28/04/2011 09:42
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיקה כתב:
אקורדיון ברור שמתחייבים! לא שווה לותר על השבועות עד תחילת יוני או יולי. תכך נלבש את כל הבגדים הצמודים יותר. מחכות לי בארון גופיות שלא עולות עלי. מאז הודעתי כאן בפורום אני חושבת על הכל! חושבת וחושבת ומבינה שאין מחיר לירידה במישקל! לכן חשוב שנעבוד כולנו, נתמוך יחדיו ובעזרת השם כולנו נצליח! מאחלת לכולם פה בהצלחה!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: יקירי זהו ,מגיעים לסוף שבוע שאחרי חג הפסח. להזכיר במיוחד למחזירי החובות להמשיך כמו בכל יום בלי סיפורי סופי שבוע שהרי אחרת נהרוס את הימים הספורים שהיו לנו השבוע . כמובן שאני מתחייבת ומקווה שכולם כאן יעברו את סוף השבוע בשליטה מלאה. יום נהדר,בהצלחה. אכן אין מחיר להגיע למשקל יעד להרגיש ולהראות בהתאם וכך כמובן להתלבש. לכן כולנו נמשיך בדרך בה מובטחת הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:40
|
שאפתנית כתב:
גם אני איתכן ממשיכה אל סוף השבוע בשליטה מלאה וברצון להמשיך ולרדת במשקל. הקיץ מחכה לנו וכמו שכתבתן כמה שפחות משקל יותר נעים בחום הקיץ הלוהט. אנחנו ממוקדות מטרה וזה נהדר!!! אין עליכן על המוטיבציה שאתן מעניקות!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!!! ברור ממשיכות במרץ.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:21
 dany Posts: 19819
|
♥♥♥♥♥♥♥♥♥ שאפתנית כתב:
גם לך אהובה. סוף שבוע מעולה ויהיה כייף גדול להיפגש שוב. dany כתב: שאפתניתי מתוקה גם לך סופ"ש מעולה ורזה נשיבוקים אם רוצים להיפגש ביוני או יולי אז זה ממש כבר פה שאפתנית כתב: גם אני איתכן ממשיכה אל סוף השבוע בשליטה מלאה וברצון להמשיך ולרדת במשקל. הקיץ מחכה לנו וכמו שכתבתן כמה שפחות משקל יותר נעים בחום הקיץ הלוהט. אנחנו ממוקדות מטרה וזה נהדר!!! אין עליכן על המוטיבציה שאתן מעניקות!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם לך אהובה. סוף שבוע מעולה ויהיה כייף גדול להיפגש שוב. dany כתב:
שאפתניתי מתוקה גם לך סופ"ש מעולה ורזה נשיבוקים אם רוצים להיפגש ביוני או יולי אז זה ממש כבר פה שאפתנית כתב: גם אני איתכן ממשיכה אל סוף השבוע בשליטה מלאה וברצון להמשיך ולרדת במשקל. הקיץ מחכה לנו וכמו שכתבתן כמה שפחות משקל יותר נעים בחום הקיץ הלוהט. אנחנו ממוקדות מטרה וזה נהדר!!! אין עליכן על המוטיבציה שאתן מעניקות!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:18
|
שאפתניתי מתוקה גם לך סופ"ש מעולה ורזה נשיבוקים אם רוצים להיפגש ביוני או יולי אז זה ממש כבר פה שאפתנית כתב:
גם אני איתכן ממשיכה אל סוף השבוע בשליטה מלאה וברצון להמשיך ולרדת במשקל. הקיץ מחכה לנו וכמו שכתבתן כמה שפחות משקל יותר נעים בחום הקיץ הלוהט. אנחנו ממוקדות מטרה וזה נהדר!!! אין עליכן על המוטיבציה שאתן מעניקות!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני איתכן ממשיכה אל סוף השבוע בשליטה מלאה וברצון להמשיך ולרדת במשקל. הקיץ מחכה לנו וכמו שכתבתן כמה שפחות משקל יותר נעים בחום הקיץ הלוהט. אנחנו ממוקדות מטרה וזה נהדר!!! אין עליכן על המוטיבציה שאתן מעניקות!!!! שיהיה לכולנו יום מקסים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:15
|
מיקה את ממש סוחפת בהתלהבות........... מיקה כתב:
אקורדיון ברור שמתחייבים! לא שווה לותר על השבועות עד תחילת יוני או יולי. תכך נלבש את כל הבגדים הצמודים יותר. מחכות לי בארון גופיות שלא עולות עלי. מאז הודעתי כאן בפורום אני חושבת על הכל! חושבת וחושבת ומבינה שאין מחיר לירידה במישקל! לכן חשוב שנעבוד כולנו, נתמוך יחדיו ובעזרת השם כולנו נצליח! מאחלת לכולם פה בהצלחה!!!!!!!!! אקורדיאון כתב: יקירי זהו ,מגיעים לסוף שבוע שאחרי חג הפסח. להזכיר במיוחד למחזירי החובות להמשיך כמו בכל יום בלי סיפורי סופי שבוע שהרי אחרת נהרוס את הימים הספורים שהיו לנו השבוע . כמובן שאני מתחייבת ומקווה שכולם כאן יעברו את סוף השבוע בשליטה מלאה. יום נהדר,בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 07:53
 רוויטל Posts: 288
|
אקורדיון ברור שמתחייבים! לא שווה לותר על השבועות עד תחילת יוני או יולי. תכך נלבש את כל הבגדים הצמודים יותר. מחכות לי בארון גופיות שלא עולות עלי. מאז הודעתי כאן בפורום אני חושבת על הכל! חושבת וחושבת ומבינה שאין מחיר לירידה במישקל! לכן חשוב שנעבוד כולנו, נתמוך יחדיו ובעזרת השם כולנו נצליח! מאחלת לכולם פה בהצלחה!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
יקירי זהו ,מגיעים לסוף שבוע שאחרי חג הפסח. להזכיר במיוחד למחזירי החובות להמשיך כמו בכל יום בלי סיפורי סופי שבוע שהרי אחרת נהרוס את הימים הספורים שהיו לנו השבוע . כמובן שאני מתחייבת ומקווה שכולם כאן יעברו את סוף השבוע בשליטה מלאה. יום נהדר,בהצלחה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 05:36
|
dany כתב:
סופ"ש נפלא רק טוב ובהצלחה אקורדיאון כתב: יקירי זהו ,מגיעים לסוף שבוע שאחרי חג הפסח. להזכיר במיוחד למחזירי החובות להמשיך כמו בכל יום בלי סיפורי סופי שבוע שהרי אחרת נהרוס את הימים הספורים שהיו לנו השבוע . כמובן שאני מתחייבת ומקווה שכולם כאן יעברו את סוף השבוע בשליטה מלאה. יום נהדר,בהצלחה. אמןןןן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 05:21
|
סופ"ש נפלא רק טוב ובהצלחה אקורדיאון כתב:
יקירי זהו ,מגיעים לסוף שבוע שאחרי חג הפסח. להזכיר במיוחד למחזירי החובות להמשיך כמו בכל יום בלי סיפורי סופי שבוע שהרי אחרת נהרוס את הימים הספורים שהיו לנו השבוע . כמובן שאני מתחייבת ומקווה שכולם כאן יעברו את סוף השבוע בשליטה מלאה. יום נהדר,בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 05:13
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|