30/04/2011 05:42
 dany Posts: 19819
|
כמו שמירי מספרת גם אצלי שוקולד זה לא ה............. אבל שנופלים עליו חבל"ז
אקורדיאון כתב:
dany כתב: שוקולד עושה מצב רוח נפלא ונפילות אדירות ומשחק משגע עם הסוכר והסרוטונין.................. רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. שוקולד עושה מצב רוח הא???? חחחח ספרי לי על זה,פלא שאני מכורההההה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
שוקולד עושה מצב רוח נפלא ונפילות אדירות ומשחק משגע עם הסוכר והסרוטונין.................. רבקה כתב: אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. שוקולד עושה מצב רוח הא???? חחחח ספרי לי על זה,פלא שאני מכורההההה?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:39
|
שוקולד עושה מצב רוח נפלא ונפילות אדירות ומשחק משגע עם הסוכר והסרוטונין..................
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. שוקולד עושה מצב רוח הא????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/04/2011 05:38
|
רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. שוקולד עושה מצב רוח הא???? ועוד אי אלו מאכלים......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 19:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
לא פלא שהוא ממכר. הוא עושה טוב. רבקה כתב:
אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. שוקולד עושה מצב רוח הא????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 19:14
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה.
שוקולד עושה מצב רוח הא????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 08:09
|

אקורדיאון כתב:
dany כתב: לפני האוכל אנחנו ממש מפגרים.......... כאילו לא ראינו אותו מעולם................ אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. ממש כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 07:38
|
dany כתב:
לפני האוכל אנחנו ממש מפגרים.......... כאילו לא ראינו אותו מעולם................ אקורדיאון כתב: dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה. ממש כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:33
|
לפני האוכל אנחנו ממש מפגרים.......... כאילו לא ראינו אותו מעולם................
אקורדיאון כתב:
dany כתב: איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/04/2011 05:09
|
dany כתב:
איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............ ככה אני צחקתי בהרצאה כי ממש ראיתי את עצמי ,איך כולנו מתנהגים וחושבים זהה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 17:37
|
איזו הרצאה ...... אוי כמה צחקתי............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 16:45
|
dany כתב:
