30/04/2011 15:49
 קרנושה Posts: 3420
|
רבקה כתב:
קרנושקה את בחורה מדהימה לימודייך הם לימודים מאוד מעניינים ובכלל כל נושא נפש האדם הוא דבר מפליא ומופלא לצערינו בכל נושא שנבחר יש רבים היוצאים מן הכלל לא תמיד מצליחים לעזור להם אבל לתת את מלוא האהבה והאהדה ולקוות שאפשר לתרום ולהביאם בחזרה למעגל החיים הרגיל זה כבר מוביל אותנו לעשייה ובתקווה גדולה גם להצלחה אנחנו כאן במסגרת הלימודים האקדמאים שלנו בקורס החשבו ביותר למען הנפש והוא איכות החיים ועל כך מגיע תודה ואהבה ענקית למירי שלנו שעושה הכל כדי להוביל אותנו לטוב ביותר אנחנו כאן כולנו נמשיך ביחד בשמירת המורל העזרה והעידוד ומאמינה שבסופו של תהליך גם נצליח שיהיה לך מתוקה הצלחה בלימודים והנאה רבה בכל העיסוקים
תודה רבקוש♥ אכן אנחנו במקום הכי נכון וברי מזל אנחנו על מירי שלנו. בהחלט היא הפסיכולוגית, המטפלת, התרפיסטית והגורו שלנו הכי טובה שאפשר לבקש להתמודדות שלנו. נשיבוקים♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 15:29
 רבקה Posts: 8411
|
קרנושקה את בחורה מדהימה לימודייך הם לימודים מאוד מעניינים ובכלל כל נושא נפש האדם הוא דבר מפליא ומופלא לצערינו בכל נושא שנבחר יש רבים היוצאים מן הכלל לא תמיד מצליחים לעזור להם אבל לתת את מלוא האהבה והאהדה ולקוות שאפשר לתרום ולהביאם בחזרה למעגל החיים הרגיל זה כבר מוביל אותנו לעשייה ובתקווה גדולה גם להצלחה אנחנו כאן במסגרת הלימודים האקדמאים שלנו בקורס החשבו ביותר למען הנפש והוא איכות החיים ועל כך מגיע תודה ואהבה ענקית למירי שלנו שעושה הכל כדי להוביל אותנו לטוב ביותר אנחנו כאן כולנו נמשיך ביחד בשמירת המורל העזרה והעידוד ומאמינה שבסופו של תהליך גם נצליח שיהיה לך מתוקה הצלחה בלימודים והנאה רבה בכל העיסוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 13:13
|
לביאה כתב:
קרנושה יקרה תחום הפרעות האכילה מוכר לי מתחום העיסוק שלי. ותחום האכילה הרגשית מוכר לי מההתנסות האישית שלי. לא במקרה בחרתי במקצוע טיפולי. שיניתי את המקצוע הקודם שלי כי הבנתי שאני צריכה להיות מטפלת ואני מאוד אוהבת את מה שאני עושה. לפי מה שאני קוראת כאן, זה ממש מתבקש שתהי מטפלת כי יש בך איכויות מדהימות שמאוד מתאימות לתחום. המשך הצלחה לך ואהבה רבה.
