30/04/2011 05:14
 dany Posts: 19819
|
יולי מתוקה תודה על כל העצות החכמות והרבות וכמו כן על השיתוף הכל כך אינטימי שמציג תמונה כל כך אמיתית ונכונה........עלינו!!!!!!
שבת שלום שקט ושלווה במחוזות פינו וביטננו............ בהצלחה
יולי כתב:
היי כרובית, אני יעל מחוג פ"ת (רק שעברתי לחוגי שני בר"ג) אני מכונה פה יולי. דיברנו כמה פעמים ואני תמיד יושבת בשורה ראשונה (ליד ליאורה חני וענבל) גם דיברנו בראשון לפני הפסח בפ"ת כי הגעתי בערב, וגם ראיתי עלייה. בכל אופן, אני ממש מכירה את הסינדרום מצמי. עשיתי הכנות נפשיות ופתאום המופלטה קורצת לי כי כולם מצקצקים בהנאה ואני פשוט לא יכולתי לאכול את הפשטידה שלי שכולם במופלטה (ואכלתי 32 מופלטות ובעוונותייי גם פיצוחים שזה כמו לשתות שמן חבל"ז לי על הזמן...) חשבתי על קיזוז אתמול ומורעבת אחרי בדיקת דם ב11 עם צוך של 12 שעות בלי שתייה ובלי קפה מצאתי את עצמי עם סנדוויץ עם לחמניה בשעה 12 (סתם כי שכחתי פתאום מהרעב והסתובבתי לי בפ"ת מסתכלת על תכשיטים, ועל כלי בית יפים וכל מיני דברים חמודים בעודי מהרהרת מה היה יפה לקנות לעצמי או לבית, בסוף לא קניתי כלום ופתאום הייתי ממש מורעבת ב12 ואכלתי סנדוויץ עם פסטרמה מסודוך מחיטה מלאה ולימונדה (שאלוהים יודע למה הייתי צריכה, אז מה אם נותנים אותה בחינם עם הסנדוויץ, יש גם לקנות מיים מינרליים למען השם) ופתאום התחשק לי מתוק ואחה"צ מצאתי גלידה על מקל (כמו של פעם) בטעם מחריד של בננה במכולת ועוד העזתי לקנות לעצמי (בתור תירוץ פיצוי כי צמתי כמה שאני מסכנה...  ) ואח"כ הרגשתי על הפנים כי מה הייתי צריכה את זה אחרי המימונה, נו גוועלד... בקיצר, היום אני בקיזוז כי אני חייבת לעשות ריסטארט (כמו מחשב לתכנת אותי מחדש) וזה גם בגלל שלא בישלתי עדיין, ואבשל לי רק בארבע וחצי, ואני כרגע בהפסקה עד שתיים, ואז יש לי ללמד עוד שעתיים וחצי (2 שיעורים) (אני מורה פרטית לאנגלית) והקיזז מתאים לעצלנות שלי היום ואח"כ אבשל אוכל טעים ודיאטתי וגם ככה בעלי הנחמד עוד לא הלך לקניות כך שאיזה יופי אין לי אנרג'י בבית ואני אפילו לא יכולה ליפול על חטיף יומי, שכרגע, זה הדבר האחרון שאני צריכה זה להרגיש טעם מתוק כלשהו. אולי הוא "ישכח" להביא לי אנרג'י , אולי לא יהיה מבצע, אולי אבקש ממנו להביא ארטיק דיאט משמים וממשעמם במקום בטעם סתם של לימון מרגיז ולא מפתה וזה לא יעשה לי כלום. אולי פשוט אני אוכל תפוח עץ שיש לי פינק ליידי מדהים במקום החטיף התינוקי והשטותי שאני מכניסה לגופי (ממש "התעללות"...סתם, אבל זה עושה לי חשק לאכול 3 חטיפים וזה גם קרה..אולי פשוט אסור לי אותם) בכל אופן, צריך להבין מה מרגיע אותנו באוכל ומה גורם לנו להגזים ולטרוף ואת המאכלים הבעייתיים לא להכניס הבייתה גם אם יש להם טייטל של "בריא" מזין" דיאטתי" אפילו מעדן דיאט בטעם שוקו או "תה בטעם שוקולד (תה צמחים) גןרם לי לחשק עז לאכול שוקולד אמיתי, בכפית (מזל שאין לי) או בקוביות (והרבה ממנו) אז שוקולד אצלי זה אסור לגמרי וגם אם אוכל ממנו קצת אני אחשוב על הטעם כל השבוע. שמתי לב שאחרי צחצוח ושתייית מיים אני רגועה כי יש טעם נייטרלי בפה ואז אני מרגישה כמוהרזים, לא חושבת על אוכל. תפוח עץ ממלא אותי וגם טעים ומתוק, תה לימונית מרגיע אותי אבל חטיפים מתוקים (אפילו אנרג'י עד 100 קל') גורמים לי לאטרף, לעומת זאת אני בחיים לא ארגיש אטרף מבמבה קטנה כי היא לא מתוקה....