02/05/2011 10:16
 dany Posts: 19819
|
מחכים לך אהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 08:31
 אשירה Posts: 4292
|
הדסוש, כולנו מחכים לך שתחזרי לכתוב, ואם לא קל כל כך בדיאטה, את תהססי לשתף, בשביל זה אנחנו כאן, ולידיעתך גם לנו לא קל, אבל הביחד נותן כוח.
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב!!! מה שלומך הבוקר? תעדכני אותנו בבקשה. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 15:49
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי מקווה שאת שינית וחזרת לשליטה הרי כולנו יודעים אכילה רגשית לאן היא מובילה את קדימה הדסי ראש מורם וצעידה בשביל המוביל להצלחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 06:50
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב, את חייבת להיות יותר חזקה. יותר חזקה עבור עצמך ועבור ילדיך. אל תפלי לאכילה רגשית. את כבר היית במקום הרבה יותר טוב עם האכילה ואת יודעת למה את מסוגלת. לא להישבר. תחזרי בבקשה!!!! hadasosh1 כתב:
תודה נחושה!באמת הגיע הזמן לשינוי חיובי היה לי יום קשה גם עם הילדים וגם עם האוכל הרבה אכילה רגשית ......... מחר מקווה לשנות ולחזור לאכילה במחשבה תחילה עם רישום שיהיה לכולנו שבוע מוצלח 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:43
|
הדסי רישום תלישת דפים, העיקר לעשות............ הג'ינס מחכה לנו ועוד מעט גם בגדי הים.............
hadasosh1 כתב:
תודה נחושה!באמת הגיע הזמן לשינוי חיובי היה לי יום קשה גם עם הילדים וגם עם האוכל הרבה אכילה רגשית ......... מחר מקווה לשנות ולחזור לאכילה במחשבה תחילה עם רישום שיהיה לכולנו שבוע מוצלח 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:43
|
בידיוק כך
רבקה כתב:
מיקה כתב: איזה מעצבןןןןןןןן יום קשה היה לי. נשארתי בבית ולא קל עם האוכל כלל. מקווה שמחר יפציע יום חדש טוב יותר. מקווה  מיקה יקירה מחר יפציע יום חדש זה בטוח טוב יותר - תלוי אך ורק בך ואם אפשר אפילו מעכשיו וזה אפשרי אנחנ ו איתך להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:42
|
מאחלת לך יום יותר קל והצלחה
מיקה כתב:
איזה מעצבןןןןןןןן יום קשה היה לי. נשארתי בבית ולא קל עם האוכל כלל. מקווה שמחר יפציע יום חדש טוב יותר. מקווה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 05:42
|
זה לא סתם יום חדש שבוע חדש וחודש חדש יותר מידי סימנים שצריך לקחת אותם ברצינות
אקורדיאון כתב:
אנחנו כאן ומחר פתיחת שבוע חדש ומחודש. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2011 04:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן בנות יקרות אנחנו כאן ביום חדש ופתיחת שבוע שיהיה עם המון מחישות להצליח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 23:42
 tutit Posts: 2431
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 22:41
|
מיקה כתב:
איזה מעצבןןןןןןןן יום קשה היה לי. נשארתי בבית ולא קל עם האוכל כלל. מקווה שמחר יפציע יום חדש טוב יותר. מקווה 
מיקה יקירה מחר יפציע יום חדש זה בטוח טוב יותר - תלוי אך ורק בך ואם אפשר אפילו מעכשיו וזה אפשרי אנחנ ו איתך להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 22:18
 רוויטל Posts: 288
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 22:02
|
אנחנו כאן ומחר פתיחת שבוע חדש ומחודש. בהצלחה לנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 18:16
|
הבלאגןן במוח.....חחחחחחחחחחחח היום עושה רושם טוב................. רק שימשיך כך יש הרבה חוב להחזיר!!!!!!!!
