30/04/2011 05:46
 dany Posts: 19819
|
כפיים חיוש שוב את מוכיחה שאת רוצה את יכולה........ וזוהי דוגמא לכולנו.............. ובמיוחד לי שהפכתי לעצלנית נוראה................. אז אם את יכולה גם אני יכולה מה שנאמר קנאה בונה שיהיה לך המשך מוצלח וקל ועוד מעט יום הולדת חיבוקי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 19:07
 קרולין Posts: 6651
|
חיה יקרה, גאה בך על החזרת החוב! את נהדרת! תמשיכי להתמיד ולהצליח. שבת שלום ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:57
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד חיה והמשך שבוע מוצלח נוסף. שתראי עוד ירידות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 12:36
 קרנושה Posts: 3420
|
כללללללללל הכבוד! הלאה..להצלחות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 09:49
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יישר כח ומכאן הכל מוביל לירידות נוספות. בהצלחה ושבת שלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:58
 נחושה Posts: 6982
|
חיה'לה כתב:
בס"ד חבריי היקרים והאהובים, זהו זה!! החזרתי חובות!!! בפסח אכלתי, וזללתי, וניהנתי מכל מטעמי החג, אך מיום שלישי הצלחתי לקזז ולחזור למשקל שעמדתי עליו לפני החג. אני ממש מאושרת, ולזה בדיוק מירי התכוונה - שבוע של החזרת חובות. מקווה שעכשיו, בקיץ, יהיה קל יותר לרדת. האמת היא שגם אין בררה, מפני שבגדי הקיץ חושפים כל פיסת שומן מיותרת, ולכן אי אפשר 'לבלף' עם בלייזרים וצעיפים וכו' - פשוט חייבים לרזות ולהתחטב. אני מחכה בקוצר רוח לערבים הנעימים בירושלים (שלא כמו אמש - קר וגשום פתאום), כדי שאוכל לצעוד.... שלכם, חיה  חיה לה, כל הכבוד שהחזרת חובות...אני מקווה שלא באורח קיצוני מדי...והעיקר זה לשמר את ההישג ולהמשיך הלאה... שבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:54
 חיה'לה Posts: 885
|
בס"ד חבריי היקרים והאהובים, זהו זה!! החזרתי חובות!!! בפסח אכלתי, וזללתי, וניהנתי מכל מטעמי החג, אך מיום שלישי הצלחתי לקזז ולחזור למשקל שעמדתי עליו לפני החג. אני ממש מאושרת, ולזה בדיוק מירי התכוונה - שבוע של החזרת חובות. מקווה שעכשיו, בקיץ, יהיה קל יותר לרדת. האמת היא שגם אין בררה, מפני שבגדי הקיץ חושפים כל פיסת שומן מיותרת, ולכן אי אפשר 'לבלף' עם בלייזרים וצעיפים וכו' - פשוט חייבים לרזות ולהתחטב. אני מחכה בקוצר רוח לערבים הנעימים בירושלים (שלא כמו אמש - קר וגשום פתאום), כדי שאוכל לצעוד.... שלכם, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|