הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ראיתי עכשיו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/05/2011 07:34

dany
dany
אז יש שתי משמעויות לשם

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
בעברית זה ברור מאד מקום בו גר האלוהים

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חשבתי עליה וחייכתי

אקורדיאון כתב:
אכן כל כך חשובה התמיכה מסביב להצלחה.
דריה מעניין כשמה של אחותי.

כן זה שם שלא נשמע הרבה למרות שבעליה הרוסית יש ולא יודעות לומר לי מה המקור ברוסית זה מעניין.

לא,דר זו אם הפנינה,של אלוהים וכידוע לך לאימי קראו פנינה.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2011 06:41

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חשבתי עליה וחייכתי

אקורדיאון כתב:

כן זה שם שלא נשמע הרבה למרות שבעליה הרוסית יש ולא יודעות לומר לי מה המקור ברוסית זה מעניין.

לא,דר זו אם הפנינה,של אלוהים וכידוע לך לאימי קראו פנינה.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2011 05:37

dany
dany

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
חשבתי עליה וחייכתי

אקורדיאון כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2011 04:46

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
חשבתי עליה וחייכתי

אקורדיאון כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
06/05/2011 04:22

dany
dany
תודה לאל כפי שכתבתי היום כבר רואה את התיקון............. איזה מזל שלא זללתי................. פותחים יום שביעי..........................

שאפתנית כתב:
כל הכבוד דני על העמידה האיתנה אל מול הלחצים והעצבים. אכן, אוכל לא היה פותר את הבעיה אלא יוצר תחושת אכזבה.
אין על הפורום הזה, כל כך עוזר ברגעים הקשים. מספיק להיזכר בכן כדי לא לגעת בנשנוש מיותר.
dany כתב:
הולכת כל היום עם הפרק הזה בראש...... וטוב שכך
היה לי יום מאד קשה עם התעצבנויות וטלפונים.......... חברת האשראי עשתה סמאטוכה בחשבון שלי......... איזה בלאגן............. ממש סיבה למסיבה......... אך אתן ודפדפן , הפורום הנפלא הזה והחיזוקים הבלתי נידלים שיש כאן נתנו לי כוח לא ללכת ולאכול את העצבים והתסכולים שלי................. מצחיק עוד עמדתי עם הטלפון הנייד על הקו.... אתם יודעים חברת אשראי אלו שיחות ארוכות ארוכות ותמתיני ועוד בירור ועוד בירור............ כך עם הטלפון עוד גם הצלחתי לעשות דברים במטבח מבלי לדחוף כלום לפה................ וטוב שכך כי אחרי כמה שעות התבררה הטעות......... שלהם!!!!!!!!!!
ומחר כבר אראה את התיקון.............
ולא נפלתי הידד!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 21:07

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד דני על העמידה האיתנה אל מול הלחצים והעצבים. אכן, אוכל לא היה פותר את הבעיה אלא יוצר תחושת אכזבה.
אין על הפורום הזה, כל כך עוזר ברגעים הקשים. מספיק להיזכר בכן כדי לא לגעת בנשנוש מיותר.
dany כתב:
היה לי יום מאד קשה עם התעצבנויות וטלפונים.......... חברת האשראי עשתה סמאטוכה בחשבון שלי......... איזה בלאגן............. ממש סיבה למסיבה......... אך אתן ודפדפן , הפורום הנפלא הזה והחיזוקים הבלתי נידלים שיש כאן נתנו לי כוח לא ללכת ולאכול את העצבים והתסכולים שלי................. מצחיק עוד עמדתי עם הטלפון הנייד על הקו.... אתם יודעים חברת אשראי אלו שיחות ארוכות ארוכות ותמתיני ועוד בירור ועוד בירור............ כך עם הטלפון עוד גם הצלחתי לעשות דברים במטבח מבלי לדחוף כלום לפה................ וטוב שכך כי אחרי כמה שעות התבררה הטעות......... שלהם!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 20:48

רבקה
רבקה
כל מי שמעונ יין לראות פרק נוסף של "שמנים לשעבר"
היום בערוץ 26 בהוט בשעה 21.20
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 19:49

dany
dany
חשבתי עליה וחייכתי

אקורדיאון כתב:
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 18:11

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 17:22

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 11:29

נחושה
נחושה
היי בנות,
ראיתי את הפרק: אלו התנגדויות ואלו תוצאות בסוף, היה פרק מרגש ונוגע ללב.
צודקת דני שחייבים תמיכה מבפנים, מהמשפחה וחייבים לקחת אחריות אישית.
ביי בינתיים, חוזרת לעבודה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 11:18