גם טעמים חמוצים נייטרלים עבורי כך שארטיק לימוני לא עושה לי שום דבר מיוחד ריבה או ממרח תמרים לעומת זאת או תמרים משגעים לי את השכל ברמות קשות של רעב מוגבר אז אני נמנעת (מהיום, גם הפסח נגמר ואין לי תירוץ) טוב, אז נתתי דוגמאות. והכי טוב זה גם להוסיף הליכה רגלית פשוטה סתם לנעול נעליים נוחות או נעלי ספורט ולקחת קצת מיים לדרך וזה מרגיע ונחמד ומעניין אם הולכים ביחד ומפטפטים, לא צריך הליכת מרתונים, פשוט ללכת ולהינות, או ללכת עם הכלב (לי יש פינצ'רית חמודה) לטיול ארוך יותר ולא של 5 דקות (גם לכלב מגיע טיול נעים ולא רק כדי להתפנות ככה שאני הולכת איתה רגלית לטיול קצר אני מכניסה לי רגשות אשמה לכלבה ואז עושה עוד סיבוב..זה עובד קצת, אם לא למעני לפחות בשביל תותי שלי...) בקיצור, אל תוותריח לגמרי על פחמימות היום, אכלי מהם לפחות מעט תלכי ברגל ותהני מהסופ"ש אולי תצאי לטיול נחמד עם הבעל והילדים ותהני ממנו ללא אכילות מיותרות, מאחלת גם לעצמי ולך ולכולנו סופ"ש נעים נטול בליסה מוגזמת ובהצלחה בשקילות לשבוע הבא שבת שלום, יולי (יעל)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 13:11
 יולי Posts: 754
|
היי כרובית, אני יעל מחוג פ"ת (רק שעברתי לחוגי שני בר"ג) אני מכונה פה יולי. דיברנו כמה פעמים ואני תמיד יושבת בשורה ראשונה (ליד ליאורה חני וענבל) גם דיברנו בראשון לפני הפסח בפ"ת כי הגעתי בערב, וגם ראיתי עלייה. בכל אופן, אני ממש מכירה את הסינדרום מצמי. עשיתי הכנות נפשיות ופתאום המופלטה קורצת לי כי כולם מצקצקים בהנאה ואני פשוט לא יכולתי לאכול את הפשטידה שלי שכולם במופלטה (ואכלתי 32 מופלטות ובעוונותייי גם פיצוחים שזה כמו לשתות שמן חבל"ז לי על הזמן...) חשבתי על קיזוז אתמול ומורעבת אחרי בדיקת דם ב11 עם צוך של 12 שעות בלי שתייה ובלי קפה מצאתי את עצמי עם סנדוויץ עם לחמניה בשעה 12 (סתם כי שכחתי פתאום מהרעב והסתובבתי לי בפ"ת מסתכלת על תכשיטים, ועל כלי בית יפים וכל מיני דברים חמודים בעודי מהרהרת מה היה יפה לקנות לעצמי או לבית, בסוף לא קניתי כלום ופתאום הייתי ממש מורעבת ב12 ואכלתי סנדוויץ עם פסטרמה מסודוך מחיטה מלאה ולימונדה (שאלוהים יודע למה הייתי צריכה, אז מה אם נותנים אותה בחינם עם הסנדוויץ, יש גם לקנות מיים מינרליים למען השם) ופתאום התחשק לי מתוק ואחה"צ מצאתי גלידה על מקל (כמו של פעם) בטעם מחריד של בננה במכולת ועוד העזתי לקנות לעצמי (בתור תירוץ פיצוי כי צמתי כמה שאני מסכנה... ) ואח"כ הרגשתי על הפנים כי מה הייתי צריכה את זה אחרי המימונה, נו גוועלד... בקיצר, היום אני בקיזוז כי אני חייבת לעשות ריסטארט (כמו מחשב לתכנת אותי מחדש) וזה גם בגלל שלא בישלתי עדיין, ואבשל לי רק בארבע וחצי, ואני כרגע בהפסקה עד שתיים, ואז יש לי ללמד עוד שעתיים וחצי (2 שיעורים) (אני מורה פרטית לאנגלית) והקיזז מתאים לעצלנות שלי היום ואח"כ אבשל אוכל טעים ודיאטתי וגם ככה בעלי הנחמד עוד לא הלך לקניות כך שאיזה יופי אין לי אנרג'י בבית ואני אפילו לא יכולה ליפול על חטיף יומי, שכרגע, זה הדבר האחרון שאני צריכה זה להרגיש טעם מתוק כלשהו. אולי הוא "ישכח" להביא לי אנרג'י , אולי לא יהיה מבצע, אולי אבקש ממנו להביא ארטיק דיאט משמים וממשעמם במקום בטעם סתם של לימון מרגיז ולא מפתה וזה לא יעשה לי כלום. אולי פשוט אני אוכל תפוח עץ שיש לי פינק ליידי מדהים במקום החטיף התינוקי והשטותי שאני מכניסה לגופי (ממש "התעללות"...