27/04/2011 15:26
 קרנושה Posts: 3420
|
קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: זו הגישה הנכונה ביותר קרנושה. כל הכבוד לך. אני נמצאת בתהליך של למידה על עצמי והחזרת הביטחון העצמי שהיה לי לפני ששמנתי ולפני שהגעתי למירי. נכון השלתי הרבה ממשקלי אבל כמו שכתבתי לך אני עדיין בתהליך של החזרת הביטחון העצמי וכשזה יחזור בגדול אני בהחלט יאמץ את מה שכתבת לגפן כי זו הדרך הנכונה!!! תודה על המילים, שאפתנית. יקירתי, לפני כמה זמן כתבתי למירי מייל מכל הלב שהמסר שלי בו היה כזה-שאני מאמינה בבני אדם וביופיים האמיתי. אדם יכול לשאת פנים יפות, מראה מאד נעים ומושך לעין אבל יש לו אופי רע ומרושע, אז מה הפנים היפות שוות?! מה היופי נותן כשיש רוע פנימי? במצב שכזה אני לא רואה יופי בכלל. זה בנאדם מכוער לדעתי. ולמה אני מציינת זאת? - כי כולן יכולות ללכת עם בגד ים. אף אחד לא מושלם. את יודעת שאת מאד רוצה ומתאמצת, את בן אדם נפלא ומקסים, אז זה מה שימנע ממך ללכת לים?! אני מזל מים אמיתי, כל התכונות של המיים טבועות בי ואני לא מוותרת בחיים על הים, אני גרה בשרון ונוסעת עד למכמורת כמו גדולה בשביל הים. את החוף הזה אני הכי אוהבת. ויש לי בגד ים הורס והוא יושב לא רע בכלל אפילו מאד סקסי..והשנה אני אקנה גם אדום ואני מאד לבנה בצבע העור ואני גם עגולה ואני יודעת את הכל. אבל ממש לא זה הדבר שימנע ממני לשבת בים ולאסוף עוד נמשים  ובאמת באמת באמת, שאף אחד, אבל אףףףףףףף אחד לא מושלם. אז שאחרים ישבו בבית בקיץ ואני בהחלט מזמינה אותך להצטרף אליי לים!!! וגם בערב אני הולכת לים. זה אחד הדברים הכי מרגיעים והכי טובים לנפש. ממליצה בחום לבלות בים ולא תחת השמש הלוהטת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 15:15
|
שאפתנית כתב:
זו הגישה הנכונה ביותר קרנושה. כל הכבוד לך. אני נמצאת בתהליך של למידה על עצמי והחזרת הביטחון העצמי שהיה לי לפני ששמנתי ולפני שהגעתי למירי. נכון השלתי הרבה ממשקלי אבל כמו שכתבתי לך אני עדיין בתהליך של החזרת הביטחון העצמי וכשזה יחזור בגדול אני בהחלט יאמץ את מה שכתבת לגפן כי זו הדרך הנכונה!!! תודה על המילים, שאפתנית. יקירתי, לפני כמה זמן כתבתי למירי מייל מכל הלב שהמסר שלי בו היה כזה-שאני מאמינה בבני אדם וביופיים האמיתי. אדם יכול לשאת פנים יפות, מראה מאד נעים ומושך לעין אבל יש לו אופי רע ומרושע, אז מה הפנים היפות שוות?! מה היופי נותן כשיש רוע פנימי? במצב שכזה אני לא רואה יופי בכלל. זה בנאדם מכוער לדעתי. ולמה אני מציינת זאת? - כי כולן יכולות ללכת עם בגד ים. אף אחד לא מושלם. את יודעת שאת מאד רוצה ומתאמצת, את בן אדם נפלא ומקסים, אז זה מה שימנע ממך ללכת לים?! אני מזל מים אמיתי, כל התכונות של המיים טבועות בי ואני לא מוותרת בחיים על הים, אני גרה בשרון ונוסעת עד למכמורת כמו גדולה בשביל הים. את החוף הזה אני הכי אוהבת. ויש לי בגד ים הורס והוא יושב לא רע בכלל אפילו מאד סקסי..והשנה אני אקנה גם אדום ואני מאד לבנה בצבע העור ואני גם עגולה ואני יודעת את הכל. אבל ממש לא זה הדבר שימנע ממני לשבת בים ולאסוף עוד נמשים  ובאמת באמת באמת, שאף אחד, אבל אףףףףףףף אחד לא מושלם. אז שאחרים ישבו בבית בקיץ ואני בהחלט מזמינה אותך להצטרף אליי לים!!!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 14:44
