|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
29/04/2011 04:57
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מירוש אני לא בטוחה שלא היה שווה,נסעת להנות והאוכל הוא חלק בלתי נפרד מההנאה ואני כבר הגעתי למסקנה שיש לי מסגרת ,יש לאן לחזור כדי לרדת את מה שעלה שהרי איך אמרת הרוב אלה נוזלים כי התרגלנו כל כך לא לאכול פחמימות אחרי חמש והיציאה מהשיגרה הזו משפיעה מאוד לרעה. יקירתי הכל ירד כלא היה ,נמשיך לנסוע להנות ותמיד נדע שמחזירים את החוב מיד עם החזרה. אוהבת מאוד. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 04:53
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יולי מצויין פרקת את כל אשר היה עם ליבך ,זה גם קילו פחות,חחחח. ברור שההתמודדות כשיש ראש שמנמוד לא קלה לאיש מאיתנו וכולנו חווים את הנפילות במהלך התהליך וגם בסופו עם הגיענו למשקל היעד למעשה אין סוף לתהליך,זו דרך שחובהעלינו לצעוד בה גם כשנופלים ,קמים מרימים ראש וממשיכים וכאן טמונה ההצלחה. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 01:04
 EFF Posts: 6417
|
ואני מוסיפה...באשר למשפט שלך שהליכה לא מרזה - מנסיוני העשיר - גם ריקודי עם 6 (ויותר) שעות בשבוע לא מרזה..אחרת כבר לא היו רואים אותי מרוב רזון....
אבל התרומה לנפש גם של הליכה וגם ריקודים כמובן אין עליה....עכשיו נכנסנו הביתה מרו ממ י נפש ועליזים - זה מה שהריקודים עושים..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 01:01
 EFF Posts: 6417
|
מירי יקירתי... כוח הרצון והעמידה בו שלך הם באמת מופלאים..ואין אין מצב שלא נידבק בו כולנו...כמו החלילן מהמלין את סוחפת אחרייך. המון המ ון המ ון תודות !!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 00:21
 יולי Posts: 754
|
מירי יקרה, אני ממש שמחה לשמוע ממך ולקרוא ושמחה שנהנית בחו"לולפעמים גם שוקולד בלגי גם הנשמה שלנו צריכה ואני חושבת שהכי יפה זה שאיך שחזרת לארץ מייד חזרת למשמעת. זה ממש מחזק אותי. כי אני לא ממש שמרתי בפסח ולא הגעתי ביום רביעי מעייפות ולחץ מהמימונה (בעלי מרוקאי) למרות שאמא שלו עושה רק מופלטות לנכדים, אבל חייבת לציין שלמרות שהביאותי מראש פשטידת פטריות עם הקוטג' זה נשאר אצלה במקרר וברור שהמופלטה ניצחה ובגדול (טוב, אי אפשר לומר שלא ניסיתי להתגבר על היצר השמנמודי שלי....) בכל אופן, הייתי סקרנית נורא וכיוון שאין לי משקל בבית והייתי בבדיקות דם בקופת החולים שלי אז שקלתי שם את עצמי היום על הבוקר (בצום ממש כמו לפני שקילה ) ושילמתי חצי קילו עלייה וזה היה בשעה 11 בבוקר (אבוי לי 75 קילו, שאלוהים יעזור לי..) אני מוכרחה לציין שאני ממש התחזקתי מלקרוא את דרך ההתמודדות שלך ועכשיו אני כבר מהערב רכלתי ארוחת ערב ללא פחמימות ומתכוונת לשמור בשישי שבת ראשון וכמובן שביום שני אגיע לר"ג לחוג הנהדר ללא תירוצים וללא לחץ כי כולנו בני אדם ואני פשוט כ"כ רוצה לנצח את השומן שנראה לי שלפעמים אני פשוט עושה את כל השגיאות האפשריות כאילו שרק אתמול נרשמתי לחוג שלך, אבל מה שיפה זה שאני לא באמת רוצה או מוכנה לוותר לעצמי. כי אני יודעת שלכל שמנמוד בעולם יש פוטנציאל גדילה והתפתחות (לרוחב..) וכי תאי השומן רק מחכים ל"מלאו אסמינו בר" והתאים שלי קצת התמלאו אך משתוקקים להתרוקן מהעודפים במיוחד כי הקיץ בפתח ואני רוצה לחזור לסביבות קודם כל 70 שיהיה עגול ויפה ואח"כ לאט לאט לרדת מזה לכיוון של 67-68 כמו שרוב הזמן הייתי. אם אצליח להיות 65 וגם לשמור על זה אני בכלל אהיה בעננים כי אני זוכרת ככה במעורפל שנראיתי יפיפית כוכבים על הר הכרמל וממש כבר לבשתי 40 (נראה לי שאני עכשיו 44 או משהו כזה, ולצערי לא ניחנתי בגובה רם מעלה, סה"כ 1.62 מ'. הלוואי ויכולתי להיות 1.70 מ' כי זה נחמד להיות גבוהה אבל אין מה לעשות, אין מכונות מתיחה , כך שכדי להיראות גבוהה יותר (ורזה חתיכה ויפה וכו' וכו' יותר) אני ממש צריכה לרזות. חשבתי לעצמי שאני רוצה לרזות מהר ממש מהר, אבל אים אתכסח זה ייתנקם בי, וזה לא בבית ספרנו, אז אני לא יכולה ולא כדאי לי סתם לקזז כמה ימים (ובינינו, אף אחד לא שומע אני לא באמת אעמוד בזה, אז למה לרמות את עצמי סתם) אז אולי אצליח נניח לקזז