הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב יום השואה נזכור את כולם...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/05/2011 22:16

קרולין
קרולין
לביאה יקירתי!
מסכימה עם כל מילה שלך!!!!!!
נשיבוקים
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 19:23

שאפתנית
שאפתנית
מסכימה עם כל מילה שכתבת. לצערי את מאוד מאוד צודקת.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 18:07

dany
dany
ממש כך

לביאה כתב:
וכמה סמלי שביום השואה חיסלו את בן-לאדן....
"נצח ישראל לא ישקר..."
אף אחד לא יכול להשמיד את העם היהודי, כך אני מאמינה. והכי חשוב מבחינתי זה להמשיך לזכור ולהזכיר במדינה שלנו!
אני זוכרת שצפיתי (בישראל) בסרט תעודה על ניצולים (יהודים, כן כן) שבחרו להזדקן בגרמניה כי ממשלת גרמניה נותנת להם פיצויים הולמים וככה הם יכולים להזדקן בכבוד. וחשבתי שאסור שדבר כזה יקרה. כל ניצול במדינת ישראל חייב לקבל תנאים הולמים שיאפשרו לו להזדקן בכבוד ולא לחכות ליום השואה, אז יקומו כמה צעירים איכפתניקים ויילחמו במסדרונות הכנסת על עוד תקציב לניצולים כדי שיזכו לפחות בטיפולי שיניים הולמים...
בעולם הגדול השואה לא מעניינת אף אחד. לאורך ההיסטוריה התבצע רצח עם במדינות שונות מס' פעמים ובתור אחת שחיה בתוך קהילה בינלאומית אני יכולה לומר שהתרשמתי שבסופו של דבר כל אחד מתייחס למה שקורה במדינה שלו. מכחישי השואה הם גזענים אנטישמים שעושים זאת כדי לקבל תשומת לב רגעית ומזערית. רוב העולם ממשיך בענייניו הפרטיים. אנטישמיים תמיד יהיו.
חובתנו אנו לעשות לביתנו - רק זה מוציא אותנו חזקים מול העולם. עם ישראל חזק ומגובש יכול לעמוד במבחנים הקשים ביותר.
אני מאחלת ל-200 אלף הניצולים שכן עדיין בחיים - שהמדינה והממסד יעניק להם אפשרות להזדקן בכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 16:27

אקורדיאון
אקורדיאון
לביאה מסכימה עם כל מילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 15:40

לביאה
לביאה
וכמה סמלי שביום השואה חיסלו את בן-לאדן....
"נצח ישראל לא ישקר..."
אף אחד לא יכול להשמיד את העם היהודי, כך אני מאמינה. והכי חשוב מבחינתי זה להמשיך לזכור ולהזכיר במדינה שלנו!
אני זוכרת שצפיתי (בישראל) בסרט תעודה על ניצולים (יהודים, כן כן) שבחרו להזדקן בגרמניה כי ממשלת גרמניה נותנת להם פיצויים הולמים וככה הם יכולים להזדקן בכבוד. וחשבתי שאסור שדבר כזה יקרה. כל ניצול במדינת ישראל חייב לקבל תנאים הולמים שיאפשרו לו להזדקן בכבוד ולא לחכות ליום השואה, אז יקומו כמה צעירים איכפתניקים ויילחמו במסדרונות הכנסת על עוד תקציב לניצולים כדי שיזכו לפחות בטיפולי שיניים הולמים...
בעולם הגדול השואה לא מעניינת אף אחד. לאורך ההיסטוריה התבצע רצח עם במדינות שונות מס' פעמים ובתור אחת שחיה בתוך קהילה בינלאומית אני יכולה לומר שהתרשמתי שבסופו של דבר כל אחד מתייחס למה שקורה במדינה שלו. מכחישי השואה הם גזענים אנטישמים שעושים זאת כדי לקבל תשומת לב רגעית ומזערית. רוב העולם ממשיך בענייניו הפרטיים. אנטישמיים תמיד יהיו.
חובתנו אנו לעשות לביתנו - רק זה מוציא אותנו חזקים מול העולם. עם ישראל חזק ומגובש יכול לעמוד במבחנים הקשים ביותר.
אני מאחלת ל-200 אלף הניצולים שכן עדיין בחיים - שהמדינה והממסד יעניק להם אפשרות להזדקן בכבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 11:57

רבקה
רבקה
יום השואה והגבורה
יום עצוב כל כך
שלעולם לא נשכח
הורי זכרונם לברכה הגיעו לארץ עוד לפני השואה
אך יתר המשפחות שלהם לא זכו וכנראה נספו בשואה
הייתי ביד ושם בירושלים וניסיתי לבדוק אולי מישהו ניצל מהמשפחות
אך לצערי לא עלה בידי שום מידע
יהי זכרם ברוך
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 08:41

קרולין
קרולין
נזכור ולא נ ש כ ח לעולםםםם ! חובתנו להעביר לדורות הבאים.
מזל שיש לנו מדינה וארץ נהדרת. עלינו לשמור עליה מכל משמר.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 08:40

אשירה
אשירה
שאפתנית כתב:
את רוב שנות ילדותי העברתי עם שכנים רומנים שתפקדו כזוג נוסף של סבא וסבתא. מהם שמעתי את כל הסיפורים, ראיתי את המספר שהותבע על ידם, טעמתי והרחתי את ריחות השואה. בכל השנה ולא רק ביום הזכרון אני נזכרת בהם. אני נזכרת בילדות שלי. היתה להם מכולת מאחורי הבית (בדיוק כמו בהצגה מכולת שנהנתי לצפות בה והחזירה אותי לילדותי) היה להם חיוך נצחי וטוב לב תמידי ואני אף פעם לא אשכח אותם. הם חלק מילדותי, חלק מחיי ועם הורי אני מרבה לדבר ולהזכיר אותם. יהי זכרם ברוך, הם נפטרו לפני כמה שנים ואהבתי אותם מאוד.

