הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברים יקרים, דיאטה הרזיה ואיכות חיים כנסו..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
30/04/2011 18:15

dany
dany
המון הצלחה טולי
יכולה לספר שגם אצלי היום עובר בהצלחה, גם אני ריעננתי את עצמי עם הרצאתה של מירי באתר...........
בתקווה לקרוע את עמוד 21 ביומן.......................
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 17:07

אקורדיאון
אקורדיאון
ושיהיה בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 16:43

טולי
טולי
ובהמשך לתגובות להלן התובנות שלי לאחר החתונה והפודינג של יורקשייר:
1 שמלתה של קייט היתה מדהימה והכלה פצצה
2 החתן שמנדמוד וזקוק בדחיפות לשיטה של מירי

3 הכובעים היו מעניינים ושיחקה אותה המלכה אליזבט...תואמת שמעון שלנו(פרס) הלואי כך על כולנו

4 האוכל- לא משהו העוגה נראתה מדהים מעניין איך היה טעמה
ועכשיו לגופי:מיום רביעי אחרי הרצאה נפלאה וחוויות שוקולד נהדרות
חגגתי עם מתוק עד שישי כאילו לא הייתי תלמידה ש מירי
יום שישי נרגע קצת ולפחות לא תקעתי אחרי חמש

היום נרגעתי אני בשליטה עד כה אוכלת מסודר רושמת צפיתי שוב ושוב בסרטוני ההצלחה כמו ראיתם בפעם הראשונה
צפיתי שוב בתוכנית האדירה עם מירי ברשת-איזה מזל שיש אינטרנט
אוף קייצר-מים צעדה וחזרה לשיטה ולשיגרה
ואין כמו שיגרה באוכל
וכך שיהיה עד השקילה הבאה בשבוע הבא
אוהבת
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 16:03

רבקה
רבקה
מירי יקרה, הקשבתי לך השבוע אחרי החג
בכזאת הערכה והערצה
על כל הדרך בה את מיישמת ומעבירה לנו את האנרגיות החיוביות שבך
אנחנו אחרייך תמיד ושואבים ממך את הידע הרב שמוקרן אלינו
ומקבלים כאן בפורום המדהים כל השבוע את התמיכה והעזרה
אני בטוחה מיריל'ה שפרעת את החוב במלואו
והעיקר שההנאה היתה לנפש נחוצה
אוהבת אותך
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 08:37

dany
dany
תורמת וניתרמת וזה הסוד הנפלא

מיקה כתב:
הפורום נותן חיבור, תיקשורת ותיזכורת לעשייה שלנו.
זה משאיר אותנו בעניינים.
מי שקוראת או כותבת ומשתתפת רק ניתרמת.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 08:36

dany
dany
את כולנו

כרובית כתב:
אני מסכימה-הפורום נותן המון עזרה לדיאטה...התמיכה כאן זה
משהו מיוחד. מעבר לתמיכה, יש משהו לדעתי במדיום הזה של הפורום באינטרנט שנותן גישה פתוחה לכנות מסוג אחר,כחלקת מקבוצה שנלחמת יחד שעה שעה....אותי זה מאוד מנחם.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 07:56

רוויטל
רוויטל
הפורום נותן חיבור, תיקשורת ותיזכורת לעשייה שלנו.
זה משאיר אותנו בעניינים.
מי שקוראת או כותבת ומשתתפת רק ניתרמת.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 07:04

כרובית
כרובית
אני מסכימה-הפורום נותן המון עזרה לדיאטה...התמיכה כאן זה
משהו מיוחד. מעבר לתמיכה, יש משהו לדעתי במדיום הזה של הפורום באינטרנט שנותן גישה פתוחה לכנות מסוג אחר,כחלקת מקבוצה שנלחמת יחד שעה שעה....אותי זה מאוד מנחם.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/04/2011 05:48

dany
dany
תודה

שבת שלום

miribelkin כתב:
פשוט תענוג גדול לקרא את כולכם, אין קבוצת תמיכה כמו הפורום המקסים הזה,
מי שלא משתף וכותב מפסיד.....
שתהיה שבת טובה ובשליטה, אני ממש ממש בסדר, וגם אתם יכולים....
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 19:05

