27/04/2011 10:31
 רבקה Posts: 8411
|
לביאה יקירתי אני מקווה שאת כבר חזרת לשיגרה אחרי חג מלא כייף הנאה ושמחה לביאה כל מה שהיה עבר חלף לו ומעכשיו שוב ללימודים את התיאוריה אנו יודעים ובעשייה עכשיו מגיעים המעשים כולנו כאן יחד יד אחת מושיטים לעזרה בהצלחה ונ שיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 10:22
 קרנושה Posts: 3420
|
לביאה, היית חסרה לנו מאד. אל תדאגי לגביי החובות - השגרה המבורכת לטוב ולרע היא רוב הזמן. רק הסטיה מהקו הישרה היא לא קלה לנו לפעמים אבל מייד חוזרים למוטב. אל הסירי דאגה מליבך, כי כל העודפים ינשרו בסווף ממך נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 07:33
 אשירה Posts: 4292
|
לביאה כתב:
ולצערי יש לי חובות גדולים להחזיר. אף אחד לא דחף לי אוכל לפה. אני, במו ידיי ופי יצאתי לחלוטין מהדיאטה, מוצאת תירוצים מפה עד לישראל ובחזרה והיום החלטתי שאני מנסה לחזור לשפיות... היה לנו חופש מדהים, האירוח של גיסי וגיסתי הצליח מעל המצופה, נהנינו מאוד והאווירה היתה מצויינת. אז למה בכל זאת אכלתי? סתם. פשוט סתם. שחררתי כל רסן ובגדול, לא דפקתי חשבון.... עכשיו, ממש עכשיו, אני עושה מאמצים להחזיר לעצמי את שפיות האכילה. ולמרות שהייתי במקום הזה מליון פעם, אני מתקשה לאסוף את עצמי ולהתחיל מההתחלה. ואם לא הפורום הזה, אם לא הפנייה שלך אליי, דני יקרה, והתעניינות החברות היקרות האחרות, סביר להניח שהייתי ממשיכה לברוח עוד ועוד, לא יודעת עד מתי. אני אפילו לא מעיזה לעלות על המשקל. רק אומר שהשבועיים האלה עלו לי ביוקר רב והלוואי ויהיו לי כוחות לאסוף את עצמי ולהמשיך הלאה.
לביאה יקרה, ראשית אני שמחה שחזרת אלינו, נשמע שהיתה לכם חופשה מעולה ובזה תתמקדי, כעת יש באפשרותך לחזור למסלול, מיותר לחפש את הסיבות לאכילה ובטח הלקאה עצמית לא תורמת, מאחלת לך הצלחה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/04/2011 06:24
 dany Posts: 19819
|
תודה נחושתי אכן אני קצת במצב של לאסוף את עצמי ולא קל................ כל יום מתחילה ולא מצליחה לסיים............. אחזור לדווח יום יומי כפי שעשיתי פעם אז כל ערב מתחייבת לפני הלילה טוב לדווח שהייתי אוקי................. נשיבוקים
נחושה כתב:
לביאה, דני , מיקה...היקרות אנחנו ביחד ממחר חוזרות לשיגרה בלי תירוצים... אין לנו ברירה אלא לאסוף את עצמינו ולהתחיל שוב ברישום, בהקפדה על שתיה, הליכה, כמויות ובלי פחמימות מחמש. בתמיכה יומיומית, בפורום, בטיפים ובהערכות כל בוקר כדי לא ליפול, שעה שעה צעד צעד, בדרך להצלחה. בהצלחה לנשקלים מחר ובכלל נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 22:52
 קרולין Posts: 6651
|
לבאירה יקרה! החופשה שלך היתה נעימה ומדהימה וזה כיף גדול. עכשיו את חוזרת לשגרה, למסלול...ומתחילה מ ח ד ש. שיהיה לך ים של הצלחההההה בתהליך את י כ ו ל ה! כולנו כאן תמיד בשבילך. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 22:26
 EFF Posts: 6417
|
לביאה יקרה, חשבי על זה...גם אם את מעבר לים יש מי ששומר עלייך מבית (אנחנו ואנחנו...) לדעתי זו פריבילגיה מיוחדת שיש לנצור אותה. אז השארי עימנו ונעזור איש לרעהו כמו תמיד...ביייייייייייי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 22:15
 נחושה Posts: 6982
|
לביאה, דני , מיקה...היקרות אנחנו ביחד ממחר חוזרות לשיגרה בלי תירוצים... אין לנו ברירה אלא לאסוף את עצמינו ולהתחיל שוב ברישום, בהקפדה על שתיה, הליכה, כמויות ובלי פחמימות מחמש. בתמיכה יומיומית, בפורום, בטיפים ובהערכות כל בוקר כדי לא ליפול, שעה שעה צעד צעד, בדרך להצלחה. בהצלחה לנשקלים מחר ובכלל נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 09:38