שאפתניתי חמודה,
סיפורך מאוד מרגש, העולים הרומנים הם באמת קהילה של אנשים טובים, וחלק מהדור שחי בתקופת המלחמה ניצלו בנס.
זכית להכיר זוג כזה שהיו לך כמו משפחה והעשירו את ילדותך,
יהי זכרם ברוך,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 06:51

שאפתנית
שאפתנית
את רוב שנות ילדותי העברתי עם שכנים רומנים שתפקדו כזוג נוסף של סבא וסבתא. מהם שמעתי את כל הסיפורים, ראיתי את המספר שהותבע על ידם, טעמתי והרחתי את ריחות השואה. בכל השנה ולא רק ביום הזכרון אני נזכרת בהם. אני נזכרת בילדות שלי. היתה להם מכולת מאחורי הבית (בדיוק כמו בהצגה מכולת שנהנתי לצפות בה והחזירה אותי לילדותי) היה להם חיוך נצחי וטוב לב תמידי ואני אף פעם לא אשכח אותם. הם חלק מילדותי, חלק מחיי ועם הורי אני מרבה לדבר ולהזכיר אותם. יהי זכרם ברוך, הם נפטרו לפני כמה שנים ואהבתי אותם מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 05:29

dany
dany
כל מילה שלכן כל כך מצמררת........... כבת ונכדה לניצולים שתודה לאל אכן ניצלו ושבו מהתופת לספר וסיפרו גדלתי על הסיפורים הקשים ולא חסכו ממני דבר....... אני יודעת זה לא היה מקובל אך אצלי כך היה.
וכך גידלתי גם את הילדים שלי עם הזיכרון והכבוד.
אמי ואבי עדיין בחיים ויש עם מי לדבר על הסיוט.
דווקא היום זה קשה לי יותר.
ובאמת הידיעה שעוד מעט כל מכחיש שואה אנטישמי יוכל לומר את דברו באין מפריע ......... כי הרי רק לכך מחכה רוב העולם.......... מפחיד ומאיים.
מקווה שבתור עם נדע לעמוד על זכותנו לחיות ולהיות מלוכדים תמיד.
0 קישור קבוע (Permalink)
02/05/2011 05:06

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן להמשיך כל שנה להזכיר ולזכור לעד.
לא רחוק היום ולא יהיו עדויות חיות מהתופת ולכן הדורות שלא נולדו לשואה מחוייבים
להזכיר לעולמי עד.
אכן שנדע רק ימים טובים .
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 23:48

חיה'לה
חיה'לה
מירי וכל חבריי היקרים,
קשה לי לכתוב הערב, אך מחר אני מבטיחה לכתוב עד כמה נוכחתי שחשובה המסגרת, על התכנית שמירי הופיע בה, על ההרצאה השבועית ועוד ועוד ועד...
להתראות,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 23:34

miribelkin
miribelkin
Administrator
סיסי וחברי פורום יקרים, יום עצוב ,אני למזלי לא גדלתי בבית עם זכרונות שואה.
אבל כל מי שיהודי וכל מי שבן אדם חייב לזכור ולא לשכוח, איזה מזל שיש לנו מדינה,
וכולנו פה ביחד.....מקוים לטוב, לילה טוב שלכם באהבה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 23:20

tutit
tutit
עצוב.........יהי זכרם ברוך
באמת כדאי לאסוף מידע מבני משפחה מבוגרים גם על השואה וגם באופן כללי
לדעת מה היה .......ולהקשיב לסיפורים של המבוגרים מאיתנו חבל להחמיץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 21:18

לייסי
לייסי
כל מי שיכול לאסוף מידע מבני משפחה שחיים עדיין - שיעשה זאת בלי היסוס!
אצלי בבית ההורים לא דיברו ולא רצו לשתף אותנו בכל מה שעבר עליהם. אני לא לחצתי, והיום - אני מצטערת מאוד
עד לעמקי נשמתי שלא לחצתי וביקשתי לדעת את כל הפרטים - אבל מאוחר מדי...
יהי זיכרם ברוך לעולמי עד!
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 21:09

רייצ'ל
רייצ'ל
נזכור ולא נשכח לספר לדורות הבאים
יהי זיכרם ברוך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 20:24

dany
dany
יהי זכרם ברוך
אצלי בבית דיברו תמיד על מה שהיה וכך שמגיל מאד צעיר הייתי מעורה בעיניינים.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 20:19

קרנושה
קרנושה
נזכור ולא נשכח.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 19:47

EFF
EFF
מצטרפת אלייך סיסי...אני בת לניצולי שואה שסיפרו יחסית מעט על האירועים ורק בשנים האחרונות אספתי קצת מידע...
0 קישור קבוע (Permalink)
01/05/2011 19:29

סיסי 17
סיסי 17
יהי זכרם ברוך
שנחיה ונדע רק ימים יפים
אוהבת
סיסיsmile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ערב יום השואה נזכור את כולם...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!