04/05/2011 08:20
 נחושה Posts: 6982
|
מצטרפת לאיחולים ולחיזוקים לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 06:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
פשוט נפלא!!! אני מאחלת לך שגם היום הזה יהיה תחת שליטה ושההרגשה הטובה תלווה אותך. שאפתנית hadasosh1 כתב:
תודה ....היום עבר ממש מצוין הרגשה ממש טובה,חייבת לציין.... ממליצה לכולכן להכין דפדפן כמו שדני הציעה ולתלוש כל יום כמו בתכנית בMTV ולעשות את השינוי שמירי דיברה עליו בהרצאה האחרונה......21 יום. בהצלחה לכולנו, ולילה טוב 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
כן ירבו הימים המוצלחים....... אין על התחושה של הצלחה ושליטה!!!!!!!! hadasosh1 כתב: תודה ....היום עבר ממש מצוין הרגשה ממש טובה,חייבת לציין.... ממליצה לכולכן להכין דפדפן כמו שדני הציעה ולתלוש כל יום כמו בתכנית בMTV ולעשות את השינוי שמירי דיברה עליו בהרצאה האחרונה......21 יום. בהצלחה לכולנו, ולילה טוב  אכן ואמן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 05:08
 dany Posts: 19819
|
כן ירבו הימים המוצלחים....... אין על התחושה של הצלחה ושליטה!!!!!!!! hadasosh1 כתב:
תודה ....היום עבר ממש מצוין הרגשה ממש טובה,חייבת לציין.... ממליצה לכולכן להכין דפדפן כמו שדני הציעה ולתלוש כל יום כמו בתכנית בMTV ולעשות את השינוי שמירי דיברה עליו בהרצאה האחרונה......21 יום. בהצלחה לכולנו, ולילה טוב 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/05/2011 04:38
|
נהדר הדסוש,המשיכי בתלישת הדפים ותרתי משמע הקילוגרמים. מקווה שבקרוב גם נושא הגן יבוא על פיתרונו לשביעות רצונך,מה אומר אין רגע דל לאף אחד מאיתנו אבל איך מירי אומרת על זה אין שליטה אבל על מה שנכנס לפה יש לנו ועוד איך. כנאמר מסביב יהום הסער ואני חותכת סלט. בהצלחה,נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 23:56
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 22:37
 tutit Posts: 2431
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 19:50
|
המון המון הצלחה hadasosh1 כתב:
תודה לכולכן על התגובות....אכן התחלתי היום לשמור שוב באדיקות על השיטה עם דפדפן ל21 יום תודה למירי על ההרצאה המרעננת ....זה מכניס לשליטה. לגבי גן אני עדיין מתוסכלת הייתי היום בגן ממש מלוכלך עם ילדים מוזנחים וממש ריחמתי עליהם, לפחות כמו שאמרתן לגבי אני חייבת לשלוט במה שנכנס אלי לפה כדי שלא אעלה עוד ועוד.... אדווח כמובן בסוף היום,בינתיים עובד ממש טוב. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 14:43
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 13:54
|
תודה לכולכן על התגובות....אכן התחלתי היום לשמור שוב באדיקות על השיטה עם דפדפן ל21 יום תודה למירי על ההרצאה המרעננת ....זה מכניס לשליטה. לגבי גן אני עדיין מתוסכלת הייתי היום בגן ממש מלוכלך עם ילדים מוזנחים וממש ריחמתי עליהם, לפחות כמו שאמרתן לגבי אני חייבת לשלוט במה שנכנס אלי לפה כדי שלא אעלה עוד ועוד.... אדווח כמובן בסוף היום,בינתיים עובד ממש טוב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 13:21
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי גן לילד בטוח שתמצאי ואפילו כזה שיתאים לך ולילד מכל הבחינות ועכשיו מה את תהיי עם עוד כמה קילוגרמים נוספים עלייך קדימה מתוקה ראש מורם ובזמן כל החיפושים גם לדאוג לעצמך והכל יבוא על מקומו בברכה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 09:41