דפי
דפי
מירי יקרה
את נותנת לנו את הכוח והיכולת
לאסוף את עצמנו וללכת בדרכך.
הייתי היום בנמל תל אביב , צעדתי לאורך הטיילת
חשבתי עלייך והרגשתי שאני מאוד מחוברת אליך.
שבת שלום ומבורך
אוהבת דפי.
edited by דפי on 4/29/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 17:48

קרולין
קרולין
מירי יקרה שלי,
אכן כן....אם את י כ ו ל ה כולנו יכולים!
את המודל לחיקוי של כולנו!
תודה לך על כל התמיכה, העידוד, העשייה והנתינה שלך ללא גבול וללא תנאי לכולנו.
בטוחה שעוד השבוע , את כבר מחזירה את החוב מהטיול.
שבת שלום ומבורך לך ולכל המפשחה.
אוהבת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 13:53

miribelkin
miribelkin
Administrator
פשוט תענוג גדול לקרא את כולכם, אין קבוצת תמיכה כמו הפורום המקסים הזה,
מי שלא משתף וכותב מפסיד.....
שתהיה שבת טובה ובשליטה, אני ממש ממש בסדר, וגם אתם יכולים....
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 13:08

חיה'לה
חיה'לה
מירי היקרה,
בהצלחה רבה רבה.
את מודל לחיקוי ודוגמה אישית נהדרת - אני אתך!!
באהבה, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 12:35

קרנושה
קרנושה
מעריצה אותך על הירידות, על העליה והתובנות ובכלל על מה ומי שאת. מעריצה שרופהwink ואוהבת♥
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 08:08

dany
dany
וכל מי שמבין את זה רגע אחד קודם מרוויח בגדול
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 07:36

אקורדיאון
אקורדיאון
ליאור אין מנוס ,זו מהות השמירה על המשקל ,להנות ולשלם במיידי.
זו אכן הדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 06:54

spunkil
spunkil
מירי בהצלחה, את השראה אמיתית לכולנו,

אני חושב שיותר קשה (לא קל התכוונתי) מלהתחיל בדיאטה זה להתחיל אותה מחדש..
אז כל הכבוד
זה גם רק מזכיר שמדובר באורח חיים יותר ממשהו חד פעמי

--
רזיתי אצל מירי smile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 05:49

dany
dany
יולי חמודה
היה לך על הלב והורדת, ואיפה אם לא כאן בחברת כולנו שמכירים את כל התופעות שאת מדברת עליהן וכאילו כל מה שסיפרת בעצם כל אחד מאיתנו עובר יום יום.
אני מזמינה אותך להצטרף לתכנית 21 הימים על מנת לחזור למסלול ולשפיות...................

