10/05/2011 08:45
 ענת Posts: 3849
|
לביאה כל הכבוד המשיכי כך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 06:05
 dany Posts: 19819
|
ממש כך............ והשאלה היא למה אי אפשר לעשות זאת תמיד??????????? מוזר נכון???????? מה שונה עכשיו ? כלום!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: למרות הכותרת של יום 8 לביאה כבר נמצאת עמוק בתוך יום מס' 11 ואני מתחילה אותו עכשיו. כייף אמיתי של שליטה ואיפוק. מה חשוב העיקר שהימים עוברים בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 05:51
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
למרות הכותרת של יום 8 לביאה כבר נמצאת עמוק בתוך יום מס' 11 ואני מתחילה אותו עכשיו. כייף אמיתי של שליטה ואיפוק. מה חשוב העיקר שהימים עוברים בשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 05:48
|
למרות הכותרת של יום 8 לביאה כבר נמצאת עמוק בתוך יום מס' 11 ואני מתחילה אותו עכשיו. כייף אמיתי של שליטה ואיפוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 05:37
|
לביאה איך את מרגישה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/05/2011 00:58
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לביאה ! כיף לקרוא על שליטתך באוכל.... בהצלחה בתהליך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 21:17
|
לכל הבנות היקרות שנכנסו לתהליך נפלא של התנקות ושמירה......... עוד יום ועוד יום ואנחנו כאן מחזקות ומתחזקות יום עצמאות שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 20:10
 רוויטל Posts: 288
|
לביאה סחפת את כולנו גמני שם סוגרת או טו טו יום שיש של בלי פחממות מחמש. כרגע סיימתי את תה הצמחים שלי -אגב מוריד רצון לעוד אוכל. תמשיכי לעדכן אותנו את נהדרת. מיקה לביאה כתב:
חברות יקרות למרות שכאן זה פורום וכותבים וכותבים וכותבים, אי אפשר באמת לתאר במילים את התמיכה הרבה שנותנת לי כל כך הרבה כוחות.... אתמול בערב הייתי פשוט מדהימה. אכלתי את הסטייק שלי עם הירקות ונגמרה הארוחה. כל האחרים המשיכו לאכול והארוחה גם התארחה כי חלק מהאורחים איחרו (אילוצים). ואז פתאום נזכרתי שמירי אומרת : "תה צמחים ועוד תה צמחים ועוד תה צמחים...." אז הכנתי לי תה צמחים.... ושטפתי כלים, וסידרתי והייתי עסוקה בניקיונות וככה מדי פעם הצטרפתי להיות מנומסת (זה אירוח של גברים בלבד, קולגות מהעבודה של בן זוגי שהגיעו לסין בענייני עבודה) וטיפלתי בתינוקת ואז הגיעה שעת חצות והסברתי להם שאני צריכה לעלות עם התינוקת להשכיב אותה כי היא התעוררה... בקיצור, כבר זמן רב לא חוויתי כזה שישי בשליטה ומוצלח. וכל הזמן הייתן מול עיניי מירי וחברות יקרות המשך הצלחה לכולן ואהבה רבה
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/05/2011 05:41
|
לביאה לדעתי את כבר היטב בתוך יום 10 שאותו אני מתחילה ממש עכשיו................................................בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 14:55
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקירתי! וואו!!! את מ ד ה י מ ה ! רק ככה מצליחים!!!! בראבו ענק!!!! מחזיקה לך אצבעות חזקקקקקקקקקקקקק את יכולה!!!! תמשיכי במבצע...זה שווה הכל. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 12:29
 נחושה Posts: 6982
|
בדיוק ככה יקירה, עוד יום ועוד יום עד שתגיעי לארץ רזה וחטובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 08:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד לביאה!!! לביאה כתב:
חברות יקרות למרות שכאן זה פורום וכותבים וכותבים וכותבים, אי אפשר באמת לתאר במילים את התמיכה הרבה שנותנת לי כל כך הרבה כוחות.... אתמול בערב הייתי פשוט מדהימה. אכלתי את הסטייק שלי עם הירקות ונגמרה הארוחה. כל האחרים המשיכו לאכול והארוחה גם התארחה כי חלק מהאורחים איחרו (אילוצים). ואז פתאום נזכרתי שמירי אומרת : "תה צמחים ועוד תה צמחים ועוד תה צמחים...." אז הכנתי לי תה צמחים.... ושטפתי כלים, וסידרתי והייתי עסוקה בניקיונות וככה מדי פעם הצטרפתי להיות מנומסת (זה אירוח של גברים בלבד, קולגות מהעבודה של בן זוגי שהגיעו לסין בענייני עבודה) וטיפלתי בתינוקת ואז הגיעה שעת חצות והסברתי להם שאני צריכה לעלות עם התינוקת להשכיב אותה כי היא התעוררה... בקיצור, כבר זמן רב לא חוויתי כזה שישי בשליטה ומוצלח. וכל הזמן הייתן מול עיניי מירי וחברות יקרות המשך הצלחה לכולן ואהבה רבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:44
|
מה שנאמר "אין דבר העומד בפני הרצון" וגם "איזה הוא הגיבור הכובש את יצרו" ומשמתגשמים דברי חכמים באדם סימן כי עלה בדרגה............ כל הכבוד יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:02
|
מחוננתתת ,יישר כח יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 03:47
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|