30/04/2011 05:30
 dany Posts: 19819
|
כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב:
dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:25
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב  יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:20
 dany Posts: 19819
|
נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
תודה נחושה על החוחות שאת מחדירה בנו. שבת שלום ושתעבור לכולנו בהצלחה עם הפחמימות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 18:29
 אשירה Posts: 4292
|
תודה, נחושה יקרה, שאת מציעה לנו לחלוק איתך את החוזק שלך, אשמח לקחת קצת... שבת שלום,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 17:55
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! תודה ענקית על הפירגון, את מרגשת אותי. וכן, את צודקת כל יום הוא יום נ פ ל א להתחיל מ ח ד ש. שיהיה לכולנו בהצלחה ורק טוב. אמן. שבת שלום ומברוך. אוהבת נשיבוקים חמים. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 12:09
 קרנושה Posts: 3420
|
כל כך נכון ומשתלב בחיים שלי עכשיו.. ♥מדהימה וייחודית את אהובה♥תודה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 11:30
 חיה'לה Posts: 885
|
נחושב יחקרה, כל הכבוד!! חזקי ואמצי!! שבת נהדרת, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 11:27
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקרה תודה שאת מחלקת מטובך לחברים שבת שלום נשיבוקים נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 09:47
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה נחושה,מסכימה איתך לחלוטין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 09:18
 כרובית Posts: 261
|
תודה, אני מקווה שזה יעזור.....אני צריכה קצת מוטיבציה.... סופ"ש נעים!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:50
 נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב פורום יקר ואורחיו... קצת מוטיבציה עוד לא הרגה אף אחד וכמו שקרולין היפה שלנו תמיד אומרת...יש ימים שקל לנו יותר ויש ימים אחרים שלא... מכיוון שאני מאוד חזקה ונחושה כעת, אני רוצה לחזק אחרים/רות שכרגע קצת תקועים... "להתחיל מההתחלה, יש בזה הרבה התרגשות וקושי. צריך לאתגר את עצמך בדברים חדשים ולראות את הצד היפה בהתחדשות ובעשיה". בהצלחה לכולנו נשיבוקים לחיזוקים...... נחושה edited by נחושה on 4/29/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|