28/04/2011 13:41
 רבקה Posts: 8411
|
nikname כתב:
הדס יקרה וכולן, כמוכן נרדמתי בשמירה, רק שישנתי ממש ממש חזק וכך עבר לו כל החורף. לא נשקלתי מזמן ולכן לא יודעת מה התוצאות אך הן בטח לא מרנינות. חוזרת לשגרה עם הרבה כח שאני שואבת מכאן. וזה לא קל, לחזור אחרי כ"כ הרבה זמן. ממש כמו להתחיל מחדש. שיהיה בהצלחה לכולם במסע ויום נפלא
ניקי ברוכה השבה את צודקת מתחילים ב- שלום כיתה א' ויפה שעה אחת קודם בהצלחה יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 04:52
 dany Posts: 19819
|
בהצלחההההההההההההה מיקה כתב:
עם ההתמדה תגיע ההצלחה!! hadasosh1 כתב: לכל מי שנהנה בחג ועתה עליו להחזיר חובות ..........(כמוני) אין טעם להכנס לפאניקה או רגשות אשמה . צפיתי בתכנית לחיות טוב עם מירי ובהרצאה השבועית וזה נתן לי כוחות מוחדשים. חזרתי סוף סוף לרישום אחרי חודש בערך שבו הפסקתי וזה התבטא יפה מאוד בשקילות. יצאתי להליכה של 40 דק'(מה שלא קרה הרבה זמן). אני כולי תקווה שאמשיך לשמור על האופטימיות והקילוגרמים ימשיכו לרדת וכמו שמירי אומרת שהכל ירד מהר כמו שעלה ודואגת כמובן שלא נשכח להנות מהדרך.................... שבוע מוצלח לכולנו♥ -כיף להרגיש בשליטה ותודה לאל שאנחנו במסגרת.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/04/2011 04:51
|
אכן בידיוק כך צריך לחשוב לשים את הימים האחרונים בצד ולהתרכז במה שקורה עכשיו וברצינות. בהצלחה הדסי לך ולי לעבודה ומיד נשיקות hadasosh1 כתב:
לכולכן יקירותי תודה והעיקר העשייה........ מתחילים מהתחלה עבר לו הפסח ועכשיו אנחנו בדרך חדשה לקראת הקיץ המתקרב אין טעם לחשוב על מה שהיה עדיף להתרכז במה הולך לקרות... עם הרבה תקווה ואופטימיות כמובן בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!! 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 23:42
 רוויטל Posts: 288
|
עם ההתמדה תגיע ההצלחה!! hadasosh1 כתב:
לכל מי שנהנה בחג ועתה עליו להחזיר חובות ..........(כמוני) אין טעם להכנס לפאניקה או רגשות אשמה . צפיתי בתכנית לחיות טוב עם מירי ובהרצאה השבועית וזה נתן לי כוחות מוחדשים. חזרתי סוף סוף לרישום אחרי חודש בערך שבו הפסקתי וזה התבטא יפה מאוד בשקילות. יצאתי להליכה של 40 דק'(מה שלא קרה הרבה זמן). אני כולי תקווה שאמשיך לשמור על האופטימיות והקילוגרמים ימשיכו לרדת וכמו שמירי אומרת שהכל ירד מהר כמו שעלה ודואגת כמובן שלא נשכח להנות מהדרך.................... שבוע מוצלח לכולנו♥ -כיף להרגיש בשליטה ותודה לאל שאנחנו במסגרת.............
