04/05/2011 05:10
 אקורדיאון Posts: 16382
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: אז הנה בנות יקרות ירדתי שניים וחצי שזה מעולה אבל עדיין יש חוב של קילו וחצי ובלי נדר ישולם בשבוע הבא. כרגיל היתה הרצאה מלאת מוטיבציה,יודעים את כל התורה אבל תמיד לומדים עוד משהו או שומעים בצורה אחרת ומקבלים אחרת. אחרי מירי ישבתי בנמל ת"א במסעדה אהובה עלי מאוד ,אוויר נהדר הים ,רוגע ושלווה וכמובן בלי פחמימות . מחר יום חדש וממשיכה בדרך עם תפריט מקופל חדש שאני מאוד מאמינה במקופלים הללו ולא אחת עושה כמו חנונית לפיהם והתוצאות מובטחות. לילה טוב לכולם. אקורדיון אהובה מעולה זה לא מספיק זה מעולה בהצטיינות יתרה אין כמוך , נהדרת אוהבת תודה,נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 13:11
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
אז הנה בנות יקרות ירדתי שניים וחצי שזה מעולה אבל עדיין יש חוב של קילו וחצי ובלי נדר ישולם בשבוע הבא. כרגיל היתה הרצאה מלאת מוטיבציה,יודעים את כל התורה אבל תמיד לומדים עוד משהו או שומעים בצורה אחרת ומקבלים אחרת. אחרי מירי ישבתי בנמל ת"א במסעדה אהובה עלי מאוד ,אוויר נהדר הים ,רוגע ושלווה וכמובן בלי פחמימות . מחר יום חדש וממשיכה בדרך עם תפריט מקופל חדש שאני מאוד מאמינה במקופלים הללו ולא אחת עושה כמו חנונית לפיהם והתוצאות מובטחות. לילה טוב לכולם.
אקורדיון אהובה מעולה זה לא מספיק זה מעולה בהצטיינות יתרה אין כמוך , נהדרת אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 13:10
|
hadasosh1 כתב:
לאקול'ה ורבקוש היקרות מקווה שהיה לכן מפגש מוצלח וכיפי מחכה לשמוע עדכונים מחר..........  נשיבוקים
ואכן הצליח יקירותיי הלוואי יימשך כך הלאה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:37
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקרה, קודם כל המון המון כבוד, שניים וחצי קילו בשבוע? זה נראה לי שזה קורה רק לצעירים מאוד או לגברים או לשמנים מאוד, והנה את מוכיחה שגם אישה שהיא לא ממש פרגית, וכבר רזה מאוד, יכולה ומסוגלת, אם רק היא עושה הכל נכון. הדבקות במטרה והנחישות שלך מעוררות המון כבוד והערכה, נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 08:30
 dany Posts: 19819
|
מעניין!!!!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ידעתי שתחזירי ובגדול.............. מה זה תפריט מקופל? לנו האינטרנטיות יש רק סוג אחד של תפריט, האם יש בו נצורות שעושה טוב יותר מהר יותר????????????? אקורדיאון כתב: אז הנה בנות יקרות ירדתי שניים וחצי שזה מעולה אבל עדיין יש חוב של קילו וחצי ובלי נדר ישולם בשבוע הבא. כרגיל היתה הרצאה מלאת מוטיבציה,יודעים את כל התורה אבל תמיד לומדים עוד משהו או שומעים בצורה אחרת ומקבלים אחרת. אחרי מירי ישבתי בנמל ת"א במסעדה אהובה עלי מאוד ,אוויר נהדר הים ,רוגע ושלווה וכמובן בלי פחמימות . מחר יום חדש וממשיכה בדרך עם תפריט מקופל חדש שאני מאוד מאמינה במקופלים הללו ולא אחת עושה כמו חנונית לפיהם והתוצאות מובטחות. לילה טוב לכולם. מירי מחלקת כאלה פעמיים בשנה ולא יודעת למה אבל הם יעילים מאוד ולא שיש בהם אוכל אחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 07:33
|
dany כתב:
ידעתי שתחזירי ובגדול.............. מה זה תפריט מקופל? לנו האינטרנטיות יש רק סוג אחד של תפריט, האם יש בו נצורות שעושה טוב יותר מהר יותר????????????? אקורדיאון כתב: אז הנה בנות יקרות ירדתי שניים וחצי שזה מעולה אבל עדיין יש חוב של קילו וחצי ובלי נדר ישולם בשבוע הבא. כרגיל היתה הרצאה מלאת מוטיבציה,יודעים את כל התורה אבל תמיד לומדים עוד משהו או שומעים בצורה אחרת ומקבלים אחרת. אחרי מירי ישבתי בנמל ת"א במסעדה אהובה עלי מאוד ,אוויר נהדר הים ,רוגע ושלווה וכמובן בלי פחמימות . מחר יום חדש וממשיכה בדרך עם תפריט מקופל חדש שאני מאוד מאמינה במקופלים הללו ולא אחת עושה כמו חנונית לפיהם והתוצאות מובטחות. לילה טוב לכולם. מירי מחלקת כאלה פעמיים בשנה ולא יודעת למה אבל הם יעילים מאוד ולא שיש בהם אוכל אחר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 07:32