 אקורדיאון Posts: 16382
|
דניאל כתב:
וגן נראות ממש אני לפחות......................................................נכון אין שום ספק,הכל בעיני המסתכל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 12:52
 דניאל Posts: 6
|
וגן נראות ממש אני לפחות......................................................נכון
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 12:40
 dany Posts: 19819
|
כולכן כל כך מקסימות ונהדרות ממש אין מילים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:29
 דניאל Posts: 6
|
גפן, את באמת ילדה יפיפיה. אני כל כך מבינה אותך . ממרום שנותי ויום אחד בדיאטה אני בכל זאת רוצה לעודד אותך כי אני כבר היום קמתי סוף סוף בתחושה שהבטן שלי ריקה ושטוחה לא משנה שהיא שמנה מאד. אז את בטח תצליחי יותר ממני להגיע לקיץ חתיכית. יישר כוח
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:16
 רבקה Posts: 8411
|
כרובית יקרה שתינו ביחד על הפורום באותה הדקה ושתינו נצליח להגיע למטרה יום נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:13
 כרובית Posts: 261
|
גפן, אני מבינה שאת תלמידה, אני בגילך לא הלכתי לא לים ולא לבריכה, רק בטרנינגים שיסתירו את השומנים. ופיספסתי המון.... אל תיתני לקצת שומן עודף למנוע ממך את שנותיך היפות. תילחמי בזה אבל יחד עם זאת, תיראי איזו יפה את. התמונה שלך מהממת!!! את יודעת כמה רזות היו רוצות פנים כאלו?....והן רזות, אז מה??!! אגב, אני גם מאוד אוהבת את השם שלך.....(בלי קשר...) הכיני גופך לקיץ ויחד עם זאת, תהני ממה שיש. בהצלחה!
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:13
 רבקה Posts: 8411
|
גפן איזה תמונה מההמת את באמת יפיפיה אמיתית מירי תמיד מלמדת אותנו בשיעורי איכות החיים מה ששלך הוא שלך קבלי אותו באהבה לא גנבת זאת מאף אחד וכאן רצונך העז יביא אותך להגשמת חלומך תהני מכל רגע בלי ייסורי מצפון ועוד הקייץ הזה תלבשי מכנסונים ותסנוורי את כל הקנאים גפן את נהדרת ממש יפיפייה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:03
 אסתי ברוך Posts: 1317
|
 בהצלחה מכול הלב ♥
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 11:01
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו הגישה הנכונה ביותר קרנושה. כל הכבוד לך. אני נמצאת בתהליך של למידה על עצמי והחזרת הביטחון העצמי שהיה לי לפני ששמנתי ולפני שהגעתי למירי. נכון השלתי הרבה ממשקלי אבל כמו שכתבתי לך אני עדיין בתהליך של החזרת הביטחון העצמי וכשזה יחזור בגדול אני בהחלט יאמץ את מה שכתבת לגפן כי זו הדרך הנכונה!!! תודה על המילים, שאפתנית. קרנושה כתב:
גפן יקרה.. תלכי לים ולברכה בלי שום יסורי מצפון. תהני מהחיים...גם לי לא קל עם זה ויחד עם הכל אני הולכת עם בגד ים הורס. שחור והקיץ יהיה לי אדום ומי שלא מתאים לו שלא יסתכל, אנחנו יפייפיות הכוכבים על הר הכרמל! ומירי מלמדת את זה יופי.
