08/05/2011 05:58
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אבל אנחנו תלמידות חנוניות לומדות ולא ומוותרות אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במהוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם. הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................ חחח כן גם מירי לא קולטת איך אני עושה זאת,היא עוד לא נכנסה לשם מעולם,הדסי הכל מתחיל ונגמר בראש,הבנות מכירות אותי אפילו הסוכרזית שלי נמצאת שם וכשרואות אותי מתקרבת הקפה כבר בהכנה. אני ממש לא מתייחסת למאפים כמשהו אמיתי. כן צריך להחליט שוב בראש שהכל פלסטיק שכחתי את התרגול הזה-תודה יקירתי על התזכורת. חחחחחחח יש לנו כל כך הרבה שעורי בית. ולכן ההצלחה מובטחת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 05:53
 dany Posts: 19819
|
אבל אנחנו תלמידות חנוניות לומדות ולא ומוותרות
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במהוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם. הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................ חחח כן גם מירי לא קולטת איך אני עושה זאת,היא עוד לא נכנסה לשם מעולם,הדסי הכל מתחיל ונגמר בראש,הבנות מכירות אותי אפילו הסוכרזית שלי נמצאת שם וכשרואות אותי מתקרבת הקפה כבר בהכנה. אני ממש לא מתייחסת למאפים כמשהו אמיתי. כן צריך להחליט שוב בראש שהכל פלסטיק שכחתי את התרגול הזה-תודה יקירתי על התזכורת. חחחחחחח יש לנו כל כך הרבה שעורי בית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 04:43
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במהוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם. הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................ חחח כן גם מירי לא קולטת איך אני עושה זאת,היא עוד לא נכנסה לשם מעולם,הדסי הכל מתחיל ונגמר בראש,הבנות מכירות אותי אפילו הסוכרזית שלי נמצאת שם וכשרואות אותי מתקרבת הקפה כבר בהכנה. אני ממש לא מתייחסת למאפים כמשהו אמיתי. כן צריך להחליט שוב בראש שהכל פלסטיק שכחתי את התרגול הזה-תודה יקירתי על התזכורת. חחחחחחח יש לנו כל כך הרבה שעורי בית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 00:47
 tutit Posts: 2431
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במה הוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם. הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................ חחח כן גם מירי לא קולטת איך אני עושה זאת,היא עוד לא נכנסה לשם מעולם,הדסי הכל מתחיל ונגמר בראש,הבנות מכירות אותי אפילו הסוכרזית שלי נמצאת שם וכשרואות אותי מתקרבת הקפה כבר בהכנה. אני ממש לא מתייחסת למאפים כמשהו אמיתי.
כן צריך להחליט שוב בראש שהכל פלסטיק שכחתי את התרגול הזה-תודה יקירתי על התזכורת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/05/2011 00:45
|
כן כמו המוכרים בחנויות שוקולד -זה לא אנושי לעבוד שם, איך אפשר ....אני רק עוברת בקניון ליד הקטנים המעוצבים האלה כל אחד בטעם אחר ישר חושבת לי תוך כדי הליכה -מעניין אם יש להם במילוי מרציפן (יאמי) לא שאני אעצור ואקנה כי התרגלתי לא לקנות......
