הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הזדמנות נוספת ואולי אחרונה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
25/04/2011 12:51

אשירה
אשירה
מיקה כתב:
אכן כמו שאפי כתבה הבריאות בידיים שלנו.
הכל חוזר לנקודת ההתחלה שעודף מישקל פוגע והרסני.
אני היום לדוגמה- לוקחת כדורים לכל מיני- אומגה טבעי
ויטמין
ועוד..
כדורים נוספים שונים לטיפול ב...
חברתי הדקיקה הרזה מספרת לי שהיא לא צורכת כדורים ל...
היא שומרת ללא הפסקה על גיזרתה ומישקלה. לא פעם אני חושבת איך המישקל סוחב אותנו לכל מיני מקומות מיותרים. גם עמוס לנו, גם לא יפה ותורם למחלות למינהן.
אשירה אני בטוחה שאת תרדי יותר מחמישה קילו. כבר בפסח הזה את החלטת ואת תצליח יותר מבקשתה של הרופאה.
בהצלחה. ותעדכני בפורום.

מיקה יקרה,
תודה על העידוד והתמיכה,
באמת המשקל העודף שאנו סוחבות עלינו מיותר לחלוטין מכל הבחינות,
אבל כנראה שאצלי עובדת רק שיטת ההפחדה, כך ירדתי עשרים קילו ממשקל השיא שלי, כשהפחד היה ממש מוחשי,
היום אני מקווה שלא אגיע למצב שכבר יהיה מאוחר מידי,
שוב תודה וחג שמח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 12:44

אשירה
אשירה
EFF כתב:
אשירה יקרה, מתוך ידע אישי - ראיתי הרבה "מרזים" שהגיעו אל מירי בעקבות S.O.S של רופא או בדיקות שליליות..בכל המקרים נרשמה הצלחה אצל אלו שהתמידו והפנימו את הוראותיה של מירי.
אז בהצלחה, ובטוחני שכך יהיה. אין מה לעשות. במקרים רבים הבריאות שלנו נתונה בידינו - וחשוב שניקח אחריות על כך.

אפי יקרה,
את צודקת שלא מספיק להבהל ולבוא לחוגים, צריך להפנים ובעיקר ליישם, אחרת אין כל טעם.
החוגים של מירי, יחד עם כל הכיף שהיא משרה על כולנו, יש להם מטרה מאוד אמיתית ורצינית ואל לי לשכוח זאת,
תודה לך וחג שמח,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 11:54

רוויטל
רוויטל
כל מילה בסלע!

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 11:17

דפי
דפי
אשירה יקרה
מאז שקראתי את הודעתך , אני כל הזמן חושבת על מה שהעלית.
עוברות במוחי כל ההרצאות ששמעתי . ההצעות שקיבלתי . המאמרים שקראתי.
אבל מי שיש לו מחלה כרונית וזה כולל השמנה סובל "ממחלה" חמורה יותר - ההכחשה.
כל מיני תירוצים ו"תיאוריות " שהאדם מציג לעצמו כדי כביכול להציל את המצב.
בעצות לאחרים אנחנו אשפים. מכירים את כל הטכניקות , מושיטים יד לכל מי שצריך עזרה וליבנו כואב , כשאחד מאתנו סובל.
מאיפה נקח את הכוח לעזור לעצמנו?
ובכן בפעם הראשונה בחיי אני חשה שיש כאן הזדמנות להחלץ מהמצבים האלו ,בעזרת מירי וחברי הפורום הנהדר הזה.
כי כל מי שמושיט כאן יד לחבר , עובר את אותה הדרך .
אני מנסה כעת לעבור את הימים הבאים , שעה אחר שעה , כשבתרמילי כל הכלים שמירי נתנה לי.
בהצלחה לכולם
אוהבת דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 09:28

רוויטל
רוויטל
אשירה
כשאני הולכת לרופא הוא מתחיל לדבר איתי על הורדה של 10 קילו לפחות כנקודת פתיחה.
קחי את החמישה שהרופאה נתנה לך כנקודת פתיחה
ועוד לפני פסח הבא ינשרו פחות.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 09:10