צריך להיזהר עם כל דבר .......... אפילו מאכלים שהם נכונים עבורנו אם נגזים זה יעלה לנו ביותר. מיקה כתב: מירי כתבה בפורום כשענתה לי- זהירות עם המצות הרגילות! ואני נזהרתי מאד והתוצאה קילו. ברור שאין מחיר לירידה במישקל! לכן נחשוב על זה כפרוייקט תאוצה לפנינו, על מנת להוריד עודפים והחיים יפים!!!! קרולין כתב: מלאים בחוויות , סיפורים, ות ו ב נ ו ת. מ ז ל גדול שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הזאת ושאנחנו ביחד בעשייה ובמודעות. זה מה ששומר ומגן עלינו :בקיץ, בחורף ,בסתיו ,באביב, בחו"ל, בשבתותתתת וחגיםםםם. מ ז ל !!! שמחה וגאה להיות חניכה שלך !!! את המדריכה/מטפלת/מנחה/מאמנת/ ועוד ועוד...מס' 1 בארץ! נקודה. זה החג פסח הראשון בחיי מאז שאני איתך כ- 24 שנים....וואו....שלא עליתי!!!! אלא: י ר ד ת י קילו שלםםםםםםםםםםםםם! אין מאושרת ממני!!! הכל בזכות המ ס ג ר ת המדהימה שלנו ! וכן....לא הייתי בחו"ל אמנם....לא מבטיחה שאם הייתי נפגשת עם השוקולדים הבלגים ההורסים הייתי עומדת בפיתוי....  בטוח שלא! אני תמיד אומרת וזה הכל בזכותך יקירתי ,שאם כבר לאכול אז את ה ט ו ב, הטעים והטרי ביותרררר שיש בעולם!!!! תודה על כל הטיפים, המוטיבציה והדרייב להמשך התהליך ...כולנו ביחד עם הפנים לקיץ ממשיכים בהשתדלות לקבלו כמו שצריך. כל ירידה מתקבלת מה זה ב ב ר כ ה. שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ר ב ה ! מתחברת לכל מילה שלך לגבי איכות החיים שלנו בתהליך ההרזייה. אין לזה מחיר ! פשוט אין! בנוסף, שמחה וגאה להיות חלק מהפורום המדהיםםםםםםם , החם, התומך, המפרגן, המעודד והאוהב שלנו!!! כולנו זכינו!!!! אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדד שלך, קרולין.  אכן מה שנקרא הרבה דיאטה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 14:45
 רייצ'ל Posts: 1323
|
כמה מרגש לקרוא אתכן בנות יקרות אתן נותנות המון כח ואנרגיה להמשיך בתהליך אין דברים כאלה בשום מקום אכן זכינו במורה האחת והיחידה מירי וזכיתי להיות חלק מהפורום תודה לכולכן על התמיכה והעידוד רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 14:34
 קרולין Posts: 6651
|
תודה ענקית לכולכן יקרות שלי! אתן תמיד מרגשות ומחממות את הלב. שנמשיך ב"ה כך יחדיו ב ת ה ל י ך............ ת מ י ד עם ים של תמיכה, עידוד, חום ואהבה. אין על הפורום שלנו!!!! אוהבת המון המשך יום נפלא ואחלה אחלה סופ"ש לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםם. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 14:00
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה יקירתי אמיתית , הכל מהלב כתבת מרגש והתרגשתי הקילו שירד אחרי חג מלא באוכל ומתוקים שמונה ימים מגיע לך הצדעה ואני מצדיעה לך בגאווה חלק נכבד מהפורום הוא את ותודה לך על כך נשיבוקים המון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:30
 קרנושה Posts: 3420
|
קרולין כתב:
קרנושה כתב: ואהווווווווווו איזה מלכה!!! מחוננת אמיתית אין דברים כאלו...ואת דוגמא כל הזמן עבור כולנו אהובתי היפה. תמיד. איזה יופי ואיזה כיף אחרי כל כך הרבה שנים להרגיש ככה הא? אין כמו מסגרת, אין כמו חום ותמיכה ועידוד בדרך ואין על מירי שלנו בלי למצמץ...אני כל כך גאה בך! מגיע לך ואת הכי ראויה לירידה כזו אחרי הפסח, כי את מפנימה הכל. חתיכה ויפה. איזה כיף פתחתי את הפורום עם הפוסט שלך וכולי מחייכת פה מאוזן לאוזן. כיף. נשיבוקים גדולים♥♥♥ קרנושה יפה שלי! תודה רבה לך על החום והאהבה שלך! אין כמוך! א ת מ ר ג ש ת אותי כל פעם מחדששששששששששששששש. אוהבת אותך ומאחלת לך את ה ט ו ב ביותר שיש . נשיבוקים חמים ולילה טוב יפתי. קרולין.