בהצלחה
וסופ"ש נפלא

יולי כתב:
מירי יקרה,
אני ממש שמחה לשמוע ממך ולקרוא ושמחה שנהנית בחו"לולפעמים גם שוקולד בלגי גם הנשמה שלנו צריכה ואני חושבת שהכי יפה זה שאיך שחזרת לארץ מייד חזרת למשמעת. זה ממש מחזק אותי. כי אני לא ממש שמרתי בפסח ולא הגעתי ביום רביעי מעייפות ולחץ מהמימונה (בעלי מרוקאי) למרות שאמא שלו עושה רק מופלטות לנכדים, אבל חייבת לציין שלמרות שהביאותי מראש פשטידת פטריות עם הקוטג' זה נשאר אצלה במקרר וברור שהמופלטה ניצחה ובגדול (טוב, אי אפשר לומר שלא ניסיתי להתגבר על היצר השמנמודי שלי....) בכל אופן, הייתי סקרנית נורא וכיוון שאין לי משקל בבית והייתי בבדיקות דם בקופת החולים שלי אז שקלתי שם את עצמי היום על הבוקר (בצום ממש כמו לפני שקילה ) ושילמתי חצי קילו עלייה וזה היה בשעה 11 בבוקר (אבוי לי 75 קילו, שאלוהים יעזור לי..)
אני מוכרחה לציין שאני ממש התחזקתי מלקרוא את דרך ההתמודדות שלך ועכשיו אני כבר מהערב רכלתי ארוחת ערב ללא פחמימות ומתכוונת לשמור בשישי שבת ראשון וכמובן שביום שני אגיע לר"ג לחוג הנהדר ללא תירוצים וללא לחץ כי כולנו בני אדם ואני פשוט כ"כ רוצה לנצח את השומן שנראה לי שלפעמים אני פשוט עושה את כל השגיאות האפשריות כאילו שרק אתמול נרשמתי לחוג שלך, אבל מה שיפה זה שאני לא באמת רוצה או מוכנה לוותר לעצמי. כי אני יודעת שלכל שמנמוד בעולם יש פוטנציאל גדילה והתפתחות (לרוחב..) וכי תאי השומן רק מחכים ל"מלאו אסמינו בר" והתאים שלי קצת התמלאו אך משתוקקים להתרוקן מהעודפים במיוחד כי הקיץ בפתח ואני רוצה לחזור לסביבות קודם כל 70 שיהיה עגול ויפה ואח"כ לאט לאט לרדת מזה לכיוון של 67-68 כמו שרוב הזמן הייתי. אם אצליח להיות 65 וגם לשמור על זה אני בכלל אהיה בעננים כי אני זוכרת ככה במעורפל שנראיתי יפיפית כוכבים על הר הכרמל וממש כבר לבשתי 40 (נראה לי שאני עכשיו 44 או משהו כזה, ולצערי לא ניחנתי בגובה רם מעלה, סה"כ 1.62 מ'. הלוואי ויכולתי להיות 1.70 מ' כי זה נחמד להיות גבוהה אבל אין מה לעשות, אין מכונות מתיחה , כך שכדי להיראות גבוהה יותר (ורזה חתיכה ויפה וכו' וכו' יותר) אני ממש צריכה לרזות. חשבתי לעצמי שאני רוצה לרזות מהר ממש מהר, אבל אים אתכסח זה ייתנקם בי, וזה לא בבית ספרנו, אז אני לא יכולה ולא כדאי לי סתם לקזז כמה ימים (ובינינו, אף אחד לא שומע אני לא באמת אעמוד בזה, אז למה לרמות את עצמי סתם) אז אולי אצליח נניח לקזז יום אחד (מחר) כי גם ככה אני צריכה לבשל מרק ירקות ושעועית ירוקה ותפו"א או אורז בסמטי לא החלטתי לגבי התוספת עדיין, ואני מלמדת מחר, ולגבי הקידוש נראה לי משהו קל חלבי (ואין לי כוח לבשל יותר, אז אולי פשטידה עם פטריות וקוטג, כי זו היחידה שמצליחה לי הכי הרבה, האמת היא הכי קלה להכנה בלי קמח, בלי עניינים רק ביצה פטריות קוטג ואבקת מרק וגם בצל וישר לתנור, מתאים לי,... אני קצת מהעצלנים ואני אוהבת לבשל מה שיותר מהיר טעים ובריא אין לי סבלנות לבישולי גורמה במשך שעות ואני גם ממש לא בטוחה שיצליח לי ואפילו שיהיה גם טעים). אז חשבתי לי לבשל שיהיה לשבת וראשון, ולבעלי שלא צריך לסבול את הקיזוז שלי (במידה ובאמת אקזז) ולקידוש החלבי, ובתקווה שהחצי קילו המעצבן יירד לו ממני עד יום שני, ואם לא אז בעוד שבועיים, בקיצור, זה לא רק החצי קילו זו המודעות שחשובה , גם לסלוח לעצמי, וגם מודעות למה שנכנס לפה ולא בדיעבד, לאחר מעשה אלא לפני..כי הקילוגרמים כנראה "מתים" עליי. ואני לא חברה שלהם וגם לא שווה לי גלידות ומופלטה כדי להתעגל כי יש לי צמיג מעצבן וזה לא נראה כמו בטן קטנה וחמודה אלא יותר כמו צמיג של פח- מימות...והיות ואני לא "פח" אז זהו ..כמו שאומרים, ממחר דיאטה (אבל ברצינות) אני מבטיחה לעציי שאני עוד אחזור לעצמי, גם אם נפלתי, ואני בטוחה וזו לא הפעם האחורנה שאפול (כל עוד אני על הכדור הזה יש ויהו אינספור נפילות) החוכמה היא לדעת לקום כמו חתול בלי פגע ולהמשיך את המירוץ, להמשיך עם הדרך שלנו של בלי פחמימות מחמש, בסבלנות בכיף ולראות תוצאות לאט לאט ובסבלנות, ודי ברור שפסח עלה לי ביוקר, אבל זו לא סיבה להמשיך את החגיגה כי אני לא צוחקת בסוף ה"חגיגה " סביב האוכל, אני מרגישה שזה סתם אכילה רגשית / נהנתנית / חברתית ושזה לא שווה בכלל את ההרגשה אח"כ וגם לא את העלייה. טוב, היה - היה, קרה מה שקרה ואני ממשיכה הלאה סולחת לעצמי, כי מה כבר אוכל לעשות,, היה טעים , וטעים גם בדיאטה כי זה אורח חיים לכל החיים וברור לי שאם לא הייתי אצלך בחוג אז החג היה עולה לי אולי ב5 קילו, ואולי כבר עכשיו הייתי 90+ קילו כי אני ממש אוהבת לאכול (גם ממתקים ושטויות) ופה בחוג אני במודעות ואפילו שאני מגזימה יש לי רגשות אשמה ומתישהו אני מפסיקה עם ההגזמות מהפחד להשמין כמו פיל קטן.
וואו,
סורי,כתבתי ממש המון
מקווה שלא העמסתי יותר מידי, אבל הייתי חייבת לפרוק
תודה על הכנות שלך, זה אחד הדברים הממש מדהימים בכתיבתך
אני ממש מעריכה שאת כותבת ואומרת את האמת, כי אף אחד לא רואה 2 קילו,
זה רק את והמשקל יודעים אבל גרמת לי להיפתח ולשתף
ועל כך אני ממש מודה לך
אז ככה ביחד בקבוצה הנהדרת שיצרת אמשיך ונמשיך לרזות ביחד
והכי חשוב זה ללמוד לשמור
תודה רבה ולילה טוב
עם המון הערכה