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: כמוני כמוך שוב מתחילה את ספירת 21 הימים אני באמת חושבת ללכת לעשות לוח עם דפים נתלשים.................. כל דבר שיעזור לחזור לאיזו שפיות...... וכמוך כמוני אלו לא היו אויבים מיוחדים אלא באמת דברים נורמלים שנמצאים בבית............ אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון. אוףףףףףףףף אוף בוף ציגלה מוף זה מה שיצא בחרוזים חירזו חרוזים בבקשה והפסיקו עם ה"שטויים" חחחחח מה קרה לכן בנות ? מה משתולל אצלכן? edited by dany on 4/30/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 17:08
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: כמוני כמוך שוב מתחילה את ספירת 21 הימים אני באמת חושבת ללכת לעשות לוח עם דפים נתלשים.................. כל דבר שיעזור לחזור לאיזו שפיות...... וכמוך כמוני אלו לא היו אויבים מיוחדים אלא באמת דברים נורמלים שנמצאים בבית............ אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון. אוףףףףףףףף אוף בוף ציגלה מוף זה מה שיצא בחרוזים חירזו חרוזים בבקשה והפסיקו עם ה"שטויים" חחחחח מה קרה לכן בנות ? מה משתולל אצלכן? המוח השמן קצת שולט,כבר לא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 16:27
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כמוני כמוך שוב מתחילה את ספירת 21 הימים אני באמת חושבת ללכת לעשות לוח עם דפים נתלשים.................. כל דבר שיעזור לחזור לאיזו שפיות...... וכמוך כמוני אלו לא היו אויבים מיוחדים אלא באמת דברים נורמלים שנמצאים בבית............ אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון. אוףףףףףףףף
אוף בוף ציגלה מוף זה מה שיצא בחרוזים חירזו חרוזים בבקשה והפסיקו עם ה"שטויים" חחחחח מה קרה לכן בנות ? מה משתולל אצלכן?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:39
|
dany כתב:
כמוני כמוך שוב מתחילה את ספירת 21 הימים אני באמת חושבת ללכת לעשות לוח עם דפים נתלשים.................. כל דבר שיעזור לחזור לאיזו שפיות...... וכמוך כמוני אלו לא היו אויבים מיוחדים אלא באמת דברים נורמלים שנמצאים בבית............ אקורדיאון כתב: dany כתב: כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון. אוףףףףףףףף
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:38
|
כמוני כמוך שוב מתחילה את ספירת 21 הימים אני באמת חושבת ללכת לעשות לוח עם דפים נתלשים.................. כל דבר שיעזור לחזור לאיזו שפיות...... וכמוך כמוני אלו לא היו אויבים מיוחדים אלא באמת דברים נורמלים שנמצאים בבית............
אקורדיאון כתב:
dany כתב: כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:36
|
dany כתב:
כנראה שהרגשתי את זה ........... ושתינו לא נכנסנו לפורום אקורדיאון כתב: dany כתב: נחושה אהובה תודה על הרוח שאת מפיחה כאן בכולנו..... אכן מילה טובה היא המוטיבציה.......... אני בימים של הבטחות גדולות וקיום די עלוב יום כך ויום כך........... יולי מתארת בפוסט הקודם כל כך יפה את ההדרדרות וסיבותיה, והאמת שאני לא מוצאת איזו סיבה מיוחדת למה אני לא שומרת ולמה אני לא קמה כמו אריה ותוקפת...... לאיפה נעלמה הנחישות שלי וחוזק ההחלטות וההתחייבות........... צריכה כנראה לקחת פנס ולחפש בפינות.................חחחחחחחחחחח תודה יקירה.......... מקווה ליום טוב היום!!!!!!!!!!!!! שבת שלום ונשיבוקים דנושה לא יכולה שלא להסכים עם כל מילה. נקווה ליום טוב יותר כי אין לנו כידוע דרך אחרת.מכאן ברור לך שגם אני הייתי אתמול בדיוק באותה סירה. שום סיבה ,משום מקום,אפילו בלי אוייבים,יצרתי אותם מהקיים,לא ברור לי באמת למה ומדוע. אבל את יודעת ממשיכה או מתחילה היום שוב בגאון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|