27/04/2011 20:55
 ענתושש Posts: 37
|
צודקת!!!!!! אימצתי!!!!!!! זה נכון שיותר קל לכמת למספרים..... אז ממחר עד ה-28.05 (ספרתי במדוייק ביומן ) אני שומרת גם בנושא הפחמימות וגם בסך הכל כל היום. תודה...זה כל מה שהייתי צריכה, דחיפה כזו קטנה...מילת עידוד... וההכנסה למסגרת - בכלל בונוס. אעדכן לאורך הדרך וכמובן שבסוף (ולא לשכוח שבדרך יש מלללא מכשולים- יום העצמאות, ל"ג בעומר) אם אצליח במבחן ה-21 יום, נראה לי שבקיץ הבא אני בבקיני....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 20:46
 מצטמצמת Posts: 135
|
קודם כל תתנחמי בזה שאת לא לבד.... אני השבוע העלתי קילו נוסף לקילו שעליתי לפני פסח, ומממש ממש ממש קשה לחזור למסגרת. אתמול בהרצאה מירי אמרה משהו שאמרתי לעצמי שאני אנסה... היא אמרה שמצאו במחקרים שבשביל שאדם יצליח להפנים איזשהו הרגל הוא צריך לעשות אותו 21 יום רצוף. (אני מקווה שהיא לא התכוונה פעמים אבל לא משנה בכל מקרה זה עוזר לי לחשוב ככה), אז החלטתי שאני עושה לעצמי טבלה של 21 יום וכל יום אני צרכה לסמן לעצמי וי ששמרתי בו טוב והפסקתי לאכול פחממות מחמש. את יודעת שיש לך מסגרת של ימים שאת צרכה לעמוד בה ואז לראות אם משהו נכנס לראש הקטן שלנו  אני ממליצה לך גם לנסות, בואי נראה אם במשך 21 יום ברציפות אפשר לעמוד בזה... רק 21 יום זה לא כזה הרבה?!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 20:37
 ענתושש Posts: 37
|
דני, אני איתך!!! אחרי אחלה של ירידה בשקילה האחרונה...המצב התדרדר!!! "ממש גועל.." כמו שאת אומרת.... למרות שצרת רבים חצי נחמה... אמנם על פי תקנון בלקין אין לי בבית אויבים, אך גם מהידידים אפשר לאכול והרבה- כל היום טוחנת לחם קל עם טונה, שקית שלמה של פריכיות ביס, קורנפלקס (אני יודעת שאסור , חטיפי אנרגיה קטנים כאלה (בנה ותמר- הכי שווה!!!) בקיצור- יום מבעס. וללכת לישון ככה- עוד יותר מבעס. איך יוצאים מזה????? איך קמים מחר בבוקר ואומרים- טוב מה שהיה היה..... כמה משפטי מפתח ואנקדוטות יעזרו לי פה, בנות.... על החתום ענת שלז המדוכדכת......
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|