|
שאפתנית כתב:
אקו אני מסירה בפניך את הכובע. כל הכבוד, איזו ירידה מרשימה!!! איך את עושה את זה? את כבר יודעת שאת מקור בלתי נדלאה להשראה?? אוהבת, שאפתנית. תודה מתוקה,זו ההוכחה הניצחת שמה שעולה מהר יורד מהר כי אלה בעיקר מים ואני ממש לא מוותרת לעצמי לחזור מיד למסלול כדי שלא ישבו לי הקילוגרמים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אני מסירה בפניך את הכובע. כל הכבוד, איזו ירידה מרשימה!!! איך את עושה את זה? את כבר יודעת שאת מקור בלתי נדלאה להשראה?? אוהבת, שאפתנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 05:13
|
ידעתי שתחזירי ובגדול.............. מה זה תפריט מקופל? לנו האינטרנטיות יש רק סוג אחד של תפריט, האם יש בו נצורות שעושה טוב יותר מהר יותר?????????????
אקורדיאון כתב:
אז הנה בנות יקרות ירדתי שניים וחצי שזה מעולה אבל עדיין יש חוב של קילו וחצי ובלי נדר ישולם בשבוע הבא. כרגיל היתה הרצאה מלאת מוטיבציה,יודעים את כל התורה אבל תמיד לומדים עוד משהו או שומעים בצורה אחרת ומקבלים אחרת. אחרי מירי ישבתי בנמל ת"א במסעדה אהובה עלי מאוד ,אוויר נהדר הים ,רוגע ושלווה וכמובן בלי פחמימות . מחר יום חדש וממשיכה בדרך עם תפריט מקופל חדש שאני מאוד מאמינה במקופלים הללו ולא אחת עושה כמו חנונית לפיהם והתוצאות מובטחות. לילה טוב לכולם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 00:09
|
מיקה כתב:
כל הכבוד אקורדיון!!!!!!!!!!!! כייף לשמוע!! תמשיכי בתהליך\! יש תמורה..לאגרה.. לעבודה!! תודה יקירה ,אכן אכן יש תמורה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 00:09
 רוויטל Posts: 288
|
כל הכבוד אקורדיון!!!!!!!!!!!! כייף לשמוע!! תמשיכי בתהליך\! יש תמורה..לאגרה.. לעבודה!!
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/05/2011 00:07
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 23:41
 tutit Posts: 2431
|
לאקול'ה ורבקוש היקרות מקווה שהיה לכן מפגש מוצלח וכיפי מחכה לשמוע עדכונים מחר.......... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 19:20
|
אני בטוחה שהבשורות יהיו נפלאות, אני סומכת עליכן, אתן נותנות לי את הכוח להמשיך יחד. רבקה כתב:
כרובית מחזיקה אצבעות דני'לה מברכת ולשאפתנית היקרה נבשר ונעדכן בבשורות טובות אוהבת אותכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 18:09
|
נשיבוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 15:28
|
כרובית מחזיקה אצבעות דני'לה מברכת ולשאפתנית היקרה נבשר ונעדכן בבשורות טובות אוהבת אותכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 15:04
|
רבקי מתוקה בהצלחה היום בשקילה
רבקה כתב:
אשירה כתב: רבקה כתב: תודה חברות יקרות מקווים להביא בשורות טובות נשיבוקים בהצלחה מתוקה ורק בשורות טובות!!!  תודה יקירתי אוהבת אותך ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 15:01
 כרובית Posts: 261
|
מחזיקה אצבעות לכל הנשקלות היום!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 14:31
|
נשמח לשמוע עדכונים מהבנות שנשקלות היום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 11:58
|
אשירה כתב:
רבקה כתב: תודה חברות יקרות מקווים להביא בשורות טובות נשיבוקים בהצלחה מתוקה ורק בשורות טובות!!! 
תודה יקירתי אוהבת אותך ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|