07/05/2011 15:47
 dany Posts: 19819
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מיקה כתב:
קרנוש אנחנו צריכות להסניף ירידת קילוגרמים!! חה חה חה קרנושה כתב: קילוגרמים נושרים, אחלה ניחוח...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 10:54
 רוויטל Posts: 288
|
קרנוש אנחנו צריכות להסניף ירידת קילוגרמים!! חה חה חה קרנושה כתב:
קילוגרמים נושרים, אחלה ניחוח...
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 07:23
|
מיכיק יקרה אין יום קל יותר או יום קשה יותר........ כל יום הוא משימה בפני עצמו!!!!!! צלחת את יום ראשון ומאמינה שתוכלי גם לימים הבאים!!!! המון המון הצלחה שבת שלום חיבוקי מיכיק כתב:
התחיבתי בפני עצמי ובפניכם - אז... יום ראשון עבר בסדר גמור.. יודעת שיום ראשון פשוט יותר, למרות שהיינו מוזמנים שישי ערב, והכינו ארוחה במיוחד בשבילי ומה לא לגעת? פרט לחתיכת בשר לא נגעתי.. לפני שיצאנו שבעתי, כי ידעתי שיהיו דברים שמנים מלאי פחממות שעדיף וחובה לא לקלקל. תודה על ההקשבה ותשומת הלב מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 07:12
 כרובית Posts: 261
|
מיכיק כתב:
התחיבתי בפני עצמי ובפניכם - אז... יום ראשון עבר בסדר גמור.. יודעת pשיום ראשון פשוט יותר, למרות שהיינו מוזמנים שישי ערב, והכינו ארוחה במיוחד בשבילי ומה לא לגעת? פרט לחתיכת בשר לא נגעתי.. לפני שיצאנו שבעתי, כי ידעתי שיהיו דברים שמנים מלאי פחממות שעדיף וחובה לא לקלקל. תודה על ההקשבה ותשומת הלב מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 06:47
 מיכיק Posts: 159
|
התחיבתי בפני עצמי ובפניכם - אז... יום ראשון עבר בסדר גמור.. יודעת שיום ראשון פשוט יותר, למרות שהיינו מוזמנים שישי ערב, והכינו ארוחה במיוחד בשבילי ומה לא לגעת? פרט לחתיכת בשר לא נגעתי.. לפני שיצאנו שבעתי, כי ידעתי שיהיו דברים שמנים מלאי פחממות שעדיף וחובה לא לקלקל. תודה על ההקשבה ותשומת הלב מיכל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:33
|
בנות יקרות אנחנו כאן כי החלטנו שעושים שינוי.............. נכון לעיתים בין החלטה לביצוע קיים איזה פער, אך אותו אנחנו רוצות לסגור ולאטום לתמיד. המון הצלחה יקירותי, כי אתן יכולות. איך מירי אומרת? "אם אני יכולה גם את יכולה" וזו הדוגמא הטובה ביותר לכוחו של אדם במידה והוא באמת החליט לשנות ולהתמיד בשינוי. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 16:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכיק כתב:
אז אחרי ההחלטה, (מי לא מחליטה 5 פעמים לפחות ו...............מתפקשש לי כי....) מצוות היישום ומה שביניהם, מה שביניהם זה הכי, נעמוד בזה בגבורה ביחד. תודה על החיזוקים. שבת קסומה לכולנו אבל לבסוף מחליטים ועושים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:53
|
אז אחרי ההחלטה, (מי לא מחליטה 5 פעמים לפחות ו...............מתפקשש לי כי....) מצוות היישום ומה שביניהם, מה שביניהם זה הכי, נעמוד בזה בגבורה ביחד. תודה על החיזוקים. שבת קסומה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:43
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אריאל יקרה אין עלייך, גאה בך מאד על התובנות והיישום. תמשיכי לשתף את נהדרת, גאה בך ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 13:40
 קרנושה Posts: 3420
|
קילוגרמים נושרים, אחלה ניחוח...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 12:27
 קרולין Posts: 6651
|
צודקת ...מה שנקרא: "חבר מי חבר"...כשרוצים לרזותתתתת ולראות תוצאות עדיף לא להתחיל.... וגם אני מאד התחברתי למשפט של מיכל שרון שלנו: " הכי טעיםםםםםםםם זה קילו פחות"....מ ד ל י ק! שתהיה שבת נהדרת ובשליטה לכולםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 08:29
 אשירה Posts: 4292
|
"עדיף לא להתחיל" משפט חזק, ו"הכי טעים קילו פחות" משפט המפתח!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 07:33
|
ברוכה הבאה מיכיק ובהצלחה
מיכיק כתב:
