01/05/2011 11:34
 dany Posts: 19819
|
תודה מתוקה כן כך אנחנו כל פעם נופלים על הת....................... אך קמים שוב ולא מוותרים וגם אם יש נסיגה אין ברירה אלא להמשיך ........... והצליח. נשיבוקים
שאפתנית כתב:
דניאלוש כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה!!! את בהחלט מסוגלת, כבר היית שם. אני איתך לאורך כל הדרך משתדלת לעשות את המיטב עבור עצמי. שבוע מוצלח לכולנו, באהבה וגעגועים, שאפתנית. dany כתב: דפדפן ניתלש של 21 יום .............. בואו נראה שהדפדפן עומד לי מול העיניים ואני לא עושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי לי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 06:54
 שאפתנית Posts: 8392
|
דניאלוש כל הכבוד על היוזמה ובהצלחה!!! את בהחלט מסוגלת, כבר היית שם. אני איתך לאורך כל הדרך משתדלת לעשות את המיטב עבור עצמי. שבוע מוצלח לכולנו, באהבה וגעגועים, שאפתנית. dany כתב:
דפדפן ניתלש של 21 יום .............. בואו נראה שהדפדפן עומד לי מול העיניים ואני לא עושה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי לי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 06:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מיקה, אני אוהדת שרופה של ספינינג והולכת פעמיים שלוש בשבוע לשיעור שכזה. התענוג הוא צרוף, האווירה, העבודה על הגוף והאנשים מסביב עושים רק טוב על הלב. זה נהדר גם לצעוד בחוץ אבל הכי חשוב שתעשי משהו שאת אוהבת. בהצלחה, שאפתנית. מיקה כתב:
מדי פעם מגוונת במקום הליכה ספיננג לא קל אבל מבצעת במידת יכולתי. כייף לי בקבוצת האנשים שם. ביננו- אני מעדיפה הליכה בחוץ!!! אבל יש לי מנוי לקאנטרי וכדאי לי לנצלו. אגב אפש ר למצוא זמן. בלי ספורט לעולם לא ארד במישקל-אין סיכוי. כרובית כתב: איזה גדול שאת עושה ספינינג הלוואי והיה לי זמן...עם הילדים אין לי זמן....היום אני מקווה לשמור טוב....מחר שקילה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:40
|
big hug back
ובהצלחה
אשירה כתב:
לאחר שבוע לא כל כך......  אני מצטרפת למבצע 21 הימים!!!! בשלב ראשון אני רוצה להתחייב ל-21 יום ללא סוכר.  כמובן שאשתדל גם לעמוד בשאר המשימות הידועות. בהצלחה לכולם ושבוע נפלא,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:40
|
הדסי גם את????????
hadasosh1 כתב:
בהצלחה דנדוש וכל מי שנכנס ממחר לתלישת דפים............... אחלה רעיון 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:39
|
רבקוש שאנחנו במרץ ובכוח אין עלינו........... כל הכבוד המשיכי כך יקירתי
רבקה כתב:
יקירותי ברגע זה חזרתי מהליכה יצאתי בכזה אי חשק ועכשיו מצב הרוח מרומם וכייפי מסתבר שלא כדאי להתעצל מזג אוויר מעולה המשך שבת נפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:39
|
בהצלחה כי את יכולה
אקורדיאון כתב:
dany כתב: היום התחלתי אחרי שיומיים שמרתי ואתמול שוב נשברתי............. רבקה כתב: dany כתב: כרובית מתוקה היות וכבר ניסיתי הכל ובכל אופן בזמן האחרון אני נגררת עם או בלי........... החלטתי שאני אוכיח לעצמי שיש לי אופי.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך יקירתי אופי מעולה ןתוכיחי גם לנו הידד כמה ימים נשארו בדפדפן ???? קטן עלייך  אותו כנ"ל, בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:38
|
תודה רוצה שאפגוש אותך שוב להיות במיטבי......... ואני מבינה שזה יהיה כנראה ביולי............
קרולין כתב:
דני יקירתי! ב ר א ב ו על החלטה! את י כ ו ל ה !!! בהצלחה רבההההההה. אוהבת קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:37
|
מאמי התחלתי ב-30 כך שהיום זה כבר יום שני........... איזה כייף לתלוש דף ולדעת שעבר יום ממש ממש טוב!!!!!!!!!
