07/05/2011 06:24
 dany Posts: 19819
|
אמרתי לך סומכת עליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: תודה יקירה אצלי מתחיל יום שמיני של שמירה ללא זיוף.......... מה אומר זה כבר לא היה הרבה מאד זמן............ שקילה מחר, נראה מה קורה???????????????? אבל תחושת ההצלחה של היכולת לשמור היא אדירה!!!!!!!!!!! הערב עוד מגיע מוקש גדול, אך סומכת על התמיכה המורלית של כולכן ויודעת שאסור לי לאכזב אתכן ורוצה כבר לספר לכן כמו הדס ולביאה שצלחתי את האירוח ללא כל בעיה...... נשיבוקים ושבת נפלאה אקורדיאון כתב: והנה עוד יום יקירותי בנות ה-21המון בהצלחה. את עוברת גם את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 06:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה יקירה אצלי מתחיל יום שמיני של שמירה ללא זיוף.......... מה אומר זה כבר לא היה הרבה מאד זמן............ שקילה מחר, נראה מה קורה???????????????? אבל תחושת ההצלחה של היכולת לשמור היא אדירה!!!!!!!!!!! הערב עוד מגיע מוקש גדול, אך סומכת על התמיכה המורלית של כולכן ויודעת שאסור לי לאכזב אתכן ורוצה כבר לספר לכן כמו הדס ולביאה שצלחתי את האירוח ללא כל בעיה...... נשיבוקים ושבת נפלאה אקורדיאון כתב: והנה עוד יום יקירותי בנות ה-21המון בהצלחה. את עוברת גם את זה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:50
|
תודה יקירה אצלי מתחיל יום שמיני של שמירה ללא זיוף.......... מה אומר זה כבר לא היה הרבה מאד זמן............ שקילה מחר, נראה מה קורה???????????????? אבל תחושת ההצלחה של היכולת לשמור היא אדירה!!!!!!!!!!! הערב עוד מגיע מוקש גדול, אך סומכת על התמיכה המורלית של כולכן ויודעת שאסור לי לאכזב אתכן ורוצה כבר לספר לכן כמו הדס ולביאה שצלחתי את האירוח ללא כל בעיה...... נשיבוקים ושבת נפלאה
אקורדיאון כתב:
והנה עוד יום יקירותי בנות ה-21המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 05:07
|
והנה עוד יום יקירותי בנות ה-21המון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/05/2011 01:12
 tutit Posts: 2431
|
לילה טוב ניקי ושוב בהצלחה גם למחר המבצע הזה יסתיים בהצלחה בע"ה ואז נתחיל עוד אחד ...............העיקר שאנחנו ביחד! לילה טוב לכל כותבי וקוראי הפורום הנדיר הזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 19:48
|
תודה הנה הולכים לאכול משהו לסיומו של יום
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כן עוד יום הולך ומסתיים לו בכייף הצלחה עוד להערב וגם למחר.................. הצלחה ,גיבורת המחנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 18:03
|
dany כתב:
כן עוד יום הולך ומסתיים לו בכייף הצלחה עוד להערב וגם למחר.................. הצלחה ,גיבורת המחנה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:29
|
כן עוד יום הולך ומסתיים לו בכייף הצלחה עוד להערב וגם למחר..................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 17:03
 רבקה Posts: 8411
|
ניקי ניקי הנה עוד יום כמעט ומסתיים תבורכי על השליטה ותהני בבוא ההצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 14:27
|
קרולין כתב:
בהצלחההההההההההההה לכל הבנות של ה- 21 יום..... המשך יום מקסים ובשליטה. קרולין.  מצטרפת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 12:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
ניקי כל הכבוד, אני בטוחה שהשקילה תוכיח עד כמה שווה היה להחזיק בצפורניים ולא ליפול. nikname כתב:
בוקר טוב ומוצלח לכולן מתחילה את היום ה 5 לאחר שסגרתי את יום מספר 4 בצפרניים. ממש הייתי צריכה להחזיק את עצמי כי במשך היום קרו המון דברים שבזמנים אחרים ישר היו מפילים אותי. אבל אני חושבת על חברות הפורום ועל התמיכה המדהימה וחושבת שבכ"ז לא כדאי לקלקל. אני על המסלול בכוונה להישאר עליו. ארוחת הבוקר של יוגורט עם פרי ממש עוזרת לי. הפכתי זאת לשגרה ואני ממש מרגישה מצוין עם זה. הבטן יותר שטוחה וההרגשה נפלאה. אין ספק שקילו אחד פחות טעים יותר.... יום נפלא לכולן 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 12:14