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב לביאה אני מבינה לליבך אבל אם את כותבת בפורום סימן שאת בהחלט מעוניינת לחזור לשליטה מלאה ופה זה המקום. אכלת, שתית, נהנית לחגוג וזהו, החג הסתיים וכך גם האירוח ועכשיו את חוזרת יחד איתנו לשגרה המבורכת של השמירה על כל מה שנכנס לפה. תשקלי, את חייבת להישקל כדי לדעת איפה את עומדת. זו לא בושה לעלות במשקל, אנחנו אנושיים!!! אנחנו מטפלים בבעיה וצעד ראשון זה להישקל. תחזרי לרישום זה מאוד יעזור לך ותראי שמה שעלה מהר ירד מהר והמוטיבציה לחזור ולשמור תשוב אליך. אנחנו ביחד, נוריד את מה שעלה ונמשיך בדרכנו בנחישות והצלחה. אנחנו מסוגלים, זו דרך חיינו ואין טוב מזה!!! בהצלחה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 09:38
 dany Posts: 19819
|
חמודה מצבי ממש כמוך פרקתי כל עול ויצאתי לחופשה................... ועכשיו חושבת על הקיץ וחייבת לאסוף את עצמי...... אז קדימה אני מאתגרת אותך לעשות את זה יחד איתי נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 08:13
 רוויטל Posts: 288
|
לביאה כל מילה שלך מזכירה לנו את עצמנו. החגים זה לא תקופה קלה. מהיום את מתחילה בתהליך אחר, חדש לקראת חודשי הקיץ. אין ברירה אחרת תשקעי לאותו מקום של ההשמנה. מהיום מת ח י ל ה . תכנסי לפורום כי המקום פה מדהים תומך ונפלא. גמני פתחתי כאן הודעה מיאוש וזכיתי להמון תמיכה ועזרה. כל יום כך חשבתי שאיני רוצה לאכזב את עצמי ואני מקווה שאני כבר בתהליך לטיפול עצמי. לביאה, לא להשבר ולהפך להתחיל לעבוד. אם עלית זה רק לצורך הבנה שיש משהו לשנות אצלך. זה ישתנה האמיני לי. את צריכה להיות נחושה בדעתך והשאר יתקדם. תצאי לצעוד, עזבי הכל מעבודות הבית וקודם תדאגי ל ע צ מ ך . את חשובה מאד! תרבי יותר לשתות מים, לאכול מסודר וחשיבה חיובית כמובן. תדווחי מה קורה. לביאה כתב:
ולצערי יש לי חובות גדולים להחזיר. אף אחד לא דחף לי אוכל לפה. אני, במו ידיי ופי יצאתי לחלוטין מהדיאטה, מוצאת תירוצים מפה עד לישראל ובחזרה והיום החלטתי שאני מנסה לחזור לשפיות... היה לנו חופש מדהים, האירוח של גיסי וגיסתי הצליח מעל המצופה, נהנינו מאוד והאווירה היתה מצויינת. אז למה בכל זאת אכלתי? סתם. פשוט סתם. שחררתי כל רסן ובגדול, לא דפקתי חשבון.... עכשיו, ממש עכשיו, אני עושה מאמצים להחזיר לעצמי את שפיות האכילה. ולמרות שהייתי במקום הזה מליון פעם, אני מתקשה לאסוף את עצמי ולהתחיל מההתחלה. ואם לא הפורום הזה, אם לא הפנייה שלך אליי, דני יקרה, והתעניינות החברות היקרות האחרות, סביר להניח שהייתי ממשיכה לברוח עוד ועוד, לא יודעת עד מתי. אני אפילו לא מעיזה לעלות על המשקל. רק אומר שהשבועיים האלה עלו לי ביוקר רב והלוואי ויהיו לי כוחות לאסוף את עצמי ולהמשיך הלאה.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 08:08
 אקורדיאון Posts: 16382
|
לביאהלה יקירתי העיקר שאת כאן ועוד מעט ממש כאן. בטוחה שתחזרי לשיטה ולשפיות ותחזירי חובותייך אחר כבוד. יום נהדר ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 07:32
 כרובית Posts: 261
|
לביאה יקרה, בחג זה נורמלי לגמרי לצאת משיגרת הדיאטה שלנו, קבלי את עצמך בסלחנות, את סה"כ בן אדם....היית בחופשה, אירחת, כל הסיטואציה השתנתה... גם אם עלית 3 קילו ויותר....לא קרה כלום, תיראי את התמונה הכוללת. אם תרימי ידיים אז הבעיה תתהפך, הקילוגרמים יעלו ויעלו ויעלו...... תישקלי!! זו מחצית הדרך לשפיות. מה שלא תהיה התוצאה....תיתגברי ותאספי עצמך.....תיצחקי על זה....תתחילי בהליכות....יומיים תישמרי והנפיחות הראשונית כבר תרד ותרגישי טוב יותר. לא סוף העולם. הרוב עולים בחג גם אם הם לא שמנמודים...אז אנחנו, שלא נעלה??!!!! הגזמת..... הכל טוב, הקיץ לפנינו....ואת תהיי בסדר. בהצלחה!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:54
 לביאה Posts: 402
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|