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 23:40
 tutit Posts: 2431
|
לכולכן יקירותי תודה והעיקר העשייה........ מתחילים מהתחלה עבר לו הפסח ועכשיו אנחנו בדרך חדשה לקראת הקיץ המתקרב אין טעם לחשוב על מה שהיה עדיף להתרכז במה הולך לקרות... עם הרבה תקווה ואופטימיות כמובן בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:45
 אקורדיאון Posts: 16382
|
והנה מגיח לו הקיץ ואת מתעוררת להתחלה חדשה וזה העיקר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 12:43
|
ניקי מתוקה בהצלחה
והתעוררות קלה
[
quote=nikname]הדס יקרה וכולן, כמוכן נרדמתי בשמירה, רק שישנתי ממש ממש חזק וכך עבר לו כל החורף. לא נשקלתי מזמן ולכן לא יודעת מה התוצאות אך הן בטח לא מרנינות. חוזרת לשגרה עם הרבה כח שאני שואבת מכאן. וזה לא קל, לחזור אחרי כ"כ הרבה זמן. ממש כמו להתחיל מחדש. שיהיה בהצלחה לכולם במסע ויום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 10:58
 שאפתנית Posts: 8392
|
בהצלחה ניקי ודבר ראשון רוצי להישקל. את חייבת לדעת בדיוק מה מצבך ומשם כמובן להמשיך ביחד איתנו בדרך. בהצלחה וכייף שחזרת!!! שאפתנית nikname כתב:
הדס יקרה וכולן, כמוכן נרדמתי בשמירה, רק שישנתי ממש ממש חזק וכך עבר לו כל החורף. לא נשקלתי מזמן ולכן לא יודעת מה התוצאות אך הן בטח לא מרנינות. חוזרת לשגרה עם הרבה כח שאני שואבת מכאן. וזה לא קל, לחזור אחרי כ"כ הרבה זמן. ממש כמו להתחיל מחדש. שיהיה בהצלחה לכולם במסע ויום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 10:34
 nikname Posts: 230
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 10:25
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי , כל כך שמחה לקרוא אותך עם האופטמיות שאת עכשיו משדרת כשהמסע במסגרתינו נעשה בקלילות , הבנה והנאה היעד מולינו יופיע עם הצלחה בתוצאה והנה את שוב בדרך המובילה אל תנטשי אותה המשיכי ישר למטרה חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 09:51
 קרנושה Posts: 3420
|
הדס יקירה, המוןןןןןןןן הצלחה! את כבר בכיוון הנכון...תמשיכי, תשתתפי ותשתפי, הכל יעוף כאילו לא היה. נשיבוקים והצלחה!♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 09:05
 קרולין Posts: 6651
|
הדסי יקירתי, מרגישים דרך המילים את ה ד ר י י ב הנפלא שלך להצליח. תמשיכי להשקיע בתהליך והתמיד ולראות יופי של תוצאות. איתך לאורך התהליך...... יום מקסיםםםםםם שיהיה לך. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 08:32
 שאפתנית Posts: 8392
|
הדסי בוקר טוב, כמה שאת צודקת, צריך להנות מהדרך ולא רק מהתוצאה וזה באמת מה שעובר עלינו. מירי מנעימה לנו את הדרך ולכן אנחנו לא מהאנשים שסובלים כשהם עושים דיאטה. אנחנו נהנים מהדרך ומהתוצאה!!! שיהיה לך יום מקסים הדס. שאפתנית
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 07:53
 יעלי Posts: 589
|
הדסי יקירתי, אני איתך. כל מילה בסלע. חוזרים לשגרה שהפעם באמת לשם שינוי מבורכת אפילו בעיני....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 07:48
 אשירה Posts: 4292
|
הדסוש חמודה, חזרת לכתוב וזה אומר שאת חוזרת לאט לאט לשיגרה, מאחלת לך שיגרה מתוקה ומבורכת ומסע קל ונעים,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 06:39
|
כן מתוקה נהנינו ועכשיו צריך גם לשלם!!!!!!!!!!!! אז גם אני חוזרת לרישום ודיווח כי איך לומר קצת נרדמתי בשמירה................ המון הצלחה לכולנוווווווווווווווווווווווו יש לעשות מאמץ בכדי להיות יותר רזות לקראת הקיץ נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 04:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
משפט מחץ הדסי וכל כך נכון,אנחנו במסע לכל חיינו ולכן פעם מצליחים ופעם פחות גם לאחר שהגענו ליעד. ראי אותי דוגמא חיה ונושמת.
איזה כף שוב לקרוא אותך יקירתי. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 01:25
 tutit Posts: 2431
|
לכל מי שנהנה בחג ועתה עליו להחזיר חובות ..........(כמוני) אין טעם להכנס לפאניקה או רגשות אשמה . צפיתי בתכנית לחיות טוב עם מירי ובהרצאה השבועית וזה נתן לי כוחות מוחדשים. חזרתי סוף סוף לרישום אחרי חודש בערך שבו הפסקתי וזה התבטא יפה מאוד בשקילות. יצאתי להליכה של 40 דק'(מה שלא קרה הרבה זמן). אני כולי תקווה שאמשיך לשמור על האופטימיות והקילוגרמים ימשיכו לרדת וכמו שמירי אומרת שהכל ירד מהר כמו שעלה ודואגת כמובן שלא נשכח להנות מהדרך....................

שבוע מוצלח לכולנו♥ -כיף להרגיש בשליטה ותודה לאל שאנחנו במסגרת.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|