הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך שכחתי את ה"אויב" הקטן שמצפה בסוף מסלול החג...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/04/2011 19:57

dany
dany
לשמחתי גם אני לא חוגגת את המימונה ולו רק בגלל המוקשים הרבים שיש שם...............

אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב:
למזלי הרב אני לא חגגתי אף פעם ועדיין לא חוגגת את המימונה. אני לא יודעת איך נראית מופלטה ומה טעמה וזה בסדר גמור. הסתדרתי בחג ובחיים בכלל גם בלי זה אז אין סיכוי שתראו אותי במימונה כי אני מעדיפה לישון בלילה במקום לאכול פחמימות (אני לא אוהבת מרציפנים) חג שמח לכל המרוקאים ומימונה שמחה!!!

לא הפסדת , רק רווח נקי של טונות קלוריות.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 19:52

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
למזלי הרב אני לא חגגתי אף פעם ועדיין לא חוגגת את המימונה. אני לא יודעת איך נראית מופלטה ומה טעמה וזה בסדר גמור. הסתדרתי בחג ובחיים בכלל גם בלי זה אז אין סיכוי שתראו אותי במימונה כי אני מעדיפה לישון בלילה במקום לאכול פחמימות (אני לא אוהבת מרציפנים) חג שמח לכל המרוקאים ומימונה שמחה!!!

לא הפסדת , רק רווח נקי של טונות קלוריות.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 09:49

שאפתנית
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 05:22

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
סומכת עליך ובטוחה שתחזירי בגדול כי למדת לא לצבור חובות גדולים וחובות קטנים תמיד קל יותר לשלם

אקורדיאון כתב:
אני לא הצלחתי הפעם להתחמק אבל למזלי ולמרות אהבתי הגדולה למתוק פחות אוהבת את המתוקים
הללו כך שהיתה לי חוויה חברתית נהדרת, אנשים שלא ראיתי שנים והופתעתי לראותם,אפילו חברה שהגיעה
לחופשת הפסח ממקסיקו וזו באמת היתה שמחה אמיתית,ריקודים מוזיקה ואפילו שילוב של ישיבה בבית קפה
ששם היתה בעצם המכה האמיתית שהרי כולם לא "ראו לחם" שבוע והזמינו טוסטים למיניהם,עוגות שמרים ולא אוסיף.
בקיצור ישבנו כמעט עד אור הבוקר ולמעט כוס קפה לא נפלתי לחגיגה,לצערי נפלתי מאוד חזק לפני ומה שלא תקעתי כל
החג הצלחתי לקלקל בגדול.כמובן שאשלם בהתאם אבל כמו תמיד ממשיכה מכאן,בלעתי שילמתי והלאה לקראת הקיץ.
יום נהדר וחזרה שפויה לשיגרה.

אכן כל גרם יוחזר אחר כבוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 05:17

dany
dany
סומכת עליך ובטוחה שתחזירי בגדול כי למדת לא לצבור חובות גדולים וחובות קטנים תמיד קל יותר לשלם

אקורדיאון כתב:
אני לא הצלחתי הפעם להתחמק אבל למזלי ולמרות אהבתי הגדולה למתוק פחות אוהבת את המתוקים
הללו כך שהיתה לי חוויה חברתית נהדרת, אנשים שלא ראיתי שנים והופתעתי לראותם,אפילו חברה שהגיעה
לחופשת הפסח ממקסיקו וזו באמת היתה שמחה אמיתית,ריקודים מוזיקה ואפילו שילוב של ישיבה בבית קפה
ששם היתה בעצם המכה האמיתית שהרי כולם לא "ראו לחם" שבוע והזמינו טוסטים למיניהם,עוגות שמרים ולא אוסיף.
בקיצור ישבנו כמעט עד אור הבוקר ולמעט כוס קפה לא נפלתי לחגיגה,לצערי נפלתי מאוד חזק לפני ומה שלא תקעתי כל
החג הצלחתי לקלקל בגדול.כמובן שאשלם בהתאם אבל כמו תמיד ממשיכה מכאן,בלעתי שילמתי והלאה לקראת הקיץ.
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 05:08

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
26/04/2011 05:00

dany
dany
מקווה שגם כל המוזמנים וכל אוהבי המתוק עברו ועוברים בשלום את המימונה...........כי באמת אחרי הפסח זה ממש עוד.................. מוקש רציני.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 21:41

רבקה
רבקה
תרבחו ותסעדו יקירי
עם הצבת גבולות
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 21:04

קרנושה
קרנושה
אני הצלחתי להתחמק מהענין ואני שמחה על כך, נכון זו חברה הכי טובה שלי שהזמינה אותי אבל חברות אמת יודעות להבין האחת את השניה..וחוצמזה שאני לא מתעלפת על המתוקים האלו. רק ביום שישי אני מרשה לעצמי מתוק, עד השעה 5. וככה זה עובד הכי טוב. ♥ בדוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 19:12

EFF
EFF
שכחתי לגמרי שהערב יש מימונה...
בני הצעיר יוצא כבר 5 שנים עם בחורה שאחד מהוריה ממוצא מרוקאי..נו .ועל המימונה מוותרים?? אפילו הנימוס מחייב...אז נקווה שאדע לשמור על איפוק ועל "פאסון"...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » איך שכחתי את ה"אויב" הקטן שמצפה בסוף מסלול החג...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!