26/04/2011 12:34
 dany Posts: 19819
|
נשיבוקים בחזרה
רבקה כתב:
אין ספק שאתן יקירות וכולנו יחד עוגן הצלה מדהים ומוצלח שיוביל אותנו להישגים רצויים יום נפלא לכולכם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:55
 רבקה Posts: 8411
|
אין ספק שאתן יקירות וכולנו יחד עוגן הצלה מדהים ומוצלח שיוביל אותנו להישגים רצויים יום נפלא לכולכם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו כשהחופש עם הילדים הסתיים וחזרנו לשגרה גם אני מוצאת את עצמי שוב ליד המחשב בהזדמנות הראשונה שאפשר. אוהבת לקרוא להתעדכן ולעדכן. איזה כייף! dany כתב:
את רואה איך אני קמה כל כך מוקדם והדבר הראשון רצה לראות אם יש הודעות.....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:18
|
את רואה איך אני קמה כל כך מוקדם והדבר הראשון רצה לראות אם יש הודעות.....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:15
|
איזה כייף שיש לנו את המסגרת שלנו, זה הבית הכי טוב שיכול להיות. הבוקר חשבתי לעצמי מה הייתי עושה בלי התמיכה של הפורום, הרי אנחנו שחברות בקבוצות דרך האינטרנט הפורום כל כך משמעותי וחזק בתהליך ההרזיה שלנו. לא רוצה לחשוב מה הייתי עושה בלעדיכן. אתן משמשות לי עוגן, אני מרגישה שאתן נמצאות פיזית לידי כל יום ועוזרות לי בתהליך. נשיקות, שאפתנית dany כתב:
גם לך אהובה 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:13
|
גם לך אהובה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 11:12
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 10:17
 רוויטל Posts: 288
|
אשירה בהצלחה. מקווה שהכל בסדר.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 10:15
|
בהצלחה מתוקה
לביאה כתב:
אשירה יקרה אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת כי גם אני עם עודף משקל גדול ולצערי בפסח הזה צברתי חובות כבדים שאני מקווה להחזיר במהרה. מה שאני כותבת לך אני כותבת לעצמי - אין לנו ברירה אחרת. יש לנו את המסגרת המדהימה של מירי, את הפורום האיכותי, המדהים, המחבק, החכם, העשיר - יש לנו את הכלים להצליח! אני מאחלת לך לחזור לעצמך, שלב שלב, את עזרת לי המון כשכתבת כאן בפורום, אז זה אומר שאת כן יכולה לעזור לעצמך! בהצלחה רבה וחיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 06:49
 לביאה Posts: 402
|
אשירה יקרה אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת כי גם אני עם עודף משקל גדול ולצערי בפסח הזה צברתי חובות כבדים שאני מקווה להחזיר במהרה. מה שאני כותבת לך אני כותבת לעצמי - אין לנו ברירה אחרת. יש לנו את המסגרת המדהימה של מירי, את הפורום האיכותי, המדהים, המחבק, החכם, העשיר - יש לנו את הכלים להצליח! אני מאחלת לך לחזור לעצמך, שלב שלב, את עזרת לי המון כשכתבת כאן בפורום, אז זה אומר שאת כן יכולה לעזור לעצמך! בהצלחה רבה וחיבוק גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 05:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
זהו יקירות בוקר חדש ,חוזרים לשיגרה ומאפשרים הזדמנות שניה כי מרוויחים בריאות!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/04/2011 04:56
|
בהצלחה והיום מתחיל החלק בחיינו שאנחנו לא מוותרות ויודעות כי טוב לנו להיות בתהליך ולשמור על עצמנו למעננו!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:16
|
דפי כתב:
אשירה יקרה המצב אצלי לא יותר טוב.משלך , רק מעט שונה. ולכן כל כך הבנתי אותך. וכשאת כותבת אני תמיד מרגישה הזדהות עמוקה. את מוציאה לי את המילים מהפה. תודה דפי.