סוף שבוע נפלא לכולן-כולם.. חוזרת למסלול אחרי ימים רבים שלא... (רבים מאד מאד) מצטרפת מהיום ה-.. אליכן במאמץ להיות בשליטה התכווננות,וייאלה שיהיה גפ שינוי קטן בספרות....מבטיחה דיווח יומי כולל כמובן שישי שבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 06:35
|
dany כתב:
סופ"ש נפלא וכפי שאת כותבת אנחנו לא מלאכים רק בני אדם ויש לצפות שתהיינה נפילות............ אך למזער נזקים!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: אכן המלחמה היא יום יום אוייבים קיימים גם כשהם לא בבית ואצלי גם החברים יכולים ברגע להפוך לאוייבים ,אולי פחות הרסניים. נכון שהפיתרון הוא לא להתחיל,אני אימצתי אותו לגבי המתוקים להם אני באמת מכורה והחשבון שלי פשוט,אין סיכוי שלא תהיינה נפילות פה ושם,לפחות שהנזק יהיה ממוקד ,הוריקן,נגמר וממשיכה,ביום יום כל עוד אני בשליטה באמת לא מתחילה. סוף שבוע נהדר לכולנו ובשליטה. אכן בדיוק כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 06:13
|
סוף שבוע נפלא לכולן-כולם.. חוזרת למסלול אחרי ימים רבים שלא... (רבים מאד מאד) מצטרפת מהיום ה-.. אליכן במאמץ להיות בשליטה התכווננות,וייאלה שיהיה גפ שינוי קטן בספרות....מבטיחה דיווח יומי כולל כמובן שישי שבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 05:36
|
סופ"ש נפלא וכפי שאת כותבת אנחנו לא מלאכים רק בני אדם ויש לצפות שתהיינה נפילות............ אך למזער נזקים!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
אכן המלחמה היא יום יום אוייבים קיימים גם כשהם לא בבית ואצלי גם החברים יכולים ברגע להפוך לאוייבים ,אולי פחות הרסניים. נכון שהפיתרון הוא לא להתחיל,אני אימצתי אותו לגבי המתוקים להם אני באמת מכורה והחשבון שלי פשוט,אין סיכוי שלא תהיינה נפילות פה ושם,לפחות שהנזק יהיה ממוקד ,הוריקן,נגמר וממשיכה,ביום יום כל עוד אני בשליטה באמת לא מתחילה. סוף שבוע נהדר לכולנו ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 04:42
|
אכן המלחמה היא יום יום אוייבים קיימים גם כשהם לא בבית ואצלי גם החברים יכולים ברגע להפוך לאוייבים ,אולי פחות הרסניים. נכון שהפיתרון הוא לא להתחיל,אני אימצתי אותו לגבי המתוקים להם אני באמת מכורה והחשבון שלי פשוט,אין סיכוי שלא תהיינה נפילות פה ושם,לפחות שהנזק יהיה ממוקד ,הוריקן,נגמר וממשיכה,ביום יום כל עוד אני בשליטה באמת לא מתחילה. סוף שבוע נהדר לכולנו ובשליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 04:26
|
כל הכבוד בנות רואים לקחתן את עצמך ברצינות ואתן מתכוונות להגיע לקיץ השנה יותר רזות ................... ובאמת הכי טוב לא להתחיל, ולזכור כל הזמן "הכי טעים קילו פחות" יום נהדר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 00:21
 רוויטל Posts: 288
|
ברור כל מילה נכונה. אצלי לדוגמה זה כבר השבוע השני שלא קניתי עוגיות מוכנות/ עוגיות/ מאפים. ואף אחד לא שאל. הבעלול המכור שלי אמר -שאל- למה אני לא מכינה משהו? האמת שהכנתי, הוצאתי מהתנור ואמרתי לו- אני לא מתכוונת לטעום. ואכן לא טעמתי!!!!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 23:56
 ariel1996 Posts: 6
|
אני חושבת שמעצם היותנו פה - במסגרת אצל מירי כולנו החלטנו להתמודד, את ההחלטה קיבלנו. ואת היישום כולנו משתדלים כל יום זאת מלחמה מחדש למרות שאני חייבת לציין (בשמחה רבה) שזאת נהיית מלחמה פשוטה יותר עם הזמן. המטרה נמצאת אצלי בראש כל הזמן, המוטיבציה לרוב שם, מה שמפריע בדרך זה המכשולים של הסביבה ושאנחנו מציבים לעצמנו אויבים בבית וכדומה אז את האויבים אני ומשפחתי העפנו כבר מזמן אבל הגורמים הסביבתיים הם אלו שלא בשליטתי - בזמנים כאלה המשפט של מירי "עדיף לא להתחיל" מהדהד לי בראש, אני מחזקת את המשפט ומעודדת אתכם להשתמש בו זה חוסך לכם את המלחמה מתי להפסיק ואת האשמה של אחרי ("למה בכלל התחלתי") אז שחושבים על זה זאת הדרך הקלה להמנע מזה - תאמינו לי. שיהיה לכם סוף שבוע נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|