דפי
דפי
אשירה יקרה.
איזה אושר לקבל הזדמנות נוספת, ולדעת שהכל בסדר.
אני בטוחה שיש לך היכולת להשיל אפילו יותר מאותם 5 ק"ג.
מזל שאת כאן בפורום וכולנו אתך , אוהבים ודואגים לבריאותך.
היות וגם אני נתקלתי באירועים כאלה ואחרים , אני יודעת
שהזמן שנתן לנו כדי לתקן , מחזק את היכולת להמשיך בדרך
הנכונה ללא לאות. אני אתך תמיד
אוהבת דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/04/2011 05:28

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה יקרה ,ראשית שמחתי לקרוא כי זו אזהרה בלבד,לומר יעבור?לא זה באמת רמזור אדום עבורך.
כרגע מדובר בבריאות ואת יודעת כמוני שניתן למגר חלק נכבד מהמחלות על ידי הורדה במשקל.
אכן ניתנת לך הזדמנות אז קחי אותה בשתי ידיים.
אוהבת מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 21:24

רוויטל
רוויטל
אכן כמו שאפי כתבה הבריאות בידיים שלנו.
הכל חוזר לנקודת ההתחלה שעודף מישקל פוגע והרסני.
אני היום לדוגמה- לוקחת כדורים לכל מיני- אומגה טבעי
ויטמין
ועוד..
כדורים נוספים שונים לטיפול ב...
חברתי הדקיקה הרזה מספרת לי שהיא לא צורכת כדורים ל...
היא שומרת ללא הפסקה על גיזרתה ומישקלה. לא פעם אני חושבת איך המישקל סוחב אותנו לכל מיני מקומות מיותרים. גם עמוס לנו, גם לא יפה ותורם למחלות למינהן.
אשירה אני בטוחה שאת תרדי יותר מחמישה קילו. כבר בפסח הזה את החלטת ואת תצליח יותר מבקשתה של הרופאה.
בהצלחה. ותעדכני בפורום.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 20:22

EFF
EFF
אשירה יקרה, מתוך ידע אישי - ראיתי הרבה "מרזים" שהגיעו אל מירי בעקבות S.O.S של רופא או בדיקות שליליות..בכל המקרים נרשמה הצלחה אצל אלו שהתמידו והפנימו את הוראותיה של מירי.
אז בהצלחה, ובטוחני שכך יהיה. אין מה לעשות. במקרים רבים הבריאות שלנו נתונה בידינו - וחשוב שניקח אחריות על כך.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 20:04

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
קרנושה חמודה,
בתור אחת שיכולה להיות בת הזקונים שלי את כל כך חכמה, וגם טובה וזה לא קשור לגיל.
ואני קיבלתי היום הזדמנות שאולי לא הגיעה לי, כי אני ממש פושעת על הגוף שלי.
אני מקווה שהפחד בו הייתי נתונה בסוף השבוע יהפוך לפטיש חמישה קילו שיתנוסס מעלי, ואצליח בזכותו להביא לרופאה שלי ה"צנועה" ירידה קצת גדולה יותר מחמישה קילו בעוד שנה.
תודה מתוקה,

תודה רבה על המחמאות הנפלאות! Blush
אני בטוחה שתצליחי. תאספי את כל כוחותייך ותשנסי מתניים...עם כל העידוד המבורך שייש פה ועם המדריכה הכי טובה שאפשר לבקש, אין לי צל של ספק שתצליחי. חיבוק גדול!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 19:51

אשירה
אשירה
תודה דני,
אנחנו יודעות שחמישה קילו זה רק קצה הקרחון, אבל כל הכבוד לרופאה, שהיא עצמה רזה כמו שרוך, כל הכבוד לה שהיא מבינה שזה לא קל ומבקשת רק חמישה קילו.
נשיקות,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 19:47

אשירה
אשירה
קרנושה חמודה,
בתור אחת שיכולה להיות בת הזקונים שלי את כל כך חכמה, וגם טובה וזה לא קשור לגיל.
ואני קיבלתי היום הזדמנות שאולי לא הגיעה לי, כי אני ממש פושעת על הגוף שלי.
אני מקווה שהפחד בו הייתי נתונה בסוף השבוע יהפוך לפטיש חמישה קילו שיתנוסס מעלי, ואצליח בזכותו להביא לרופאה שלי ה"צנועה" ירידה קצת גדולה יותר מחמישה קילו בעוד שנה.
תודה מתוקה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 19:46

dany
dany
חמודה
קודם כל אני שמחה שנרגעת קמעה.
אך את באמת צריכה לקחת ברצינות את הדברים.
חמישה קילו בשנה זה באמת לא משימה קשה מידי, אפשר לעשות זאת. אז אנחנו כאן בכדי לעזור ולתמוך ואת בבקשה תעשי את העבודה.
הצלחה ונשיבוקים