 קרולין Posts: 6651
|
בהצלחההההההההההההה לכל הבנות של ה- 21 יום..... המשך יום מקסים ובשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 11:44
 אשירה Posts: 4292
|
ניקי יקרה, כל הכבוד על הצפרניים שבהם החזקת את עצמך, אני מאוד מעריכה זאת, כי לי יש נטיה לוותר לעצמי במצבים קשים, ולכן אני כל כך מבינה על מה את מדברת. תמשיכי להצליח ובגדול!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 10:18
 nikname Posts: 230
|
בוקר טוב ומוצלח לכולן מתחילה את היום ה 5 לאחר שסגרתי את יום מספר 4 בצפרניים. ממש הייתי צריכה להחזיק את עצמי כי במשך היום קרו המון דברים שבזמנים אחרים ישר היו מפילים אותי. אבל אני חושבת על חברות הפורום ועל התמיכה המדהימה וחושבת שבכ"ז לא כדאי לקלקל. אני על המסלול בכוונה להישאר עליו. ארוחת הבוקר של יוגורט עם פרי ממש עוזרת לי. הפכתי זאת לשגרה ואני ממש מרגישה מצוין עם זה. הבטן יותר שטוחה וההרגשה נפלאה. אין ספק שקילו אחד פחות טעים יותר.... יום נפלא לכולן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 07:11
 שאפתנית Posts: 8392
|
המשך הצלחה במבצע. שנעבור את השבת בגבורה ושוב שבוע נוסף ממשיך מבצע כל כך מוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 05:48
|
ניקי מקווה שאת מתחילה את היום החמישי כמוני בשיר חזק בלב ובתקוה גדולה שהנה עולים על המסלול בכדי לא ליפול שנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 22:16
 tutit Posts: 2431
|
לניקי היקרה! בהצלחה ב21 יום ,כל הכבוד שהשתדלת לא ליפול לטירוף של אכילה רגשית למרות הכל. ברור שהבחירה היא באופציה השניה ואנחנו חכמות להבין זאת כי אנחנו בשיעורים של מירי כל שבוע לומדים זאת מחדש ,כל פעם מזווית אחרת. המשך שליטה באוכל ....כנסי לפורום לשתף...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 16:58
 רבקה Posts: 8411
|
ניקי יקירתי בחירתך בטוב ביותר הוא הדבר הנכון שעשית ובסופו של דבר יש תשלום בעד האגרה. איך המשפט שנפוץ היום בפורום "קילו פחות - טעים יותר " כל האכילה הרגשית לא תוביל לשום מקום רק ההפך מזה תדרדר את המצב בטוחה שסיפור המורה יסתדר ואת תהיי מהממת בכל האירועים ובכלל איתך בשביל המוביל להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:51
 קרולין Posts: 6651
|
ניקי יקרה, ב ר א ב ו על הבחירה שלך! אין לנו אלטרנטיבה אחרת....כולנו ביחד ממשיכים בתהליך ומשתדלים לזכות באיכות חיים. שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההה ב- 21 יום!!! ובכלל. המשך יום מקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 12:30
|
ניקי אהובה כולנו סוחבים על גבינו את העבר שלנו............כמו חטוטרת לא נעימה . אך לתת לכך לסחוב אותנו למטה.......... גדלנו והתבגרנו והבנו כשמה שהיה והיה רע לא יחזור שנית.... אם יש לך אופציה לשחק עם בתי הספר אז תעשי זאת, אם בכל זאת הילדה תגיע לבית הספר הזה, אין זה אומר שהיא דווקא תקבל את המורה המסויימת....... וגם אם תקבל אותה ביתך היא לא את, וכפי שהבנתי מהפוסט של מיכלי אז יש לך ילדה עם אישיות חזקה. בכל אופן.......... נפילה למתוק ואוכל פותרת אולי לאותה השניה איזו מצוקה........ ואחר כך מתעוררים למציאות של אכזבה ועצבנות על הנפילה. יפה עשית שלא נכנעת........ טפחי לעצמך על השכם כי את גיבורה אמיתית, היסורים שאנחנו עוברים הם יסורי גמילה וצריכים להיגמל אחת ולתמיד. מאחלת לך המשך יום נהדר קליל ומוצלח......... והחלטות חכמות ונבונות. חיבוקי לעידוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|