סתם, אבל זה עושה לי חשק לאכול 3 חטיפים וזה גם קרה..אולי פשוט אסור לי אותם) בכל אופן, צריך להבין מה מרגיע אותנו באוכל ומה גורם לנו להגזים ולטרוף ואת המאכלים הבעייתיים לא להכניס הבייתה גם אם יש להם טייטל של "בריא" מזין" דיאטתי" אפילו מעדן דיאט בטעם שוקו או "תה בטעם שוקולד (תה צמחים) גןרם לי לחשק עז לאכול שוקולד אמיתי, בכפית (מזל שאין לי) או בקוביות (והרבה ממנו) אז שוקולד אצלי זה אסור לגמרי וגם אם אוכל ממנו קצת אני אחשוב על הטעם כל השבוע. שמתי לב שאחרי צחצוח ושתייית מיים אני רגועה כי יש טעם נייטרלי בפה ואז אני מרגישה כמוהרזים, לא חושבת על אוכל. תפוח עץ ממלא אותי וגם טעים ומתוק, תה לימונית מרגיע אותי אבל חטיפים מתוקים (אפילו אנרג'י עד 100 קל') גורמים לי לאטרף, לעומת זאת אני בחיים לא ארגיש אטרף מבמבה קטנה כי היא לא מתוקה....גם טעמים חמוצים נייטרלים עבורי כך שארטיק לימוני לא עושה לי שום דבר מיוחד ריבה או ממרח תמרים לעומת זאת או תמרים משגעים לי את השכל ברמות קשות של רעב מוגבר אז אני נמנעת (מהיום, גם הפסח נגמר ואין לי תירוץ) טוב, אז נתתי דוגמאות. והכי טוב זה גם להוסיף הליכה רגלית פשוטה סתם לנעול נעליים נוחות או נעלי ספורט ולקחת קצת מיים לדרך וזה מרגיע ונחמד ומעניין אם הולכים ביחד ומפטפטים, לא צריך הליכת מרתונים, פשוט ללכת ולהינות, או ללכת עם הכלב (לי יש פינצ'רית חמודה) לטיול ארוך יותר ולא של 5 דקות (גם לכלב מגיע טיול נעים ולא רק כדי להתפנות ככה שאני הולכת איתה רגלית לטיול קצר אני מכניסה לי רגשות אשמה לכלבה ואז עושה עוד סיבוב..זה עובד קצת, אם לא למעני לפחות בשביל תותי שלי...) בקיצור, אל תוותריח לגמרי על פחמימות היום, אכלי מהם לפחות מעט תלכי ברגל ותהני מהסופ"ש אולי תצאי לטיול נחמד עם הבעל והילדים ותהני ממנו ללא אכילות מיותרות, מאחלת גם לעצמי ולך ולכולנו סופ"ש נעים נטול בליסה מוגזמת ובהצלחה בשקילות לשבוע הבא שבת שלום, יולי (יעל)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:15
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרובית כתב:
אני מאוד אשתדל היום....יש לי יום עמוס אז אוליי זה יעזור.... עוד מעט הולכת לאכול את ארוחת הבוקר שלי-גמבה וגבינה (החלטתי לותר על כריך הבוקר.....) יום א' אני נשקלת...מקווה מאוד לא לעלות במשקל....זה לא יהיה טוב בכלל! בהצלחה,את יכולה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 14:28
 רבקה Posts: 8411
|
כרובית ברכות על עמידתך במקום אחרי חג מלא פיתויים כל הכבוד אז למה עכשיו לקלקל כדאי ??? כשאת מרגישה שיש לך צורך באכילה קומי צעי לצעידה אוהו כמה שזה עוזר נסי ותיווכחי ואולי להתעסק במשהו שירחיק אותך מההתעסקות עם האוכל יישום כל חוקי הבית משפרים את מצב הרוח קדימה!!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 10:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
יהיה בסדר כרובית, עם יום ראשון יש לך שלושה ימים ואין סיבה שלא תראי ירידה בשקילה. תמשיכי לפי התפריט והכל יהיה בסדר. יום טוב, שאפתנית. כרובית כתב:
