הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתחילה יום 4 מ 21. עד עכשיו הכל הולך טוב

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
04/05/2011 12:23

שאפתנית
שאפתנית
כל הכבוד, זו הדרך וזו הרוח!!!
nikname כתב:
תודה שאפתנית. את צודקת כמובן. רק לא נעים להזכר... הבת שלי- היא תסתדר, יש לה גם הורים לוחמניים שאוי ואבוי אם ייגעו להם בילדה.
בינתיים מתקדמת לאט ובשליטה לקראת אמצע יום ה 4

שאפתנית כתב:
בחירה נבונה ניקי, לצמוח ולא ליפול.
אני בטוחה שההרשמה של ביתך תסתדר על הצד הטוב ביותר, זה לא אומר שהמחנכת שאת מכירה תהיה המחנכת שלה ואולי היא השתנתה מאז אותן שנים.
יהיה בסדר אל תחשבי על זה יותר מידי ומה שהיה בילדותך לא יחזור אחת לאחת בילדותה של ביתך. תני לה את הכרדיט שהיא תדע להסתדר.
וכמובן, לא להתנחם באוכל כי זו לא נחמה. זה רק הורס.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 11:18

אשירה
אשירה
הסיפור שלך, ניקי, מאוד מיוחד, כי אם זו הייתה מורה זכורה לטוב היית בטח מאוד שמחה,
זה בטח החזיר אותך אחורה ולא לדברים טובים.
אבל כעת את נמצאת במקום של עמדת כוח על המורה הזאת,
כי אם היא בן אדם רע, בתור ילדה היא יכלה להזיק לך, אבל בתור בוגרת את תראי לה מאיפה..........הדג.

אז קודם כל נקווה שבתך תזכה למורה אחרת,
וגם אם לא אני בטוחה שההסטוריה לא תשכפל את עצמה ולהיפך,

בהצלחה לך ולחמודה שלך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 10:37

nikname
nikname
תודה על העידוד. זה עושה המון
נחושה כתב:
ניקי,
האפשרות השניה טובה יותר....להתמודד בגבורה ולמנף את זה לטוב.
שיהיה המשך יום מוצלח בלי אכילה רגשית...
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 10:37

nikname
nikname
תודה שאפתנית. את צודקת כמובן. רק לא נעים להזכר... הבת שלי- היא תסתדר, יש לה גם הורים לוחמניים שאוי ואבוי אם ייגעו להם בילדה.
בינתיים מתקדמת לאט ובשליטה לקראת אמצע יום ה 4

שאפתנית כתב:
אני בטוחה שההרשמה של ביתך תסתדר על הצד הטוב ביותר, זה לא אומר שהמחנכת שאת מכירה תהיה המחנכת שלה ואולי היא השתנתה מאז אותן שנים.
יהיה בסדר אל תחשבי על זה יותר מידי ומה שהיה בילדותך לא יחזור אחת לאחת בילדותה של ביתך. תני לה את הכרדיט שהיא תדע להסתדר.
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 10:34

nikname
nikname
צודקת מיכלי, היא מהממת, עם בטחון עצמי. לא משליכה עליה רק חשבתי מה אני אעשה אם אראה את המורה הזו? היא לא תהיה מורה שלה בכל מקרה כי אני כנראה ארשום אותה לבי"ס אחר (יש כאן אפשרות משחק)
בכל מקרה, צודקת גם על הריגשי. חבל להרוס. מתוכננים לנו 3 אירועים במשפחה בעתיד הקרוב ואני מתכננת להיות מהממממממתתתת
מיכל שרון כתב:
יקירתי.. כל הכבוד שנכנסת לכאן ולא הלכת למטבחון במשרד..
מהסיפורים שאני עוד זוכרת על עלמה (מקווה שזכרתי את השם הנכון) הילדה הזאת לא פראיירית בכלל וביטחון עצמי לא חסר לה למהממת הקטנה אז שימי את זה בצד, אל תשליכי עליה מהעבר שלך (זה אף פעם לא בריא לילדים) ובטח ובטח שדווקא המקרה והזכרון שהוא עורר בך צריך לחזק אותך שמחר יהיה יום 5 מוצלח וכן הלאה..
כי מה שהיה לא חייב להמשיך ולהיות ונכון בכל אחד מאיתנו יש את הילד השמנמוד הקטן שתמיד לעגו לו וצחקו עליו ותמיד חיפש פיצויים רגשיים (במטבח אלא מה?!) אבל עכשיו אנחנו מטפלים בו כמו שההורים שלנו לא טיפלו בו..
אם כל הריגשי נגמר בבננה - דיינו!!! ובאמת מעכשיו די! תעשי בטל ומבוטל ותמשיכי את השבוע הזה כמו שהתחייבת לעצמך - בשליטה ואיפוק!!!