יום אחד (מחר) כי גם ככה אני צריכה לבשל מרק ירקות ושעועית ירוקה ותפו"א או אורז בסמטי לא החלטתי לגבי התוספת עדיין, ואני מלמדת מחר, ולגבי הקידוש נראה לי משהו קל חלבי (ואין לי כוח לבשל יותר, אז אולי פשטידה עם פטריות וקוטג, כי זו היחידה שמצליחה לי הכי הרבה, האמת היא הכי קלה להכנה בלי קמח, בלי עניינים רק ביצה פטריות קוטג ואבקת מרק וגם בצל וישר לתנור, מתאים לי,... אני קצת מהעצלנים ואני אוהבת לבשל מה שיותר מהיר טעים ובריא אין לי סבלנות לבישולי גורמה במשך שעות ואני גם ממש לא בטוחה שיצליח לי ואפילו שיהיה גם טעים). אז חשבתי לי לבשל שיהיה לשבת וראשון, ולבעלי שלא צריך לסבול את הקיזוז שלי (במידה ובאמת אקזז) ולקידוש החלבי, ובתקווה שהחצי קילו המעצבן יירד לו ממני עד יום שני, ואם לא אז בעוד שבועיים, בקיצור, זה לא רק החצי קילו זו המודעות שחשובה , גם לסלוח לעצמי, וגם מודעות למה שנכנס לפה ולא בדיעבד, לאחר מעשה אלא לפני..כי הקילוגרמים כנראה "מתים" עליי. ואני לא חברה שלהם וגם לא שווה לי גלידות ומופלטה כדי להתעגל כי יש לי צמיג מעצבן וזה לא נראה כמו בטן קטנה וחמודה אלא יותר כמו צמיג של פח- מימות...והיות ואני לא "פח" אז זהו ..כמו שאומרים, ממחר דיאטה (אבל ברצינות) אני מבטיחה לעציי שאני עוד אחזור לעצמי, גם אם נפלתי, ואני בטוחה וזו לא הפעם האחורנה שאפול (כל עוד אני על הכדור הזה יש ויהו אינספור נפילות) החוכמה היא לדעת לקום כמו חתול בלי פגע ולהמשיך את המירוץ, להמשיך עם הדרך שלנו של בלי פחמימות מחמש, בסבלנות בכיף ולראות תוצאות לאט לאט ובסבלנות, ודי ברור שפסח עלה לי ביוקר, אבל זו לא סיבה להמשיך את החגיגה כי אני לא צוחקת בסוף ה"חגיגה " סביב האוכל, אני מרגישה שזה סתם אכילה רגשית / נהנתנית / חברתית ושזה לא שווה בכלל את ההרגשה אח"כ וגם לא את העלייה. טוב, היה - היה, קרה מה שקרה ואני ממשיכה הלאה סולחת לעצמי, כי מה כבר אוכל לעשות,, היה טעים , וטעים גם בדיאטה כי זה אורח חיים לכל החיים וברור לי שאם לא הייתי אצלך בחוג אז החג היה עולה לי אולי ב5 קילו, ואולי כבר עכשיו הייתי 90+ קילו כי אני ממש אוהבת לאכול (גם ממתקים ושטויות) ופה בחוג אני במודעות ואפילו שאני מגזימה יש לי רגשות אשמה ומתישהו אני מפסיקה עם ההגזמות מהפחד להשמין כמו פיל קטן. וואו, סורי,כתבתי ממש המון מקווה שלא העמסתי יותר מידי, אבל הייתי חייבת לפרוק תודה על הכנות שלך, זה אחד הדברים הממש מדהימים בכתיבתך אני ממש מעריכה שאת כותבת ואומרת את האמת, כי אף אחד לא רואה 2 קילו, זה רק את והמשקל יודעים אבל גרמת לי להיפתח ולשתף ועל כך אני ממש מודה לך אז ככה ביחד בקבוצה הנהדרת שיצרת אמשיך ונמשיך לרזות ביחד והכי חשוב זה ללמוד לשמור תודה רבה ולילה טוב עם המון הערכה
יולי edited by יולי on 4/29/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 00:18
 avi_i Posts: 269
|
מירוש, הרגע סיימתי להקשיב להרצאה על הנסיעה...תאמיני לי כל הביציי איסטר האלו.....אללה איסטר!! מזל שהיית בתזוזה כל השבוע שעבר ועסוקה עם המשפחה לא היה לי זמן לפיתויים! גם אני לא אכלתי מצות כאן חוץ מביס קטן בליל הסדר. הרגע סיימתי לארוז, מחר מוקדם בבוקר אני טסה למדריד לכמה ימים לברוח מהחתונה המלכותית מחר...האנגלים בטירוף שחבל על הזמן, זה מצחיק, משוגע, ופשוט מדהים כמה מתעסקים עם זה, כל כך הרבה דיבורים...מצחיק!!! שבת שלום ונשתמע אבי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
היי יקרים כף לקרא אתכם, אנשים מקסימים חכמים וטובי לב. כפי שידוע לכם ושמעתם בהרצאה השבועית, היינו בחו"ל ונהנו מאד, במיוחד מהאוכל הטעים והשוקולד הבלגי המשובח... בלעת, שילמת..... עליתי 2 קילו. מיום שלישי בבוקר אני במשטר כמו תלמידה חדשה, מסקנה אחת, לא שווה לעשות הפסקת אוכל מסקנה שניה אסור להפסיק ל7 ימים את השיטה של "בלי פחמימות מ5 " הליכה לא עוזרת להרזיה...... אבל מצויינת לבריאות ולשמחה. מה שעולה מהר יורד מהר, אני כבר חצי קילו פחות. ובסוף השבוע הקרוב הדיאטה תישמר בקפדנות, ובלי חריגות. והכי חשוב יקרים שאם אני יכולה כולם יכולים....... בהצלחה ולהתראות במעמד השקילה אוהבת מאד מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|