אני מאוד אשתדל היום....יש לי יום עמוס אז אוליי זה יעזור.... עוד מעט הולכת לאכול את ארוחת הבוקר שלי-גמבה וגבינה (החלטתי לותר על כריך הבוקר.....) יום א' אני נשקלת...מקווה מאוד לא לעלות במשקל....זה לא יהיה טוב בכלל!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 10:11
|
כרובית מתוקה לאכול נכון ולא לעשות קיזוזים והרעבה.......... זה רק מחמיר את הבעיה.. כרובית כתב:
אני מאוד אשתדל היום....יש לי יום עמוס אז אוליי זה יעזור.... עוד מעט הולכת לאכול את ארוחת הבוקר שלי-גמבה וגבינה (החלטתי לותר על כריך הבוקר.....) יום א' אני נשקלת...מקווה מאוד לא לעלות במשקל....זה לא יהיה טוב בכלל!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:58
 כרובית Posts: 261
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:39
 אקורדיאון Posts: 16382
|
כרובית מתוקה ממש לא חריג אצלי זה קרה יומיים לפני סוף החג ואכלתי האמיני לי בשביל כל החג ועליתי בהתאם.העבר זה היה קורה לי גם יום לפני שקילה. כולנו עם אותן תופעות ולכן כולנו כאן ובתוך המסגרת לא מוותרים קמים ומתחילים שוב. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:34
 קרנושה Posts: 3420
|
כרובית, יום חמישי היום. בואי נתחיל סופ"ש רגוע ועם הרבה פעילויות מעסיקות (ולא את הפה) ונעבור בשלום והמון המון שיתוף ורישום, שתיה והקפדה על כל הכללים ונא להתנהל בהתאם!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:24
 שאפתנית Posts: 8392
|
כרוביתי מה שהיה היה. התחלנו יום חדש, תשתדלי לחזור לשליטה מתוך חשיבה חיובית. מיים, ארוחות מסודרות והכל יחזור על מקומו בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:24
|
כרוביתי אני ממש סובלת מאותו הסינדרום וכמה ימים מנסה לחזור למוטב ולא הולך!!!!!!!! אז היום התחייבתי שוב כאן ובקול גדול חייבת..חייבת.....חייבת.......... ומדווחת בסוף היום על הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!! מאחלת גם לך כרובית כתב:
זה רק אצלי? או שאתם מכירים את זה גם?? כל כך שמורת בחג....הייתי על המקום....ועכשיו, אחרי הכל, אני לא שולטת. מתחילה את היום טוב מאוד ואז או אחה"צ או בערב יש לי צורך עז באוכל...והרבה. אני כבר מרגישה שעליתי וזה ממש מרגיז אותי. הג'ינס כבר לוחץ...... ואני יודעת הכל...לוקחת את זה בסלחנות....קורה....ועדיין, מתה מפחד לחזור להתנפח. הפחד הוא גם הסלחנות הזו, שבאיזו מקום יכולה לגרום לי להתנפח חזרה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 08:08
 רוויטל Posts: 288
|
כרוביתי תמשיך לפחד!!! תחזירי כבר עתה למסלול! זה לא שווה !! אין מחיר לירידה. תשמרי וכבר תראי תוצאות. ואחלה אם נשארת על המקום סימן שמאד השתדלת.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 07:57
 כרובית Posts: 261
|
זה רק אצלי? או שאתם מכירים את זה גם?? כל כך שמורת בחג....הייתי על המקום....ועכשיו, אחרי הכל, אני לא שולטת. מתחילה את היום טוב מאוד ואז או אחה"צ או בערב יש לי צורך עז באוכל...והרבה. אני כבר מרגישה שעליתי וזה ממש מרגיז אותי. הג'ינס כבר לוחץ...... ואני יודעת הכל...לוקחת את זה בסלחנות....קורה....ועדיין, מתה מפחד לחזור להתנפח. הפחד הוא גם הסלחנות הזו, שבאיזו מקום יכולה לגרום לי להתנפח חזרה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|