08/05/2011 19:29
 סיסי 17 Posts: 618
|
איזה סיפור מרגש מירי...ראיתי גם את השרשור מאחלת לגיל החלמה מהירה רק שיהיה טוב אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 05:39
 dany Posts: 19819
|
מיכלי את ממש כותבת מהירהורי ליבי, מדוע המקום הזה הוא כל כך נוח כמו בית אמיתי?, אין בו אשמה ואין בו פחד, יש בו אהבה, אמפתיה, הבנה, ידיעה שבכל מצב אוהבים אותך ומקבלים אותך, שיהיה לך שבוע נפלא מכל הלב נשיבוקים
מיכל שרון כתב:
ואני לתומי חשבתי שאת הולכת לכתוב על קיצור קיבה כשקראתי את הכותרת.. שכחתי בכלל שסיפרת לנו ככה בחצי פה על גילי... מעניין למה שכחתי הא?! אכן אצלך עסקים כרגיל... מירי אני אגיד לך רק דבר אחד, בהמשך לפוסט שכתבתי לפני מספר דקות ממש, מה שלא יראה המשקל ביום ראשון, מה שלא מראה המשקל בכל שבוע מחדש... אני מסוגלת לעמוד מולך ולשמוע אותך אומרת לי X ק"ג יותר או פחות וזה רק בגלל הדברים האלה.. בגלל שאת משתפת לא פחות מאיתנו בקשיים, כי אני נוכחת כל פעם מחדש שגם את עומדת בפני האתגרים האלה יומיום - אתגר השמירה והשליטה, אתגר האיפוק, אתגר הויתור מתוך בחירה. והעובדה שאני יודעת שאני ואת באותה הסירה היא שעוזרת לי לא להישבר ולא לוותר וגם בימים קשים להגיע לחוג ולהישקל ולקבל ממך באמת באהבה את הכל - המידע, העזרה, הטיפים, התוכחה (כשצריך ומגיע לי) וכמובן איך לא.. את הפרגון והתמיכה. שיהיה לך אחלה שבוע מירי, נתראה מחר 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 21:58
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ואני לתומי חשבתי שאת הולכת לכתוב על קיצור קיבה כשקראתי את הכותרת.. שכחתי בכלל שסיפרת לנו ככה בחצי פה על גילי... מעניין למה שכחתי הא?! אכן אצלך עסקים כרגיל... מירי אני אגיד לך רק דבר אחד, בהמשך לפוסט שכתבתי לפני מספר דקות ממש, מה שלא יראה המשקל ביום ראשון, מה שלא מראה המשקל בכל שבוע מחדש... אני מסוגלת לעמוד מולך ולשמוע אותך אומרת לי X ק"ג יותר או פחות וזה רק בגלל הדברים האלה.. בגלל שאת משתפת לא פחות מאיתנו בקשיים, כי אני נוכחת כל פעם מחדש שגם את עומדת בפני האתגרים האלה יומיום - אתגר השמירה והשליטה, אתגר האיפוק, אתגר הויתור מתוך בחירה. והעובדה שאני יודעת שאני ואת באותה הסירה היא שעוזרת לי לא להישבר ולא לוותר וגם בימים קשים להגיע לחוג ולהישקל ולקבל ממך באמת באהבה את הכל - המידע, העזרה, הטיפים, התוכחה (כשצריך ומגיע לי) וכמובן איך לא.. את הפרגון והתמיכה. שיהיה לך אחלה שבוע מירי, נתראה מחר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 21:56
 נחושה Posts: 6982
|
ערב טוב פורום יקר, קראתי אחורה והתעדכנתי בכל הפוסטים והשרשורים. ראשית, החלמה מהירה וטובה לגילי ומירי אין כמוך כדוגמא לנחישות. וכל השאר- אין מילים לתאר כמה אני גאה בכן ומסירה את הכובע ... מאחלת לכולם שבוע חדש וטוב, הצלחה בכול ומעבר לכך...בשורות טובות ! לילה טוב נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 21:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה לכם מעודדות ותומכות ונפלאות זה פשוט מרגש לקרא את כל הפוסטים והשירשורים שבוע נפלא ובשליטה לכולנו אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 20:57
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד מירי היקרה והאהובה מאוד, ראשית, רפואה שלמה והחלמה מהירה לגיל - העיקר הבריאות!!! ואכן, אין כמו מסגרת ותמיכה ועידוד בקבוצה. אני אישית לא יודעת מה הייתי עושה ואיך הייתי נראית היום בלי ההרצאות שלך ובלי התמיכה והעידוד מהפורום. האזנתי השבוע להרצאה שלך, ואני בכל פעם שמחה להיזכר באמצעותך במידע החשוב על כך על הרכב הגוף ועל צרכיו האמתיים - כלומר, מעט פחממות והרבה חלבונים!! ההרצאות ממש מחזיקות אותי בשבתות הארוכות, שהפיתויים בהן רבים כל כך. אגב, אתנראית בהרצאות נפלא, ואני ממש לא רואה את הק"ג הנוסף שדיברת עליו - את פשוט מודל לחיקוי!! גם בתכנית הטלוויזיה שהופעת לפני שבוע נראית נפלא ודיברת נהדר (תודה לאפי היקרה ששלחה את הקישור). חבל שהתארח בפאנל מישהו (עדיף בלי כינויי גנאי), בלי תרבות דיבור ושיחה, שקטע אותך כל הזמן. אבל את היית פשוט נהדרת!!! כל הכבוד!!! ובכלל מירי, כיף לדעת שאני מתחילה את הקיץ הארוך הזה אתך - בשמירה על מסגרת, במודעות ועם הרבה תמיכה ועידוד!! תודה על הכול וחג עצמאות שמח לך, לאריה ולכל המשפחה. אוהבת - חיה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 13:53
 רוויטל Posts: 288
