הפרק מMTV של מקנזי שצירפתי בעקבות ההמלצה של נחושה הוא פרק מאוד חזק,ואת רואה אותה חווה קושי לעשות שינוי באורח החיים אבל מגיעה לסוף היום ותולשת עוד דף ואיזו בחורה יפה היא עם עודף משקל שכל כך מאמלל אותה ומזיק לה שאת שואבת גם משם המון השראה.... אני בטוחה שזה יקרה גם לך בקרוב השליטה תגיע....כל עוד את פה קוראת ומעדכנת ולא מזניחה זה מטפטף ואוטוטו יתקבע סומכת עלייך שתכנסי לשיטה ......מחזיקה לך אצבעות ותעדכני. ♥♥♥נשיבוקים
הדסוש חמודה, ראשית תודה על דברי התמיכה והעידוד. אני מאוד שמחה שהצלחת לעצור את העלייה, ירידה של 15 קילו זה פנטסטי ובאמת חבל לקלקל. אני שואבת המון כוח מהפורום וממירי ומקווה שאתחיל להרגיש תזוזה גם במשקל. שיהיה לך שבוע נפלא והמשך הצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 15:46
 dany Posts: 19819
|
כמובן שגם אני מצטרפת לחיזוקים ולברכות להצלחה. יקירתי מגיע לך להצליח!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 12:45
 קרולין Posts: 6651
|
אשירה יקרה, מצטרפת בחום רב לחיזוקים של הדסי שלנו, כל יום ביומו יקירתי, תסיימי יום ... ות ס מ נ י לך וי גדול של ניצחון על האוכל. את י כ ו ל ה !!!! איתך כאן ובשבילך ת מ י ד. המשך שבת נהדרת ובשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 12:06
 tutit Posts: 2431
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|