הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקירתי! איזו ה ר צ א ה נפלאה כיף שחזרתם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/04/2011 05:21

dany
dany
wink

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
תודה מאמי
עכשיו הולכת להתחיל לבשל לסופ"ש
קיבלתי זריקת עידוד ואוי לי אם לא אתחזק ממנה.
אקורדיאון כתב:
בוקר טוב יקירתי,אחרתי הבוקר להכנס כי כבר הכנתי לי סלט חתוך,אני יוצאת הבוקר לפגישה ולכן הכל מוכן לצהריים כדי לא להתחיל
עם ארוחות בוקר בבית הקפה.
להזכירך היום זה היום,את נכנסת יחד איתי למסלול.
את יכולה אני יודעת.
בהצלחה.

ואני אומרת לך אוי לך שוב.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 05:07

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
תודה מאמי
אקורדיאון כתב:
בוקר טוב יקירתי,אחרתי הבוקר להכנס כי כבר הכנתי לי סלט חתוך,אני יוצאת הבוקר לפגישה ולכן הכל מוכן לצהריים כדי לא להתחיל
את יכולה אני יודעת.
בהצלחה.

ואני אומרת לך אוי לך שוב.
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 05:04

dany
dany
תודה מאמי
אקורדיאון כתב:
את יכולה אני יודעת.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 05:01

אקורדיאון
אקורדיאון
את יכולה אני יודעת.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
28/04/2011 04:54

dany
dany
קרולין אין עליך את ממש מחוננת מילא פסח אבל מימונה בנהריה...................

אני מצדיעה לך יקירתי!!!!!!!!!!
יש מה ללמוד ממך !!!!!
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!
עכשיו עשית לי חשק גם לחזור בתשובה ולהבין שלשקוע בתוך האוכל רק הורס אותי ולא מביא אותי לשום מקום טוב........... אשתדל כל היום לחשוב עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נשיבוקים
קרולין כתב:
מלאים בחוויות , סיפורים, ות ו ב נ ו ת.
מ ז ל גדול שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הזאת ושאנחנו ביחד בעשייה ובמודעות. זה מה ששומר ומגן עלינו :בקיץ, בחורף ,בסתיו ,באביב, בחו"ל, בשבתותתתת וחגיםםםם. מ ז ל !!!
שמחה וגאה להיות חניכה שלך !!! את המדריכה/מטפלת/מנחה/מאמנת/ ועוד ועוד...מס' 1 בארץ! נקודה.
זה החג פסח הראשון בחיי מאז שאני איתך כ- 24 שנים....וואו....שלא עליתי!!!! אלא: י ר ד ת י קילו שלםםםםםםםםםםםםם! אין מאושרת ממני!!!
הכל בזכות המ ס ג ר ת המדהימה שלנו ! וכן....לא הייתי בחו"ל אמנם....לא מבטיחה שאם הייתי נפגשת עם השוקולדים הבלגים ההורסים הייתי עומדת בפיתוי....wink בטוח שלא!
אני תמיד אומרת וזה הכל בזכותך יקירתי ,שאם כבר לאכול אז את ה ט ו ב, הטעים והטרי ביותרררר שיש בעולם!!!!
תודה על כל הטיפים, המוטיבציה והדרייב להמשך התהליך ...כולנו ביחד עם הפנים לקיץ ממשיכים בהשתדלות לקבלו כמו שצריך. כל ירידה מתקבלת מה זה ב ב ר כ ה. שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ר ב ה !
מתחברת לכל מילה שלך לגבי איכות החיים שלנו בתהליך ההרזייה. אין לזה מחיר ! פשוט אין!
בנוסף, שמחה וגאה להיות חלק מהפורום המדהיםםםםםםם , החם, התומך, המפרגן, המעודד והאוהב שלנו!!!
כולנו זכינו!!!!
אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדד
שלך,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 23:09

קרולין
קרולין
קרנושה כתב:
ואהווווווווווו איזה מלכה!!! מחוננת אמיתית אין דברים כאלו...ואת דוגמא כל הזמן עבור כולנו אהובתי היפה. תמיד.
איזה יופי ואיזה כיף אחרי כל כך הרבה שנים להרגיש ככה הא? אין כמו מסגרת, אין כמו חום ותמיכה ועידוד בדרך ואין על מירי שלנו בלי למצמץ...אני כל כך גאה בך! מגיע לך ואת הכי ראויה לירידה כזו אחרי הפסח, כי את מפנימה הכל. חתיכה ויפה. איזה כיף פתחתי את הפורום עם הפוסט שלך וכולי מחייכת פה מאוזן לאוזן. כיף. נשיבוקים גדולים♥♥♥

