הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק דברים טובים! רק בבית הזה!♥♥♥♥♥

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/04/2011 06:56

dany
dany
קרנושה מתוקה
אוהבת אותך מאד תמיד מלאת אופטימיות וזורחת.........
גם אני רוצה חמישה עד יולי...................
למרות שלא נוסעת לניו יורק...........חחחחחחחח
נשיבוקים ילדה טובה
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 04:42

אקורדיאון
אקורדיאון
קרנושה יישר כח על הירידה ,את תרדי חמישה קילו עד יולי ותהני בניו יורק מכל רגע כשאת קלה ויפה.
אם תרצי אין זו אגדה.
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 00:58

tutit
tutit
קרנושה היפה והיקרה!
כל הכבוד על הירידה למרות החג זה לא מובן איך בכלל.....
כל כך כיף לקרוא את דברייך את מקסימה..........ואמיתית
מאחלת לך שתרדי 5 קילו ויותר עד ליומהולדת שלך כי באמת שאת ראויה לכך-רק בלי לחץ כי הוא לא עוזר .תזכריsmile

המשך שבוע מקסים לכולנו
ונשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
27/04/2011 00:08

דרך המלך
דרך המלך
קרנושה חמודה היה נחמד מאוד לפגוש אותך ולגלות בחורה נחמדה ונעימה שקיבלה אותי בחיבוק חם ואוהב.. כל הכבוד על הירידה במשקל.
אצלי כמובן הפוך לגמרי עליתי 2 קילו אבל נהנתי מכל ביס שאכלתי בחג הזה ולא מדובר על מצות אלא על מאכלים מיוחדים ומשמינים שאימי מכינה רק בפסח (לא רציתי לוותר ורציתי לאכול) גם היין הרס לי הרבה ובמיוחד הקפה שאני חייבת לרדת ממנו בהדרגה.... ובבית ספרנו אומרים מה שעולה מהר יורד מהר...
מירי את נראית כל כך טוב וכל כך קורנת שזה שווה המון וההרצאה היתה כובשת כמו תמיד ועשית לי חשק לנסוע לבלגיה smile אבל אחרי שעליתי במשקל אני צריכה להחזיר חובות ובגדול ...
שיהיה ערב נפלא לכולם סיגל smile
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 23:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרנושה יקרה ויפיפיה אמיתית, לפני השינה לקרא את דברייך הנעימים,מחמם את הלב. בדיוק השבוע בהרצאה אני מדברת על אפקט הפרפר, עושים דיאטה וזה משפיע בכל תחומי החיים.אז תודה על הפירגון, תמשיכי כך....אוהבת וגאה בך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 23:50

קרנושה
קרנושה
טוב אז היה לי יום ארוך ומעייף אחרי החג, כאילו אף אחד לא היה בחופש העבודה הביאה גלים גדולים וכל היום בקושי נשמתי. ללמוד אני כבר מחוקה בשביל ללמוד היום אז החלטתי לכתוב לכם..ולשתף כמובן. יחד עם הכל, כשאני יודעת שבערב מחכה לי מירי והמאזניים לטוב ולרע אני מתיצבת כי נמלה חרוצה אנוכי (נמלה עגולה וחייכנית), והיה חג, והיה חופש, היו הרבה בילויים, היתה גם פעילות ספורטיבית מוגברת, והנה נשר לו עוד חצי קילו. אז נכון אני קצת מאוכזבת כי חשבתי שירדתי יותר, אבל איך אומרים בגן-"מה שיוצא, אני מרוצה ומה שנשאר אני מאושר"..
אז לפעמים צריך ללכת עם מה שזורם לנו ומגיע ולקבל בהרבה הבנה ובסבלנות כל מיני דברים שמופיעים בדרך, לעיתים רק כשהכל מרוחק מן הלחץ והתחושה היא של הרפיה מוחלטת הכל צף למעלה. לצד ההצלחה וההתקדמות, וזה תופס בכל נישה בחיים...מי כמוני יודעת. מי כמוכם יודעים..ומירי מלכת הכוכבים שלי את מהממת, נראית מצויין, נשמעת מקסים ומצחיקה אותי כל כך תמיד...אין עליך אהובה! וכל החג הזה היית בראש שלי, חשבתי לעצמי שקשה לי לא לראות אותך פעם בשבוע! וגם סיגל (דרך המלך) הופיעה והיא מתוקה אמיתית, סוכריה של בחורה!
ואז באה צילה, אחת החניכות של מירי, סופרסטארית שיורדת כבר שנים לאט לאט ובטוח וכל כך שקטה וכל כך נעימה וכל פעם שאני מדברת איתה אני מרגישה שייש מעליה הילה, היא שופעת פנינים ובישרתי לה שבזכותה ביטלו לי דו"ח של 800 שקל ועוד 8 נקודות כיוון שנהגתי איזה שישי אחרי בריתה של בת של חבר מהעבודה, ועברתי על המהירות המותרת בלי לשים לב..וזו המליצה לי לכתוב מכתב למשטרת התנועה ולהסביר שאני בסה"כ ילדה טובה ונהגת שלא עושה עבירות ושאפשר לבדוק זאת במסוף שלהם שלמעלה מ-10 שנים לא הייתי מעורבת בעברות תנועה (קצת שודים פה ושם לא נחשב..) ובפועל המירו לי לאזהרה כיוון שצילה אותי הצילה. היא כמובן מאד התרגשה לשמוע את זה ואני .. למדתי לקח. צריכה קצת להוריד את הרגל מהגז..
ושורה תחתונה ארוכה משו..מרוב שאני גזורה מעייפות smile סימנתי לעצמי מטרה עד יולי, עד ליומולדת שלי עוד 5 פחות וכך יהיה, אני לא קרן אם לא! רזה בניו-יורק ולא עגולה בניו-יורק..אז וואלה, זה מסוג הימים של ללכת לישון עם חיוך גדול מרוח על הפנים, גם קרם לחות אבל בעיקר חיוךsmile והמוןןןןןן אהבה לכל הדברים הטובים שקורים לך כשאת אצל מירי בלקין האהובה היקרה של כולנו.
ואם מישהו מבחוץ קורא וחושב שייש בפורום הזה דביקות והמון חנפנות זבש"ו! מה כ'פת לי. כי אני אמיתית חמה ואוהבת. ומי שמריר שישאר בתחמיצים של עצמו. נשיבוקים גדוליםםםםםםםם♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » רק דברים טובים! רק בבית הזה!♥♥♥♥♥

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!