29/04/2011 12:15
 קרנושה Posts: 3420
|
את רק ראויה להערצה על הדיאטה בצד השני של העולם..רק מעצם עובדה זו את נותנת לי השראה♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 11:32
 חיה'לה Posts: 885
|
לביאה, כל הכבוד לך!! הרי זה ממש לא פשוט להיות רחוקה כל כך, וגם להצליח בדיאטה. יישר כוח! אין מקום לבושה, אלא רק להמשך עשייה מבורכת. בהצלחה רבה, חיה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 09:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אז למה צריך כל הזמן תזכורות??????????????? אקורדיאון כתב: dany כתב: אבל לפחות לקבל את האמת עם צחוק ובידור ולא עם עצב יגון וקדרות!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........  נכון ואיתה צריך להתמודד. זה סוד ההצלחה,האמת לאמיתה בפנים ומשם רק להמשיך ולא להרים ידיים. נו למה?????ראש שמנמוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:09
 dany Posts: 19819
|
אז למה צריך כל הזמן תזכורות???????????????
אקורדיאון כתב:
dany כתב: אבל לפחות לקבל את האמת עם צחוק ובידור ולא עם עצב יגון וקדרות!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........  נכון ואיתה צריך להתמודד. זה סוד ההצלחה,האמת לאמיתה בפנים ומשם רק להמשיך ולא להרים ידיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 07:39
|
dany כתב:
אבל לפחות לקבל את האמת עם צחוק ובידור ולא עם עצב יגון וקדרות!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: dany כתב: ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........  נכון ואיתה צריך להתמודד. זה סוד ההצלחה,האמת לאמיתה בפנים ומשם רק להמשיך ולא להרים ידיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:29
|
אבל לפחות לקבל את האמת עם צחוק ובידור ולא עם עצב יגון וקדרות!!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........  נכון ואיתה צריך להתמודד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:16
|
dany כתב:
ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........  נכון ואיתה צריך להתמודד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 17:34
|
ראיתי עכשיו את ההרצאה של מירי............ לפנים את כל האמת ורק את האמת.........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 16:39
|
היי איזו בושה???? כלנו באותה סירה שכחת? איזה יופי את מרוויחה את דני כשכנה,איזה עולם קטן. ואיזה פחד מהשקילה,נהפוך הוא דווקא להשקל ולקבל סטירה מצלצלת כדי להתעורר ולהתחיל עם המון מוטיבציה וסימון מטרה נהדרת,החזרה לארץ. נשיבוקים והמון בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 16:38
|
שימי את הבושה בצד....... היא לא מועילה ולא עוזרת!!!!! ומה יש להתבייש הרי לכולנו יש נפילות ומעידות ולאו דווקא קטנות....... וזה אני אומרת עכשיו מכלי ראשון. היכולת של כולנו כאן היא אדירה והעיקר שחזרת למסלול, זה הכי הכי חשוב. מחכה לך כאן בטבעון כבר בקוצר רוח......... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 15:55
 נחושה Posts: 6982
|
לביאה יקרה, אילו בשורות טובות, יש מועד לשובכם  לגבי השקילה והמכנסיים, יהיה מה שיהיה, צריך להביט למשקל בעיניים ולהתמיד בתנופה קדימה צעד צעד לעבר הצלחה. כפי שאת רואה לאף אחד לא פשוט ובשביל זה יש את מירי ואת הפורום והמון טיפים אהבה ותמיכה...בטוב וברע...ביחד. לילה טוב וחלומות פז (אצלך) נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 15:35
 לביאה Posts: 402
|
חברות יקרות גם היום הצלחתי לשמור על אכילה שפויה ונכונה, כמיטב המסורת של מירי בלקין. אני מאוד מחכה כבר לפגוש את הפנים שמאחורי השפע המדהים הזה ותאריך החזרה שלנו הוא יוני 30, יום חמישי, אי"ה. לאחר התאוששות בסופ"ש ובילוי עם המשפחה, אנו מקווים להכנס לבית ששכרנו בטבעון ביום ראשון, ה-3 ביולי. מתוך הנחה שאמצא מסגרות קייטנה לילדים, אני מחכה כבר בקוצר רוח לפגוש את כולכן. ועכשיו וידוי - אני מאוד פוחדת מהשקילה מחר. במהלך החופשה הרגשתי איך מכנסיים שכבר תכננתי לאפסן בגלל שהם גדולים, מונחים ממש בדיוק. מילאתי אותם שוב. וכל זה תוך שבוע. זה לא קרה לי הרבה בחיי, אבל כבר קרה שעליתי 4-3 ק"ג בשבוע של אכילה שלוחת רסן. אז למרות שאני שומרת באדיקות כבר יומיים, המשקל מחר יראה לי את תוצאות אובדן השליטה שהיה לי לפני כן. וחוץ מהפחד יש גם את הבושה. איך מתגברים על הבושה מול פורום כל כך איכותי (שזה לכשעצמו מחייב) ומדווחים דיווח אמיתי על המצב? אני סיימתי את יומי, כאן כבר ערב, לילה טוב, שקט ורגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|