02/05/2011 15:03
 dany Posts: 19819
|
רבקוש תודה וכל הכבוד על תשומי לכל אחד....................נשיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 11:47
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
אכן כך יום עבר אני רואה 19 על הדפדפן.............. איזה כייף אשירוש מקווה שגם את נמצאת באותו המקום ואקו יקירתי איך אצלך היום יום שקילה??????????? נשיבוקים =אקורדיאון] אשירה כתב: נחושה יקרה, איזה כיף זה לסיים יום בהצלחה!!!! נכון???? כדאי לנו גם מחר אותו הדבר!!!! בהצלחה ולילה טוב, הנה הגיע המחר וכדאי שוב לסיימו בהצלחה ,כך יום ירדוף יום והקילוגמים יפלו להם מעליך. חיבוק גדול לחיזוק.
והנה הגיע היום ה- 19 וגם הוא יעבור בקלות ♥ ♥♥♥ תבוא עליכם הברכה וההצלחה !
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 11:41
|
נחושה כתב:
הבטחתי לעדכן... קודם כל תודה על העידוד מכם זה מאוד עוזר לי ואני שמחה שכתיבתי והשיתוף עוזר לכן. היום הצלחתי לעבור את יום ראשון (המועד לפורענות בדר"כ) בהצלחה ונחישות) בלי פחמימות מחמש, ללא רישום אך בידיעה ובמודעות לכל מה שאני אוכלת כולל הקטנת הכמויות ובוודאי הקפדה על שתיה. אז ככה...אני על המקום= בדיוק השקילה לפני ליל הסדר. שבוע שעבר לא הגעתי (וטוב שכך) זאת אומרת שזלילת החג נמחקה ועבודתי ונחישותי נשאו פרי והחזרתי את החוב כעת נותר לי שוב לאסוף את עצמי ולהיות מכוונת מטרה שוב לחצות את קו הגבול (90) ולהתחיל לרדת המשקל בעקביות ובהתמדה. מבטיחה לעדכן ולשתף בהמשך ואוהבת מליונים נחושה
נחושתי את נהדרת על המקום נפלא המשיכי בשליטה ובדרך למטרה את מחזקת ומחוזקת ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 11:36
|
לייסי כתב:
היי נחושה - אני על הפנים - שוב עליתי במשקל  . אבל אני מקווה להתחיל דף חדש מהיום... תודה על ההתענינות!
לייסי יקירה האם התקווה הפכה לעשייה ? חזרה לשליטה עושה טוב על הנשמה וכמובן שהתחלה יום קודם עדיפה על המחר הצטרפי אלינו לדרך ההצלחה אנחנו איתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 08:09
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 06:56
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה על השקילה המוצלחת. אין ספק החג מאחוריך והיעד שהצבת עומד לנגד עיניך. בהצלחה גם השבוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 05:21
|
אכן כך יום עבר אני רואה 19 על הדפדפן.............. איזה כייף אשירוש מקווה שגם את נמצאת באותו המקום ואקו יקירתי איך אצלך היום יום שקילה??????????? נשיבוקים =אקורדיאון]אשירה כתב:
נחושה יקרה, איזה כיף זה לסיים יום בהצלחה!!!! נכון???? כדאי לנו גם מחר אותו הדבר!!!! בהצלחה ולילה טוב, הנה הגיע המחר וכדאי שוב לסיימו בהצלחה ,כך יום ירדוף יום והקילוגמים יפלו להם מעליך. חיבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 05:20
|
כל הכבוד על החזרת החוב ואת ממשיכה עכשיו ללא כל תירוצים.................. בכל הכוח לקראת מטרה נהדרת........ אנחנו איתך כאן באש ומים בהצלחה נשיקה נחושה כתב:
הבטחתי לעדכן... קודם כל תודה על העידוד מכם זה מאוד עוזר לי ואני שמחה שכתיבתי והשיתוף עוזר לכן. היום הצלחתי לעבור את יום ראשון (המועד לפורענות בדר"כ) בהצלחה ונחישות) בלי פחמימות מחמש, ללא רישום אך בידיעה ובמודעות לכל מה שאני אוכלת כולל הקטנת הכמויות ובוודאי הקפדה על שתיה. אז ככה...אני על המקום= בדיוק השקילה לפני ליל הסדר. שבוע שעבר לא הגעתי (וטוב שכך) זאת אומרת שזלילת החג נמחקה ועבודתי ונחישותי נשאו פרי והחזרתי את החוב כעת נותר לי שוב לאסוף את עצמי ולהיות מכוונת מטרה שוב לחצות את קו הגבול (90) ולהתחיל לרדת המשקל בעקביות ובהתמדה. מבטיחה לעדכן ולשתף בהמשך ואוהבת מליונים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
נחושה יקרה, איזה כיף זה לסיים יום בהצלחה!!!! נכון???? כדאי לנו גם מחר אותו הדבר!!!! בהצלחה ולילה טוב, הנה הגיע המחר וכדאי שוב לסיימו בהצלחה ,כך יום ירדוף יום והקילוגמים יפלו להם מעליך. חיבוק גדול לחיזוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 04:56
 אקורדיאון Posts: 16382
|
נחושה את יקירתי וכל הכבוד על כך. האחלת לך שבוע נוסף של שליטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 00:33
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, איזה כיף זה לסיים יום בהצלחה!!!! נכון???? כדאי לנו גם מחר אותו הדבר!!!! בהצלחה ולילה טוב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 22:20
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 21:31
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, את מדהימהההההההההההה איזו נחושות לקחת תמר אחד ולא להיגרר לעוד כי חבר מביא חבר יקירתי את מודל לחיקוי המשיכי כך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 21:12
 לייסי Posts: 623
|
דני היקרה, אני מאוד מקווה להצליח! תודה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 20:20
|
לייסי חמודה מקווה שאת באמת מתחילה היום דף חדש נקי בהצלחההההההההההה לייסי כתב:
היי נחושה - אני על הפנים - שוב עליתי במשקל  . אבל אני מקווה להתחיל דף חדש מהיום... תודה על ההתענינות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 19:45
|
תודה אשירה על המלים החמות והעידוד!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 18:32
 אשירה Posts: 4292
|
לייסי כתב:
לייסי יקרה, אני מכירה מצבים כאלה ומי אני שאתן לך עצות, תנסי למצוא בתוך עצמך את הדרך לחזור למסלול, יש פה הרבה אנשים שאכפת להם ממך ורוצים לראות אותך בהצלחתך, תשאבי עידוד ממירי ומהפורום, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 17:12
|
נחושתי כשאת מחליטה לא עומד כלום בדרכך את יודעת בדיוק מה לעשות ועושה מצדיעה לך על כל הדרך בא נהגת בשבת כדי לעבור אותה בהצלחה ממשיכים נכון? איתך לאורך כל הדרך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 16:47
|
היי נחושה - אני על הפנים - שוב עליתי במשקל . אבל אני מקווה להתחיל דף חדש מהיום...  תודה על ההתענינות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 16:45
|
נחושה כתב:
לייסי כתב: היי נחושה! שיהיה לך בהצלחה בשקילה - מדהימה שכמוך!  תודה יקירה, שמחה שאת בפורום ותודה...מבטיחה לדווח. תעדכני בחוזר מה איתך..מאמינה שתוכלי לחזור על הישגייך הקודמים אם אך תחליטי. נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|