02/05/2011 05:32
 dany Posts: 19819
|
כמו כך כולנו!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
אשירה כתב: יום ראשון נגמר בהצלחה, ירדנו עכשיו, בעלי ואני, לעשות סיבוב בשיכון, דבר שלא עשינו מזמן מזמן, לא ממש צעידה, מפאת חוסר כושר, אבל טיול נחמד והתאווררות נעימה. מצפה בקוצר רוח ליום השני בתכנית, שוב תודה לכולכן, ולילה טוב  איזה תענוג לקרוא ,מתוך המילים בולטת שביעות הרצון שהנה התחלת ושולטת. אשירה את יכולה ותעשי זאת בגדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 05:31
|
את יכולה והנה את מוכיחה זאת...................... המשיכי כך כולנו כאן מעגל של כוח אשירה כתב:
יום ראשון נגמר בהצלחה, ירדנו עכשיו, בעלי ואני, לעשות סיבוב בשיכון, דבר שלא עשינו מזמן מזמן, לא ממש צעידה, מפאת חוסר כושר, אבל טיול נחמד והתאווררות נעימה. מצפה בקוצר רוח ליום השני בתכנית, שוב תודה לכולכן, ולילה טוב 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 04:59
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה כתב:
יום ראשון נגמר בהצלחה, ירדנו עכשיו, בעלי ואני, לעשות סיבוב בשיכון, דבר שלא עשינו מזמן מזמן, לא ממש צעידה, מפאת חוסר כושר, אבל טיול נחמד והתאווררות נעימה. מצפה בקוצר רוח ליום השני בתכנית, שוב תודה לכולכן, ולילה טוב  איזה תענוג לקרוא ,מתוך המילים בולטת שביעות הרצון שהנה התחלת ושולטת. אשירה את יכולה ותעשי זאת בגדול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 00:30
 אשירה Posts: 4292
|
יום ראשון נגמר בהצלחה, ירדנו עכשיו, בעלי ואני, לעשות סיבוב בשיכון, דבר שלא עשינו מזמן מזמן, לא ממש צעידה, מפאת חוסר כושר, אבל טיול נחמד והתאווררות נעימה. מצפה בקוצר רוח ליום השני בתכנית, שוב תודה לכולכן, ולילה טוב
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 22:14
 נחושה Posts: 6982
|
כל הכבוד גאה בכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 20:18
|
כמוני כמוך עדיין במסלול ובמסגרת עוד מעט צחצוח שיניים................. ומסיימת את היום בכייף אשירה כתב:
בנות יקרות, תודה אישית לכל אחת ואחת מכן, עד עכשיו הכל הולך כשורה ואני מתכננת שכך יהיה גם בערב. מודה לכן על איחולי ההצלחה ועל העידוד והחיזוק, אין כמו הפורום הזה!!! אוהבת,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 18:25
|
בנות יקרות, תודה אישית לכל אחת ואחת מכן, עד עכשיו הכל הולך כשורה ואני מתכננת שכך יהיה גם בערב.  מודה לכן על איחולי ההצלחה ועל העידוד והחיזוק, אין כמו הפורום הזה!!! אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 16:59
 רבקה Posts: 8411
|
אשירה זה בא מהשורש א ש ר הפכת אותי ברגע זה למאושרת בקריאתי את הפוסט שלך ואני בטוחה שברגע שהפעלת את כפתור ה -START המשימה יוצאת לדרכה אשירה אנחנו איתך לאורך כל הדרך וביחד להצלחה אוהבת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 16:08
 נחושה Posts: 6982
|
מצטרפת לאיחולי ההצלחה, בשליטה ובהתמדה יום יום שעה שעה... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 14:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירוש לא נותר אלא לאחל לך המון בהצלחה. יישר כח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 14:24
 קרולין Posts: 6651
|
אשירההההההההההההההההההה יקירתי! בראבו! כל הכבוד לך על ההחלטה להתחיל מחדש עם שמחה, התרגשות ודרייב כזה. רק ככה מצליחיםםםםםםםםםםםםםם! שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההההההההההההההה וכולנו כאן תמיד תמיד בשבילך. נשיבוקים חמים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 12:11
|
בידיוק כך
אשירה כתב:
נכון שבא לנו להקיא ממה שיש על השולחן, זה פשוט רעל נטו, ואנחנו הרי רוצים חיים ובריאות, אז להרחיק ולהתרחק!!!! dany כתב: אשירה כתב: ולא יכולתי להתאפק ולא להביא לכן תמונה זאת, 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 12:03
|
נכון שבא לנו להקיא ממה שיש על השולחן, זה פשוט רעל נטו, ואנחנו הרי רוצים חיים ובריאות, אז להרחיק ולהתרחק!!!! dany כתב:
אשירה כתב: ולא יכולתי להתאפק ולא להביא לכן תמונה זאת, 
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:55
|

אשירה כתב:
ולא יכולתי להתאפק ולא להביא לכן תמונה זאת, 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:54
|
אמן ואמן!!! ה-21 הוא רק מספר סמלי, הדפדפן הוא לכל החיים!!! dany כתב:
זהו בידיוק הבית האמיתי שבו אנחנו יכולות להיות ללא כל מסכה.......... יש ימים שזייפתי ואמרתי לא אספר....... ותוך כדי כתיבה זה פשוט יצא לי כי אני כאן ללא שקר לא לעצמי ולא לכם. אשירה כתב: כל כך כיף פה. זהו המקום היחיד היום בחיים שלי שאני יכולה לחלוק רגשות אמיתיים מבלי היסוס. זה מעבר למשפחה וחברים, כי הם יכולים להגיד "יופי אבל...." כאילו "איפה התוצאות?", "אז מה זה בעצם נותן לך?" "אולי את צריכה לבדוק עוד אופציה?" וכו' וכו'......... או שפשוט ישתקו, וזה בשבילי עוד יותר גרוע, כי אז אני מתחילה להריץ סרטים בראש על מה עובר להם בראש.... והביטחון העצמי שלי צונח מטה מטה רק כאן אתכן (וזה כולל גם את הגברים שבחבורה) אני מרגישה שאני לא צריכה לצנזר את הרגשות שלי, וזאת מתנה גדולה!!! אוהבת   
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:53
|
זהו בידיוק הבית האמיתי שבו אנחנו יכולות להיות ללא כל מסכה.......... יש ימים שזייפתי ואמרתי לא אספר....... ותוך כדי כתיבה זה פשוט יצא לי כי אני כאן ללא שקר לא לעצמי ולא לכם.
אשירה כתב:
כל כך כיף פה. זהו המקום היחיד היום בחיים שלי שאני יכולה לחלוק רגשות אמיתיים מבלי היסוס. זה מעבר למשפחה וחברים, כי הם יכולים להגיד "יופי אבל...." כאילו "איפה התוצאות?", "אז מה זה בעצם נותן לך?" "אולי את צריכה לבדוק עוד אופציה?" וכו' וכו'......... או שפשוט ישתקו, וזה בשבילי עוד יותר גרוע, כי אז אני מתחילה להריץ סרטים בראש על מה עובר להם בראש.... והביטחון העצמי שלי צונח מטה מטה רק כאן אתכן (וזה כולל גם את הגברים שבחבורה) אני מרגישה שאני לא צריכה לצנזר את הרגשות שלי, וזאת מתנה גדולה!!! אוהבת   
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:51
|
איזה כייף........... אנחנו מסוכרנות...............
לביאה כתב:
אשירה יקרה אני איתך. כאן כבר אמצע היום, אני מרוצה ומתכננת לסגור את היום השני מתוך ה-21 הבאים עלינו לטובה. המשך שבוע בשליטה, בהצלחה ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:51
|
בהצלחה
קרנושה כתב:
יופי!!! גם אני איתך! בדרכי שלי..♥ יומקסים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:50
|
כמה אני שמחה................... מסתכלת על הדפדפן עם המספר 20 וכבר מחכה לראות.....19 כולנו ביחד.......... לקראת הקיץ עושות מבצע לחיים............. ז"א נכנסות לתהליך לכל החיים!!!!!!!!!!!!!! נשיבוקים
אשירה כתב:
התעוררתי בבוקר ומחשבה ראשונה הייתה על כך שהיום אני מתחילה דיאטה. ולא תאמינו, הרגשת שמחה הציפה אותי. פתאום איזה סוג של התרוממות רוח. האמת, זה די הפתיע אותי. פתאום להרגיש "איזה כיף היום אני מתחילה דיאטה!!!". יש לכן חלק רב בכך, כי סחפתן אותי, ודנושה בראש, לתכנית ה-21. אז זהו, גם בשבילי היום זה יום של התחלה חדשה, מקווה להמשך טוב,  אוהבת את כולכן,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 11:33
|
ולא יכולתי להתאפק ולא להביא לכן תמונה זאת,
-- אשירה
|
|