המון המון הצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 09:31
|
גפן יקרה.. תלכי לים ולברכה בלי שום יסורי מצפון. תהני מהחיים...גם לי לא קל עם זה ויחד עם הכל אני הולכת עם בגד ים הורס. שחור והקיץ יהיה לי אדום ומי שלא מתאים לו שלא יסתכל, אנחנו יפייפיות הכוכבים על הר הכרמל! ומירי מלמדת את זה יופי.
המון המון הצלחה!
|
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 09:11
 קרולין Posts: 6651
|
גפן יקרה שלנו, את מ ר ג ש ת מאד בדברייך. אני בטוחה שאת עושה עבודה מדהימה עם עצמך. כל הכבוד לך על העשייה והמודעות. אני בטוחה שאת תגיעי לכל היעדים שלך. מבחינתי את כבר מצליחה ואת תמשיכי להצליח. שיהיה לך יום מקסים ושתדעי שכיף לנו מאד שאת איתנו בפורום,. כותבת ומשתפת . נשיבוקים קרולין.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 08:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
גפן בוקר טוב, אני בטוחה שחזרת הבוקר לספסל הלימודים אז אני מאחלת לך המשך שנה פוריה ואוטוטו מגיע החופש הגדול אז באמת שלא נשאר הרבה זמן ללימודים. קראתי את דבריך, אני רוצה לומר לך שאת נמצאת על הדרך הנכונה ואין ספק שבקיץ הבא תלבשי את המכנסים הקצרצרים בלי להתבייש ובלי להניח ידיים על הרגלים. את נמצאת בתהליך ואני רואה את התמונה שלך את נראית מדהים, ממש יפיפיה אז אין במה להתבייש וגם היריכיים בסוף ירדו ויראו כמו שאת רוצה. עוד קיץ אחד והכל יסתדר. יום טוב ומהנה, שאפתנית
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 08:05
 אשירה Posts: 4292
|
גפן מתוקה, מה שחשוב זה הסך הכל ולא חלק זה או אחר, ומי שרואה את פנייך ואת החיוך שלך, לא יכול שלא להיות מוקסם ממך, מאחלת לך הצלחה והרבה אהבה עצמית,
-- אשירה
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 06:57
 dany Posts: 19819
|
אמור זאת אהבה ילדה מקסימה את עושה יופי של עבודה ולאט לאט גם את תגיעי למטרה. נשיבוקים
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 04:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
יקירה נא להתבונן במראה,כמה את יפה ,החיוך שווה הכל ואכן מה שצריך להצטמצם יכנע לדיאטה והקיץ יקבל אותך בברכה גם באמצע התהליך וזו החוכמה להבין ולדעת שזו הדרך וההצלחה כבר כאן ממתינה לך בפינה. בהצלחה עם ראש מורם ואכן אהבה של כל חלק בגופך.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 23:13
 יפיפיית הכוכבים Posts: 16
|
והנא עוד הפעם מגיע הקיץ ... במדינה חמה כמו שלנו , איך אפשר שלא ללכת עם שורט ??? בשבוע האחרון (שהיה חם מהרגיל) התחלתי שוב ללכת עם מכנסיים קצרצרות ונזכרתי (לצערי) כמה מביך זה לשבת , בלי שולחן מלפני , עם מכנסיים קצרות שרואים את כל הירכיים משתטחות כמו פיתה על פני הכיסא ... אני מנסה לנחם את עצמי בכך שאני אמורה לאהוב כל חלק בגוף שלי ושעוד כמה זמן הירכיים יצטמקו , אבל אמור זה שם של דג והקיץ כבר דופק בדלת ... ממש לא נעים לי איך שכל החברות הרזות שלי יושבות בלי שום בעיה ורק אני מרגישה שאני צריכה לשבת עם הידיים על הרגליים או להסתיר אותם עם הדפים ... אבל עכשיו אני אצל מירי ואת הקיץ הזה אני אעבור כמו שהעברתי את הקודמים ובקיץ הבא תחדל הבושה (: לילה טוב גפן ♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|