אבל הראש .........שמןןןןןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 06:24
|
אמרתי לבעלי שאם הייתי צריכה להיות שם כל יום בטח רק מהריח הייתי כבר איזה 100 קילו
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כפי שכבר אמרנו כאן מליון פעמים הכל בעצם בראש!!!!!!!!!! ואם הראש החליט כי זו לא בעיה לא תהייה כל בעיה. השבוע הייתי צריכה להיות במכבסה שיש לנו בקריה,(היא יושבת בנכס שלי ומשלמת לי שכר דירה) לידה יש בית מאפה שמספק מאפים למסעדות ובתי קפה........... הריחות היו מטרפים, אמרתי לה איך את יכולה לחיות עם הריחות הללו........... הם ממש משכרים, והאשה רזה כגפרור מסתכלת עלי ובכלל לא מבינה על מה אני מדברת............. זהו הבדל בין ראש שמן לראש רזה!!!!!!!!!!!!!! בדיוק כך, אני שאלתי פעם את הבנות איך את יכולות, כל בוקר עוטפות את העוגות וכולן גפרורים ,לא מדבר אליהן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 06:21
|
dany כתב:
כפי שכבר אמרנו כאן מליון פעמים הכל בעצם בראש!!!!!!!!!! ואם הראש החליט כי זו לא בעיה לא תהייה כל בעיה. השבוע הייתי צריכה להיות במכבסה שיש לנו בקריה,(היא יושבת בנכס שלי ומשלמת לי שכר דירה) לידה יש בית מאפה שמספק מאפים למסעדות ובתי קפה........... הריחות היו מטרפים, אמרתי לה איך את יכולה לחיות עם הריחות הללו........... הם ממש משכרים, והאשה רזה כגפרור מסתכלת עלי ובכלל לא מבינה על מה אני מדברת............. זהו הבדל בין ראש שמן לראש רזה!!!!!!!!!!!!!! בדיוק כך, אני שאלתי פעם את הבנות איך את יכולות, כל בוקר עוטפות את העוגות וכולן גפרורים ,לא מדבר אליהן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:54
|
כפי שכבר אמרנו כאן מליון פעמים הכל בעצם בראש!!!!!!!!!! ואם הראש החליט כי זו לא בעיה לא תהייה כל בעיה. השבוע הייתי צריכה להיות במכבסה שיש לנו בקריה,(היא יושבת בנכס שלי ומשלמת לי שכר דירה) לידה יש בית מאפה שמספק מאפים למסעדות ובתי קפה........... הריחות היו מטרפים, אמרתי לה איך את יכולה לחיות עם הריחות הללו........... הם ממש משכרים, והאשה רזה כגפרור מסתכלת עלי ובכלל לא מבינה על מה אני מדברת............. זהו הבדל בין ראש שמן לראש רזה!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:11
|
hadasosh1 כתב:
אקורדיאון כתב: hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במה הוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם. הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................ חחח כן גם מירי לא קולטת איך אני עושה זאת,היא עוד לא נכנסה לשם מעולם,הדסי הכל מתחיל ונגמר בראש,הבנות מכירות אותי אפילו הסוכרזית שלי נמצאת שם וכשרואות אותי מתקרבת הקפה כבר בהכנה. אני ממש לא מתייחסת למאפים כמשהו אמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 00:56
|
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במה הוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם.
הבנתי,מצד אחד זה כיף לשתות בחוץ והאוירה מצד שני איך את לא משתגעת מריח המאפים? אם הייתי צריכה כל בוקר להתמודד עם קונדטוריה מזמן הייתי פורשת מהדיאטה ומגיעה למימדי ענק................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 06:39
|
dany כתב:
מתי כבר יבינו שההתמכרות מתחילה כאן????????? אקורדיאון כתב: רבקוש האמיני לי שכשראיתי את התופעה חלפו מיד מול עיני הילדים האלה ועל כך חשבתי ,לא מספיק שהיא לא עושה עם עצמה כלום היא מכניסה גם את הילד למעגל הזה וזו בהחלט הנקודה המהותית בכל הסיפור. אכן,גם כיום עם כל כך הרבה מודעות וגם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 05:39
|
מתי כבר יבינו שההתמכרות מתחילה כאן?????????
