01/05/2011 08:11
 נחושה Posts: 6982
|
וכמו שאומרים לביאה יקרה, נעשה ונצליח!!! נשיבוקים לחיזוק נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 07:02
 שאפתנית Posts: 8392
|
מחשבות חיוביות מולידות עשייה מבורכת. בהצלחה!!! לביאה כתב:
אני בהחלט מתכוונת להתחיל שוב את הספירה של 21 ימים והיום יהיה היום הראשון. כל מה שכתבתן כאן כל כך נכון ואמיתי ואוהב ומעורר ומנער ומחבק - מה אומר? הייתי חייבת את התזכורת הזו. ולמרות שרוע הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, עדיף לבחור ולהתמקד בטוב, בשפע, באהבה ונתינה. כפי שנאמר "מוכרחים להיות שמח (ה)...". לא אומרים "כדאי" או "רצוי" או "מומלץ". בתוך כל העצב, חובה עליי למצוא שמחה, קרן אור ולו הקטנה ביותר, כי אם לא כן, אין תקווה ואין חיים... ולי כן יש חיים, תודה לאל. חיים יפים, מלאים באהבה רבה, כולל אהבת חברות שמכירות אותי רק וירטואלית... אני כאן ועכשיו, באכילה שפויה וראויה, מודה לכל החברות היקרות ומחבקת חיבוק אוהב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 18:18
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה מתוקה וגם אני היום ביום הראשון מתוך ה-21 כבר מחכה לקרוע את הדף (עשיתי יומן)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 17:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לביאה כתב:
אני בהחלט מתכוונת להתחיל שוב את הספירה של 21 ימים והיום יהיה היום הראשון. כל מה שכתבתן כאן כל כך נכון ואמיתי ואוהב ומעורר ומנער ומחבק - מה אומר? הייתי חייבת את התזכורת הזו. ולמרות שרוע הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, עדיף לבחור ולהתמקד בטוב, בשפע, באהבה ונתינה. כפי שנאמר "מוכרחים להיות שמח (ה)...". לא אומרים "כדאי" או "רצוי" או "מומלץ". בתוך כל העצב, חובה עליי למצוא שמחה, קרן אור ולו הקטנה ביותר, כי אם לא כן, אין תקווה ואין חיים... ולי כן יש חיים, תודה לאל. חיים יפים, מלאים באהבה רבה, כולל אהבת חברות שמכירות אותי רק וירטואלית... אני כאן ועכשיו, באכילה שפויה וראויה, מודה לכל החברות היקרות ומחבקת חיבוק אוהב בהצלחה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 16:00
 קרולין Posts: 6651
|
לביאה יקרה! אוהבים אותך ואיתך לאורך כל הדרך. נשיקות והמשך שבת נהדרתתתתתתת. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 14:19
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי אנחנו איתך לאורך כל הדרך כולנו כאן רוצים רק את הטוב ביותר כי - מגיע לנו - כל יום שעובר אצלך בהצלחה הוא יום מאושר ממשיכים כדי שהמחר יהיה גם טוב נשיבוקים ותמיד לא נשכח ש"מוכרחים להיות שמח"
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 14:05
 כרובית Posts: 261
|
נכון מאוד!!!בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 13:11
 קרנושה Posts: 3420
|
♥♥♥That's the Spirit my Dear!!! ..Keep on Doing, Thinking, Dreaming And Most of all BELIVE
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 12:19
 לביאה Posts: 402
|
אני בהחלט מתכוונת להתחיל שוב את הספירה של 21 ימים והיום יהיה היום הראשון. כל מה שכתבתן כאן כל כך נכון ואמיתי ואוהב ומעורר ומנער ומחבק - מה אומר? הייתי חייבת את התזכורת הזו. ולמרות שרוע הוא חלק בלתי נפרד מהחיים, עדיף לבחור ולהתמקד בטוב, בשפע, באהבה ונתינה. כפי שנאמר "מוכרחים להיות שמח (ה)...". לא אומרים "כדאי" או "רצוי" או "מומלץ". בתוך כל העצב, חובה עליי למצוא שמחה, קרן אור ולו הקטנה ביותר, כי אם לא כן, אין תקווה ואין חיים... ולי כן יש חיים, תודה לאל. חיים יפים, מלאים באהבה רבה, כולל אהבת חברות שמכירות אותי רק וירטואלית... אני כאן ועכשיו, באכילה שפויה וראויה, מודה לכל החברות היקרות ומחבקת חיבוק אוהב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|