07/05/2011 18:59
 אשירה Posts: 4292
|
קרולין יקרה, אני משתתפת בצערך על מות חברתך. חיינו מורכבים מרגעים שמחים וגם עצובים. תודה לך על כל הנתינה והאהבה שאת מרעיפה, אשירה. קרולין כתב:
חבריי היקרים, אתמול בערב חגננו יום הולדת 50 בהפתעה ,לחבר וידיד נפש שלנו היה מ ק ס י ם ,מהנה ומרגש הוא כ"כ התרגש והופתע שרק בשביל זה היה שווה הכל. באמצע המסיבה והחגיגה קיבלתי אס אמ אס שחברה שלי ללימודים/ קולגה נפטרה ...הייתי בשוק ! בחורה יפה ,צעירה ,מוכשרת אמא ל- 3 ילדים ב ר י א ה....הכל קרה מהר... היא חלתה בסרטן הלבלב שקשה לגלות אותו וכשכבר מגלים...זה בד"כ.. הסוף. כמובן שהמשכתי את המסיבה כרגיל...אבל בלב היה לי כ"כ כבד ועצוב. בלילה רצו לי המחשבות בראש....וואו רגע את/ה פה רגע את/ה שם.....הכל מתערבב עם הכל, והחיים מזמנים לנו מהכל. והמילה הראשונה שעלתה לי בראש היא: פ ר ו פ ו ר צ י ה. מאחלת לכולנו ים של ב ר י א ו ת , שמחה בלב, נתינה ואהבה ללא תנאי וללא גבול. שתהיה לכולנו שבת נעימה, רגועה, ובשליטה. ושתמיד נזכור שכשלא קל לנו......ולכולנו יש את "הסלינו על כתיפנו" שלנו למי אין?!...תמיד יש יותר לא קל....וכן... פרופורציה לחיים זאת מילה מ נ צ ח ת בחיים. אוהבת המון ורק בורות טובות לכולנו. אמן. שלכם, קרולין. 
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 15:38
 dany Posts: 19819
|
זה עדיין לא היה זה עוד מעט מתחיל....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 10:53
 רוויטל Posts: 288
|
דני איך היה?? dany כתב:
חייבת שיעבור!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרת גם זאת לעצמי, מחר בערב כל החברה אצלי לארוחה חלבית שהיא מאד מאד מוקשית........ מהמלה מוקש!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!! אכן הפעם יש לי ביום ראשון שקילה ,מקווה שסוף השבוע שלי יעבור כפי שעבר בשליטה רבה כולו.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 09:54
 tutit Posts: 2431
|
קרוליין יקרה! אכן צריך להפנים ולזכור - שאנחנו נלחצים מדברים או מרגישים איזשהו רגש שלילי ישר להכנס לפרופורציות...... ואז הכל נראה הגיוני והרבה פחות מאיים....... שיהיה לך סופשבוע קסום והרבה הצלחה בשמירה............. נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 07:39
 בלונדה.... Posts: 3603
|
כל כך צודקת קרולין! אין כמו בריאות זה הדבר הכי חשוב הכל כל כך מתגמד ליד זה. שבת שלום והמון חיזוקים חיבוקים ונשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:56
|
תודה בנות על החיזוק והעידוד וזה מה שאמרתי בפוסט אחר אתן בראש שלי, ואני מחוייבת לכן כפי שאני מחוייבת לעצמי, ולא רוצה לאכזב אתכן כפי שלא רוצה לאכזב את עצמי............ אז אתנהג בהתאם. תודה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:18
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
חייבת שיעבור!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרת גם זאת לעצמי, מחר בערב כל החברה אצלי לארוחה חלבית שהיא מאד מאד מוקשית........ מהמלה מוקש!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!! אכן הפעם יש לי ביום ראשון שקילה ,מקווה שסוף השבוע שלי יעבור כפי שעבר בשליטה רבה כולו. שיהיה לך המון בהצלחה והעיקר שליטה וזה ממש לא קל אבל עכשיו בשיא לא שווה לקלקל ,מזכירה לך שוה הכי טעים קילו פחות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש תהני מהאירוח והמפגש החברתי עם כל בני המשפחה, אין חשוב מזה!! dany כתב:
חייבת שיעבור!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרת גם זאת לעצמי, מחר בערב כל החברה אצלי לארוחה חלבית שהיא מאד מאד מוקשית........ מהמלה מוקש!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!! אכן הפעם יש לי ביום ראשון שקילה ,מקווה שסוף השבוע שלי יעבור כפי שעבר בשליטה רבה כולו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:17