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
מילים כדורבנות דני!
אנחנו חייבים תמיכה בכל תהליך, במיוחד בהרזיה, במיוחד מהקרובים לנו.
אצלי בבית אני הבת הבכורה, והיחידה במשפחה ש"שמנמודה" בצורה כזאת שאני מאבדת שליטה על הכמויות.
אמא שלי תמיד היתה אומרת לי שזה שאני בדיאטה, לא אומר שכולם צריכים לסבול.
האחים שלי רזים והיה צריך לריב איתם כדי שיאכלו משהו. הדבר היחידי שאחים שלי היו מוכנים לאכול זה מלפפונים וממרח שוקולד. אז היה בבית ממרח שוקולד. כמה אתם חושבים בפועל הם זכו לאכול ממנו, עם אחות כמוני? ...
בקיצור, כשרוצים לרזות ולשמור על התוצאות, בכל גיל, חייבים לגייס את כל הקרובים לנו לתמיכה, ובשביל זה חייבים קבוצת תמיכה לכל החיים!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 09:09

שאפתנית
שאפתנית
גם אני צפיתי אתמול בפרק והגעתי לאותה מסקנה כמו דני, בלי עידוד ותמיכה מהבית זה באמת לא יכול להצליח.
ראית איך היא נראתה בסוף הפרק, כמה יפה ורזה עם שמלה צמודה? חלום שהתגשם אני רק מקווה שהיא ממשיכה לשמור על ההישג ולא תשמין שוב.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 08:26

dany
dany
הקלטה של שמנים לשעבר של השבוע,
למי שלא רואה או יראה זוהי תכנית על מאבק של שמנים בתוך זמן קצוב, למשל בין סוף תיכון להתחלת אוניברסיטה לעשות שינוי ומאמץ לרדת במשקל בשילוב עם אימון אישי של ספורט ואכילה.
הפעם מסופר על בחורה בת 18 בשם דריה יפהפיה אמיתית שרקדה והיו לה חברות וחיי חברה והיות ועברה דירה אם אמא יחידנית ועוד אח קטן חייה השתנו והיא התנחמה באוכל .
בחורה בגובה 1.60 ומשקל 83.5 קילו.
היא מאד רוצה בשינוי מגיעה אליה מאמנת אישית ........... ומתחילים............. כפי שאנחנו יודעים ספורט זה נפלא, אך אם מזייפים באוכל לא תהייה ירידה.......... והבחורה מזייפת בגדול, ובכלל נמצאת בהכחשה טוטאלית לגבי מה שהיא עושה.
ולמה?????????? אמא שלה ילדה אותה בגיל 16 כך שהיא בעצם לא רק אמא אלא גם כמו אחות גדולה.......... ומטילה עליה תפקידים של חלוקת הנטל בבית ממש כאילו גם היא אמא, היא לא תומכת כלל בתהליך, היא בכלל לא חושבת שדריה צריכ ה לרדת במשקל, היא לא מבינה למה היא צריכה להשקיע כל כך הרבה שעות גם באימונים וגם דריה רוצה לרקוד........ קודם כל יש לה את משימות הבית לעשות שהן בערך הכל.............. נכון האמא עובדת בסיעוד ובלילה ....... אך הילדה היא עדיין ילדה........נדמה לי שגם האמא עדיין לא לקחה אחריות על מה שהיא עשתה בחייה. אגב גם האמא יכולה לרדת במשקל.............
לאחר יותר מחודש שבעצם היא ממש לא יורדת.......... המאמנת ממש מציבה לה מראה מול הפנים........... או שתביני מה שאת בעצם רוצה או שחבל על הזמן !!!!!!!!!
ואז מגיעה שיחה בין המאמנת לאמא, שחבל שלא התקיימה יותר מוקדם, ואז דברים מתחילים לזוז, גם אמא נכנסת לתהליך........... והתוצאות לא מאחרות לבוא.
כל כך יפה לראות איך ללא תמיכה בבית ממש אי אפשר להתקדם בתהליך. או להיפך איך חוסר פירגן מציב ממש מכשול בפני מי שרוצה לעשות שינוי......
מילה קטנה וטובה, אהבה , חיזוק, קבלה, כל אלו מביאים אדם לבטוח במה שהוא עושה, להאמין בעצמו שהוא יכול, שמגיע לו, שהוא שווה את זה.
אהבתי את הסרט של השבוע.
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!