תודה יקירה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 12:25
 לביאה Posts: 402
|
קרנושה יקרה תחום הפרעות האכילה מוכר לי מתחום העיסוק שלי. ותחום האכילה הרגשית מוכר לי מההתנסות האישית שלי. לא במקרה בחרתי במקצוע טיפולי. שיניתי את המקצוע הקודם שלי כי הבנתי שאני צריכה להיות מטפלת ואני מאוד אוהבת את מה שאני עושה. לפי מה שאני קוראת כאן, זה ממש מתבקש שתהי מטפלת כי יש בך איכויות מדהימות שמאוד מתאימות לתחום. המשך הצלחה לך ואהבה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 09:21
|
dany כתב:
קרנושה יקרה הצורך הזה לחבק ולאמץ אל ליבך כבר מורה על הטיפוס שאת, אדם חם ויקר אוהב ואמפטי. קשה לראות את החוליים שיש לאנשים מסביב והצורך לעזור ולתמוך הוא חזק,,,,,,,,, והתיסכול שלעיתים בעצם לא ניתן לעזור הוא קשה ביותר. למזלנו יש לנו כאן את הקבוצה התומכת ואוהבת שניתן להישען עליה ברגעים קשים......... ולהאמין כי יש לנו תקווה ועזרה. גם בזמנים קשים שנראה כי דבר לא עוזר המקום הזה מלטף ואוהב.. ועל כך תבורכו כולם. קרנושה......... הייתי מאד שמחה באם במפגש הבא תוכלי להגיע ואפילו לרגע.......... שבת שלום נשיבוקים ואהבה
אני אבוא מבטיחה שאתפנה מהכל! אוהבת בחזרה יקרה שלי♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 09:20
|
אקורדיאון כתב:
תודה לאל שכולנו חולים רק במחלת השמנמודים ומודים כי יש בעיה ומטפלים. קרנושה המון הצלחה בכל אשר תעסקי,אני רואה את היכולת לתת לתמוך,לאהוב מקבץ של תכונות אופי שהן מעבר לכל,להיות בני אדם האחד לשני. לכן אני כל כך מחוברת לפורום הזה. נשיבוקים.
תודה טלוש אהובתי♥נשיבוקים בחזרה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:28
 dany Posts: 19819
|
קרנושה יקרה הצורך הזה לחבק ולאמץ אל ליבך כבר מורה על הטיפוס שאת, אדם חם ויקר אוהב ואמפטי. קשה לראות את החוליים שיש לאנשים מסביב והצורך לעזור ולתמוך הוא חזק,,,,,,,,, והתיסכול שלעיתים בעצם לא ניתן לעזור הוא קשה ביותר. למזלנו יש לנו כאן את הקבוצה התומכת ואוהבת שניתן להישען עליה ברגעים קשים......... ולהאמין כי יש לנו תקווה ועזרה. גם בזמנים קשים שנראה כי דבר לא עוזר המקום הזה מלטף ואוהב.. ועל כך תבורכו כולם. קרנושה......... הייתי מאד שמחה באם במפגש הבא תוכלי להגיע ואפילו לרגע.......... שבת שלום נשיבוקים ואהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה לאל שכולנו חולים רק במחלת השמנמודים ומודים כי יש בעיה ומטפלים. קרנושה המון הצלחה בכל אשר תעסקי,אני רואה את היכולת לתת לתמוך,לאהוב מקבץ של תכונות אופי שהן מעבר לכל,להיות בני אדם האחד לשני. לכן אני כל כך מחוברת לפורום הזה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 00:12
|
אשירה כתב:
קרנושה כתב: אשירה כתב: קרנושה יקרה, רק כשאנחנו מתוודעים למצבים קיצוניים שבחיים אנחנו נכנסים לפרופורציות. והנה את, נשמה, שאוהבת את החיים ואת שמחת החיים, בוחרת ללמוד ואולי לעסוק בקיצוני. רבה הערכתי אלייך!!! נשיקות, אשירה יקירה, ראשית-תודה על המחמאה! מחמיא לי ונעים מאד לדעת שאת מעריכה אותי כשאת עוד לא פגשת בי.. יש המון דברים שמסקרנים אותי וזו הסיבה שאני לומדת לתואר במדעי ההתנהגות. מעצם היותי אוהבת אדם וזולת הדברים האלו עצובים וקשים מנשוא אבל הם חלק מהתנהגות קיימת, מהחיים סביבנו לעיתים במקומות הכי קרובים. זהו קורס חובה שלי בתואר והוא נקרא פסיכופתולוגיה, הוא מטבעו עוסק בכל הפרעות הנפש הקיימות. להגיד לך שזה לא קיצוני ולא מרתק אני לא יכולה, לעסוק בזה בחיי? אולי יום אחד רחוק בין כל יתר החלומות..אני יודעת שאני רוצה לעשות משהו שמרכיב טיפול או תמיכה באנשים כי זה בא ממקום אוהב ומתוך נפש בריאה שרוצה "להציל את העולם"  או לפחות לחיות אחרת. טוב יותר ובצורה שמאפשרת חיים מכובדים כלשהם. אבל טיפול באנשים יכול להיות בכל דרך אחרת ולאו דווקא בצורה פסיכותרפיסטית קלינית או כל כיוון שכזה.. אם היה לי רק יותר זמן הייתי מתנדבת בעמותת "חיבוק ראשון", שגיליתי ערב אחד בתוכנית של אילנה דיין עובדה, שריגשה אותי כל כך ולא יוצאת לי מהראש ומהלב, שם נחשפה העמותה שמחבקת תרתי משמע את כל התינוקות הנטושים בבתי החולים בכל מדינת ישראל. הייתי הולכת לתת מהחום והאנרגיות שבי לו יכולתי והיה לי זמן. זה גם כשלעצמו קשה כי יש היקשרות לא פשוטה.. אבל מה שרציתי בעצם להעביר פה זה שבאמת מזל גדול זה להיות בריא ובעל מחשבות בריאות, כי יש לצערנו שחיים אחרת. ורק כשאתה מתוודע כפי שרשמת, אז אתה מבין כמה בר מזל שאתה. ולחיי הדברים הכי יפים שיש לחיים להציע!♥ חמודה, אני מבינה שאת לומדת את הדברים הללו במסגרת קורסי חובה ואולי לא תעסקי בדיוק בזה, אבל, ראשית, אני לא חוזרת בי מהמחמאות, כי, וזאת שנית, עצם זה שהלכת למסלול מדעי ההתנהגות כבר מעיד על אישיותך, על אהבת האדם שבך ורצונך לעזור ולתרום. מאחלת לך שתצליחי בכל אשר תבחרי לעשות,
טוב אני חייבת לפגוש אותך מתישהו! תודה תודה תודה יקרה♥♥♥ חיממת את ליבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 23:11
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה כתב:
אשירה כתב: קרנושה יקרה, רק כשאנחנו מתוודעים למצבים קיצוניים שבחיים אנחנו נכנסים לפרופורציות. והנה את, נשמה, שאוהבת את החיים ואת שמחת החיים, בוחרת ללמוד ואולי לעסוק בקיצוני. רבה הערכתי אלייך!!! נשיקות, אשירה יקירה, ראשית-תודה על המחמאה! מחמיא לי ונעים מאד לדעת שאת מעריכה אותי כשאת עוד לא פגשת בי.. יש המון דברים שמסקרנים אותי וזו הסיבה שאני לומדת לתואר במדעי ההתנהגות. מעצם היותי אוהבת אדם וזולת הדברים האלו עצובים וקשים מנשוא אבל הם חלק מהתנהגות קיימת, מהחיים סביבנו לעיתים במקומות הכי קרובים. זהו קורס חובה שלי בתואר והוא נקרא פסיכופתולוגיה, הוא מטבעו עוסק בכל הפרעות הנפש הקיימות. להגיד לך שזה לא קיצוני ולא מרתק אני לא יכולה, לעסוק בזה בחיי? אולי יום אחד רחוק בין כל יתר החלומות..