05/05/2011 14:26
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בצקיסטית בגמילה כתב:
הרבה הורים עושים קיצורי דרך כאלה - הילד בוכה? נכניס לו משהו לפה. הוא משועמם? נדליק טלויזיה. כבר אין היום זמן איכות של הורים וילדים. גם בשביל זה יש את סופר נני שהיא בטלויזיה. כאן זה אפילו לא המקרה הילד רגוע כנראה בדרכו לגנון או מטפלת בוקר בוקר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 13:00
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני מכירה אנשים שעוצרים בדרך הביתה במאפיה וקונים את כל המאפים הללו לעצמם ולילדים. כל פעם ששיחה כזו עולה אני מנסה להניא אותם מהמעשה אבל הם לא מבינים על מה אני מדברת. למה אני כל כך נגד המעשה הזה. "בסך הכל רוגלך אחד מה הבעיה?" רוגלך אחד כל יום (ואני לא מאמינה שזה רק אחד כי אף אחד לא עוצר במאפיה בשביל לקנות רוגלך אחד לנפש) ואנשים פשוט לא מבינים את המשמעות של הנזק שהם גורמים לגופן ולגוף ילדיהם. חבל, מה שבטוח שאצלי זה לא קרה, לא קורה ולא יקרה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 12:13
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקירתי, את צודקת...הכל שאלה של חינוך. . נשיקות ואחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:50
 אשירה Posts: 4292
|
זה די מזעזע אותי הסיפור, איך האם הזאת לא מבינה מה היא עושה???? כמו שדני אומרת, הופכת את הילד שותף לפשע. וזה הכל נובע, לדעתי, מסוג של חולשה והרמת ידיים, אחרת איך אפשר להסביר זאת?
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:10
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
הרבה הורים עושים קיצורי דרך כאלה - הילד בוכה? נכניס לו משהו לפה. הוא משועמם? נדליק טלויזיה. כבר אין היום זמן איכות של הורים וילדים. גם בשביל זה יש את סופר נני שהיא בטלויזיה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:05
 קרנושה Posts: 3420
|
חבל..אבל בני המזל הם החניכים של מירוש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 10:21
 nikname Posts: 230
|
זה נורא ועצוב לדעת שיש עוד הרבה כאלה. אח"כ הם סובלים כ"כ הילדים האלה, בריאותית חברתית ומכל הבחינות. אמהות לא חושבות, רוצות "לפנק" את הילד או להשתיק אותו שיהיה קצת שקט, לצערי אני רואה זאת הרבה מסביב. חבל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 09:56
 dany Posts: 19819
|
איך אפשר שהיום עדיין יש חוסר מודעות? למה ? איפה היא חיה? בפלטנה אחרת? שאפתנית כתב:
זה נובע מחוסר מודעות ומאי רצון לדעת למרות שמדברים על הנושא הזה כל הזמן. אנשים סוגרים עיניים ובעוד כמה שנים טובות ישלמו מחיר שהוא מיותר לחלוטין. dany כתב: עצוב עצוב אמא מחזקת את עצמה ע"י כך שהיא מכניסה עוד שותף לפשע...................... שאפתנית כתב: לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש. לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו. חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם.
=אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה. בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי. נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 09:17
|
זה נובע מחוסר מודעות ומאי רצון לדעת למרות שמדברים על הנושא הזה כל הזמן. אנשים סוגרים עיניים ובעוד כמה שנים טובות ישלמו מחיר שהוא מיותר לחלוטין. dany כתב:
עצוב עצוב אמא מחזקת את עצמה ע"י כך שהיא מכניסה עוד שותף לפשע...................... שאפתנית כתב: לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש. לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו. חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם.
=אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה. בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי. נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 08:15
 dany Posts: 19819
|
עצוב עצוב אמא מחזקת את עצמה ע"י כך שהיא מכניסה עוד שותף לפשע...................... שאפתנית כתב:
לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש. לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו. חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 07:38
|
לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש. לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו. חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם. =אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה. בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי. נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 07:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה. בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי. נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|