04/05/2011 05:13
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בנות איזו מוטיבציה נשפכת כאן,תענוג ומודל לחיקוי. בהצלחה לכולנו .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 12:44
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה כתב:
גם אצלי עד עכשיו טפו טפו טפו.... היה לי קטע, בא אל בעלי מישהו בענייני עבודה והם ישבו ליד שולחן האוכל כדי שיוכלו לפרוש את התכניות על השולחן, ואני הייתי סגורה בחדרי ולא התחשק לי לצאת, בינתיים עברה השעה חמש ויש כמובן דילמה, כמובן בקשר לפחמימות, מבטיחה לא להתפתות!!!
רווח נקי שלך יקירתי ♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 19:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
תהיי חזקה, לא חסר מה לאכול ולכן את לא חושבת על הפחמימות בכלל!! תתמקדי בגבינה, טונה, ירקות, חזה עוף בקיצור מה שלא יהיה ולא בפחמימות. הן הלכו לישון ואנחנו לא מעירות אותן עד הבוקר. אשירה כתב:
גם אצלי עד עכשיו טפו טפו טפו.... היה לי קטע, בא אל בעלי מישהו בענייני עבודה והם ישבו ליד שולחן האוכל כדי שיוכלו לפרוש את התכניות על השולחן, ואני הייתי סגורה בחדרי ולא התחשק לי לצאת, בינתיים עברה השעה חמש ויש כמובן דילמה, כמובן בקשר לפחמימות, מבטיחה לא להתפתות!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 18:04
 dany Posts: 19819
|
אין כל דילמה מירי בפירוש אמרה.......... מה שלא הספקת עד חמש בטל ומבוטל ואין להעביר................... האמיני לי רק הרווחת פחות פחמימות אשירה כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 18:01
|
דימיון מודרך.............. אקורדיאון כתב:
איזה יופי בנות המשכנה יום אחר יום 21ולאחר מכן יבואו עוד 21ובשורה התחתונה כולנו נשיל אי אלו קילוגרמים טובים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 18:01
|
ערב מוצלח לכולם כרובית כתב:
כל הכבוד על ההצלחה וההתמדה. הזמן יעבור מהר וכבר תרגישו קלילות יותר...יום טוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 18:00
|
זהו בידיוק כך רק חושבת על כמה ימים סתם בזבזתי............... אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם נכון???????? רבקה כתב:
לביאה כתב: דני יקרה כל הכבוד לך. כל היום חשבתי עלייך וחשבתי על כך שכאשר אגיע למחשב, הייתי רוצה לקרוא שעוד יום עבר גם עלייך בהצלחה... הביחד עוזר לי וגם אני סוגרת את היום ה-3 של הצלחה. רק כאן אני יכולה להודות ש-3 ימים של עשייה אדוקה זה בכלל לא קל ומצד שני נראה לי ממש לחוש על פסגת העולם כשאספור את היום ה-21 להצלחה ... המשך הצלחה ואהבה לך, מחכה לדיווח מחר  לביאה יקירתי ההתחלה מצליחה וגם בתום ה-21 יום את תראי כמה טוב והרגשה נפלאה תהיה אבל בואי לא נרוץ קדימה מדי כל יום ביומו ייסגר בהרגשה עילאית ומי כמוך יודע איך הזמן רץ טס לו ולך מגיע הרבה חיזוק והצדעה על יישום המשימה קדימה בראש מורם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 17:59
|
לביאה את כבר סיימת את היום אני כבר בדרך......... עוד תה צמחים וארוחת ערב קוטג' טונה ופלפל אדום.......... לביאה כתב:
דני יקרה כל הכבוד לך. כל היום חשבתי עלייך וחשבתי על כך שכאשר אגיע למחשב, הייתי רוצה לקרוא שעוד יום עבר גם עלייך בהצלחה... הביחד עוזר לי וגם אני סוגרת את היום ה-3 של הצלחה. רק כאן אני יכולה להודות ש-3 ימים של עשייה אדוקה זה בכלל לא קל ומצד שני נראה לי ממש לחוש על פסגת העולם כשאספור את היום ה-21 להצלחה ... המשך הצלחה ואהבה לך, מחכה לדיווח מחר 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 17:58