|
חדס יקירה, אכן לא פשוט אבל אפשרי, תעזרי בהורים מטפלות בגינה וכל מי שיכול לתת לך אינפורמציה לפני שאת מתאכזבת.... העיקר שתשמרי על עצמך ואם תהיה לך שליטה בתהליך האנרגיות יהיו טובות יותר והמחשבות חיוביות יותר בהצלחההההההההההה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי תהיי חזקה. לחפש גן לילד זה לא קל ואני לא אלאה אותך בסיפורים מה עבר עלי ואיך הרגשתי עד שמצאתי את המקום המתאים ביותר אבל זה מרגיש בדיוק כמו אצלך ולכן את חייבת לשמור על עצמך. אל תפלי לבורות הללו בסוף תמצאי גן אבל המשקל על גופך יעלה בנתיים וכשתשימי לב אז זה יהיה מאוחר מידי ומאוד יעציב אותך ולכן הקדימי תרופה למכה והשתדלי לשמור יותר כדי להקל על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 04:58
|
מתוקה את יודעת שמחשבה מביאה לתוצאה........... אז בבקשה תשדרי לעצמך שימים כאלו לא צריכים להביא אותך לאכילה לא מבוקרת........... לאכילה רגשית......... כי גן בסופו של עניין ימצא וחבל שכל התהליך הזה יעלה לך בכמה קילוגרמים.......... זה הרי לא משפר את המצב ......... לחשוב חיובי ולהאמין בעצמך כי את יכולה........ להיות מאורגנת היטב ולשתות בכל פעם שאת נכנסת ללחץ. יום נהדר והצלחה בחיפושים. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 00:18
|
אכן מקווה שמחר תהיה הצלחה ותרגעי קצת ,כמובן שזה יוביל אותך לרגיעה באזור הפה,חחחח מחזקת אותך יקירה,את יודעת שלבסוף הכל מגיע לפיתרון הולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 22:59
|
תודה נחושה וקרוליין יקרות ואהובות.... משתדלת מאוד כל בוקר מחדש,לא קל לי לאחרונה. אני טרודה במציאת גן לקטן שלי וכל יום מבקרת ב-3 לפחות ולא ממש מוצאת מקום שאוכל להשאיר אותו ולהיות רגועה,וזה מלחיץ. גן אחד ממש על הכביש,ואיך שהם פותחות את הדלת הוא רץ לעברה והכביש הוא סואן ממש סכנת נפשות בגן אחר יש מעט מטפלות וכל הקטנים רעבים יחד אז חלק משתטחים ורוצים גם לאכול המטפלת היחיד באותו היום ניסתה לעמוד בלחץ ומהצד זה היה נראה כמו פיטום ,ממש דחפה להם צלחת ענקית בלי אפשרות ללעוס , רק כדי לעבור ולהאכיל את הבא בתור.......נבהלתי ... בגן נוסף יש אווזים שמסתובבים חופשי בחצר מסביב לבית והם מכניסים את המקור לתוך הגדר שמסביב לחצר שבה הילדים משחקים ילד ננשכו בעבר כך שמעתי,בנוסף המגלשות ממש מתאימות לגדולים והוא עף מהם והקבוצה מכילה ילדים בכל הגילאים כך שהקטנים חוווים בעיקר מכות ודחיפות.....ועוד סיפורים דומים בכל גן שאני נכנסת יש משהו שמציק ברור שבסוף אצטרך להתפשר על משו והן ישר אומרות לי תשאירי אותו תלכי קצת,איך אפשר? העיקר להפטר ממני שלא אשב להסתכל מה הולך שם,מזל שעמדתי על שלי, שזה מוגזם לעזוב כבר ביום הראשון....צריך לפחות שעתיים במשך 3 ימים להסתגל. ואצלי האוכל מושפע מכל מה שעובר עלי ביום,אני משתדלת אבל היום לא היה משהו ,לפחות מ5 שמרתי מחר אני הולכת בע"ה לראות עוד מקום שבו יש מצלמות בתוך הגן ,נקווה לטוב.......... ואני כבר מדברת לעצמי שמחר לא משנה מה יהיה אני אתכנן לי מראש מה לאכול כדי לא ליפול שוב. שיהיה לכולנו בהצלחה ולילה טוב ♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 22:42
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקירתי, מצטרפת לנחושה.... מקווה שאת בסדר ...עדכני..... לילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 22:40
|
תעדכני אותנו, הפורום פתוח 24/7  נחושה
|
|
0