דפי יקירתי מה שכתבתי לאשירה היקרה מכוון גם אליך יקירה אז קדימה למשימה והצלחה כמו שכתבו כל יקירינו כאן הפורום זה אך ורק בידיינו לעזרתך תמיד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 21:15
|
אשירה את אישה יקרה וחשובה מספיק כדי לקחת את בריאותך ברצינות ולשנות את התזונה שמתאימה לך ולמצבך ולדאוג שמעכשיו והלאה את מתחילה את דרכך מההתחלה ועוברת כל משוכה בהצלחה ברור שאת תרדי הרבה יותר אך בואי ונתחיל עם החמישה קילו הראשונים כרגע זה היעד וכשנכבוש אותו נמשיך הלאה את בטח יודעת שאנחנו כאן איתך לאורך כל הדרך יישמי את החוקים בצעי את המשימות ודעי איכות החיים והבריאות מחכים לך בקצה המנהרה עכשיו את יוצאת לדרך חדשה קלה בריאה ואיכותית איתך תמיד ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 14:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן אשירה דפילה ולמעשה כולנו מועדות לפורענות במידה ולא נחליט שזו ההזדמנות וחובה לעשות מעשה. המון בריאות והצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:33
|
בנות לכולנו כאן ניתנת הזדמנות שניה ושלישית בכדי לשנות את מהלכי חיינו רק בידינו הבחירה והאפשרות לעשות את השינוי ולתמיד. בהצלחה לכולםםםםםםםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:25
 דפי Posts: 1126
|
אשירה יקרה המצב אצלי לא יותר טוב.משלך , רק מעט שונה. ולכן כל כך הבנתי אותך. וכשאת כותבת אני תמיד מרגישה הזדהות עמוקה. את מוציאה לי את המילים מהפה. תודה דפי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:09
 אשירה Posts: 4292
|
דפי כתב:
אשירה יקרה מאז שקראתי את הודעתך , אני כל הזמן חושבת על מה שהעלית. עוברות במוחי כל ההרצאות ששמעתי . ההצעות שקיבלתי . המאמרים שקראתי. אבל מי שיש לו מחלה כרונית וזה כולל השמנה סובל "ממחלה" חמורה יותר - ההכחשה. כל מיני תירוצים ו"תיאוריות " שהאדם מציג לעצמו כדי כביכול להציל את המצב. בעצות לאחרים אנחנו אשפים. מכירים את כל הטכניקות , מושיטים יד לכל מי שצריך עזרה וליבנו כואב , כשאחד מאתנו סובל. מאיפה נקח את הכוח לעזור לעצמנו? ובכן בפעם הראשונה בחיי אני חשה שיש כאן הזדמנות להחלץ מהמצבים האלו ,בעזרת מירי וחברי הפורום הנהדר הזה. כי כל מי שמושיט כאן יד לחבר , עובר את אותה הדרך . אני מנסה כעת לעבור את הימים הבאים , שעה אחר שעה , כשבתרמילי כל הכלים שמירי נתנה לי. בהצלחה לכולם אוהבת דפי.
את כל כך צודקת, איך אנחנו חכמים גדולים כאשר צריך לתמוך ולעזור לאחרים, באמת יש לנו פה הזדמנות נפלאה לצמוח ולגדול מכל הבחינות, המשקל הוא רק סימפטום, אני מקווה שאצלך המצב יותר טוב מאשר אצלי, נשיקות וחג שמח,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 13:04
|
דפי כתב:
אשירה יקרה. איזה אושר לקבל הזדמנות נוספת, ולדעת שהכל בסדר. אני בטוחה שיש לך היכולת להשיל אפילו יותר מאותם 5 ק"ג. מזל שאת כאן בפורום וכולנו אתך , אוהבים ודואגים לבריאותך. היות וגם אני נתקלתי באירועים כאלה ואחרים , אני יודעת שהזמן שנתן לנו כדי לתקן , מחזק את היכולת להמשיך בדרך הנכונה ללא לאות. אני אתך תמיד אוהבת דפי.
דפי יקרה, המון תודה על העידוד והתמיכה, אני יודעת שאפשר כי אני יודעת בדיוק על מה אני נופלת, כמו שכבר כתבתי חמישה קילו אצלי זה רק קצה הקרחון, אני צריכה להוריד הרבה הרבה יותר, אני פשוט לא מבינה את עצמי איך אני לא לוקחת אחריות בכל מה שנוגע לעצמי ורק יודעת לדאוג ולתת עצות נהדרות לאחרים,
מאוד מקווה שהפעם אצליח, שוב תודה והמון אהבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/04/2011 12:56
|
אקורדיאון כתב:
אשירה יקרה ,ראשית שמחתי לקרוא כי זו אזהרה בלבד,לומר יעבור?לא זה באמת רמזור אדום עבורך. כרגע מדובר בבריאות ואת יודעת כמוני שניתן למגר חלק נכבד מהמחלות על ידי הורדה במשקל. אכן ניתנת לך הזדמנות אז קחי אותה בשתי ידיים. אוהבת מאוד.
אקו יקרה, אשמע לעצתך ואקח בשתי ידיים את ההזדמנות הנוספת שניתנה לי, בתקווה שמי שקובע שם למעלה יתחשב בי וישתף איתי פעולה, גם אני אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|