|
חייבת שיעבור!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרת גם זאת לעצמי, מחר בערב כל החברה אצלי לארוחה חלבית שהיא מאד מאד מוקשית........ מהמלה מוקש!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!! אכן הפעם יש לי ביום ראשון שקילה ,מקווה שסוף השבוע שלי יעבור כפי שעבר בשליטה רבה כולו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:02
|
dany כתב:
חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!! אכן הפעם יש לי ביום ראשון שקילה ,מקווה שסוף השבוע שלי יעבור כפי שעבר בשליטה רבה כולו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:37
|
חייבים לחיות בפרופורציות כי אם לא בעצם מה נעשה................. נאכל ונשתה כי מחר נמות................. ואנחנו הרי רק מחפשים סיבה "למסיבה" המסיבה יכולה להיות עצב ועגמומית........ עצבים, יאוש, עלבון, חרדה, ובקצה הסקאלה כל גווני השמחה....... אז בואו נהיה על אמצע הסקאלה.............. ונדע כי יש דברים שהם בשליטתנו והאוכל הוא אחד מהם, ויש דברים שהם ממש לא בשליטתנו והמוות בוודאי הוא כזה. מאחלת לכולנו שבת שלום של רגיעה ושקט. תבונה באכילה. כי ביום ראשון כבר שוב שקילה!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:19
|
קרולין יקירה זו בדיוק תמונת החיים,זה גלגל החיים פה חוגגים וכאן אבלים. אכן פרופוציות. בואי נתפלל שרק נראה טוב יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:27
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
אחותי היקרה כמה נכון כתבת אכן היה אמש ערב נהדר רקדנו שמחנו חגגנו ונהננו עד הגג יש פרופורציות בחיים לא הכול דבש אבל משתדלים לראות את האור שבת ברוכה ממני בהמון אהבה אסתי ♥♥♥♥♥ edited by אסתי ברוך on 5/6/2011
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 14:05
 לביאה Posts: 402
|
קרולין יקרה מסכימה עם כל מילה שלך. בשבילי, יום שעובר עם פרופורציות, אני מאושרת. בשבילי זה ממש תיקון על בסיס יומיומי כי בגדול, אני טיפוס שנוטה להגזים ולעשות דראמה. ופרופורציות בעיניי מעידות על בריאות נפשית ויציבות. שבת שלום, ברוכה ואהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:00
 קרנושה Posts: 3420
|
כל כך מסכימה איתך יפתי! זה הכי נכון להפנים את זה כי קשיים תמיד היו ויהיו ההתמודדות הינה המפתח לדלתות הרצויות..♥ רק דברים טובים, בעיקר אהבה ובשורות נפלאות. נשיבוקים ושבת נפלאה לך ולכל משפחתך. אוהבת אותך מוצ'ו♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 12:51
 קרולין Posts: 6651
|
ב ש ו ר ו ת טובות.... כמובן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 12:49
 קרולין Posts: 6651
|
חבריי היקרים, אתמול בערב חגננו יום הולדת 50 בהפתעה ,לחבר וידיד נפש שלנו היה מ ק ס י ם ,מהנה ומרגש הוא כ"כ התרגש והופתע שרק בשביל זה היה שווה הכל. באמצע המסיבה והחגיגה קיבלתי אס אמ אס שחברה שלי ללימודים/ קולגה נפטרה ...הייתי בשוק ! בחורה יפה ,צעירה ,מוכשרת אמא ל- 3 ילדים ב ר י א ה....הכל קרה מהר... היא חלתה בסרטן הלבלב שקשה לגלות אותו וכשכבר מגלים...זה בד"כ.. הסוף. כמובן שהמשכתי את המסיבה כרגיל...אבל בלב היה לי כ"כ כבד ועצוב. בלילה רצו לי המחשבות בראש....וואו רגע את/ה פה רגע את/ה שם.....הכל מתערבב עם הכל, והחיים מזמנים לנו מהכל. והמילה הראשונה שעלתה לי בראש היא: פ ר ו פ ו ר צ י ה. מאחלת לכולנו ים של ב ר י א ו ת , שמחה בלב, נתינה ואהבה ללא תנאי וללא גבול. שתהיה לכולנו שבת נעימה, רגועה, ובשליטה. ושתמיד נזכור שכשלא קל לנו......ולכולנו יש את "הסלינו על כתיפנו" שלנו למי אין?!...תמיד יש יותר לא קל....וכן... פרופורציה לחיים זאת מילה מ נ צ ח ת בחיים. אוהבת המון ורק בורות טובות לכולנו. אמן. שלכם, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|