רבקה כתב:
shlez25 כתב: דנוצ'קה, דפדפן זה רעיון מצויין, וגם לוח שנה נתלש שיש לי על המקרר הזכיר לי שמחר זה ה-1 במאי- גם יום ראשון וגם הראשון בחודש זה סיבה סמלית מספיק טובה לנסות להחזיק אפילו חודש. לכן שיניתי תוכניותיי ועברתי מתכנית ה-21 יום לעד ל-1 ליוני 3 ק"ג פחות. גם אני אתמול והיום לא הצלחתי להשאר במסגרת של 1200-1300 קלוריות ליום, אבל גם לא עברתי את ה-1700, כך שזו חצי נחמה. מחר שקילה...ה-צ-י-ל-ו!!!!! אבל זה רק מדרבן.... את גרה במקום יפיפה ושקט, צאי לך להליכה עם הדביבון הלבן שלך (-:...אם היינו גרות קרוב הייתי יוצאת איתך ולא מוותרת... אני חכמה גדולה, גם אני לא זזה אבל חייבים. התירוץ שלי זה שנרשמתי לסטודיו c אבל הוא נפתח רק ביוני אז עד אז מותר לי.... וזה לא כך, אני חייבת להתחיל, ואני מעלה את זה פה גם כדי לשכנע את עצמי.... יאללה מתחילים בתלישת הדפים.....cheers edited by shlez25 on 4/30/2011 מאמ'לה בכל דרך שנבחרי אנו איתך ותבורכי החשוב הוא באמת לקחת החלטה וליישם את מכירה את התירוץ של השמנמודים מחל אתחיל דיאטה אז באמת בחרת לך תאריך נפלא גם ה- 1 וגם יום ראשון אבל עד אז לא לחגוג ולהוסיף עוד כמה "גרמים" לעבודה חיבוק גדול להצלחה בדרך יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:36
|
איזו מתוקה את אכן אם היה לי עם מי לצעוד הייתי עושה זאת למרות שזו לא אהבת חיי בלשון המעטה............ אני והדביבון לא יוצאים כי הוא מתוק עד שהוא רואה כלבים זכרים ואני לא משתלטת עליו אז רק בעלי יוצא איתו............ הבוקר תלשתי דף וזה היה כייף לא נורמלי............... אז קודם כל אסיים בכבוד את משימת 21 היום ואז נראה הלאה............. מדובר שאם מסיימים 21 יום יותר קל להמשיך....לא כך???????
בכל אופן הצלחה לך ולכל הבנות המתוקות שבוע נפלא וחודש הכי הכי נשיבוקים אגב התחייבות לספורט......... הייתי עד לפני שלושה חודשים בחוג פילאטיס יצאתי לניתוח.......... וטרם שבתי ואני כל כך עצלנית שזה ממש בלתי נסבל................