אקורדיאון כתב:
רבקוש האמיני לי שכשראיתי את התופעה חלפו מיד מול עיני הילדים האלה ועל כך חשבתי ,לא מספיק שהיא לא עושה עם עצמה כלום היא מכניסה גם את הילד למעגל הזה וזו בהחלט הנקודה המהותית בכל הסיפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/05/2011 04:49
|
רבקוש האמיני לי שכשראיתי את התופעה חלפו מיד מול עיני הילדים האלה ועל כך חשבתי ,לא מספיק שהיא לא עושה עם עצמה כלום היא מכניסה גם את הילד למעגל הזה וזו בהחלט הנקודה המהותית בכל הסיפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 20:21
 רבקה Posts: 8411
|
בואו ותראו את חוג הילדים אצל מירי שלנו זה הרי לא להאמין לאיזה מצב הם מגיעים וזה בטוח לא נוצר אתמול או שלשום זה תהליך שהצטבר כמו אותו ילדון מתוק שאוכל את המאפה בבוקר אני בטוחה שהאמא השמנמודה לא חושבת כלום באותו רגע זה טעים ושהילד יהנה אתם חבר'לך לא הייתם נהנים עם מאפה טרי וטעים ? הורים שלא הספיקו להכין לילדם אוכל לבית הספר לא היו נותנים לילד כסף לקנות במכולת שוקו ולחמנייה זה גם סוג של פינוק גם מצד האמא ופינוק גם לילד אקורדיון מתוקה תמשיכי להנות מהקפה ההפוך ותסתפקי בינתיים בריחות שמסביב ואם הילד הזה ימשיך אם המאפים - כמו שכולם כתבו ה"תשלום" לא יאחר לבוא מזלינו שיש לנו את החוג המדהים שמלמד אותנו כיצד לנהוג שלימודיו הם לכל החיים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 19:49
|
ואחר כך תהייה בכיה לדורות
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במה הוא שונה מהקפה הביתי???? מתוקה אני פשוט מכורה לקפה הפוך ולא מסוגלת לשתות את הקפה הביתי.מכיוון שיש לי בוטיק קפה ומאפה מתחת לביתי אני יורדת כל בוקר וקונה קפה הפוך.הוא ממש ללא קצפת אלא חלב זה פינוק הבוקר שלי. לגבי הבחורה ממש לא נראה לי שזה פיצוי פשוט חוסר מודעות ,היא שמנמודה רצינית ואת אשר היא כל כך אוהבת מלמדת את בנה בהתאם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 18:08
|
hadasosh1 כתב:
אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:28
|
לביאה מתוקה גם אני גדלתי אצל סבא וסבתא......... ועוד ניצולי שואה אז............ זמן הצנע בארץ היתה חמאה מלוחה אמריקאית................... סוכריות למיטה לילדה המסכנה............ כן כן למרות המחסור אני התפתחתי יפה מאד!!!!!!!!! ןעל זה אני משלמת עד היום!! לביאה כתב:
כאן בשנגחאי הסבא והסבתא מגדלים את הבן היחיד ומפטמים אותו ברמות מטורפות. כי הם חיו במחסור נוראי וזו הדרך שלהם לפנק את הילד. וכבר אפשר לראות שמנמודים כאן ולא מעט. ובכל זאת, האוכל היה וכנראה תמיד יהיה אמצעי להבעת אהבה. השאלה היא במה בוחרים. בסין, אם אפשר לצבוט את ידו של הילד ולהרגיש הרבה בשר, זה טוב. ילד סיני שמן הוא ילד בריא....ככה מאמינים פה. ונכון, הגנטיקה שונה, אבל כשיש אוכל מערבי מהיר וזמין, גם הגנטיקה האסייתית מגיבה בהתאם. בדור הבא יהיו פה הרבה יותר שמנמודים. ובכל זאת, רואים את הסבא והסבתא רצים עם כפית ומאכילים ומשקים את נכדיהם בעודם משחקים במגרש המשחקים...