אני יודעת שאני רוצה לעשות משהו שמרכיב טיפול או תמיכה באנשים כי זה בא ממקום אוהב ומתוך נפש בריאה שרוצה "להציל את העולם"  או לפחות לחיות אחרת. טוב יותר ובצורה שמאפשרת חיים מכובדים כלשהם. אבל טיפול באנשים יכול להיות בכל דרך אחרת ולאו דווקא בצורה פסיכותרפיסטית קלינית או כל כיוון שכזה.. אם היה לי רק יותר זמן הייתי מתנדבת בעמותת "חיבוק ראשון", שגיליתי ערב אחד בתוכנית של אילנה דיין עובדה, שריגשה אותי כל כך ולא יוצאת לי מהראש ומהלב, שם נחשפה העמותה שמחבקת תרתי משמע את כל התינוקות הנטושים בבתי החולים בכל מדינת ישראל. הייתי הולכת לתת מהחום והאנרגיות שבי לו יכולתי והיה לי זמן. זה גם כשלעצמו קשה כי יש היקשרות לא פשוטה.. אבל מה שרציתי בעצם להעביר פה זה שבאמת מזל גדול זה להיות בריא ובעל מחשבות בריאות, כי יש לצערנו שחיים אחרת. ורק כשאתה מתוודע כפי שרשמת, אז אתה מבין כמה בר מזל שאתה. ולחיי הדברים הכי יפים שיש לחיים להציע!♥
חמודה, אני מבינה שאת לומדת את הדברים הללו במסגרת קורסי חובה ואולי לא תעסקי בדיוק בזה, אבל, ראשית, אני לא חוזרת בי מהמחמאות, כי, וזאת שנית, עצם זה שהלכת למסלול מדעי ההתנהגות כבר מעיד על אישיותך, על אהבת האדם שבך ורצונך לעזור ולתרום. מאחלת לך שתצליחי בכל אשר תבחרי לעשות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 19:38
|
קרולין כתב:
קרנושה יפה שלי, אכן כן אנחנו במסגרת שפויה, במודעות ובעשייה למען שימור ושיפור איכות חיינו. כולנו ז כ י נ ו ! שתהיה לך שבת נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, חמימה, נעימה ורגועה. אוהבת נשיבוקים חמים. קרולין. 
בחזרה אלייך אהובה יקרה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 19:37
|
אשירה כתב:
קרנושה יקרה, רק כשאנחנו מתוודעים למצבים קיצוניים שבחיים אנחנו נכנסים לפרופורציות. והנה את, נשמה, שאוהבת את החיים ואת שמחת החיים, בוחרת ללמוד ואולי לעסוק בקיצוני. רבה הערכתי אלייך!!! נשיקות,
אשירה יקירה, ראשית-תודה על המחמאה! מחמיא לי ונעים מאד לדעת שאת מעריכה אותי כשאת עוד לא פגשת בי.. יש המון דברים שמסקרנים אותי וזו הסיבה שאני לומדת לתואר במדעי ההתנהגות. מעצם היותי אוהבת אדם וזולת הדברים האלו עצובים וקשים מנשוא אבל הם חלק מהתנהגות קיימת, מהחיים סביבנו לעיתים במקומות הכי קרובים. זהו קורס חובה שלי בתואר והוא נקרא פסיכופתולוגיה, הוא מטבעו עוסק בכל הפרעות הנפש הקיימות. להגיד לך שזה לא קיצוני ולא מרתק אני לא יכולה, לעסוק בזה בחיי? אולי יום אחד רחוק בין כל יתר החלומות..אני יודעת שאני רוצה לעשות משהו שמרכיב טיפול או תמיכה באנשים כי זה בא ממקום אוהב ומתוך נפש בריאה שרוצה "להציל את העולם" או לפחות לחיות אחרת. טוב יותר ובצורה שמאפשרת חיים מכובדים כלשהם. אבל טיפול באנשים יכול להיות בכל דרך אחרת ולאו דווקא בצורה פסיכותרפיסטית קלינית או כל כיוון שכזה.. אם היה לי רק יותר זמן הייתי מתנדבת בעמותת "חיבוק ראשון", שגיליתי ערב אחד בתוכנית של אילנה דיין עובדה, שריגשה אותי כל כך ולא יוצאת לי מהראש ומהלב, שם נחשפה העמותה שמחבקת תרתי משמע את כל התינוקות הנטושים בבתי החולים בכל מדינת ישראל. הייתי הולכת לתת מהחום והאנרגיות שבי לו יכולתי והיה לי זמן. זה גם כשלעצמו קשה כי יש היקשרות לא פשוטה.. אבל מה שרציתי בעצם להעביר פה זה שבאמת מזל גדול זה להיות בריא ובעל מחשבות בריאות, כי יש לצערנו שחיים אחרת. ורק כשאתה מתוודע כפי שרשמת, אז אתה מבין כמה בר מזל שאתה. ולחיי הדברים הכי יפים שיש לחיים להציע!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:51