shlez25 כתב:
דנוצ'קה, דפדפן זה רעיון מצויין, וגם לוח שנה נתלש שיש לי על המקרר הזכיר לי שמחר זה ה-1 במאי- גם יום ראשון וגם הראשון בחודש זה סיבה סמלית מספיק טובה לנסות להחזיק אפילו חודש. לכן שיניתי תוכניותיי ועברתי מתכנית ה-21 יום לעד ל-1 ליוני 3 ק"ג פחות. גם אני אתמול והיום לא הצלחתי להשאר במסגרת של 1200-1300 קלוריות ליום, אבל גם לא עברתי את ה-1700, כך שזו חצי נחמה. מחר שקילה...ה-צ-י-ל-ו!!!!! אבל זה רק מדרבן.... את גרה במקום יפיפה ושקט, צאי לך להליכה עם הדביבון הלבן שלך (-:...אם היינו גרות קרוב הייתי יוצאת איתך ולא מוותרת... אני חכמה גדולה, גם אני לא זזה אבל חייבים. התירוץ שלי זה שנרשמתי לסטודיו c אבל הוא נפתח רק ביוני אז עד אז מותר לי.... וזה לא כך, אני חייבת להתחיל, ואני מעלה את זה פה גם כדי לשכנע את עצמי.... יאללה מתחילים בתלישת הדפים.....cheers edited by shlez25 on 4/30/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 04:41
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אשירה נהדר לקרוא ובטוחה שתבצעי. שבוע נהדר עם המון הצלחה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 00:01
 אשירה Posts: 4292
|
לאחר שבוע לא כל כך...... אני מצטרפת למבצע 21 הימים!!!! בשלב ראשון אני רוצה להתחייב ל-21 יום ללא סוכר.  כמובן שאשתדל גם לעמוד בשאר המשימות הידועות. בהצלחה לכולם ושבוע נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 23:53
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה דנדוש וכל מי שנכנס ממחר לתלישת דפים............... אחלה רעיון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 17:10
|
רבקה כתב:
יקירותי ברגע זה חזרתי מהליכה יצאתי בכזה אי חשק ועכשיו מצב הרוח מרומם וכייפי מסתבר שלא כדאי להתעצל מזג אוויר מעולה המשך שבת נפלאה שאפו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 17:10
|
dany כתב:
היום התחלתי אחרי שיומיים שמרתי ואתמול שוב נשברתי............. רבקה כתב: dany כתב: כרובית מתוקה היות וכבר ניסיתי הכל ובכל אופן בזמן האחרון אני נגררת עם או בלי........... החלטתי שאני אוכיח לעצמי שיש לי אופי.............. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך יקירתי אופי מעולה ןתוכיחי גם לנו הידד כמה ימים נשארו בדפדפן ???? קטן עלייך  אותו כנ"ל, בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 15:58
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקירתי! ב ר א ב ו על החלטה! את י כ ו ל ה !!! בהצלחה רבההההההה. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 15:36
 רבקה Posts: 8411
|
shlez25 כתב:
דנוצ'קה, דפדפן זה רעיון מצויין, וגם לוח שנה נתלש שיש לי על המקרר הזכיר לי שמחר זה ה-1 במאי- גם יום ראשון וגם הראשון בחודש זה סיבה סמלית מספיק טובה לנסות להחזיק אפילו חודש. לכן שיניתי תוכניותיי ועברתי מתכנית ה-21 יום לעד ל-1 ליוני 3 ק"ג פחות. גם אני אתמול והיום לא הצלחתי להשאר במסגרת של 1200-1300 קלוריות ליום, אבל גם לא עברתי את ה-1700, כך שזו חצי נחמה. מחר שקילה...ה-צ-י-ל-ו!!!!! אבל זה רק מדרבן.... את גרה במקום יפיפה ושקט, צאי לך להליכה עם הדביבון הלבן שלך (-:...אם היינו גרות קרוב הייתי יוצאת איתך ולא מוותרת... אני חכמה גדולה, גם אני לא זזה אבל חייבים. התירוץ שלי זה שנרשמתי לסטודיו c אבל הוא נפתח רק ביוני אז עד אז מותר לי.... וזה לא כך, אני חייבת להתחיל, ואני מעלה את זה פה גם כדי לשכנע את עצמי.... יאללה מתחילים בתלישת הדפים.....cheers edited by shlez25 on 4/30/2011
מאמ'לה בכל דרך שנבחרי אנו איתך ותבורכי החשוב הוא באמת לקחת החלטה וליישם את מכירה את התירוץ של השמנמודים מחל אתחיל דיאטה אז באמת בחרת לך תאריך נפלא גם ה- 1 וגם יום ראשון אבל עד אז לא לחגוג ולהוסיף עוד כמה "גרמים" לעבודה חיבוק גדול להצלחה בדרך יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 15:18
 ענתושש Posts: 37
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 14:10
 רבקה Posts: 8411
|
יקירותי ברגע זה חזרתי מהליכה יצאתי בכזה אי חשק ועכשיו מצב הרוח מרומם וכייפי מסתבר שלא כדאי להתעצל מזג אוויר מעולה המשך שבת נפלאה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 14:01
 כרובית Posts: 261
|
דני- כל דבר שעוזר לך מבורך....אני מחזיקה לך אצבעות. לגבי הספורט,לאחרונה אני חלשה עם ההליכות.....אוליי כדאי שאקח את עצמי בידיים בנושא;-)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|