|
המפקדת אני ליד הדגל רבקה כתב:
דני'לה מצדיעה לך יקירתי כל יום ביומו וההצלחה שלו קדימה בכל הכוח לא לעצור !!!! חיבוק עם הרבה חיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 17:41
 אשירה Posts: 4292
|
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 16:33
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה יופי בנות המשכנה יום אחר יום 21ולאחר מכן יבואו עוד 21ובשורה התחתונה כולנו נשיל אי אלו קילוגרמים טובים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 14:55
 כרובית Posts: 261
|
כל הכבוד על ההצלחה וההתמדה. הזמן יעבור מהר וכבר תרגישו קלילות יותר...יום טוב!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 14:29
|
איזה אושר לעבור שלושה ימים מלאים של הצלחה!!! כל הכבוד לביאה ואני בטוחה שתסמני את היום ה-21 כהצלחה מוחצת!!! לביאה כתב:
דני יקרה כל הכבוד לך. כל היום חשבתי עלייך וחשבתי על כך שכאשר אגיע למחשב, הייתי רוצה לקרוא שעוד יום עבר גם עלייך בהצלחה... הביחד עוזר לי וגם אני סוגרת את היום ה-3 של הצלחה. רק כאן אני יכולה להודות ש-3 ימים של עשייה אדוקה זה בכלל לא קל ומצד שני נראה לי ממש לחוש על פסגת העולם כשאספור את היום ה-21 להצלחה ... המשך הצלחה ואהבה לך, מחכה לדיווח מחר 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 14:02
|
לביאה כתב:
לביאה יקירתי ההתחלה מצליחה וגם בתום ה-21 יום את תראי כמה טוב והרגשה נפלאה תהיה אבל בואי לא נרוץ קדימה מדי כל יום ביומו ייסגר בהרגשה עילאית ומי כמוך יודע איך הזמן רץ טס לו ולך מגיע הרבה חיזוק והצדעה על יישום המשימה קדימה בראש מורם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 13:46
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 12:12
|
דני'לה מצדיעה לך יקירתי כל יום ביומו וההצלחה שלו קדימה בכל הכוח לא לעצור !!!! חיבוק עם הרבה חיזוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 10:16
|
אין ספק, יש לפורום כוח משמעותי ומי שלא משתייך אליו לא מבין זאת. אומנם הכל "וירטואלי" אבל בהחלט משפיע ודומיננטי בחיינו האישיים ובזכות הפורום כל אחת מאיתנו מרגישה מחוייבת. כמו שאמרתי, זר לא יבין זאת. dany כתב:
נשענת על התמיכה שלכן וממש לא רוצה לאכזב אתכן............ כוח מניע!!!!!!!!! שאפתנית כתב: בוקר טוב דניאלוש, כל הכבוד על ההתמדה ואכן עברו להם כבר יומיים ואטוטו יעבור גם היום השלישי ואת ממשיכה בהצלחה לעמוד ביעד שהצבת. אני בטוחה שתכריזי בגאווה על היום ה-21 ובנצחון. שיהיה לך יום מקסים וקל. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 10:15
|
הצלחה גם לך אשירונת
אשירה כתב:
דנילה, כל הכבוד!!! הנה את שועטת לקראת היום השלישי שגם אותו תעברי בהצלחה, ומיום ליום זה יהיה קל יותר, פשוט יותר, ובטח נכון יותר, בהצלחה רבה, נשיקות,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 10:15
|
תודה ושולחת לך גם כוחות וחיזוקים
נחושה כתב:
דני יקרה, כולנו איתך ומאמינים שתעברי את המשוכה ותחזרי בקלילות לדרך המלך  יום נפלא ובהצלחה, נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 10:14
|
נשענת על התמיכה שלכן וממש לא רוצה לאכזב אתכן............ כוח מניע!!!!!!!!!
שאפתנית כתב:
בוקר טוב דניאלוש, כל הכבוד על ההתמדה ואכן עברו להם כבר יומיים ואטוטו יעבור גם היום השלישי ואת ממשיכה בהצלחה לעמוד ביעד שהצבת. אני בטוחה שתכריזי בגאווה על היום ה-21 ובנצחון. שיהיה לך יום מקסים וקל. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|