05/05/2011 07:10
 שאפתנית Posts: 8392
|
גיתי יכול לרשום זכויות על המשפט הענק הזה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/05/2011 05:50
 dany Posts: 19819
|
וואו כמה שזה טעים ממש ממש הכי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 23:42
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי יקרה! גם אני רשמתי ותליתי על המקרר ,אפילו בעלי צחק ומאוד אהב
כל הכבוד לגיתי...............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 10:51
 אשירה Posts: 4292
|
באמת משפט המחץ "הכי טעים קילו פחות!!!" מאמצת!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 09:10
|
משפט מחץ טוב לרישום לכולנו.................. וזכויות היוצרים לגיתי!!!!!!!!!!! מיכל שרון כתב:
בוקר טוב גם לך יקירתי, תודה על כל המחמאות והפרגון (של כולן) ותרגישי חופשי להשתמש בו.. אני מסכימה איתך שזה אחלה משפט לרגעי שבירה ואתמול בתוך ים של חשקים רעים רק כשגיתי אמר לי את זה (כן כן.. הוא אחראי להברקה ולא אני) אז כאילו המוח שלי עשה בשנייה כיול מחדש, התאפס, נכנס לפרופורציות והתעשת. וממש עכשיו אני הולכת לרשום את זה בגדול על המקרר... שאפתנית כתב: מיכלי איזה כייף שחזרת לכתוב בפורום אני פשוט נהנית לקרוא את דבריך וכל כך התגעגעתי אליהם. אני גם מצדיעה לך על הנחישות וההתמדה ואין שבירה וזה פשוט מקסים, את לא עושה לעצמך הנחות ואת בהחלט מודל לחיקוי. אין ספק הבאת משפט פצצה: "הכי טעים ק"ג פחות" וברשותך אני מתכוונת לאמץ אותו במיוחד בדקות הקשות. בהצלחה בשקילה היום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 08:53
 נחושה Posts: 6982
|
מאמצת בחום את המשפט של גיתי, זכית בבעל אוהב ותומך שכמותו... כל הכבוד מיכלי על השיתוף ועל ההתאפקות יום נפלא ונשיקות לקטן edited by נחושה on 5/4/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 08:16
 בלונדה.... Posts: 3603
|
מיכל כל הכבוד על ההתאפקות!!!! יש רגעים לא קלים אבל תאמיני לי מניסיון כשיש בן זוג שנמצא איתך בתהליך זה הרבה הרבה הרבה יותר קל! יום טוב ושבוע מקסים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 07:55
 דרך המלך Posts: 5707
|
מיכלי בוקר טוב כל הכבוד על השמירה וההתאפקות והשליטה . וגיתי היקר המשפט "קילו פחות יותר טעים" משפט חזק שבהחלט ברשותך אאמץ אותו לרגעי משבר ובמיוחד אצל חמתי  תהנו מתומר החמוד (גם אני ראיתי בפייסבוק והוא מתוקי) ושיהיה לכם יום גדוש כל טוב סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 07:24
|
אני גם אשים אותו על המקרר - מיקום מצוין. לא רק בראש אלא מול העיניים. מיכל שרון כתב:
בוקר טוב גם לך יקירתי, תודה על כל המחמאות והפרגון (של כולן) ותרגישי חופשי להשתמש בו.. אני מסכימה איתך שזה אחלה משפט לרגעי שבירה ואתמול בתוך ים של חשקים רעים רק כשגיתי אמר לי את זה (כן כן.. הוא אחראי להברקה ולא אני) אז כאילו המוח שלי עשה בשנייה כיול מחדש, התאפס, נכנס לפרופורציות והתעשת. וממש עכשיו אני הולכת לרשום את זה בגדול על המקרר... שאפתנית כתב: מיכלי איזה כייף שחזרת לכתוב בפורום אני פשוט נהנית לקרוא את דבריך וכל כך התגעגעתי אליהם. אני גם מצדיעה לך על הנחישות וההתמדה ואין שבירה וזה פשוט מקסים, את לא עושה לעצמך הנחות ואת בהחלט מודל לחיקוי. אין ספק הבאת משפט פצצה: "הכי טעים ק"ג פחות" וברשותך אני מתכוונת לאמץ אותו במיוחד בדקות הקשות. בהצלחה בשקילה היום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 07:11
 מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב גם לך יקירתי, תודה על כל המחמאות והפרגון (של כולן) ותרגישי חופשי להשתמש בו.. אני מסכימה איתך שזה אחלה משפט לרגעי שבירה ואתמול בתוך ים של חשקים רעים רק כשגיתי אמר לי את זה (כן כן.. הוא אחראי להברקה ולא אני) אז כאילו המוח שלי עשה בשנייה כיול מחדש, התאפס, נכנס לפרופורציות והתעשת. וממש עכשיו אני הולכת לרשום את זה בגדול על המקרר...  שאפתנית כתב:
מיכלי איזה כייף שחזרת לכתוב בפורום אני פשוט נהנית לקרוא את דבריך וכל כך התגעגעתי אליהם. אני גם מצדיעה לך על הנחישות וההתמדה ואין שבירה וזה פשוט מקסים, את לא עושה לעצמך הנחות ואת בהחלט מודל לחיקוי. אין ספק הבאת משפט פצצה: "הכי טעים ק"ג פחות" וברשותך אני מתכוונת לאמץ אותו במיוחד בדקות הקשות. בהצלחה בשקילה היום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 07:00
|
מיכלי איזה כייף שחזרת לכתוב בפורום אני פשוט נהנית לקרוא את דבריך וכל כך התגעגעתי אליהם. אני גם מצדיעה לך על הנחישות וההתמדה ואין שבירה וזה פשוט מקסים, את לא עושה לעצמך הנחות ואת בהחלט מודל לחיקוי. אין ספק הבאת משפט פצצה: "הכי טעים ק"ג פחות" וברשותך אני מתכוונת לאמץ אותו במיוחד בדקות הקשות. בהצלחה בשקילה היום!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כבר אמרתי לך לא אחת אין כמוך מיכלוש והנה תומר המתוק משתף פעולה בדלת האחורית יחד עם גיתי. הוא בבית גיתי בחוץ עם העגלה ואת לא יכולה לרדת לקנות לך את האוייבים . אכן אין מחיר לקילו פחות כל מלחמה שווה וניצחת בה בגדול. תומר כפי שכתבתי לך בפייס מתוק אמיתי!!!! הצלחה בשקילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 22:24
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה אין עלייך. מצחיקה חכמה וכנה.... תמשיכי לשתף כולנו נהנים. דש חם לגיתי התותח ונשיקות לתומר אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 22:15
 tutit Posts: 2431
|
מיכלי וואו איזה פוסט מצחיק ....(גלידת פלמוליב)..חכם וכנה, כל הכבוד שלא נכנעת ולא חיפשת לאכול שטויות ואז להצטער אח"כ איזה כיף שיש תמיכה גם בצד השני,לשם אני שואפת ובכלל כולנו שואבים ממך המון כוחות אז תודה על השיתוף והרבה כיף עם הבונבון הקטן-שרק יהיה בריא ולגבי השינה תספרי לכמה שפחות אנשים שהוא ישן טוב מניסיון, כי אצלי תמיד יום למחרת הכל היה מתהפך,מקווה שאצלך לא יקרה ... בהצלחה מחר בשקילה אכן הכי טעים לרזות....טוב שהזכרת לנו ולילה טוב לכולכם.............. ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 21:54
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, אכן כן הכי "טעים " של לרדת במשקל ...מתחברת לכל מילה. תהנו מתומר ...וים של נ ח ת. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 21:05
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי דנ י'לה שלחה לי במייל תמונה של תומר היום עם חיוכו המקסים בון בון אמיתי הרבה נחת ונשיקה לו על הלחי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 20:51
 1103 Posts: 5022
|
מיכל "איזה הוא גיבור,הכובש את ייצרו" וזה מה שאת,גיבורה. כל כך טעים יהיה אותו הקילו שתשילי מעליך ותומר כל כך יתגאה בך. הוא מקסים הצצתי לו בפייסבוק. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 20:31
 EFF Posts: 6417
|
שרון..צודקת. והקטנ צ'יק שלך מקסים..ראיתי בפייס...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 20:13
|
מקסימה אחת. כל הכבוד על התושיה וההתאפקות וכמו שאת אומרת הכי הכי טעים זה קילו מינוס..............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 20:07
 מיכל שרון Posts: 1318
|
תודה רבקה (-: רק לפרוטוקול - תומר ישן יופי (חמסה חמסה) זאת אמא שלו שסבלה מנדודי שינה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|