ברמה האישית אני שמחה שהצלחתי למנף את האכילה הרגשית שלי למקומות טובים יותר של אכילה בריאה לילדיי ובחירה במקצוע טיפולי במקביל ל"טיפול" האישי שאני עושה כאן. כפי שנאמר "מעז יצא מתוק"..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 16:33
 לביאה Posts: 402
|
כאן בשנגחאי הסבא והסבתא מגדלים את הבן היחיד ומפטמים אותו ברמות מטורפות. כי הם חיו במחסור נוראי וזו הדרך שלהם לפנק את הילד. וכבר אפשר לראות שמנמודים כאן ולא מעט. ובכל זאת, האוכל היה וכנראה תמיד יהיה אמצעי להבעת אהבה. השאלה היא במה בוחרים. בסין, אם אפשר לצבוט את ידו של הילד ולהרגיש הרבה בשר, זה טוב. ילד סיני שמן הוא ילד בריא....ככה מאמינים פה. ונכון, הגנטיקה שונה, אבל כשיש אוכל מערבי מהיר וזמין, גם הגנטיקה האסייתית מגיבה בהתאם. בדור הבא יהיו פה הרבה יותר שמנמודים. ובכל זאת, רואים את הסבא והסבתא רצים עם כפית ומאכילים ומשקים את נכדיהם בעודם משחקים במגרש המשחקים... ברמה האישית אני שמחה שהצלחתי למנף את האכילה הרגשית שלי למקומות טובים יותר של אכילה בריאה לילדיי ובחירה במקצוע טיפולי במקביל ל"טיפול" האישי שאני עושה כאן. כפי שנאמר "מעז יצא מתוק"..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 16:02
|
אקו יקרה! זה נשמע שהיא מפצה אותו על השעות שהיא לא איתו, יש כאלו שמפצים בצעצועים ויש כאלו באוכל,רק חבל שהיא לא רואה שסה"כ היא מזיקה לו. לגבי הקפה-אני תמיד מפחדת לקנות קפה בחוץ בגלל שהם שמים שמנת .
אני בטוחה שאת קונה קפה שלא מפוצץ קלוריות כי את שומרת,אבל מסקרן אותי מה מיוחד בקפה שאת קונה??? במה הוא שונה מהקפה הביתי????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 14:27
|
dany כתב:
איך אפשר שהיום עדיין יש חוסר מודעות? למה ? איפה היא חיה? בפלטנה אחרת? שאפתנית כתב: זה נובע מחוסר מודעות ומאי רצון לדעת למרות שמדברים על הנושא הזה כל הזמן. אנשים סוגרים עיניים ובעוד כמה שנים טובות ישלמו מחיר שהוא מיותר לחלוטין. dany כתב: עצוב עצוב אמא מחזקת את עצמה ע"י כך שהיא מכניסה עוד שותף לפשע...................... שאפתנית כתב: לצערי עתידו כבר ידוע לנו. גם העתיד של אימו נראה ברור כשמש. לא מבינה איך אנשים לא מטמיעים בתוכם את הנזק של כל המאפים האלה. הבוקר התפרסמה ידיעה בעיתון (שמעתי עליה ברדיו בתכנית של פנינה בת צבי 103FM ) על המלצות של משרד הבריאות לתזונה נכונה שתמנע את כל המחלות הקשות שמאפיינות את המאה הזו. חבל שאנשים לא חושבים על הילדים שלהם.
=אקורדיאון]כידוע לכם אני יורדת בוקר בוקר לקנות לי קפה,בוקר בוקר נכנסת צעירה שמנמודה בלשון המעטה עם ילדון מתוק ומרופד בעגלה ולוקחת מאפה. בוקר נדהמתי לשמוע אותה לשאול את המתוקי הזה אם הוא רוצה מאפה שוקולד או חמאה,נראה לי שהוא עדיין לא מדבר כראוי. נו מה לומר על עתידו של המתוק הזה,מכאן הבנתי שהוא מקבל כל בוקר כארוחת הפתיחה של היום מאפה. ממש ,אני פשוט נדהמתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|