26/04/2011 19:57
 dany Posts: 19819
|
לשמחתי גם אני לא חוגגת את המימונה ולו רק בגלל המוקשים הרבים שיש שם............... אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: למזלי הרב אני לא חגגתי אף פעם ועדיין לא חוגגת את המימונה. אני לא יודעת איך נראית מופלטה ומה טעמה וזה בסדר גמור. הסתדרתי בחג ובחיים בכלל גם בלי זה אז אין סיכוי שתראו אותי במימונה כי אני מעדיפה לישון בלילה במקום לאכול פחמימות (אני לא אוהבת מרציפנים) חג שמח לכל המרוקאים ומימונה שמחה!!! לא הפסדת , רק רווח נקי של טונות קלוריות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 19:52
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
למזלי הרב אני לא חגגתי אף פעם ועדיין לא חוגגת את המימונה. אני לא יודעת איך נראית מופלטה ומה טעמה וזה בסדר גמור. הסתדרתי בחג ובחיים בכלל גם בלי זה אז אין סיכוי שתראו אותי במימונה כי אני מעדיפה לישון בלילה במקום לאכול פחמימות (אני לא אוהבת מרציפנים) חג שמח לכל המרוקאים ומימונה שמחה!!! לא הפסדת , רק רווח נקי של טונות קלוריות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 09:49
 שאפתנית Posts: 8392
|
למזלי הרב אני לא חגגתי אף פעם ועדיין לא חוגגת את המימונה. אני לא יודעת איך נראית מופלטה ומה טעמה וזה בסדר גמור. הסתדרתי בחג ובחיים בכלל גם בלי זה אז אין סיכוי שתראו אותי במימונה כי אני מעדיפה לישון בלילה במקום לאכול פחמימות (אני לא אוהבת מרציפנים) חג שמח לכל המרוקאים ומימונה שמחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:22
|
dany כתב:
סומכת עליך ובטוחה שתחזירי בגדול כי למדת לא לצבור חובות גדולים וחובות קטנים תמיד קל יותר לשלם אקורדיאון כתב: אני לא הצלחתי הפעם להתחמק אבל למזלי ולמרות אהבתי הגדולה למתוק פחות אוהבת את המתוקים הללו כך שהיתה לי חוויה חברתית נהדרת, אנשים שלא ראיתי שנים והופתעתי לראותם,אפילו חברה שהגיעה לחופשת הפסח ממקסיקו וזו באמת היתה שמחה אמיתית,ריקודים מוזיקה ואפילו שילוב של ישיבה בבית קפה ששם היתה בעצם המכה האמיתית שהרי כולם לא "ראו לחם" שבוע והזמינו טוסטים למיניהם,עוגות שמרים ולא אוסיף. בקיצור ישבנו כמעט עד אור הבוקר ולמעט כוס קפה לא נפלתי לחגיגה,לצערי נפלתי מאוד חזק לפני ומה שלא תקעתי כל החג הצלחתי לקלקל בגדול.כמובן שאשלם בהתאם אבל כמו תמיד ממשיכה מכאן,בלעתי שילמתי והלאה לקראת הקיץ. יום נהדר וחזרה שפויה לשיגרה. אכן כל גרם יוחזר אחר כבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:17
|
סומכת עליך ובטוחה שתחזירי בגדול כי למדת לא לצבור חובות גדולים וחובות קטנים תמיד קל יותר לשלם
אקורדיאון כתב:
אני לא הצלחתי הפעם להתחמק אבל למזלי ולמרות אהבתי הגדולה למתוק פחות אוהבת את המתוקים הללו כך שהיתה לי חוויה חברתית נהדרת, אנשים שלא ראיתי שנים והופתעתי לראותם,אפילו חברה שהגיעה לחופשת הפסח ממקסיקו וזו באמת היתה שמחה אמיתית,ריקודים מוזיקה ואפילו שילוב של ישיבה בבית קפה ששם היתה בעצם המכה האמיתית שהרי כולם לא "ראו לחם" שבוע והזמינו טוסטים למיניהם,עוגות שמרים ולא אוסיף. בקיצור ישבנו כמעט עד אור הבוקר ולמעט כוס קפה לא נפלתי לחגיגה,לצערי נפלתי מאוד חזק לפני ומה שלא תקעתי כל החג הצלחתי לקלקל בגדול.כמובן שאשלם בהתאם אבל כמו תמיד ממשיכה מכאן,בלעתי שילמתי והלאה לקראת הקיץ. יום נהדר וחזרה שפויה לשיגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:08
|
אני לא הצלחתי הפעם להתחמק אבל למזלי ולמרות אהבתי הגדולה למתוק פחות אוהבת את המתוקים הללו כך שהיתה לי חוויה חברתית נהדרת, אנשים שלא ראיתי שנים והופתעתי לראותם,אפילו חברה שהגיעה לחופשת הפסח ממקסיקו וזו באמת היתה שמחה אמיתית,ריקודים מוזיקה ואפילו שילוב של ישיבה בבית קפה ששם היתה בעצם המכה האמיתית שהרי כולם לא "ראו לחם" שבוע והזמינו טוסטים למיניהם,עוגות שמרים ולא אוסיף. בקיצור ישבנו כמעט עד אור הבוקר ולמעט כוס קפה לא נפלתי לחגיגה,לצערי נפלתי מאוד חזק לפני ומה שלא תקעתי כל החג הצלחתי לקלקל בגדול.כמובן שאשלם בהתאם אבל כמו תמיד ממשיכה מכאן,בלעתי שילמתי והלאה לקראת הקיץ. יום נהדר וחזרה שפויה לשיגרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:00
|
מקווה שגם כל המוזמנים וכל אוהבי המתוק עברו ועוברים בשלום את המימונה...........כי באמת אחרי הפסח זה ממש עוד.................. מוקש רציני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:41
 רבקה Posts: 8411
|
תרבחו ותסעדו יקירי עם הצבת גבולות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:04
 קרנושה Posts: 3420
|
אני הצלחתי להתחמק מהענין ואני שמחה על כך, נכון זו חברה הכי טובה שלי שהזמינה אותי אבל חברות אמת יודעות להבין האחת את השניה..וחוצמזה שאני לא מתעלפת על המתוקים האלו. רק ביום שישי אני מרשה לעצמי מתוק, עד השעה 5. וככה זה עובד הכי טוב. ♥ בדוק.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 19:12
 EFF Posts: 6417
|
שכחתי לגמרי שהערב יש מימונה... בני הצעיר יוצא כבר 5 שנים עם בחורה שאחד מהוריה ממוצא מרוקאי..נו .ועל המימונה מוותרים?? אפילו הנימוס מחייב...אז נקווה שאדע לשמור על איפוק ועל "פאסון"...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|