יולי
edited by יולי on 4/29/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 05:47

dany
dany
מירי יקרה
אם לא הייתי עוברת את החוויות הללו איך היינו מקבלים כזאת הצגה נפלאה..................wink
תוך שבוע את בחזרה במשקל הקודם כי את יודעת לעשות זאת ואת מורת הדרך, אך קודם כל את בן אדם ...................... עם חולשות ומותר גם לך לעשות את השטויות שעושה כל אחד.
אוהבת אותך
שבת שלום
שקט ושלווה
נשיבוקים

miribelkin כתב:
היי יקרים
כף לקרא אתכם, אנשים מקסימים חכמים וטובי לב.
כפי שידוע לכם ושמעתם בהרצאה השבועית, היינו בחו"ל
ונהנו מאד, במיוחד מהאוכל הטעים והשוקולד הבלגי המשובח...
בלעת, שילמת..... עליתי 2 קילו.
מיום שלישי בבוקר אני במשטר כמו תלמידה חדשה,
מסקנה אחת, לא שווה לעשות הפסקת אוכל
מסקנה שניה אסור להפסיק ל7 ימים את השיטה
של "בלי פחמימות מ5 "
הליכה לא עוזרת להרזיה...... אבל מצויינת לבריאות ולשמחה.
מה שעולה מהר יורד מהר, אני כבר חצי קילו פחות.
ובסוף השבוע הקרוב הדיאטה תישמר בקפדנות, ובלי חריגות.
והכי חשוב יקרים שאם אני יכולה כולם יכולים.......
בהצלחה ולהתראות במעמד השקילה
אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/04/2011 05:41

dany
dany
הלוואי והיינו גם אנחנו עסוקים עם חתונה מלכותית ולא עם החתונה של אבו מאזן עם הנייה..............

avi_i כתב:
מירוש, הרגע סיימתי להקשיב להרצאה על הנסיעה...תאמיני לי כל הביציי איסטר האלו.....אללה איסטר!! מזל שהיית בתזוזה כל השבוע שעבר ועסוקה עם המשפחה לא היה לי זמן לפיתויים! גם אני לא אכלתי מצות כאן חוץ מביס קטן בליל הסדר.
הרגע סיימתי לארוז, מחר מוקדם בבוקר אני טסה למדריד לכמה ימים לברוח מהחתונה המלכותית מחר...האנגלים בטירוף שחבל על הזמן, זה מצחיק, משוגע, ופשוט מדהים כמה מתעסקים עם זה, כל כך הרבה דיבורים...מצחיק!!!
שבת שלום ונשתמע
אבי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חברים יקרים, דיאטה הרזיה ואיכות חיים כנסו..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!