06/05/2011 18:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות לביאה על הירידה היפה!!! נפלא לשמוע שאת חזקה ומתמודדת עם היום כמו כל שאר הימים. תהני מהאירוח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 18:16
 dany Posts: 19819
|
הדסי את נכנסת למסלול- כל הכבוד בהצלחה היום בארוחת הערב. שבת שלום
hadasosh1 כתב:
כל הכבוד לביאה יקרה!- אני מצדיעה לך על ההתמדה,השיטהשל הימים ממש טובה. גם אני כבר 3 ימים שומרת בלי פחמימות מ5 - אחרי כמעט חודש שדי חיפפתי ועליתי 3.5 קילו.....מחכה לשקילה הבאה לראות ירידה..... נשיקות עד לסין הרחוקה,באמת מדהים שמשם את עושה דיאטה ומתחברת אלינו....ישר כח אופטימיות סבלנות וכמובן הרבה הצלחה בהמשך....תעדכני.♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 17:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
כל הכבוד לביאה יקרה!- אני מצדיעה לך על ההתמדה,השיטהשל הימים ממש טובה. גם אני כבר 3 ימים שומרת בלי פחמימות מ5 - אחרי כמעט חודש שדי חיפפתי ועליתי 3.5 קילו.....מחכה לשקילה הבאה לראות ירידה..... נשיקות עד לסין הרחוקה,באמת מדהים שמשם את עושה דיאטה ומתחברת אלינו....ישר כח אופטימיות סבלנות וכמובן הרבה הצלחה בהמשך....תעדכני.♥ הדסוש בהצלחה,להמשיך ותראי ירידות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 17:52
 tutit Posts: 2431
|
כל הכבוד לביאה יקרה!- אני מצדיעה לך על ההתמדה,השיטהשל הימים ממש טובה. גם אני כבר 3 ימים שומרת בלי פחמימות מ5 - אחרי כמעט חודש שדי חיפפתי ועליתי 3.5 קילו.....מחכה לשקילה הבאה לראות ירידה..... נשיקות עד לסין הרחוקה,באמת מדהים שמשם את עושה דיאטה ומתחברת אלינו....ישר כח אופטימיות סבלנות וכמובן הרבה הצלחה בהמשך....תעדכני.♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:30
 dany Posts: 19819
|
לביאה את הגדולה מכולם............. החזקת מעמד שבעה ימים אז ברור שאת ממשיכה הלאה וממש לא נשברת.......... כי שבוע הבא יש עוד שקילה וצריך עוד ועוד ירידה............ ה-30.6 כבר ממש ממש כאן. מחכה לך בקוצר רוח............ שבת שלום נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לביאה יישר כח המשיכי,איזה כיף עוד רגע את כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:49
 לביאה Posts: 402
|
מירי יקרה אנו חוזרים אי"ה ביום חמישי ה-30 ביוני ונגור בטבעון (כי החזק מפרנס ממגדל העמק...  אני כמובן מתכננת להגיע ולתת לך חיבוק אוהב ומודה ברגע שהדבר יהיה אפשרי... ואם כבר, אז שאלה - את אוהבת תה יסמין? שבת שלום ואהבה רבה miribelkin כתב:
לביאה יקרה ומתמידה כל הכבוד, אני מאד גאה בך תלמידה למופת, תמשיכי כך...... מתי את חוזרת ארצה? שבת שלום אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
לביאה יקרה ומתמידה כל הכבוד, אני מאד גאה בך תלמידה למופת, תמשיכי כך...... מתי את חוזרת ארצה? שבת שלום אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:32
 קרנושה Posts: 3420
|
את מלכת הלביאות חביבתי♥גאה בך כל כך..מושא להערצה! דיאטה ממרחקים...אליפות!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 12:54
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה, בראבו! יום 7 מתוך 21 יום! שווה ביותר!!! וכן....כל הזמן יש שינויים בתהליך הזה....וכל שינוי אפילו הקטן ביותר, מתקבל בשמחה ובברכה. שתהיה לכם שבת שלוםםםםםםםםםםם. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 12:40
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות ירידה של 1.1 ק"ג וזה עם מחזור שהגיע לו היום בבוקר... אני מרוצה. עכשיו לעניין - למה הכי קשה לשמור היום? כי חוץ מזה שזה סופשבוע, יש גם את התחושה השקרית שיש עוד הרבה זמן עד לשקילה הבאה ויהיה בסדר, כאילו מותר להשתולל. ולמעשה, היום הוא מבחן גדול ביותר שאני עומדת בו, אבל גם עומדת על הקצה, במרחק בלימה... כאן כבר אחרי 5 אחה"צ, אז אני נאלצת לוותר על הפחמימה עם הקפה. זה למשל משהו שחשבתי שבחיים לא אצליח. והנה היום אני מתכוונת להצליח כי זה כבר קרה לי השבוע ולהפתעתי הצלחתי. זאת אומרת שזה אפשרי. עוד מעט מגיעים אורחים ואני כבר יודעת מה אני אוכלת - סטייק עם סלט ירקות. בהצלחה לכל החברות היקרות מחכה לעדכונים ומבטיחה להמשיך ולדווח, שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|