אוהבת בחזרה!♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:21
|
גם אני שאפתנית כתב:
אני כבר מחכה לערב בשביל לשמוע ולראות את ההרצאה עם כל התובנות והסיפורים של מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:19
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני כבר מחכה לערב בשביל לשמוע ולראות את ההרצאה עם כל התובנות והסיפורים של מירי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 09:16
|
צריך להיזהר עם כל דבר .......... אפילו מאכלים שהם נכונים עבורנו אם נגזים זה יעלה לנו ביותר. מיקה כתב:
מירי כתבה בפורום כשענתה לי- זהירות עם המצות הרגילות! ואני נזהרתי מאד והתוצאה קילו. ברור שאין מחיר לירידה במישקל! לכן נחשוב על זה כפרוייקט תאוצה לפנינו, על מנת להוריד עודפים והחיים יפים!!!! קרולין כתב: מלאים בחוויות , סיפורים, ות ו ב נ ו ת. מ ז ל גדול שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הזאת ושאנחנו ביחד בעשייה ובמודעות. זה מה ששומר ומגן עלינו :בקיץ, בחורף ,בסתיו ,באביב, בחו"ל, בשבתותתתת וחגיםםםם. מ ז ל !!! שמחה וגאה להיות חניכה שלך !!! את המדריכה/מטפלת/מנחה/מאמנת/ ועוד ועוד...מס' 1 בארץ! נקודה. זה החג פסח הראשון בחיי מאז שאני איתך כ- 24 שנים....וואו....שלא עליתי!!!! אלא: י ר ד ת י קילו שלםםםםםםםםםםםםם! אין מאושרת ממני!!! הכל בזכות המ ס ג ר ת המדהימה שלנו ! וכן....לא הייתי בחו"ל אמנם....לא מבטיחה שאם הייתי נפגשת עם השוקולדים הבלגים ההורסים הייתי עומדת בפיתוי....  בטוח שלא! אני תמיד אומרת וזה הכל בזכותך יקירתי ,שאם כבר לאכול אז את ה ט ו ב, הטעים והטרי ביותרררר שיש בעולם!!!! תודה על כל הטיפים, המוטיבציה והדרייב להמשך התהליך ...כולנו ביחד עם הפנים לקיץ ממשיכים בהשתדלות לקבלו כמו שצריך. כל ירידה מתקבלת מה זה ב ב ר כ ה. שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ר ב ה ! מתחברת לכל מילה שלך לגבי איכות החיים שלנו בתהליך ההרזייה. אין לזה מחיר ! פשוט אין! בנוסף, שמחה וגאה להיות חלק מהפורום המדהיםםםםםםם , החם, התומך, המפרגן, המעודד והאוהב שלנו!!! כולנו זכינו!!!! אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדד שלך, קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 07:56
 רוויטל Posts: 288
|
מירי כתבה בפורום כשענתה לי- זהירות עם המצות הרגילות! ואני נזהרתי מאד והתוצאה קילו. ברור שאין מחיר לירידה במישקל! לכן נחשוב על זה כפרוייקט תאוצה לפנינו, על מנת להוריד עודפים והחיים יפים!!!! קרולין כתב:
מלאים בחוויות , סיפורים, ות ו ב נ ו ת. מ ז ל גדול שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הזאת ושאנחנו ביחד בעשייה ובמודעות. זה מה ששומר ומגן עלינו :בקיץ, בחורף ,בסתיו ,באביב, בחו"ל, בשבתותתתת וחגיםםםם. מ ז ל !!! שמחה וגאה להיות חניכה שלך !!! את המדריכה/מטפלת/מנחה/מאמנת/ ועוד ועוד...מס' 1 בארץ! נקודה. זה החג פסח הראשון בחיי מאז שאני איתך כ- 24 שנים....וואו....שלא עליתי!!!! אלא: י ר ד ת י קילו שלםםםםםםםםםםםםם! אין מאושרת ממני!!! הכל בזכות המ ס ג ר ת המדהימה שלנו ! וכן....לא הייתי בחו"ל אמנם....לא מבטיחה שאם הייתי נפגשת עם השוקולדים הבלגים ההורסים הייתי עומדת בפיתוי....  בטוח שלא! אני תמיד אומרת וזה הכל בזכותך יקירתי ,שאם כבר לאכול אז את ה ט ו ב, הטעים והטרי ביותרררר שיש בעולם!!!! תודה על כל הטיפים, המוטיבציה והדרייב להמשך התהליך ...כולנו ביחד עם הפנים לקיץ ממשיכים בהשתדלות לקבלו כמו שצריך. כל ירידה מתקבלת מה זה ב ב ר כ ה. שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ר ב ה ! מתחברת לכל מילה שלך לגבי איכות החיים שלנו בתהליך ההרזייה. אין לזה מחיר ! פשוט אין! בנוסף, שמחה וגאה להיות חלק מהפורום המדהיםםםםםםם , החם, התומך, המפרגן, המעודד והאוהב שלנו!!! כולנו זכינו!!!! אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדד שלך, קרולין. 
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|