אשירה כתב:
ביום שישי קיבלתי פתאום טלפון ממזכירתה של הרופאה שלי, שאמרה שהגיעו תוצאות בדיקת אקו לב שעשיתי לאחרונה, ושאלה האם הייתי כבר אצל קרדיולוג ורופא ריאות.
כמובן שמיד נתקפתי בהיסטריה מוחלטת וכבר ראיתי בדמיוני איך חיי משתנים ואני הופכת להיות חולת לב עם כל ההשלכות, והדמיון הלך רחוק רחוק.
עד שהגעתי היום לקרדיולוגית עבר עלי סוף שבוע מתוח ביותר.
בקיצור זאת הייתה אזעקה מוגזמת קצת מצד רופאתי אבל לא אזעקת שוא. המצב כעת עדיין בסדר. קיבלתי הזדמנות נוספת.
והרופאה הקרדיולוגית, כזאת חמודה, אמרה לי "את יודעת שאת צריכה לרדת במשקל, בשביל מה את צריכה את כל המשא הזה? תבטיחי לי שעד הביקורת הבאה בעוד שנה תהיי חמישה קילו פחות".
באותו רגע הייתי מוכנה להבטיח לה הרבה יותר, הרגשתי שקיבלתי את חיי במתנה.
אני מקווה לא לזרוק עוד פעם את המתנה הזאת לפח.

חג שמח,In Love
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 19:32

קרנושה
קרנושה
אשירה,
את יודעת החיים שלנו הכי שבריריים שאפשר, כל רגע הוא מיוחד ולא חוזר..לצערי אני מרגישה במירוץ אחרי הזמן ובתקווה להתקדם, לצמוח, להצמיח וליצור מה שכל אדם בריא רוצה. וזו לא קלישאה שאם אנחנו לא בריאים אז אנחנו לא שווים כלום. ואת קוראת נכון את החיים ומבינה יפה שקיבלת את חייך במתנה כי כולנו קיבלנו אותם במתנה.
השאלה איך לחיות, איך לבחור ומה לעשות היא בעיקר תשובה שלנו. אני בטוחה שאחרי כל מה שכתבת (שרק ריגשת אותי מאד) שאת תצלחי את זה ובשלב הבא, בבדיקות הבאות תפתיעי גם את עצמך.
נשיבוקים חמים והמוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן טונותתתתתתתתתתתתת של ה-צ-ל-ח-ה! מירי נותנת לנו כוחות וגם כשהיא בחופש אני חושבת עליה. כי אין שניה לה ואיתה ההצלחה מובטחת, כל אחד/ת בקצב ובזמנו שלו הוא. חג שמח וכיף ממה שנותר והלאה..
0 קישור קבוע (Permalink)
24/04/2011 19:01

אשירה
אשירה
ביום שישי קיבלתי פתאום טלפון ממזכירתה של הרופאה שלי, שאמרה שהגיעו תוצאות בדיקת אקו לב שעשיתי לאחרונה, ושאלה האם הייתי כבר אצל קרדיולוג ורופא ריאות.
כמובן שמיד נתקפתי בהיסטריה מוחלטת וכבר ראיתי בדמיוני איך חיי משתנים ואני הופכת להיות חולת לב עם כל ההשלכות, והדמיון הלך רחוק רחוק.
עד שהגעתי היום לקרדיולוגית עבר עלי סוף שבוע מתוח ביותר.
בקיצור זאת הייתה אזעקה מוגזמת קצת מצד רופאתי אבל לא אזעקת שוא. המצב כעת עדיין בסדר. קיבלתי הזדמנות נוספת.
והרופאה הקרדיולוגית, כזאת חמודה, אמרה לי "את יודעת שאת צריכה לרדת במשקל, בשביל מה את צריכה את כל המשא הזה? תבטיחי לי שעד הביקורת הבאה בעוד שנה תהיי חמישה קילו פחות".
באותו רגע הייתי מוכנה להבטיח לה הרבה יותר, הרגשתי שקיבלתי את חיי במתנה.
אני מקווה לא לזרוק עוד פעם את המתנה הזאת לפח.

חג שמח,In Love

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הזדמנות נוספת ואולי אחרונה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!