|
למירי החלמה מהרה לגיל. את מורה נהדרת. גם בזמן זה עם הבן את דואגת לכולנו. הערצה ממש לשמה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 07:35
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מירי ומשפחת בלקין היקרים, מאחלת לגיל המון בריאות מקווה שהכל בסדר אצלו כבר. ואת מירי יקרה כרגיל תמיד מהווה דוגמא אישית שאם את יכולה כולנו יכולים... שבת שלום והמון המון חיבוקים וחיזוקיםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 03:32
 לביאה Posts: 402
|
מירי יקרה מצדיעה לך ומחבקת אותך. את מודל לחיקוי... שולחת איחולי רפואה שלמה והחלמה מהירה לגיל. קרולין כתבה שאת שינית לנו את החיים ואני כל כך מסכימה איתה. אני חושבת לעצמי כמה בת מזל אני שזכיתי (וזוכה ואזכה בע"ה) להיות חלק מהקהילה המדהימה הזו ואת בראשה. זה לא רק הדיאטה, זה כמובן הרבה יותר מזה חיבוק גדול וחיזוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 22:24
 דפי Posts: 1126
|
לגיל ולמירי שבת שקטה ורגועה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 21:57
|
אתן משהוא מיוחד, תודה רבה ולילה טוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 19:53
 טולי Posts: 5
|
אשירה כתב:
מצטרפת לאיחולי החלמה לגילי היקר וכרוכבת אופניים בשטח בעצמי מאחלת לך גיל יקר שתשוב לרכב בזהירות ובבטחה זה יכול לקרות בכל סיטואציה ובבריאות מלאה תמיד שבת טובה ושלווה ובשליטה טולי איחולי החלמה שלמה ומהירה לגיל,  [/quo te]
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 19:31
 אשירה Posts: 4292
|
איחולי החלמה שלמה ומהירה לגיל,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 19:02
 רבקה Posts: 8411
|
מירי היקרה את שצועדת בראש עם כתר ושרביט ביד כשמסביב יהום הסהר ואת חותכת סלט מצדיעה לך יקירתי ומשתדלת לקחת ממך את המיטב מירי אני שמחה שאת כבר אחרי והכל עבר בשלום ובהצלחה בריאות והרבה בריאות כרגע בראש המעלה שבת שלום ומבורך לכל המשפחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 19:00
 EFF Posts: 6417
|
מירי יקירתי, אין לתאר במילים כמה ריגשת אותי במה שכתבת..אכן פרופורציות בחיים הוא "שם המשחק", וכמה פעמים במהלך השנים היית את זו שבדברייך הכנסת אותי לפרופןרציות. גם היום....תודה אוהבת אותך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:52
 שאפתנית Posts: 8392
|
מירי שבת שלום. אני שמחה לקרוא שגיל מתאושש בבית ועבר את הניתוח בהצלחה. קראתי את דבריך בשקיקה. את אישה חזקה מאוד וזה המסר העיקרי שאני שואבת ממך. להיות חזקים ואיתנים בכל מצב וסיטואציה בחיינו כדי לשמור על שליטה. אני שמחה שאת המורה שבחרתי עבורי ועבור משפחתי לחיים טובים יותר. שבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:18
 1103 Posts: 5022
|
מירי יקרה אפשר להצדיע לך שלמרות המתח שההית שרויה בו לפני הניתוח,על פניו שידרת עסקים כרגיל, עמדת לפנינו והעברת את ההרצאה בארשת פנים שלווה שלא הסגירה את המתחולל בנפשך, אם לא היית מספרת לנו מה שקרה לגיל כאשר הייתם בחו"ל איש לא היה מרגיש מאום. אדם אחר במצבך,היה מתנחם בכריכים או דברי מאפה כדי להרגע ואילו את לא נכנעת, את מהווה דוגמא ומופת לכולנו. הניתוח של גילי הצליח,אני בטוחה שההחלמה תהיה טובה והיד תחזור להיות כשהיתה. שבת נפלאה ושווה. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:01
 tutit Posts: 2431
|
מירי יקרה! הרבה בריאות והחלמה מהירה לגילי, גם אנחנו אחרי ניתוח לילד כמו שסיפרתי ואכן לא פשוט לאכול מסודר בימים כאלה.... כל הכבוד על השליטה והשמירה גם בשעות לא קלות לא מובן מאליו, כמובן שאת נותנת המון השראה וכוח לכולנו....ויש לאן לשאוף להגיע
המשך הצלחה לכולנו בתהליך נשיקות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 17:11
|
תודה רבה יקרות ומרגשות אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:21
 dany Posts: 19819
|
מירי יקרה קודם כל אני שמחה אתם כבר אחרי הסיפור הזה ושוב בריאות והחלמה מהירה לגילי. וכן בנוגע לבתי חולים.......... מי שלא בילה שם שעות וימים לא יבין את הסיפור שעליו את מדברת....... ואנחנו השמנמודים מיד מחפשים את אוכל הניחומים........... כל הכבוד על ההתבגרות והבגרות שאת מפגינה . ולא רק יפה מטיפה אלא גם יפה עושה!!!!!!!!!!!!! שבת שלום יקירה וביום רביעי חגיגה גדולה................ נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|