קרנושה יפה שלי!
תודה רבה לך על החום והאהבה שלך! אין כמוך! א ת מ ר ג ש ת אותי כל פעם מחדששששששששששששששש.
אוהבת אותך ומאחלת לך את ה ט ו ב ביותר שיש .
נשיבוקים חמים ולילה טוב יפתי.
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 22:08

אקורדיאון
אקורדיאון
קרולין כתב:
אקו יקירתי!!!
תודה רבה לך ! ריגשת אותי מאדדד. ולך: ים של תודות על כל הנתינה, ההשקעה והאהבה שלך כל יום, כל הזמן ל כ ו ל נ ו!
את אשה נ ד י ר ה ! כולנו זכינו בך!
אוהבת נשיבוקים חמים.
קרולין.smile

תודה רבה ,התענוג כולו שלי.
נשיבוקיםםםם
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 22:05

קרנושה
קרנושה
ואהווווווווווו איזה מלכה!!! מחוננת אמיתית אין דברים כאלו...ואת דוגמא כל הזמן עבור כולנו אהובתי היפה. תמיד.
איזה יופי ואיזה כיף אחרי כל כך הרבה שנים להרגיש ככה הא? אין כמו מסגרת, אין כמו חום ותמיכה ועידוד בדרך ואין על מירי שלנו בלי למצמץ...אני כל כך גאה בך! מגיע לך ואת הכי ראויה לירידה כזו אחרי הפסח, כי את מפנימה הכל. חתיכה ויפה. איזה כיף פתחתי את הפורום עם הפוסט שלך וכולי מחייכת פה מאוזן לאוזן. כיף. נשיבוקים גדולים♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 22:01

קרולין
קרולין
אקו יקירתי!!!
תודה רבה לך ! ריגשת אותי מאדדד. ולך: ים של תודות על כל הנתינה, ההשקעה והאהבה שלך כל יום, כל הזמן ל כ ו ל נ ו!
את אשה נ ד י ר ה ! כולנו זכינו בך!
אוהבת נשיבוקים חמים.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 21:57

אקורדיאון
אקורדיאון
והרווח כולו שלנו שאת חלק מאיתנו קרולין יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 21:55

קרולין
קרולין
מלאים בחוויות , סיפורים, ות ו ב נ ו ת.
מ ז ל גדול שיש לנו אותך ואת ה מ ס ג ר ת הזאת ושאנחנו ביחד בעשייה ובמודעות. זה מה ששומר ומגן עלינו :בקיץ, בחורף ,בסתיו ,באביב, בחו"ל, בשבתותתתת וחגיםםםם. מ ז ל !!!
שמחה וגאה להיות חניכה שלך !!! את המדריכה/מטפלת/מנחה/מאמנת/ ועוד ועוד...מס' 1 בארץ! נקודה.
זה החג פסח הראשון בחיי מאז שאני איתך כ- 24 שנים....וואו....שלא עליתי!!!! אלא: י ר ד ת י קילו שלםםםםםםםםםםםםם! אין מאושרת ממני!!!
הכל בזכות המ ס ג ר ת המדהימה שלנו ! וכן....לא הייתי בחו"ל אמנם....לא מבטיחה שאם הייתי נפגשת עם השוקולדים הבלגים ההורסים הייתי עומדת בפיתוי....wink בטוח שלא!
אני תמיד אומרת וזה הכל בזכותך יקירתי ,שאם כבר לאכול אז את ה ט ו ב, הטעים והטרי ביותרררר שיש בעולם!!!!
תודה על כל הטיפים, המוטיבציה והדרייב להמשך התהליך ...כולנו ביחד עם הפנים לקיץ ממשיכים בהשתדלות לקבלו כמו שצריך. כל ירידה מתקבלת מה זה ב ב ר כ ה. שיהיה לכולנו ב ה צ ל ח ה ר ב ה !
מתחברת לכל מילה שלך לגבי איכות החיים שלנו בתהליך ההרזייה. אין לזה מחיר ! פשוט אין!
בנוסף, שמחה וגאה להיות חלק מהפורום המדהיםםםםםםם , החם, התומך, המפרגן, המעודד והאוהב שלנו!!!
כולנו זכינו!!!!
אוהבת ומעריכה מאדדדדדדדדדדדדדדדד
שלך,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקירתי! איזו ה ר צ א ה נפלאה כיף שחזרתם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!