סומכת עליך ואם בכל זאת נורא קשה.. תרימי טלפון.

נשיקות ושיהיה המשך יום נפלא, מיכל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 10:27

מיכל שרון
מיכל שרון
יקירתי.. כל הכבוד שנכנסת לכאן ולא הלכת למטבחון במשרד..
מהסיפורים שאני עוד זוכרת על עלמה (מקווה שזכרתי את השם הנכון) הילדה הזאת לא פראיירית בכלל וביטחון עצמי לא חסר לה למהממת הקטנה אז שימי את זה בצד, אל תשליכי עליה מהעבר שלך (זה אף פעם לא בריא לילדים) ובטח ובטח שדווקא המקרה והזכרון שהוא עורר בך צריך לחזק אותך שמחר יהיה יום 5 מוצלח וכן הלאה..
כי מה שהיה לא חייב להמשיך ולהיות ונכון בכל אחד מאיתנו יש את הילד השמנמוד הקטן שתמיד לעגו לו וצחקו עליו ותמיד חיפש פיצויים רגשיים (במטבח אלא מה?!) אבל עכשיו אנחנו מטפלים בו כמו שההורים שלנו לא טיפלו בו..
אם כל הריגשי נגמר בבננה - דיינו!!! ובאמת מעכשיו די! תעשי בטל ומבוטל ותמשיכי את השבוע הזה כמו שהתחייבת לעצמך - בשליטה ואיפוק!!!

סומכת עליך ואם בכל זאת נורא קשה.. תרימי טלפון.

נשיקות ושיהיה המשך יום נפלא, מיכל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 10:08

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 09:36

נחושה
נחושה
ניקי,
האפשרות השניה טובה יותר....להתמודד בגבורה ולמנף את זה לטוב.
שיהיה המשך יום מוצלח בלי אכילה רגשית...
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
04/05/2011 09:24

nikname
nikname
אבל במאמץ רב.
אתמול התהלכתי עם חשק למתוק כל היוםםםםםם. זה היה פשוט כמו מלחמה עם עצמי אבל עמדתי בה בגבורה. הבוקר קמתי בהרגשה מצוינת שדי התקלקלה מהר. הלכתי לרשום את בתי לכיתה א בבי"ס. בזמן שחיכיתי למזכירה, הסתכלתי על רשימת המורות וחשכו עיני: המורה שהיתה לי בכיתה א-ב עדיין מלמדת באותו בי"ס. היא היתה מורה פשוט זוועתית. אחת עצבנית שהיתה צובטת המון בלחיים כל פעם שהתעצבנה. ועלי היא התעצבנה המון. הרגשתי שאני לא מסוגלת להשאר שם עוד דקה. אמרתי להם שאחזור מחר וברחתי. יש לי עכשיו גוש ענק בגרון שיעבור כנראה רק עם מתוק.... אבל אני ממש ממש ממש מנסה לא להכנע. מזל שאין לי שום דבר מתוק לידי ושהיתה לי בננה איתי להרגיע את החשק המיידי אבל עדיין מרגישה שקלקל לי את כל היום. עכשיו אני שוב במלחמה. נושמת עמוק ומנסה לא לזוז מהשולחן שלא אתפתה לכלום.
הדבר הזה העלה בי זכרונות לא טובים מימי בי"ס בכלל, ילדה עם בטחון עצמי נמוך כ"כ שהמשקל רק משך אותו עוד למטה...
אבל, אין ברירה, אני יכולה לבחור לתת לזה למשוך אותי למטה או לתת לזה למנף אותי למעלה. אני בוחרת באפשרות השניה. מקווה שזה ילך.
שיהיה יום נפלא לכולם והמשך הצלחה לבנות ה 21 יום
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מתחילה יום 4 מ 21. עד עכשיו הכל הולך טוב

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!