 שאפתנית Posts: 8392
|
אין ספק שמזלנו שפר עלינו ובורכנו במסגרת המדהימה הזו ששומרת עלינו מכל רע ומכל התופעות המזעזעות והנוראות הללו. אני מאחלת לכל האנשים הלוקים בהם רפואה שלמה ושרק יצליחו לצאת מזה כי זה באמת לא פשוט.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:25
 אשירה Posts: 4292
|
קרנושה יקרה, רק כשאנחנו מתוודעים למצבים קיצוניים שבחיים אנחנו נכנסים לפרופורציות. והנה את, נשמה, שאוהבת את החיים ואת שמחת החיים, בוחרת ללמוד ואולי לעסוק בקיצוני. רבה הערכתי אלייך!!! נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 17:52
 קרולין Posts: 6651
|
קרנושה יפה שלי, אכן כן אנחנו במסגרת שפויה, במודעות ובעשייה למען שימור ושיפור איכות חיינו. כולנו ז כ י נ ו ! שתהיה לך שבת נהדרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת, חמימה, נעימה ורגועה. אוהבת נשיבוקים חמים. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 12:33
|
ובכן חברים, שיתוף מחשבות.. הגענו לשלב הזה אתמול בערב בקורס. מדהים איך התופעות האלו שהן הפרעות נפשיות לכל דבר מפחידות רק מלשמוע, בטח ובטח מלראות בעיניים.. כל השיעור שוחחנו על ההבדלים בין ההפרעות ואני באופן אישי מכירה ילדה כזו שהלב שלי נצבט חזק בכל פעם שאני רואה, האנורקסיה גומרת אותה שלב שלב מבפנים וכולי תפילה שתשרוד כי מצבה קשה. בבית הספר צוחקים עליה, מכים ומשפילים אותה ובאופן כללי קרקע חייה לא פשוטה. אני יושבת בקורס אקדמאי שמעבירה לנו קרימינולוגית קלינית מ ד ה י מ ה וזה מרתק עצוב כאחד ומבינה איך נפש האדם הינה ישות אחת ובלתי נפרדת מהגוף. מבינה שכל קיצוניות הינה רעה וכשמה כן היא קיצונית, ולהיות בתוך מסגרת כמו שלנו זה דבר שאין להסביר במילים בבחינת הסגולות שלו, מה שהוא תורם, מעניק ונותן המון..זה כל כך לא מובן מאליו. וכאחת שכ"כ כך אוהבת את החיים, אני עצובה שייש מי שאוכלת בצורה בולמית ויש מי שמרוקנת את עצמה לדעת כי היא חושבת שהיא שמנה בזמן שהיא אוטוטו כבר לא חלק מהעולם הזה. בכל שיעור מרתק שכזה שאני לא מסוגלת להפסיד אני מבינה, כמה ברי מזל אנו על הליכה בקו הישר, במסלול המודעות, לימוד אכילה בשפיות, המסגרת והשיחות..ההרצאות של מירי, השותפים לחוג החיים הזה, החברים/ חברות שמגלים הבנה ומכבדים, היקום שאוסף אותנו לתוכו ומאפשר לנו עשייה, התמודדות והצלחות, דלתות מסתובבות וכל דבר אחר..כשאנחנו בריאים, מסוגלים ויכולים. סתם עוד סוג של פרופורציות על החיים, הרבה מחשבות של חיוניות, שמחה ומנות גדושות של אהבה. זה הכל. נשיבוקים וסופשבוע נפלא♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|