הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המילים שחדרו אל הלב מאמש 1!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/05/2011 11:17

אשירה
אשירה
חנה יקרה,
תודה על השיתוף, הרבה ממה שכתבת משותף גם לי ולעוד רבות מאיתנו, ואת היית לנו לפה.
תודה שהזכרת לי את הקיץ החם והדביק, את כאבי הברכיים ואת הרגשת הכבדות שמתעצמת עם החום.
באמת שווה להשקיע את המאמץ, לעשות את הדיאטה מתוך שמחה וציפייה לשיפור חיינו, וגם להצליח.

מאחלת לך המון הצלחה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
05/05/2011 06:20

dany
dany
חיוך מהלב יקרה
כולנו כאן במסע אין סופי...........כולל מירי............ ובכלל לא משנה באיזה שלב כל אחד -אחת מאיתנו נמצא המסע הוא אחד...............
אני נמצאת במסע הזה כבר עשרות שנים שבחלקן הייתי במקום נפלא שנקרא............. משקל יעד, ובאחרות הייתי רחוקה שנות אור............
ולכן אני יכולה להזדהות אם כל מילותיך......... אין מחיר לתחושה הנפלאה של הצלחה (כאילו כבשנו את האוורסט, וזר לא יבין זאת כלל) ואיזו עצבות נופלת עלינו שאנחנו נופלים , מזייפים, מרמים, ומשמינים!!!!
חנה יקרה
מאחלת לך מכל הלב שהשנה אכן תהייה שנת מפנה ושינוי....שנה שבה תצליחי להשיג את מבוקשך. תגיעי אל המטרה בקלות ובשמחה.
והכי הכי תצליחי לשמור על ההישג.
יום נהדר וסופ"ש נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 19:06

רבקה
רבקה
חנה יקרה
עם חיוך על השפתיים ושיר חדש בלב
אני מאמינה שתצליחי לחזור לעצמך בשליטה
ויישום כל החוקים שמורתינו מלמדת אותנו
הם הם המובילים הראשיים לליבנו ולהצלחתינו
בהצלחה יקירה
טפלי בעצמך כראוי כי ידוע אם אין אני לי מי לי
אנחנו כאן גם בשבילך והכל תלוי אך ורק בך
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 16:38

לביאה
לביאה
חנה / חיוך מהלב יקרה
גם לי יש עודף משקל גדול עוד להוריד (לפחות 25 ק"ג).
כשאני חושבת על שנה קדימה, כמה אני מתכננת להוריד בשנה, אני ישר מתחילה לאכול...
אז שיניתי את הגדרת המטרות שלי. בקפיצות של 5 ק"ג כל פעם זה נראה לי פחות מאיים.
כבר עברתי שתי משוכות כאלה, השתוללתי בפסח, עליתי 3 ק"ג ואני עובדת קשה להחזיר חובות ולהמשיך הלאה...
אולי גם לך זה מתאים להתחיל עם 5 הק"ג הראשונים?
מאחלת לך בהצלחה רבה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 14:53

אקורדיאון
אקורדיאון
בנות יקרות אכן אין לנו דרך אחרת ולכן כולנו כאן ונמשיך לצעוד בביטחה וגם את הנפילות נלמד לקבל ולא לפחד מהן,חוזרים למסלול
משלמים חובות וקדימה. למסגרת הזו השומרת עלינו מכל משמר אין מחיר.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 14:12

שאפתנית
שאפתנית
היי חנה,
קראתי את דבריך והזדהתי עם כל מילה. חייבים לעמוד בגבורה אל מול הפיתויים כי הקיץ החם והדביק באמת הולך ומתקרב בצעדי ענק. אנחנו צריכים לחשוב על בריאותנו ונוחותנו ולכן אין דרך אחרת ואנחנו ממשיכות בעשייה ומשתדלות להימנע לגמרי מפיתויים.
בהצלחה!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 13:07

קרולין
קרולין
חנה / חיוך מהלב יקרה!
ריגשת אותי בדברייך....את צודקת בכל מילה.
גם לגביי מירי המדהימה שלנו...שאין לה מתחרים!
וגם לגבייך. אני מחזקת אותך ומעודדת אותך להמשיך למרות שלא קל לנו....הלאה את התהליך ,המורכב, הארוך, שהוא לכל החייםםםם, אבל השווה ביותר למען איכות חיינו.
איכות חיים אנחנו ב ו נ י ם. לא קל...אבל א פ ש ר י! את יכולה!!!
שיהיה לך יםםםםםםםםםםםםםםםםם של הצלחה בהמשך....
וכולנו כאן תמיד בשבילך.
המשך יום נפלא.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 12:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כמה אנושית היית אמש מירי היקרה. אמנם נהנית גם מהאוכל בחו"ל אבל אמרת בגלוי : "לא היה כדאי". כי עכשיו צריך שוב לעבוד להיכנס למכנסיים שאת "חפצה ביקרם". אותה אנושיות פשוטה הכובשת את הלב. כמה פעמים אני שואלת את עצמי. האם כדאי לי לקלקל? האם כדאי לי לאכול את הדבר הזה? לפעמים אני לא עונה לעצמי כי קשה לי ואני נסחפת אבל לעיתים תכופות אני מדברת על ליבי שאין לי את הפריווליגיה שלך מירי יש. אני י לי עוד כברת דרך לא קטנה להגיע ליעדים שאני מציבה לעצמי והכי חשוב להישאר שם. לכן, כל סטיה מרחיקה אותי שוב מהמטרה הסופית. נכון, יש ימים פחות קלים ויש ימים אחרים אך כל יום לגופו אני מתמודדת וכן נעצרת לעיתים תכופות לשאול ולענות בכנות לעצמי.היו גם מילים אחרות שחדרו לליבי. גם אני לא רוצה לסבול מכאבי ברכיים שהרי כבר נזק יש שם לרצועות ולגידים, גם אני רוצה להיות מסוגלת ללכת את הצעדות שלי באון ובנחישות ובהתמדה בלי לסבול מכאבים. על כל ק"ג שאני יורדת במשקל הברכיים מודות לי בפחות כאבים עד שאני שוכחת שכ"כ סבלתי.השנה הזו היא שנה מכרעת לגבי שכן החלטתי שארד את כל הדרוש על מנת שגופי יהיה לו יותר קל, שכל המערכות תפעלנה ביתר קלילות והעיקר אוכל להרגיש ממש טוב וקלה לקראת הקיץ שהוא הולך להיות לבטח דביק עד מאד ולא פשוט לאף אחד בטח לא לדביבונה כמוני. שיהיה לכם המשך שבוע נפלא ונהדר. שלכם חנה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » המילים שחדרו אל הלב מאמש 1!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!