הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תינוק לא נולד ומבקש מאפה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/05/2011 14:26

אקורדיאון
אקורדיאון
בצקיסטית בגמילה כתב:
הרבה הורים עושים קיצורי דרך כאלה - הילד בוכה? נכניס לו משהו לפה.
הוא משועמם? נדליק טלויזיה. כבר אין היום זמן איכות של הורים וילדים.
גם בשביל זה יש את סופר נני שהיא בטלויזיה.

כאן זה אפילו לא המקרה הילד רגוע כנראה בדרכו לגנון או מטפלת בוקר בוקר
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 13:00

שאפתנית
שאפתנית
אני מכירה אנשים שעוצרים בדרך הביתה במאפיה וקונים את כל המאפים הללו לעצמם ולילדים. כל פעם ששיחה כזו עולה אני מנסה להניא אותם מהמעשה אבל הם לא מבינים על מה אני מדברת. למה אני כל כך נגד המעשה הזה. "בסך הכל רוגלך אחד מה הבעיה?" רוגלך אחד כל יום (ואני לא מאמינה שזה רק אחד כי אף אחד לא עוצר במאפיה בשביל לקנות רוגלך אחד לנפש) ואנשים פשוט לא מבינים את המשמעות של הנזק שהם גורמים לגופן ולגוף ילדיהם.
חבל, מה שבטוח שאצלי זה לא קרה, לא קורה ולא יקרה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 12:13

קרולין
קרולין
אקו יקירתי,
את צודקת...הכל שאלה של חינוך. .
נשיקות ואחלה סופ"ש.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 11:50

אשירה
אשירה
זה די מזעזע אותי הסיפור, איך האם הזאת לא מבינה מה היא עושה????
כמו שדני אומרת, הופכת את הילד שותף לפשע.
וזה הכל נובע, לדעתי, מסוג של חולשה והרמת ידיים, אחרת איך אפשר להסביר זאת?

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 11:10

בצקיסטית בגמילה
בצקיסטית בגמילה
הרבה הורים עושים קיצורי דרך כאלה - הילד בוכה? נכניס לו משהו לפה.
הוא משועמם? נדליק טלויזיה. כבר אין היום זמן איכות של הורים וילדים.
גם בשביל זה יש את סופר נני שהיא בטלויזיה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 11:05

קרנושה
קרנושה
חבל..אבל בני המזל הם החניכים של מירוש.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 10:21

nikname
nikname
זה נורא ועצוב לדעת שיש עוד הרבה כאלה. אח"כ הם סובלים כ"כ הילדים האלה, בריאותית חברתית ומכל הבחינות.
אמהות לא חושבות, רוצות "לפנק" את הילד או להשתיק אותו שיהיה קצת שקט, לצערי אני רואה זאת הרבה מסביב. חבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 09:56

dany
dany
איך אפשר שהיום עדיין יש חוסר מודעות? למה ? איפה היא חיה? בפלטנה אחרת?

שאפתנית כתב:
זה נובע מחוסר מודעות ומאי רצון לדעת למרות שמדברים על הנושא הזה כל הזמן. אנשים סוגרים עיניים ובעוד כמה שנים טובות ישלמו מחיר שהוא מיותר לחלוטין.
dany כתב:
עצוב עצוב
אמא מחזקת את עצמה ע"י כך שהיא מכניסה עוד שותף לפשע......................upset

שאפתנית כתב:
לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש.
לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו.
חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם.

=אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה.
בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי.
נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 09:17

שאפתנית
שאפתנית
זה נובע מחוסר מודעות ומאי רצון לדעת למרות שמדברים על הנושא הזה כל הזמן. אנשים סוגרים עיניים ובעוד כמה שנים טובות ישלמו מחיר שהוא מיותר לחלוטין.
dany כתב:
עצוב עצוב

שאפתנית כתב:
לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו.

=אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה.
בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי.
נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 08:15

dany
dany
עצוב עצוב

שאפתנית כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 07:38

שאפתנית
שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 07:17

אקורדיאון
אקורדיאון
כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » תינוק לא נולד ומבקש מאפה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!